Orgazm taklidi yapmaktan bıktım..

Senin yorumunla bana bildirim geldi 😂ne alakaydi aceba iki cinsellik bolumune yorum yaptim diye 🤓
Bir başka arkadaş da özelden mesaj yazdı ona da bildirim gitmiş. Ama ben 2 gündür çok az giriyorum kkya ve benim adımla bildirim gitmesini anlayamadım. G spot konusunu hoetlattım ve benim gibi sıkıntısı olan bir kaç kişiye önerdim, bence faydalı bir konuydu. Abarttım mı acaba bilemedim ki, daha bildirimlerimin hepsine bakamadım da, bana da uyarı geldi mi acaba, kk sadece telefonumda açık ve benden başka kimse ellemez inşallah üyeliğim yanmaz çünkü art niyetli ya da sabote edici hiçbir şey yaptığımı düşünmüyorum. Korktum kazenden benim için mi kulağının üzerine yattı acaba 😔

Admin, konuda ne ariyor bilmiyorum ama, bahsi gecen kisinin mesajlarina bakılırsa moderatör gibi duruyor, sürekli link paylaşmış:)
Ben kesinlikle bildirim göndermedim,moderatör de değilim,ne olduğunu anlayan varsa bana da anlatsın

kulağımızın üzerine yattık dedik ya az beklesenize ....
Sayın yönetici ben kimseye bildirim göndermedim, böyle birbildirimin nasıl gönderileceği konusunda bilgim de yok. Adımla yapılmış bir işlem varsa da ben yapmadım arz ederim. Bu durumda yapmam gereken bir şey varsa bilgilendirmenizi bekliyorum.

Sayın yönetici ben kimseye bildirim göndermedim, böyle birbildirimin nasıl gönderileceği konusunda bilgim de yok. Adımla yapılmış bir işlem varsa da ben yapmadım arz ederim. Bu durumda yapmam gereken bir şey varsa bilgilendirmenizi bekliyorum.
:)))))))))))))) bana da sizden geldi bildirim sistem de bir hata oldu belki bilemedim

bana da bildirim gelmiş ve tıkladığımda Rlin kişisinin mesajına yönlendiriliyorum

abla bir oyun oynadık yani herkes bir yerinden çekti uzattı...

sıkıntı yok sizle ilgili rahat olun

Bir başka arkadaş da özelden mesaj yazdı ona da bildirim gitmiş. Ama ben 2 gündür çok az giriyorum kkya ve benim adımla bildirim gitmesini anlayamadım. G spot konusunu hoetlattım ve benim gibi sıkıntısı olan bir kaç kişiye önerdim, bence faydalı bir konuydu. Abarttım mı acaba bilemedim ki, daha bildirimlerimin hepsine bakamadım da, bana da uyarı geldi mi acaba, kk sadece telefonumda açık ve benden başka kimse ellemez inşallah üyeliğim yanmaz çünkü art niyetli ya da sabote edici hiçbir şey yaptığımı düşünmüyorum. Korktum kazenden benim için mi kulağının üzerine yattı acaba 😔
Yok ya sadece sasirdim senin adina gelince yoksa konuyu hortlatman hata degilki

sitede belkı bır sorun vardır, bu konuya hıc gırmememe ragmen bana da sızden bıldırım gelmıs :KK54:

Bazen insan hayatında orgazm ne önsevişmeyle olabilir ne oyuncakla... Sorunlarınız mı var? Maddi ya da manevi?
Belki bu yüzden böyle şeyler yaşıyorsunuzdur?

Allahım bütün kkya benden bildirim gitmiş olamaz değil mi 😱 nasıl bir sistemsel hataymış bu ya şansa bak
Bu konudan birşey anlamayan bir tek ben mi varım. Bana da bildirim geldi konumla alakalı herhalde diye girdim kendimi burda buldum. Yorumları okudum ve hiç birşey anlamadım.. kulak mulak zaten bilgim yok. Oyle saf saf bakiyorum

Orgazm olmak için yaptığınız bir şey var mı oyuncaklar olabilir,zevki arttıran bişeyler olabilir acil akıl verin kızlarrr
İlk kural kafanı boşaltıp o anın keyfine kendini bırakmak bende biraz sorun yaşadım bi süre orgazmla ilgili kendimi rahatlattıkça bu konuda orgazm olmam kolaylaştı bide bahsedenler olmuş okeyin kabartmalı afrodizyak etkili yazan prezervatifi efsane bişey cidden 🤩

X