Doğuma Hazırlık Organik yikanabilir bebek bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimkinde sizdirma oldu hep. Bir de cırtlı olduğu icin benm oglan cikariyo bezi bi bakiyorum ciplak kosuyo evde Yün don iyimis bende bakayim :))
O çıkarıp koşma bizimkinde de var. Birde zafer kazanmış kumandan edasında koşuyor, iç çamaşırsız ya da zıbınsız giydirmiyorum. Yün donlara bakın kesinlikle , henüz türkiyede satışta değil ama harika birşey. Hem daha daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

balbazaar Acaba yün donları nerden temin edebiliriz? EnHarbiKiz Siparişlerim geldi benimde Aliexpressten.. Şimdi iç bez yapma telaşına girdim , çocuk doğmadan yetiştireydim iyiydi..

balbazaar Acaba yün donları nerden temin edebiliriz? EnHarbiKiz Siparişlerim geldi benimde Aliexpressten.. Şimdi iç bez yapma telaşına girdim , çocuk doğmadan yetiştireydim iyiydi..
Yurt dışında satılıyor sanırım. Bana hediye geldi. Bu yüzden çok yardımcı olamayacağım ama amazona filan bir bakın isterseniz.

Merhaba arkadaşlar. Harbicim sana tekrar tekrar teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden. Sen cesaret verdin ve hazır beze bulasmadim şükür. Dört buçuk aylık oldu oğlum ilk 15 günden sonra hep kumaş bez bağladım. Erken doğum oldu ve babyneo aldım ben memnun kaldım tek beden olandan. Iç bez olarak da eski usul pazen yaptık annemle katmalasi biraz vakit alıyor ama daha hızlı kuruyor ve sizdirma yapmıyor.

Ben de yazmak istedim ki düşünen arkadaşlara cesaret olsun

Bende aliexpressten sipariş verdim 5 tane dış bez.. Babyneoya hep sızdırıyor dendiği için korktum almadım ama siz memnun kalmışsınız eğer kumaş bez işini becerebilirsem bende devamını babyneo alırım.. iç bezleri de havlu ve mermerşahtan yaptım, şu an doğurmayı bekliyorum heyecan içinde İç bezleri sabun tozuyla yıkanınca emiciliği azalıyor deniyor siz neyle yıkıyorsunuz acaba? Kaç iç kaç dış beziniz var ? Bu konuda tavsiyeleriniz varsa zevkle dinlerim

Cinden bir tane numune getirdim ben beceremedim galiba küçük bir numara onu sevmedim canım yedek kullanıyorum. 11 tane babyneo aldım iç diş birlikte geliyor zaten. 30 tane de iç pazen yaptık annemle 45 cm genişliğinde. Beş günde bir sabun tozu ile 60 ve ya çok kirli ise 90 derecede pamuklu
Program da yıkıyorum. Bazen çiş lekesi kalıyor ama ona takılma bezler temiz olsa da olabiliyor öyle. Ilk üç ay hemen hemen her bezde kaka oluyordu o birazzor ama şimdi beş günde bir bez yıkıyorum ama max dört kakalı bezimiz oluyor. Ben bsbyneodan liner aldım ve onları da yıkıyorum. Yıkamadan önce sabun tozu ile ılık su hazırlıyorum. Onda iki saat kadar ıslatıyorum. Kakalı bezleri önden temizliyorum tabi ki. Makinede oön yıkama ve ek durulama yapıyorum. Normalde tembel biriyim ama buna hiç üşenmedim doğrusu.

Harbinin dediği gibi onların sağlığı çok daha önemli bence. Umarım senin de işine yarar her zaman destek olmak isterim canım.

Allah sağlıkla kucağına kavuştursun yavrunu inşallah

Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.. O zaman Dış bezlere sürekli çiş kaka geçmiyor olsa gerek, Her değişmede dış bez kirlense Zaten yetiştiremeyiz dış bezi di mi

Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullansın bebisiniz inşallah.
Bu mesajiniz beni öyle mutlu etti ki anlatamam. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,bebis adina da cok sevindim o pis kimyasallara maruz kalmadığı için. Benm bebeğim 17 aylik suan,hala devam ediyoruz sorunsuz.

Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.. O zaman Dış bezlere sürekli çiş kaka geçmiyor olsa gerek, Her değişmede dış bez kirlense Zaten yetiştiremeyiz dış bezi di mi
Evet dış bezler sık kirlenmiyor. Cogu zaman günü 2-3 dış bezle geciriyoruz. İc değişiyor sadece. 7-8 kez değişiyorum ortalama.

Çok teşekkür ederim

kızlar umarım aktif birileri vardır. uzun süredir araştırıyorum yıkanabilir bezleri. bir milyon marka ve 50 türlü kumaş olması kafamı karman çorman etti. yıkanabilir bez kullanmak istiyorum ama hangisi bunu bir türlü çözemedim. bugün de aliexpreste indirim var. markayı kumaşı bedeni ve lazım olan miktarı kesinleştirebilsem siparişimi vereyim dedim ama....

littlebloom , alvababy, mumsbest arasından hangisi? yoksa pamucco yada babyneo mu? mikrofiber mi , bambu mu pamuklu mu? ara bez ile iç bez arasında ne fark var? varsa birileri acilinden cevap yazarsa çok sevinirim

Merhaba,ben littlebloom ve mumsbest kullaniyorum aralarinda fark yok diyebilirim. Ara bezde ic bezde ayni sey. Mikrofiber polyester karışımlı oldugu icin tercih etmedim. Pamuk ya da bambu secebilirsiniz fark etmez. İc bez alacaksaniz sunlari tavsiye ederim
https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32606540784.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.3aff9419veTtl6

Her yerde sunlardan var görmüşsünüzdür

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32275129675.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.35900abecW9jyd

İlk bunlardan aldim çok kötü. Sıvıyı çekmiyor oldugu gibi parçalardan akıyor.

Babyneo aldim 3 tane kenara attim kullanmıyorum aşırı kalitesiz. Pamucco kullanmadim bişey diyemiycem

Bezleri seçerken one size seçeneğini secin. Onu secerseniz iç bez gelmez icinde sadece dış olur. İc bezi verdigim linkten alabilirsiniz. Yurt dışı 100 dolar kotasi var haberiniz olsun, aşarsanız gümrükte takılır vergi ödemek zorunda kalirsiniz

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/QbeeiAvA

Bu dış bez olarak iyi mi sizce? Bambu little bloom . Bu arada çık teşekkür ederim ya

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/QbeeiAvA

Bu dış bez olarak iyi mi sizce? Bambu little bloom . Bu arada çık teşekkür ederim ya
Benim kullandiklarimda bundan gayet guzel. Bebegim 18 aylik 12-13 günlükken basladim bu bezlere,bir fiil kullaniyorum. mumsbest bambu ayni resimdeki gibi ic kısmı beyaz, littlebloom olanlar bambu kömür ici siyah yani. İkisi de kalite olarak ayni. Beden seçerken onesize insert seçeneğini seçin.

Rica ederim :)

Gönderdiğim linkteki bambu little bloomlardan 7 tane (no insert olarak) , senin gönderdiğin linkteki iç bezlerden 15 tane aldım , yenidoğan dönemi büyük gelebilir diyorlar çıtçıtlılar için ama yıkanabilir beze karar vermeden önce biraz prima yenidoğan almıştım eğer yenidoğan dönemi sorun yaşarsam primaları harcarım dedim.

Sayı olarak sence yeterli olur mu EnHarbiKiz ? Bu ara bezleri cepli bölmeye mi koyacağım yoksa direk popoya temas edecek yere mi? Maşallah sen istikrarla devam etmişsin ben daha fikrimi bir iki kişiye söyledim çıldırmışım gibi davrandılar artık konuyu kapattım yaptığımda görürler olabilitesi olduğunu.

Ha bir de liner aldım tuvalet iletişimi de düşünüyorum ama olur da yapamazsam direk kakayı temizleme olayı pek sempatik gelmedi pamuklu liner kullanıp direk atma kısmı daha iyi sanki

Biraz buyuk oluyor evet kocaman bi popo önemli olan sağlığı ama gerisi mühim değil. Cepli bolmeye de koyabilirsin üstüne de. İce koyarsan her bez değişiminde dış bezde kirlenir. Ben 6. aydan sonra geceleri çift bez kullanmaya başladım. Sizdirma oluyordu çünkü. İc cebe bir bez, üste bir bez koyuyordum. Şimdi gündüzleri de cift bez kullaniyorum. Cocuk büyüdü daha fazla çiş yapıyor.

Sayı az gibi yetmez bence. Benim suan 19 dış bezim,45 ic bezim var 10 tanesi link attığım bez,35 tane de ben yaptim baktim baya pahaliya geliyor. 4-5 gunde bir yıkıyorum

Bende ilk 2 hafta hazir bez kullandim. Hamileyken karar verdim yıkanabilir beze,bu konuyu actigimda da hamileydim. Herkes bana karsi cikti, yapamazsın,deli misin vs hatta konuya yazanlar bile oldu :) hic destekcim yoktu,umrumda da degildi. Su devirde b.klu bez mi yikiycaksin dediler.yapi olarak biseyi kafaya koyduysam kimse vaz geciremez. Yapicam, goruceksiniz dedim. Simdi de dalga gecenler takdir ediyor :))

Ha bir de liner aldım tuvalet iletişimi de düşünüyorum ama olur da yapamazsam direk kakayı temizleme olayı pek sempatik gelmedi pamuklu liner kullanıp direk atma kısmı daha iyi sanki
Bende almistim ama cok gereksiz bisey o. Hic faydası yok. Yapi olarak ıslak mendile benziyor. Cok ince.Çocuk hareket ettikce ortada toplaniyor dışkı yine beze geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…