- Konu Sahibi gelmesendeolur
şimdi ben anlamadım boşalmayla orgazm olma aynı değilmi yada ilişkide duydugun hazın bitmesi boşlama olmuyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi ben anlamadım boşalmayla orgazm olma aynı değilmi yada ilişkide duydugun hazın bitmesi boşlama olmuyormu
bence aynı sey degıl oyle bısey olsa bende olurdu.
Ben orgazm olamıyorum
Biri bana yardım etsin lütfen anlatsın şu işi.
Klitorial orgazma alıştım hep, şimdi ilişki sırasında hiç orgazm olamıyorum. Tam doruk noktasına geliyorum ama ileri gidemiyor nedense.
Hayatımızda bi orgazm bilem göremedik yaaaa
Tüm konuyu her yazılanı okudum ve şaka olmalı dedim bazı yazılanlara öyle iki satırda anlatılacak bişi diil ki bu biraz zaman alır, Ben yaşadımmı? evet 30 yaşındayım 1 oğlum var ve şu an ne istersem onu yaşıyorum sevgilim de benimle ilgili hassas ve çok başarılı (maşallah)
1.EvreKızlar rahat olun demekle olmuyor biliyorum ama eşinize karşı açık olun rol yapmak en son çareniz bile olmasın sevişmeye başlamadan önce giyinikken yada yarı çıplakken ön sevişme sırasında veya öpüşürken birbirinize dokunmaya başladığınızda onun elini yavasca alıp malum yerinize koyun sonra sıcaklığı hissedip hissetmediğini sorun sizi çok heyecanlandırdıgını yada bu cok guzel gibi bişiler söyleyin kulağına sonra öpüşün derin derin nefes alıp verirken yüzüne yüzünüzü sürün amaaa yavas olun hız yapmak yasak :)
merak edenler gelip bir gelişme varmı diye bakıp da yazdıklarımı denerlerse gelişmeleri de yazssınlar bir zahmet
haftaya 2.evreye geçeceğiz:) haftaya see you soon girls!
Ayrıca eşiniz kocanız evdeyken internet yada tvye dalıp adamla ilgilenmemezlik etmeyin sizin bık diye attığınızı hap diye kaparlar biliyosunuz.
Siz eşinizin gönlünü hoş edin her anlamda, onu dinleyin, konusurken gözlerinin içine bakın, onaylayın, gülümseyin, somurtup çıkışmayın.
Güzel sözlerle kedi gibi başını okşaya oksaya ne istediğinizi nası olmasını istediğinizi anlatın. öpücükler bye!
Ps: bunu niyemi yazdım çünkü bazen biz kadınlara birilerinin ilişkimiz hakkında akıl vermesi gerekiyor, yoksa partnerimizin yaptıgı ufacık bir umarsızlığı yada çorabını kirliye atmamasını gözümüzde büyütüp büyütüp kafaya takıyoruz sonra her hareketi batıyor adamın uzaklaşıyoruz. Sakın sakın ha benden söylemesi..