- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
-
- Konu Sahibi Victoriaa89
Nasıl kafalar bunlar
*ciddiyim
Paylaşacağım bilgi; istekli olmayınca orgazma ulaşmak imkansız.Aman sende.. öyle yazmayinca ciddiyetsizmi oluyorum hala ciddiyimdetaylara takilma paylaşacağın bir bilgi varsa paylaş yoksa pekooo
Öpüşürken uyuya kalan biriyle mümkünlü
Şimdi boğsam haksızmıyım aldım yastığımı gittim
Seni fakeMune
Valla 10 yıllık bir evliligim var.2 tane de çocuğum.3-4 sene öncesine kadar normal sıradan bir cinsel hayatimiz vardı.ben orgazm nedir?zevk nedir?bilmezdim.esimde tabi.ama eşime ne olduysa oldu.bunu kendisine mesele yaptı.artik zevk alıp almadigimi,robot gibi ilişki yaşayıp yasamadigimi merak eder oldu.ben de yalan yok tamamen duygusal sebeblerle ilişki yaşıyordum.yani onu seviyorum.o benim kocam.ilski yaşamamız gerekli falan gibi.esim bu konuda baya bir araştırma yaptı.hala daha araştırır.hala daha aradığını bulmuş değil.neyse eşim baya bir uğraştı,psikolojik olarak beni hazırlamak için elinden geleni yaptı.romantizmin dibine vurdu.biyolojoyi,anatomi bilimini yaladı yuttu adam.en sonunda beni şelale gibi bosaltmayi başardı..bildiğiniz ard arda elimde olmadan kasılmalar sonucu benden istemsiz sular akmaya başladı.eger bahsettiğiniz orgazm bu ise biz başardık.
Helal olsun. Sırrı neymiş pekiValla 10 yıllık bir evliligim var.2 tane de çocuğum.3-4 sene öncesine kadar normal sıradan bir cinsel hayatimiz vardı.ben orgazm nedir?zevk nedir?bilmezdim.esimde tabi.ama eşime ne olduysa oldu.bunu kendisine mesele yaptı.artik zevk alıp almadigimi,robot gibi ilişki yaşayıp yasamadigimi merak eder oldu.ben de yalan yok tamamen duygusal sebeblerle ilişki yaşıyordum.yani onu seviyorum.o benim kocam.ilski yaşamamız gerekli falan gibi.esim bu konuda baya bir araştırma yaptı.hala daha araştırır.hala daha aradığını bulmuş değil.neyse eşim baya bir uğraştı,psikolojik olarak beni hazırlamak için elinden geleni yaptı.romantizmin dibine vurdu.biyolojoyi,anatomi bilimini yaladı yuttu adam.en sonunda beni şelale gibi bosaltmayi başardı..bildiğiniz ard arda elimde olmadan kasılmalar sonucu benden istemsiz sular akmaya başladı.eger bahsettiğiniz orgazm bu ise biz başardık.
Ben cok sansliymisin o zamanValla önce kendinin bencil davrandığını fark etmiş..ilişkiyi tamamen benim insiyatifime bıraktı.ben ne zaman,nasil,ne sekilde,ne kadar süre istersem öyle yaptik.bunu bana ilk söylediğinde ben de sok olmuştum.cunku benim kontrolumde ki bir ilişki düşünmemiştim hiç,ve ne yapacagimi,ne istediğimi bilmiyordum..bunun için benim isteklerimi,kesfettik.iliskiye bakış acimi değiştirdik.bana şunu söyledi hep,tuvaletin geldiğinde nasıl fiziksel bir ihtiyaç duyuyorsan,ilişki için de aynı fiziksel ihtiyacın olsumasi gerekli dedi.hormon testi bile yaptırdı adam.neyse ki hormonlarim normal çıktı.gerisi hep psikolojik.bir de özel dokunuşlar...burda belirtmek istemiyorum ama gerçekten vücudumuzda hassas bölgeler var.bu her kadında aynı yerler diye birşey yok.en ummadiginiz yerden bile etkilenebiliyorsunuz...önemli olan bunu bulabilmeniz.esim bu konuda çok hassas.mesela eşime "bugün canım istemiyor"dediğimde seviniyor..neden diyorum.cunku rol yapmıyorsun diyor.benimle birlikte olduğunda istediğin için birlikte olduğunu anlayabiliyorum diyor.eger eşim bu konuyu kendine mesele haline getirmeseydi muhtemelen sıradan bir ilişkiye devam ediyor olacaktık..yani bu işin sırrı erkeklerde canlar...
Çok şanslısınız. Ağrı için doktora görünün benceBen cok sansliymisin o zamanilk gunden beri boyleyiz ben ne istersem onu yapar şuraya dokun oraya dokunma derim ve oyle yapar ama bunu odun gibi degil nazikce soyluyorum tabiki ve ben tatmin olmadan birliktelige gecmeyiz. Cunku esimde erken bosalma problemi var ben tatmin olmadan birlikte olursak benim kursagimda kaliyor. Bir de bazen iliski esnasinda kasiklarimda dayanilmaz bir agri oluyor acidan dur diye bagiriyorum agrinin sebebi nedir acaba
Merhaba cinsellik konusunda çok zevk almama rağmen ilk 2 yıl bende orgazm olamamıştım, tabuları yıkmak rahat sevişmek zaman alıyor özellikle kadınlar için. Sonrasında ıslaklık çok önemli klitoris uyarılması çok önemli elinle klitoris bölgeni okşayarak uyarıldıktan sonra eşinin üstüne otur ama elini klitorisin üstünden çekme gidip gelirken elinle de bol sıvı ile okşamayı sürdür, eşin bacaklarından popondan kavrayarak senin gidip gelmelerine yardımcı olabilir, ses ve konuşmalar konusunda da özgür davranın en derininden orgazm olabileceğini düşünüyorum, ben bu pozisyonda ardarda belki 5 kez orgazm olmuşluğum var yoruluncaya kadar. O kadar kilit bir pozisyon en sevdiğim. Tavsiye ederim.Ya citten bilen biri yardımcı olsun ya benim sorunum orgazm olamamak falan degil aslinda yılan hikayesi gb bizim çocuk olmuyor doktor herdefasinda bisey cikariyo ilaclarla falan yumurtalarimi büyüttük ama eşimin geç boşalma ve boşalamama sorunu var doktora bunu anlattigimda sen boşalmadigin icin eşinde boşalamiyo dedi yoksa orgazmsız da hayat sürer ama çocuksuz olmuyor o yüzden araştııyorum ..