- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
-
- Konu Sahibi Victoriaa89
Öyle erkeklerdeki gibi bir sıvı çıkışına denk gelmedim ben.
Yok o orgazm değil. O ilişkiyi kolaylaştıran bir sıvı. Yoksa kurur acı çekersin sürtünme kuvveti sonuçta.İşte bak olurken kayganlaşıyo falan o zevk suyumu yoksa orgazmmı onu bilmiyorum
Selam kızlar bende bu konuda müzdaribim ya birde benim durumum okadar vahimki oluyomuyum olmuyomuyum onu bile bilmiyorum benim ilkim eşim 1.5 yıllık evliyim sizin gb sevgilileri karşılaştırma gb bi durumumda yok olanla yetiniyorum bazen adetten sonra istek aşırı oluyo ama olan şeyi ayırt edemiyorum orgazim da olan şey nasil bişey biri bunu anlatabilirmi
Ya bırakın arkadaş ya sevgililerle cinsel ilişki nedir ya bazen midem bulaniyor gerçekten herkesin kendi tercihi asla karışmam ama fikrimi de demeden edemiycem midemi bulandırıyorsunuz net . Insan sadece eşiyle ilişkiye girer .Bir kere klitoral & vajinal orgazm diye ayrı şeyler yok.
Birinde klitoral bölgeyi içeriden diğerinde dışarıdan uyarıyorsunuz.
Eğer klitorise dokunarak olabiliyorsanız öyle olun bunda nasıl bir sakınca olabilir?
İlişki sırasında orgazm olmaya gelince ben şu anki sevgilime kadar kimseyle olmuyordu.
Belki 2 kez falan olmuşumdur vajinal yani biriyleyken.
Şimdi her ilişkide oluyorum, arka arkaya bile oluyorum.
Ben kendimce bulduğum maddeleri yazayım, karşılaştırma yaparsam.
1-Şu anki sevgilimi inanılmaz çekici buluyorum.
2-Duygusal anlamda da tatmin olduğumu, olayın sadece bir oldu bitti olmadığını hissediyorum.
3-Ona güveniyorum.
4-Ben orgazm olamadığı için suçlanmıştım bile geçmişimde, dolayısıyla ne kadar denersem deneyeyim ulaşamazdım önceden biriyleyken. Bu korkumu sevgilime açtım. Ben korkuyorum olamamaktan dedim, bunu konuştuğum gün oldum.
Gerçekten işe yaramayacağını düşünürdüm hani ne alaka ya herkes iletişim iletişim diyor ama fiziksel uyarım derdim ama iletişimle çok alakası varmış gerçekten.
5-Sevişme sırasında sürekli yönlendiriyorum, şuraya dokun, burayı böyle yap vs.
6-Bencil düşünüyorum, önceden ya karşımdaki sıkılırsa vs korkardım.
7-Onun da sevişirken ilk amacı beni tatmin etmek olduğu için rahat ulaşıyorum.
Oluyor.
Ben olduysam herkes olur.
O kadar ümitsizdim kendimden.
Oluyor.
Vazgeçmeyin.
Ya bırakın arkadaş ya sevgililerle cinsel ilişki nedir ya bazen midem bulaniyor gerçekten herkesin kendi tercihi asla karışmam ama fikrimi de demeden edemiycem midemi bulandırıyorsunuz net . Insan sadece eşiyle ilişkiye girer .
Ahshah ben sadece fikrimi soyluyorum kisvesinde insanlara hakaret etmek kalp ben
Ahshah ben sadece fikrimi soyluyorum kisvesinde insanlara hakaret etmek kalp ben
Ben de fikrimi söylemek isterdim de gerek yok
Sen de sevgilinle sevisme iste olan var olmayan var ahshsh benim mesela yok bana yazik.
Guzel guzel orgazm olabiliyorum ama sevgilim yok yazik varlik icinde yokluk cekiyorum
Sen susUmarım herkes bir gün orgazma ulaşır ne diyelim
Her kadın hak eder yani sonra işte böyle oluyor
Peki diyelimki olmuyorum olmak icin ekstra ne yapılmalıOlup da anlamaman imkansız
Peki diyelimki olmuyorum olmak icin ekstra ne yapılmalı
Ne alaka ya doktor ne demiş öyle. İkisi birbirinden bağımsız orgazmlar bence. Hem öyle olsa erken boşalma diye bir sorun olmazdıYa citten bilen biri yardımcı olsun ya benim sorunum orgazm olamamak falan degil aslinda yılan hikayesi gb bizim çocuk olmuyor doktor herdefasinda bisey cikariyo ilaclarla falan yumurtalarimi büyüttük ama eşimin geç boşalma ve boşalamama sorunu var doktora bunu anlattigimda sen boşalmadigin icin eşinde boşalamiyo dedi yoksa orgazmsız da hayat sürer ama çocuksuz olmuyor o yüzden araştııyorum ..
Bana da bir yardım edin ya ben bu adama nasıl söyleyeyim ben bu işten bir şey anlamıyorum diye. Zevk de almıyorum yani orgazmı geçtim. Kırmadan incitmeden nasıl denir? Utanıyorum da
Ne alaka ya doktor ne demiş öyle. İkisi birbirinden bağımsız orgazmlar bence. Hem öyle olsa erken boşalma diye bir sorun olmazdı
*ciddiyimcittiyim
Nasıl kafalar bunlarahhh bi çocugum olsaydi kocam yalvarsada yapmazdim zaten