Doğuma Hazırlık Organik yikanabilir bebek bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayy süpersin maşallah , dikiş makinem var ara bezler gelsin bakayım uygun kumaş falan bulursam denerim ben de. ama lastikli yapabilir miyim bilemedim, en kötü ihtimalle cepli bölmeye netten aldıklarımı iç tarafa da kendi diktiklerimi koyarım dümdüz dikip biriktirme olayını nasıl yapıyorsun peki? linerler de işe yaramıyorsa ilk olarak bezi nerde akıtıyorsun? ıslak olarak mı bekletiyorsun? karbonatlı suya koyan falan varmış makineye atana kadar. ilk alındığında 3 kere yıkayıp kurutmak lazımmış sanırım bir de sonrası mutlaka sıvı borakssız deterjan olacakmış sızdırmasın diye sen ne kullanıyorsun? ay işin piri olmuşsun sen ne çok soracak şeyim varmış bir bilene.

ama en önemlisi günlerdir o bez mi bu bez mi diye araştırmaktan kafayı yiyordum seçime yardımcı oldun beni ne büyük kafa karışıklığından kurtardın bilemezsin. tekrar sağol

Bezleri Acaba hangi siteden aldığınızı yazabilir misiniz?

Ben bu msji yeni gordum telden giriyorum hep,fark etmemisim kusura bakma lutfen.

Tuvalette musluk onunde akitiyorum. Her tuvalete girdigimde 2-3 bez oluyo hem isimi yapiyorum,hem bezi yikiyorum tuvalete 2 kova koydum. Birine kirlileri atıyorum digerine de sudan gecirdiklerimi. 4 gun kadar bekliyo orda birikine kadar. Karbonati duymadm hic bilmiyorum. Bezleri de roxy dalan sabun tozu ile yikiyorum. Bebeğim 1 hafta sonra 21 aylik olacak,bugune kadar geldik. Simdi 2. Geliyor o zamana kadar tuvalet eğitimini vermem lazim,2 cocuk bezi yikayamam

Sabun tozu emiciliği olumsuz etkiliyor diyor tüm satıcılar ama sizde sorun oldu mu?

Bravo arkadasim cok kisinin yapamayacagi bir sey bezleri yikamak.

EnHarbiKiz su an bebeginiz ne kadarlik. nasil gidiyor. benimki 21 aylik. aslinda bez birakma zamani ama birakana kadar kullansam mi diye dusunuyorum. hem islakligi hisseder biraz daha rahatsiz olur belki daha kolay alisir. ozellikle poposunun ust kismi bele dogru pisik oluyor rahatsiz oluyor. surekli pisik kremi suruyorum. evde abisinden kalan alistirma kulotu var. arada onu giydiriyorum. o zaman aklima geldi biraz da yikanabilir bebek bezi mi kullansam diye. konulari aratirirken burayi buldum.

Sabun tozu emiciliği olumsuz etkiliyor diyor tüm satıcılar ama sizde sorun oldu mu?

Yoo herhangi bir sorun yaşamadım. Şimdi boron kullaniyorum
kızlar peki ekonomi açısından hangi seçenek daha uygun sizce?
Tabii ki yıkanan bez. Hazır bezler almış başını gitmiş

Ben bu konuyu açtığımda ilk bebeğime hamileydim. Oğlum şimdi 3 yaşında bezden kesildi haliyle. 24 ay kullanabildim bezleri. Oğlum 18 aylıkken 2. Bebeğe hamile kaldım. 6 aylık olana kadar devam ettim ama karnım iyice büyüyünce bez yıkayamadım mecbur hazır beze geçtim bi kaç ay kullandim bezden kestim.

Şimdi 2. Bebeğime kullanıyorum abisinden kalan bezleri. Kızım 11 aylik. Ona da doğduğundan beri kullanıyorum. Alıştırma kiloduyla pek farkı yok. Hemen hemen ayni kalitedeler. Zaten 21 aylık olmuş bence bezden kesmeyi deneyin havalar hala sicakken. Bez maliyeti de az değil çünkü. Yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…