- 2 Şubat 2020
- 107
- 89
- 33
-
- Konu Sahibi dirtywoman
Önerisi olan varsa yazsın lütfen ben de bıktım şu taklit işinden artık ben de zevk almak istiyorumOrgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
Özür dilerim konunun adını yanlış yazmışım g spot olacaktıBu sayfada g spor diye bir konu var onu oku, bir fikir verir belki
Sorma bende de durum aynıÖnerisi olan varsa yazsın lütfen ben de bıktım şu taklit işinden artık ben de zevk almak istiyorum
Çok pahalı yaminimum 800 tl den başlayan fiyatlarla seks oyuncaklari satılıyor. Titresimli penis halkalari oluyor. Deneyip öyle satin alma imkanım olsa keske.
Mutluluğu satin almak gibi düşünülebilir. Bence de pahali ama almak istiyorum ben.Çok pahalı ya
Ben de bi ara sürekli taklit yapıyordum sonra eşime belli etmeden yeni şeyler denemeyi önerdim heyecan katalım falan dedim oyuncaklar almayı düşündük ama nedense cesaret edemedik onun yerine farklı prezervatifler denemeye başladık işe de yaradıOrgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
Hangi prezervatif mesela?Ben de bi ara sürekli taklit yapıyordum sonra eşime belli etmeden yeni şeyler denemeyi önerdim heyecan katalım falan dedim oyuncaklar almayı düşündük ama nedense cesaret edemedik onun yerine farklı prezervatifler denemeye başladık işe de yaradı
Afrodizyak etkili ya da tırtıklılar var onlardır büyük ihtimalleHangi prezervatif mesela?
Kostüm deneyin , farklı kondomlari deneyin, film izleyin erotik , uzun uzun sarilin falanOrgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
Geciktirici etkili olanlar var. Bir de erken boşalmanın önüne geçmek için sık cinsellik lazım. Seyrek olursa çoğalıyor. Bir de eşinizin yapabileceği egzersizler var. Kegel egzersizleri gibi. İlişki sırasında aynı egzersiz yapılıyor. Yani önce dürüst olup bu konuyu konuşmanız lazımHangi prezervatif mesela?
Yapmayin, kocanizin beceriksizligi. Yapmayin ki seks sirasinda sizinle ilgilenmesi gerektigini anlasin. Sevismeyi ogrensin accik.Orgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
Haklısın öyle durum yasamadigim için bilemem e yer fayda olacaksa tabiki pahalı da olsa mutluluk için alınırMutluluğu satin almak gibi düşünülebilir. Bence de pahali ama almak istiyorum ben.
prezervatif mi? Ne gibi bi etkisi olabilir ki?Ben de bi ara sürekli taklit yapıyordum sonra eşime belli etmeden yeni şeyler denemeyi önerdim heyecan katalım falan dedim oyuncaklar almayı düşündük ama nedense cesaret edemedik onun yerine farklı prezervatifler denemeye başladık işe de yaradı
Kaliteli prezervatifte öyle olmuyo hissi azaltmıyo biz okey kullanıyoruz gayet iyiBenim eşim prezervatif tercih etmiyo pek hissi azalttığı için