Orgazm sorunsalı

Bu arada yardimci olup cvp verdigin icin saol pek bi bilgim yok bu konularda internetten bakiyorum ama anlamiyorum yani

Olup da anlamaman imkansız

Ya bırakın arkadaş ya sevgililerle cinsel ilişki nedir ya bazen midem bulaniyor gerçekten herkesin kendi tercihi asla karışmam ama fikrimi de demeden edemiycem midemi bulandırıyorsunuz net . Insan sadece eşiyle ilişkiye girer .

Lyanna Mormont eziklikten sonra mide bulandırıcılığımız hakkında ne düşünüyorsun?
Ahshah ben sadece fikrimi soyluyorum kisvesinde insanlara hakaret etmek kalp ben

Ben de fikrimi söylemek isterdim de gerek yok

Sen de sevgilinle sevisme iste olan var olmayan var ahshsh benim mesela yok bana yazik.

Guzel guzel orgazm olabiliyorum ama sevgilim yok yazik varlik icinde yokluk cekiyorum

Umarım herkes bir gün orgazma ulaşır ne diyelim

Her kadın hak eder yani sonra işte böyle oluyor

Ya citten bilen biri yardımcı olsun ya benim sorunum orgazm olamamak falan degil aslinda yılan hikayesi gb bizim çocuk olmuyor doktor herdefasinda bisey cikariyo ilaclarla falan yumurtalarimi büyüttük ama eşimin geç boşalma ve boşalamama sorunu var doktora bunu anlattigimda sen boşalmadigin icin eşinde boşalamiyo dedi yoksa orgazmsız da hayat sürer ama çocuksuz olmuyor o yüzden araştııyorum ..

Peki diyelimki olmuyorum olmak icin ekstra ne yapılmalı

Önceki sayfada yazdığım gibi

Karşındakini yeterince çekici buluyor musun?
Duygusal anlamda da tatmin olup ona güveniyor musun?
Sevişirken bencil davranıp önce kendi zevkine odaklanıyor musun?
Partnerini yönlendiriyor musun şöyle yap böyle yap gibisinden?

Bunları yap gerisi gelir
Bir de iletişim kur mutlaka bak olmuyor böyle böyle olmasını istiyorum, deneyelim vb
Zaten sana değer veren bi' insan senin de zevkini düşünür

Ne alaka ya doktor ne demiş öyle. İkisi birbirinden bağımsız orgazmlar bence. Hem öyle olsa erken boşalma diye bir sorun olmazdı

Bana da bir yardım edin ya ben bu adama nasıl söyleyeyim ben bu işten bir şey anlamıyorum diye. Zevk de almıyorum yani orgazmı geçtim. Kırmadan incitmeden nasıl denir? Utanıyorum da

Bana da bir yardım edin ya ben bu adama nasıl söyleyeyim ben bu işten bir şey anlamıyorum diye. Zevk de almıyorum yani orgazmı geçtim. Kırmadan incitmeden nasıl denir? Utanıyorum da

Hoşlandığın şeyleri söyle
Direkt zevk almıyorum değil de mesela şunu şöyle yapar mısın, hadi böyle yapalım, bunu da yapar mısın gibi
Bi denesene

İkisi farkli
Ne alaka ya doktor ne demiş öyle. İkisi birbirinden bağımsız orgazmlar bence. Hem öyle olsa erken boşalma diye bir sorun olmazdı

Kocama nazar deymesin oda ona ait bi özellik demekki ama cittiyim doktorda öyle söyledi herkes kocasının erken boşalmasindan şikayetci sen boşalamamasından hatta gec boşalmasindan ahhh bi çocugum olsaydi kocam yalvarsada yapmazdim zaten ama çocuk için lazim olan şey oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…