- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Biraz buyuk oluyor evet kocaman bi popo önemli olan sağlığı ama gerisi mühim değil. Cepli bolmeye de koyabilirsin üstüne de. İce koyarsan her bez değişiminde dış bezde kirlenir. Ben 6. aydan sonra geceleri çift bez kullanmaya başladım. Sizdirma oluyordu çünkü. İc cebe bir bez, üste bir bez koyuyordum. Şimdi gündüzleri de cift bez kullaniyorum. Cocuk büyüdü daha fazla çiş yapıyor.
Sayı az gibi yetmez bence. Benim suan 19 dış bezim,45 ic bezim var 10 tanesi link attığım bez,35 tane de ben yaptim baktim baya pahaliya geliyor. 4-5 gunde bir yıkıyorum
Bende ilk 2 hafta hazir bez kullandim. Hamileyken karar verdim yıkanabilir beze,bu konuyu actigimda da hamileydim. Herkes bana karsi cikti, yapamazsın,deli misin vs hatta konuya yazanlar bile oldu :) hic destekcim yoktu,umrumda da degildi. Su devirde b.klu bez mi yikiycaksin dediler.yapi olarak biseyi kafaya koyduysam kimse vaz geciremez. Yapicam, goruceksiniz dedim. Simdi de dalga gecenler takdir ediyor :))
ayy süpersin maşallah , dikiş makinem var ara bezler gelsin bakayım uygun kumaş falan bulursam denerim ben de. ama lastikli yapabilir miyim bilemedim, en kötü ihtimalle cepli bölmeye netten aldıklarımı iç tarafa da kendi diktiklerimi koyarım dümdüz dikip biriktirme olayını nasıl yapıyorsun peki? linerler de işe yaramıyorsa ilk olarak bezi nerde akıtıyorsun? ıslak olarak mı bekletiyorsun? karbonatlı suya koyan falan varmış makineye atana kadar. ilk alındığında 3 kere yıkayıp kurutmak lazımmış sanırım bir de sonrası mutlaka sıvı borakssız deterjan olacakmış sızdırmasın diye sen ne kullanıyorsun? ay işin piri olmuşsun sen ne çok soracak şeyim varmış bir bilene.
ama en önemlisi günlerdir o bez mi bu bez mi diye araştırmaktan kafayı yiyordum seçime yardımcı oldun beni ne büyük kafa karışıklığından kurtardın bilemezsin. tekrar sağol