- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
yok canım 2 şehirde de değilim. 2.el olabilir bi bakayım. chicco'nun anne yanı beşikleri çok güzel ama çok pahalı ya.Her hangi bir ana kucağıda olur fonksiyonuna göre tercih edebilirsin yada letgoda bulunduğun ile göre mutlaka bulabilirsin ana kucağı yazınca. İstersen 2.el almak istersen yardımcı olabilirim bulmanda. Bursa dada arattırabilirsin ben teslim alırım. Yada İstanbul daysan zaten baya vardır.
5 ay 19 gün oldu şükür.nerdeyse 6 ay. Senin daha yeniymiş. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Sağlıklı bebeğiniz olsun.yok canım 2 şehirde de değilim. 2.el olabilir bi bakayım. chicco'nun anne yanı beşikleri çok güzel ama çok pahalı ya.
çok teşekkür ederim cevapladığun için. kaç aylıksın sen? benim 3 bitti.
amin senin de inşallah. allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla.5 ay 19 gün oldu şükür.nerdeyse 6 ay. Senin daha yeniymiş. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Sağlıklı bebeğiniz olsun.
Amin cümlemizi. Sormak istediğin birşey olursa bilgim dahilindeyse yardımcı olurum herzaman. Özel mesaj atabilirsin.:)amin senin de inşallah. allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla.
teşekkür ederim:)Amin cümlemizi. Sormak istediğin birşey olursa bilgim dahilindeyse yardımcı olurum herzaman. Özel mesaj atabilirsin.:)
Ne kadar güzel baya hareketliymiş maşallah. İnsan duygulanıyor gerçekten. Ben genelde biraz duygusuz kalıyorum diğer annelerin yanında. Ben bile bazen ağlıyacak gibi oluyorum. Kendime şaşıyorum. Hayatımın en zor zamanında geldiği için belkide böyle duygu karmaşasındayım. Her gün özür diliyorum böyle bir aileye doğucağı için. Ama babanla biz çok seviceğiz seni yeter inşşalh bizim sevgimiz diye. Valla ben hamileliğimi bile güzel yaşayamadığım için anlam veremedim belkide adapte olamıyorum. Çok korkum var.teşekkür ederim:)
bugün ilk kez bebeğimin hareketlerini gördüm. kolunu kaldırıp indirdi, elini açıp kapadı. hiç durmuyordu yerinde:)) nasıl ağladım:)
canım ya allah yardımcınız olsun. güzel ve mutlu bir aile olursunuz inşallah. Sıkıntılarınız geçer umarım..Ne kadar güzel baya hareketliymiş maşallah. İnsan duygulanıyor gerçekten. Ben genelde biraz duygusuz kalıyorum diğer annelerin yanında. Ben bile bazen ağlıyacak gibi oluyorum. Kendime şaşıyorum. Hayatımın en zor zamanında geldiği için belkide böyle duygu karmaşasındayım. Her gün özür diliyorum böyle bir aileye doğucağı için. Ama babanla biz çok seviceğiz seni yeter inşşalh bizim sevgimiz diye. Valla ben hamileliğimi bile güzel yaşayamadığım için anlam veremedim belkide adapte olamıyorum. Çok korkum var.
Kızmı erkekmi istiyorsunuz. Gönlünüzde ne var eşinizle?
Amin canım teşekkürler. Hepimizin öyle olsun inşallah :)canım ya allah yardımcınız olsun. güzel ve mutlu bir aile olursunuz inşallah. Sıkıntılarınız geçer umarım..
öyle kız erkek ayrımımız yok ama eşim erkek istiyor çaktırmadan anladım ben. ama kız olsa da çok sever eminim. senin bebişin cinsiyeti ne?
Merhabalar, ekimde doğum yapacağım inşallah, 1 yıl izne ayrılacağım, bu süre zarfında yıkanılan bezlerden kullanmayı düşünüyorum. Yorumları tek tek okudum, sızdırma yapma olasılığını göz önünde bulundurarak muşamba bez almaya karar verdim, ara bez olarak mermerşah aldım, annem de mermerşah ve Amerikan bezi kullanmış bende. En azından ilk ay için kullanmayı düşünüyorum.Hastane çıkışı için Bambo nun 28 li bezini alacağım. Çalışmaya başlayınca tekrar Bambo ya dönebilirim.Yıkanan bezler konusunda biraz kafam karıştı, pamucco almayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca almamaya karar verdim.Babyneo bizde de sızıntı yaptı ya begenmedim iyi ki fazla almamisim sadece 3 tanesi babyneoydu kullanmiyorum artık onlari.
Merhaba, öncelikle bebeginiz sağlıkla gelsin inşallah. Bende iç bezlerde bambu mermersah karışık kullanıyorum. Yeşil annenin bebek saç ve vücut sampuanini kullanıyorum.Merhabalar, ekimde doğum yapacağım inşallah, 1 yıl izne ayrılacağım, bu süre zarfında yıkanılan bezlerden kullanmayı düşünüyorum. Yorumları tek tek okudum, sızdırma yapma olasılığını göz önünde bulundurarak muşamba bez almaya karar verdim, ara bez olarak mermerşah aldım, annem de mermerşah ve Amerikan bezi kullanmış bende. En azından ilk ay için kullanmayı düşünüyorum.Hastane çıkışı için Bambo nun 28 li bezini alacağım. Çalışmaya başlayınca tekrar Bambo ya dönebilirim.Yıkanan bezler konusunda biraz kafam karıştı, pamucco almayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca almamaya karar verdim.
Sağlık konusunda hassas olduğunuz için size sormak istediğim bir soru var. Aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ben de 2 yıldır sizin de kullandığınız Green Mom ürünlerini kullanıyorum fakat bebek şampuanı hakkında bir bilgim yok. Şampuan olarak earth mama angel baby şampuan hakkında iyi yorumlara rastladım.Hangi ürünü almam gerektiği konusunda emin değilim. Siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebek için ?
Teşekkür ederim, hepimizin ki sağlıkla gelir inşallah.Yeşil Anne'nin diğer ürünlerinden çok memnunum, bebek ürünleri konusunda tereddüt etmiş olsam da onun bebek ürünlerini kullanmanız beni Yeşil Anne nin bebek ürünlerini almam konusunda teşvik etti.Merhaba, öncelikle bebeginiz sağlıkla gelsin inşallah. Bende iç bezlerde bambu mermersah karışık kullanıyorum. Yeşil annenin bebek saç ve vücut sampuanini kullanıyorum.
Aşı konusuna gelecek olursak çok gelgitler yaşadım. Her asi doneminde 1 hafta hergün yaptirsam mi,yaptirmasam mi telaşına düştüm. Sonuç olarak yaptırdım. Ülkemizde sağlığa çok önem verilmiyor. Her yer mikrop kaynıyor özellikle suriyelilerden sonra hastaliklar artmış. Göze alamadim doğrusu
Ben cok araştırdım ama elle tutulur bi açıklama bulamadim,en iyisi alip tecrübe etmek dedim :)
Ben 13 tane iç dış takım aldım. 10 tane ayri iç aldim. Toplam 23 iç 13 dış oldu. Şöyle hesaplayin günlük 6-7 kez bez degisiyor 23 bez 3-4 gün gidiyor ama bir de yıkanıp kuruma süreci var. Malum kış ayi geç kuruyor.2 gündür askıda daha yeni kurumus. Ne kadar çok iç bez olursa o kadar iyi aslinda. Haftada 1 gün yikiyorum ben gayet rahat oluyo. Iç bezlerde siyah almistim ama çok memnun kalmadim,%100 bambu olduğu için emiciligi az çocuğun üstüne geçiyordu. Pamuk karışımlı olmalı ki emiciligi iyi olsun. Beyazlar pamuklu. Aldigim beyazlar bunlardan https://tr.aliexpress.com/item/5-La...id=98556fd3-0c88-4255-832e-2c0b33e2828d&tpp=1
Çok memnunum bunlardan daha çok almak istedim ama pahaliya geliyor diye kendim yaptim.siyah aldiklarim ve iç dış takimlardaki iç bezleri kaldirdim kullanmiyorum çünkü hep üstüne geçiyor idrar. Bu beyazlari ve kendi yaptiklarimi kullaniyorum. Iç dış takım almayin yani sadece dış alın,içi bu beyazlardan alın ya da kendiniz yapin. Çok daha ucuz olur. Sitedeki bezlerin tanesi 10 tl,benm yaptigim bezlerin 30 tanesi 40 tlye mal oldu
Ben babyneo kullanıyorum 18 aydır. Tek bedenden birçok kişi memnuniyetsiz, arkadaş hangisini kullandı hatırlamıyorum ama benimkisi bedenli olandan ve çok memnunum.merhaba. daha önce açıkladıysanız kusura bakmayın lütfen. sizin mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla şu linkten 10 tane onesize no insert alsam diyorum. iç bezleri çıkarıp kendiniz yaptığınızı söylemişsiniz. nasıl yaptınız acaba? ben dikişten anlamıyorum maalesef. kayınvalideme tarif etmem gerekiyor. :)
bir de teslimat süresi çok uzun görünüyor websitesinde. o kadar sürüyor mu hakikaten? babyneo da indirimde ve arada 30tl falan fark oluyor ama siz memnun kalmamışsınız diye babyneo almak istemedim
Merhaba,bezleri ben yaptim. 3 kat bambu havlu ustune 2 kat mermer şah kumaş toplam 5 kat oldu. Ölçü 15×35.merhaba. daha önce açıkladıysanız kusura bakmayın lütfen. sizin mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla şu linkten 10 tane onesize no insert alsam diyorum. iç bezleri çıkarıp kendiniz yaptığınızı söylemişsiniz. nasıl yaptınız acaba? ben dikişten anlamıyorum maalesef. kayınvalideme tarif etmem gerekiyor. :)
bir de teslimat süresi çok uzun görünüyor websitesinde. o kadar sürüyor mu hakikaten? babyneo da indirimde ve arada 30tl falan fark oluyor ama siz memnun kalmamışsınız diye babyneo almak istemedim
Ben babyneo kullanıyorum 18 aydır. Tek bedenden birçok kişi memnuniyetsiz, arkadaş hangisini kullandı hatırlamıyorum ama benimkisi bedenli olandan ve çok memnunum.
Bugün bende sizin verdiğiniz linkten sipariş verdim 5 tane.. Bebek doğsun eğer becerebilirsem biraz daha sipariş edeceğim.. Pamuk linerleri de mi aliexpressden alıyorsunuz? Birde bebek bezini hangi deterjanla yıkıyorsunuz ? Sayenizde cesaret alıp bende bu işe giriştim.. İlk zamanlar içinde 2 paket sleepy hazır bez aldım..Merhaba,bezleri ben yaptim. 3 kat bambu havlu ustune 2 kat mermer şah kumaş toplam 5 kat oldu. Ölçü 15×35.
Benm bezler 20 gunde gelmisti. Siteye en uzun zamani yaziyolar genelde daha erken geliyor.
Babyneo sızdırma yapti. Her defasında hemde. Bedenli olanlardan almıştım 3 tane. İyi ki 3 tane almışım param çöp olacaktı. Bazen bi bakiyorm bezleri bitmiş,yogun is temposundan takip edememisim, üstüne geçecek ama napim deyip babyneo kullaniyorum digerleri yikanana kadar. Şaşırtmıyor beni üstü başı sidik oluyor
Bebeğim 16 aylik, bedenli almistim bende. Hic ama hiccc memnun kalmadım. Her bağlamada üstü başı battı.
Bugün bende sizin verdiğiniz linkten sipariş verdim 5 tane.. Bebek doğsun eğer becerebilirsem biraz daha sipariş edeceğim.. Pamuk linerleri de mi aliexpressden alıyorsunuz? Birde bebek bezini hangi deterjanla yıkıyorsunuz ? Sayenizde cesaret alıp bende bu işe giriştim.. İlk zamanlar içinde 2 paket sleepy hazır bez aldım..Merhaba,bezleri ben yaptim. 3 kat bambu havlu ustune 2 kat mermer şah kumaş toplam 5 kat oldu. Ölçü 15×35.
Benm bezler 20 gunde gelmisti. Siteye en uzun zamani yaziyolar genelde daha erken geliyor.
Babyneo sızdırma yapti. Her defasında hemde. Bedenli olanlardan almıştım 3 tane. İyi ki 3 tane almışım param çöp olacaktı. Bazen bi bakiyorm bezleri bitmiş,yogun is temposundan takip edememisim, üstüne geçecek ama napim deyip babyneo kullaniyorum digerleri yikanana kadar. Şaşırtmıyor beni üstü başı sidik oluyor
Bebeğim 16 aylik, bedenli almistim bende. Hic ama hiccc memnun kalmadım. Her bağlamada üstü başı battı.
Tebrik ederim sizi bebeginizin sağlığını önemsediğiz icin. Liner 1 rulo almıştım baska da almadim cok bi filmi yok aslinda.aliexpresstendi o da. Pecete gibi ince,cocuk hareket ettikce ortada toplaniyor bi faydasi olmuyor. yine bez kirleniyor.Bugün bende sizin verdiğiniz linkten sipariş verdim 5 tane.. Bebek doğsun eğer becerebilirsem biraz daha sipariş edeceğim.. Pamuk linerleri de mi aliexpressden alıyorsunuz? Birde bebek bezini hangi deterjanla yıkıyorsunuz ? Sayenizde cesaret alıp bende bu işe giriştim.. İlk zamanlar içinde 2 paket sleepy hazır bez aldım..
Doğrudur, sanırım biraz el alışmasıyla alakalı. Ben tek beden kullanmadım ama kullananlardan gelen şikayet genelde bebek biraz kilo aldıktan sonra bacaklarının sıkmasıydı. Şimdi yün yıkanabilirler var onlara bakıyorum daha pratik gelmeye başladı bana. Dıştaki yün donu iki ayda bir yıkıyoruz ooohh miiisss :)Merhaba,bezleri ben yaptim. 3 kat bambu havlu ustune 2 kat mermer şah kumaş toplam 5 kat oldu. Ölçü 15×35.
Benimkinde sizdirma oldu hep. Bir de cırtlı olduğu icin benm oglan cikariyo bezi bi bakiyorum ciplak kosuyo evdeDoğrudur, sanırım biraz el alışmasıyla alakalı. Ben tek beden kullanmadım ama kullananlardan gelen şikayet genelde bebek biraz kilo aldıktan sonra bacaklarının sıkmasıydı. Şimdi yün yıkanabilirler var onlara bakıyorum daha pratik gelmeye başladı bana. Dıştaki yün donu iki ayda bir yıkıyoruz ooohh miiisss :)