Merhaba, ben de çok ama çok zor orgazm olabiliyorum. Eşim ne kadar uğraşırsa uğraşsın hakikaten çoğu zaman başaramıyorum. Bunun nedenini biliyorum aslında ama çözüme henüz kavuşturamadım. Ben zihni çok fazla karışık, sürekli düşünceli biriyim. Ve bu maalesef seks sırasında da bu şekilde oluyor. Zihnimi tamamen boşaltıp, sadece sekse odaklanıp o esnada başka hiçbir şey düşünmemeyi başarırsam ancak orgazm olabiliyorum, bu da çok nadir oluyor. Gelelim bulduğum fiziksel çözüme.. madem zihinsel çözüm bulamadım değil mi :) Ben internette hepimizin bildiği bir siteden vibratör, penis halkası ve bilindik bir markanın klitorise sürülen bir jelini sipariş ettim. Yazıldığı gibi büyük paralar değil bunlar. Vibratör 90, penis halkası 25, jel de yanılmıyorsam 40 TL gibi bir şeydi. Bu jel olmasa da olur.. Ama ben vibratörle tanıştıktan sonra şunu söyleyebilirim ki bence her kadının bir vibratörü olmalı:)) Eşiniz bu konuyu bir ego problemi haline getirmeyecek biriyse tabii ki.. Benim eşim bu konuda çok anlayışlı ve yaratıcı çözümlere de sıcak bakıyor ve destekliyor. Ön sevişmeyi uzun tutup, sonrasında bu tür oyuncaklarla sizi biraz meşgul ederse finalde ikiniz de aşırı mutlu olursunuz :) Ayrıca yalnızken de vücudunuzu daha iyi tanımak amacıyla kullabilirsiniz. Umarım işinize yarar, sevgiler..