ben her gece masturbasyonla klitoral orgazm yaşıyorum bikaç kere. sabah kilotumda beyaz beyaz bayaa lekeler oluyor. sanırım boşalıyorum.yani erkeklerin boşalması farklı kadınlarınki farklı......
bence vazgeçmeyin olmaz diye birşey yok
uygun zaman uygun pozisyonda göreceksiniz bak nasıl olacak ve o zevki tadınca uğraştığıma değecek diyeceksiniz
Evet klitoral orgazmda bu kadar işte :) o yüzden G spot olarak bir konu açtım ordan bak istersen.
cicikom123456 denen kisi eski duruten isimli uyedir ismide metindir. Siz buradan sizi verilen msn adreslerini eklemeye devam edin ..... Eklemeyin dedikce siz ekleyin ekleyin ....
klitoral ve vajinal orgazmı çözmüş bulunmaktayım. klitoral orgazm klitorisin dışardan uyarılmasıdır. Vajinal ise içerden klitorise giden yolun uyarılması. Yani iş klitoriste bitiyor... kabaca budur.
klitoral ve vajinal orgazmı çözmüş bulunmaktayım. klitoral orgazm klitorisin dışardan uyarılmasıdır. Vajinal ise içerden klitorise giden yolun uyarılması. Yani iş klitoriste bitiyor... kabaca budur.
klitoral orgazmın dısardan oldugunu biliyordum da vajinal orgazmın klitorise giden yolun içerden uyarılarak yapıldıgını bilmiyordum :97:
klitorisin içerden uzantısı gibi düşünüyor
su vajınanın içerden uyarılacagı yerı nasıl bulacaz bı acıklarsan ıyı olur.
ilk defa duyuyorum bunu.
onu okudum da. su vajınal orgazm klitorisin içerdeki uzantısından mı oluyormus yani onu merak ettım.bunuda bir arkadaş gspot başlığında anlatmıştı 2 gün önceydi galiba
onu okudum da. su vajınal orgazm klitorisin içerdeki uzantısından mı oluyormus yani onu merak ettım.
bilmiyorum ama ayrı zevk noktaları bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?