Orgazm sorunsalı

Bana da eşim bu detaydan bahsedene kadar haberim bile yoktu e hoşuma gidiyo sonuçta bi eksiklik yok

Sende iliski esnasinda kendine dokunarak mi orgazm oluyorsun? Yani belki bir fark olmayabilir ama dokunmadan kendiliginden gerceklesmesini isterdim 😞
Hayır dokunmuyorum, ilişki zaten zevk verdiği için, sanırım siz bu konuda problem yaşıyorsunuz

Kesinlikle sinir bozucu. Kafanın rahat olması lazımmış sanırım ama malesef öyle olmuyo. Acele etmem gerektiğini düşünüp duruyorum o esnada. Soğudum zaten cinsellikten de
Soğumadım ben ama zevk almıyorum çok fazla. Yani cinsellik benim için çok da önemli değilmiş gibi birşey oldu hayatımda. Şaşırdım insanların kendini tutamayıp yaptığı şey bu mu diye ahaha.

Anam benİm vajinal orgazm her ilişkide en az iki kere oluyor... Çok şaşırdım yorumlara herkesi kendim gibi sanıyordum...
Yüz tane pozisyon değiştiriyoruz belki bunun etkisi vardır
Ilk gunden bu yana oylemi canim.maasallah ozendim . Nazar degmesin. Biraz ozel olacak ama hangi pozisyon da daha cok oliyor😄

Kegel megel bahane ya adamlarda problem var bence. Ben de hiç olmadım. Hatta hiç bir cinsel ilişkimde orgazm olmadım. Her hangi biri olsa gam yemeyeceğim. Erkek arkadaşımda da performans sorunu yok yani sertleşme ve erken boşalma sorunu asla yok. Fakat adam işi bitince öpüp seviyor evcil hayvanmışım gibi. Sonra bitiyor. Şimdi soru şu: bu adam kadınların da orgazm olması gerektiğini bilmiyor mu? Benden önce tecrübesi de var. Biliyordur yani. Ve benim orgazm olmadığımı farkında değil mi? Farkındaysa hiç mi rahatsızlık duymuyor bu kız hiç orgazm olmadı diye. Kafamda deli sorular. Ben de utanıp söyleyemiyorum ona. Ama taklit falan da yapmıyorum yani. Üstelik 5 kere falan bencilsin, bir şey hissetmiyorum ben falan da dedim.

5,5 yıldır evliyim. Ben de vajinal olamıyordum. Ama şunu fark ettim o seviyeye erişmem zaman gerektiriyormuş. Yani eşime bakıyor iş. Ön sevişmeyi uzun tutup diğer kısmı da uzun tutarsak oluyor.

Bir sürü cinsel terapist var konusamasaniz bile, ulaşabileceğiniz internet siteleri var.hani 1960 yılında falan da değiliz, herşeye ulasma şansımız var değil mi?

Bu mesele arkadaşla falan konuşulamıyor. Uzun zamandır evliyim.. sex vazgeçilmezim.onsuz olmaz yani😉 klitoral orgazm oluyordum.yıllarca vaginal orgazmı yaşamamıştım.Sonra bi kere klitorisi ilişki esnasında da uyarmaya devam edince vaginal orgazm gerçekleşti..evet güzel fakat bu da seksin tadını kaçırıyor yorucu oluyor. bende anatomik bi sorun mu var acaba? Siz nasıl çözdünüz bu durumu? G noktası botoksu işe yarar mı?

Bir kere klitoral & vajinal orgazm diye ayrı şeyler yok.
Birinde klitoral bölgeyi içeriden diğerinde dışarıdan uyarıyorsunuz.
Eğer klitorise dokunarak olabiliyorsanız öyle olun bunda nasıl bir sakınca olabilir?

İlişki sırasında orgazm olmaya gelince ben şu anki sevgilime kadar kimseyle olmuyordu.
Belki 2 kez falan olmuşumdur vajinal yani biriyleyken.
Şimdi her ilişkide oluyorum, arka arkaya bile oluyorum.
Ben kendimce bulduğum maddeleri yazayım, karşılaştırma yaparsam.

1-Şu anki sevgilimi inanılmaz çekici buluyorum.
2-Duygusal anlamda da tatmin olduğumu, olayın sadece bir oldu bitti olmadığını hissediyorum.
3-Ona güveniyorum.
4-Ben orgazm olamadığı için suçlanmıştım bile geçmişimde, dolayısıyla ne kadar denersem deneyeyim ulaşamazdım önceden biriyleyken. Bu korkumu sevgilime açtım. Ben korkuyorum olamamaktan dedim, bunu konuştuğum gün oldum.
Gerçekten işe yaramayacağını düşünürdüm hani ne alaka ya herkes iletişim iletişim diyor ama fiziksel uyarım derdim ama iletişimle çok alakası varmış gerçekten.
5-Sevişme sırasında sürekli yönlendiriyorum, şuraya dokun, burayı böyle yap vs.
6-Bencil düşünüyorum, önceden ya karşımdaki sıkılırsa vs korkardım.
7-Onun da sevişirken ilk amacı beni tatmin etmek olduğu için rahat ulaşıyorum.

Oluyor.
Ben olduysam herkes olur.
O kadar ümitsizdim kendimden.
Oluyor.
Vazgeçmeyin.

Selam kızlar bende bu konuda müzdaribim ya birde benim durumum okadar vahimki oluyomuyum olmuyomuyum onu bile bilmiyorum benim ilkim eşim 1.5 yıllık evliyim sizin gb sevgilileri karşılaştırma gb bi durumumda yok olanla yetiniyorum bazen adetten sonra istek aşırı oluyo ama olan şeyi ayırt edemiyorum orgazim da olan şey nasil bişey biri bunu anlatabilirmi 🤔

Selam kızlar bende bu konuda müzdaribim ya birde benim durumum okadar vahimki oluyomuyum olmuyomuyum onu bile bilmiyorum benim ilkim eşim 1.5 yıllık evliyim sizin gb sevgilileri karşılaştırma gb bi durumumda yok olanla yetiniyorum bazen adetten sonra istek aşırı oluyo ama olan şeyi ayırt edemiyorum orgazim da olan şey nasil bişey biri bunu anlatabilirmi 🤔
Ya bence olsan anlardın. Benim de totalde 1 kişi oldu pek tecrübeli sayılmam ama nasıl anlatsam istemsiz kasılmalar oluyor sonra bir hassasiyet anlıyorsun yani.

X