- Konu Sahibi gelmesendeolur
cedacaaaaa kuzummm yazmıyon ki sen banaaa duymuyon beniii (((
Canım kusura bakma kitap okuyodum dalmışım döndüm bir baktım kac saat olmuş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cedacaaaaa kuzummm yazmıyon ki sen banaaa duymuyon beniii (((
sen cariye filan mısın, ya da daha doğrusu cariye mi arıyorsun?
Cedaca sen bu sitenin Haydar Dümen'i olmuşsun da haberimiz yok
Estagfurullah canım yardımcı olabilirsem mutlu olurum çünkü koca 29 sayfa da ilerleme kaydeden kimse olmamış yazık değilmi bunca kadın burada derdine çare arıyor alıp elinle şunu surana koy bunu boyle yap diye gösteremeyeceğimize göre,elimizden geldiğince bırbırımıze fayda sağlamaya çalışacağız. Kimsenin başı kel diil arkadasım herkez o duyguyu tatmalı ve eşine karşı rol yapmamalı.
Estagfurullah canım yardımcı olabilirsem mutlu olurum çünkü koca 29 sayfa da ilerleme kaydeden kimse olmamış yazık değilmi bunca kadın burada derdine çare arıyor alıp elinle şunu surana koy bunu boyle yap diye gösteremeyeceğimize göre,elimizden geldiğince bırbırımıze fayda sağlamaya çalışacağız. Kimsenin başı kel diil arkadasım herkez o duyguyu tatmalı ve eşine karşı rol yapmamalı.
Partnerime karşı tahmininizden daha da açık ve netim. İkimizde ilişkinin neresinde ne istediğimizi gayet net bi şekilde söyleyebiliyoruz. Cinsel birleşme ve ön sevişme konusunda da çok iyiyiz ki şu an 1 saati zorluyoruz :)
Herşey çok güzel gidiyor, ön sevişme, koklaşma yatağa yatış, birbirimizi sevme. İlişki anı da harika oluyor hatta tam doruk noktaya çıkıyorum tamam diyorum şimdi geleceğim ama yok. Olmuyor.
Ben bunu klitorial orgazma alıştığım için yapamıyorum diyorum ama artık yeter ya vajinal orgazma neymiş bi görmek istiyorum.
Partnerime karşı tahmininizden daha da açık ve netim. İkimizde ilişkinin neresinde ne istediğimizi gayet net bi şekilde söyleyebiliyoruz. Cinsel birleşme ve ön sevişme konusunda da çok iyiyiz ki şu an 1 saati zorluyoruz :)
Herşey çok güzel gidiyor, ön sevişme, koklaşma yatağa yatış, birbirimizi sevme. İlişki anı da harika oluyor hatta tam doruk noktaya çıkıyorum tamam diyorum şimdi geleceğim ama yok. Olmuyor.
Ben bunu klitorial orgazma alıştığım için yapamıyorum diyorum ama artık yeter ya vajinal orgazma neymiş bi görmek istiyorum.
bir şey söyleyim mi benim hiç umudum yok biliyomusunuz.onun için bıraktım uğraşmıyorum.oldu kadarı ile yetiniyoz napak
neyyyyyyyy 1 saat mi
Valla bazen 1 buçuk saat olduğu da oluyor. Ön sevişmeyi de katarsak 2 saat garanti :)
Ama gel görki onca zevke rağmen orgazm olamıyorum
yok artıkben de toplam bir saat sanmıştım.ne yani şimdi toplamı 2 saati mi buluyo.ay sorması ayıp olmasın da napıyosunuz o kadar saat yahu
saatimi var bunun koklaşıyolar işte : )
sadece canım maşalalh diyorumyok artıkben de toplam bir saat sanmıştım.ne yani şimdi toplamı 2 saati mi buluyo.ay sorması ayıp olmasın da napıyosunuz o kadar saat yahu
:)koklaşma tamam ama o birleşme süresinden bahsediyor