- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
- Konu Sahibi Victoriaa89
Bana da eşim bu detaydan bahsedene kadar haberim bile yoktu e hoşuma gidiyo sonuçta bi eksiklik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne farkeder ki sonuçta zevk almıyomusunuz
Sende iliski esnasinda kendine dokunarak mi orgazm oluyorsun? Yani belki bir fark olmayabilir ama dokunmadan kendiliginden gerceklesmesini isterdimBana da eşim bu detaydan bahsedene kadar haberim bile yoktu e hoşuma gidiyo sonuçta bi eksiklik yok
Hayır dokunmuyorum, ilişki zaten zevk verdiği için, sanırım siz bu konuda problem yaşıyorsunuzSende iliski esnasinda kendine dokunarak mi orgazm oluyorsun? Yani belki bir fark olmayabilir ama dokunmadan kendiliginden gerceklesmesini isterdim
Iliskiden zevk aliyorum almasinada orgazm olmam icin illaki dokunmam lazimHayır dokunmuyorum, ilişki zaten zevk verdiği için, sanırım siz bu konuda problem yaşıyorsunuz
Kesinlikle sinir bozucu. Kafanın rahat olması lazımmış sanırım ama malesef öyle olmuyo. Acele etmem gerektiğini düşünüp duruyorum o esnada. Soğudum zaten cinsellikten deBir buçuk yıllık evliyim. Hiç orgazm olamadım. Sebebi ne bilmiyorum. Sinir bozucu.
Soğumadım ben ama zevk almıyorum çok fazla. Yani cinsellik benim için çok da önemli değilmiş gibi birşey oldu hayatımda. Şaşırdım insanların kendini tutamayıp yaptığı şey bu mu diye ahaha.Kesinlikle sinir bozucu. Kafanın rahat olması lazımmış sanırım ama malesef öyle olmuyo. Acele etmem gerektiğini düşünüp duruyorum o esnada. Soğudum zaten cinsellikten de
Ilk gunden bu yana oylemi canim.maasallah ozendim . Nazar degmesin. Biraz ozel olacak ama hangi pozisyon da daha cok oliyorAnam benİm vajinal orgazm her ilişkide en az iki kere oluyor... Çok şaşırdım yorumlara herkesi kendim gibi sanıyordum...
Yüz tane pozisyon değiştiriyoruz belki bunun etkisi vardır
Hiç bir halt anlamıyorum. İçimde bir şey var mı yok mu o kadar farksız. Boyut problemi de yok yani. Gayet de aktifim. Ay sinirlerim bozulduAy ne farkeder ki sonuçta zevk almıyomusunuz
Anam benİm vajinal orgazm her ilişkide en az iki kere oluyor... Çok şaşırdım yorumlara herkesi kendim gibi sanıyordum...
Yüz tane pozisyon değiştiriyoruz belki bunun etkisi vardır
Ya bence olsan anlardın. Benim de totalde 1 kişi oldu pek tecrübeli sayılmam ama nasıl anlatsam istemsiz kasılmalar oluyor sonra bir hassasiyet anlıyorsun yani.Selam kızlar bende bu konuda müzdaribim ya birde benim durumum okadar vahimki oluyomuyum olmuyomuyum onu bile bilmiyorum benim ilkim eşim 1.5 yıllık evliyim sizin gb sevgilileri karşılaştırma gb bi durumumda yok olanla yetiniyorum bazen adetten sonra istek aşırı oluyo ama olan şeyi ayırt edemiyorum orgazim da olan şey nasil bişey biri bunu anlatabilirmi
Ya bence olsan anlardın. Benim de totalde 1 kişi oldu pek tecrübeli sayılmam ama nasıl anlatsam istemsiz kasılmalar oluyor sonra bir hassasiyet anlıyorsun yani.
Öyle erkeklerdeki gibi bir sıvı çıkışına denk gelmedim ben.Orgazm olurken bir sıvı oluyo sanırım öylemi