- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- Konu Sahibi Victoriaa89
Ah canımmSizle polemiğe girmek ne haddimize hocam... Keşke tıpı meslek edinmek yerine yerine size tabi olsaydım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canımmSizle polemiğe girmek ne haddimize hocam... Keşke tıpı meslek edinmek yerine yerine size tabi olsaydım.
Ben niye sen buradayken niye tavsiyelerde bulunuyorum ki
Tamam tamam ben saplantiliyim, en cok sex yapan sampiyon sensin kendi yazdiklarini okursan neden boyle birsey yazdigimi anlardin. hic’ap duyacagin icin daha derin’ e inmeyecegimBütün bir fotoğrafın tek karesi ile sana cevap vereceğim. Gerçi verdim ama onu görmemişsin.
Burada anlattığım şeyin tamamı ama tamamı Karşılıklı An-ya-yış ile çözülün şeylerdir..
Aynı dili konuşanlar değil, Aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilenlerdir. Buna Hastalıkta, Yaşlılıkta dahil.
Ama sen bütün bu okuduklarından seksten başka zevk almamayı anlıyorsan. O Senin hayata bakış açın yada sekste saplantındır.
Rabbimin verdiği onlarca güzel nimetlerden birisidir benim için sex tek değil. Ama benim haz aldığım en büyük zevk Anlaman gereken bu olmalıydı canım.
Gaza gelmedim kuzum sadece cahille sohbeti kestim.
Oh seni gaza getirdim ya çanima değsin
Teşekkürler Aristo.Tamam tamam ben saplantiliyim, en cok sex yapan sampiyon sensin kendi yazdiklarini okursan neden boyle birsey yazdigimi anlardin. hic’ap duyacagin icin daha derin’ e inmeyecegim
Yanlış anladın sanırım,niye tavsiyelerde bulunuyorum dedin ya ona cevap verdimGaza gelmedim kuzum sadece cahille sohbeti kestim.
Bu kisi ilk postlarinda ta esiyle ovunuyordu..sanki onun esini ovmesinin konu sahibine faydasi varmis gibi cevap yazincada saplantili olduk:)) hicap duya duya yazdiklari bunlarsa duymasa ne olacakAhh tatlımm yaa ne çok bilmişlik tasladın, hissiz bir koca tavsiye etseydim geriktirici kullanın derdim diyorsun bir de,geciktiricinin icerigide zaten uyuşturucularin olması değil mi sonuçta,geciktiriciyi de erkekler eşleri istiyor diye kullanıyor hangi biri seve seve geciktirici kullanıyor ki bu kremleri de alsın kullansın ayrıca farkındaysan bamlanicaz ikimizde polemiğe girme benimle
Yaw hee heee. Allah sizede nasip etsin inşallah böyle eş...Bu kisi ilk postlarinda ta esiyle ovunuyordu..sanki onun esini ovmesinin konu sahibine faydasi varmis gibi cevap yazincada saplantili olduk:)) hicap duya duya yazdiklari bunlarsa duymasa ne olacak
Commentimiz derken simdi kocanla ilgili bisey yazcam olmayacak.. bu kadar ovdugune gore bi sorun vardir asilbana neyin nasip olup olmadigini sen bilemezsin iste utana utana yazmam yazacak olursam acik acik yazarim. Hayatta en cok TEK zevk aldigim sey degil neysekiYaw hee heee. Allah sizede nasip etsin inşallah böyle eş...
Commentinizdede dediğiniz gibi Allaha emanet olun.
Bir yerde çıkıyormusun Komedyen olarak ?Commentimiz derken simdi kocanla ilgili bisey yazcam olmayacak.. bu kadar ovdugune gore bi sorun vardir asilbana neyin nasip olup olmadigini sen bilemezsin iste utana utana yazmam yazacak olursam acik acik yazarim. Hayatta en cok TEK zevk aldigim sey degil neyseki
Ahaha güldürdünüz beni birde tıp falan mı okumuş ben mi yanlış anladım fazla fake bı üye o aslında ama ciddiye alıp yazdık iste bizde, birde şu şu ilacı kremi kullanın diye bilgi veriyor te Allahim daha bide tahlil falan mı istiycem yazmış biseyleeerr biseyler,arkadaşım kısaca takmaya değmez kendisi boşver ağız tadını bozma sendeBu kisi ilk postlarinda ta esiyle ovunuyordu..sanki onun esini ovmesinin konu sahibine faydasi varmis gibi cevap yazincada saplantili olduk:)) hicap duya duya yazdiklari bunlarsa duymasa ne olacak
Evet çok komik. Bir yanda çaresizliğini formlarda ararken, diğer yanda gülmek.Ahaha güldürdünüz beni birde tıp falan mı okumuş ben mi yanlış anladım fazla fake bı üye o aslında ama ciddiye alıp yazdık iste bizde, birde şu şu ilacı kremi kullanın diye bilgi veriyor te Allahim daha bide tahlil falan mı istiycem yazmış biseyleeerr biseyler,arkadaşım kısaca takmaya değmez kendisi boşver ağız tadını bozma sende
Bos teneke misali, icraat olsa bunu burda ispatlarcasina yazip birde israr etmez bu konuda. Ama bu kadar isrardan sonra Kocasinin yatakta iyi olduguna ikna oldum sahsen benAhaha güldürdünüz beni birde tıp falan mı okumuş ben mi yanlış anladım fazla fake bı üye o aslında ama ciddiye alıp yazdık iste bizde, birde şu şu ilacı kremi kullanın diye bilgi veriyor te Allahim daha bide tahlil falan mı istiycem yazmış biseyleeerr biseyler,arkadaşım kısaca takmaya değmez kendisi boşver ağız tadını bozma sende
Konu çok başka yerlere gitti seviye iyice düştü,Dur kiz alayım balım deleceğim eğer faydasını görürsem sana yazarım kuzum sağol
Hamileliğe bir etkisi yoktur.Biz direk cocuk yapmaya odaklandigimz icin farkina varamamisim olaylari nasil gelistgini acaba hamilelige etkisi var midir
Evet kim yazdıysa şiir tadında olmuş.Bunu okudum az önce hoşuma gitti:)
Ah Canım benim yaa, biraktin birde sıvıyorsun doğru bunu 5 saat ilişki yaşayıp 10 defa orgazm olan sana sorsam daha iyiydi iste hazmedemeyince böyle oluyor demek ki işin gücün rast geleEvet çok komik. Bir yanda çaresizliğini formlarda ararken, diğer yanda gülmek.
Kendisi baya care dagitmaya geldi ellaam biz caresiz garibanlara soda icelim iftardaAh Canım benim yaa, biraktin birde sıvıyorsun doğru bunu 5 saat ilişki yaşayıp 10 defa orgazm olan sana sorsam daha iyiydi iste hazmedemeyince böyle oluyor demek ki işin gücün rast gele
Mutlaka inceleyeceğim teşekkür ederim :) kafaya taktım olacak bu iş :)Evet kim yazdıysa şiir tadında olmuş.
Kuzum ben genellikle ilişkilerde " http://www.cetad.org.tr " sitesini takip edilmesi gerektiğini belirtiyorum sanada tavsiye ederim. Bir çok soruna cevap bulabilirsin.
Birde baya baya ilaç vs Tavsiyeleri veriyor yahu önce şunu şunu yap sonra şunu konuşuruz falan diye tavsiyeler fln Allah'ım yaKendisi baya care dagitmaya geldi ellaam biz caresiz garibanlara soda icelim iftarda