Doğuma Hazırlık Organik yikanabilir bebek bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Teşekkür ederim yardımınız için. Ben de tek beden çıt çıtlı almaya karar verdim. İç bez biraz sipariş ederim biraz kendim yaparım. Bir de liner alırım. Şu saatten sonra zaten hazır bez düşünemem, suçluluk hissederim. Bir şeyin bilincinde olunca, verdiği zararı bilince, onu yapmak nasıl mümkün olsun ki.
Merhaba,
Pamuccoyu sormuşsunuz ben deneme amaçlı iki tane almıştım.evet cırt cırtlılar çok rahat ama hem dış bezi taşırıyor hemde iç bez çok sert.ben beğenmedim o yüzden.sanırım siz almışsınız zaten

Bende diyorum neden kulaklarim çınlıyor :KK70: gözümüzde büyütüyorz aslında rutine girdiği zaman hiç zor değil gerçekten.
Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim.iyi ki araştırmalarınızı bizimle paylaşıyorsunuz:KK16:gerçi ben hala tam anlamıyla geçemedim yıkanabilir beze.bambo nature ile takviye ediyorum hala:KK43:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz merhaba:) uzun zamandır yazıyor olmanıza çok sevindim. size ulaşmak adına.
3 aylık hamileyim. ben de sizin gibi takıntılıyım sağlık konusunda. iyi ki yazınıza denk geldim.
benim sorularım şöyle:
dış bez kirlenmediği halde neden bu kadar çok aldınız?
bir de diktiğiniz iç bezin ölçüsü nedir yani kaç santim?

bir de konuyla alakası yok ama bebeğinize park yatak mı yoksa beşik mi kullandınız doğduğunda? ahşap beşik var bir de chicco'nun kumaştan yapılma anne yanı beşikleri var. hangisi daha iyi sizce?

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bikaç soru daha aklıma geldi:)
bu bezler 3-4 gün gidiyormuş ya, 1 haftalığına tatile çıksak nolacak?
bir de aldığımız dış bezlerin etiketinde made in USA yazıyor mu?

Benim kızımda üst üste kullanınca pişik yaptı malesef yıkanan bezler.pamuccodakiler suda erimiyor sanırım.charlie banananın var birkaç sitede ama stokta yok olarak gözüküyor
Aa pişik olması bezden değil kullandığınız deterjandan olabilir. Çünkü bezde alerjen sağlığa zararlı bişey yok.
EnHarbiKiz EnHarbiKiz merhaba:) uzun zamandır yazıyor olmanıza çok sevindim. size ulaşmak adına.
3 aylık hamileyim. ben de sizin gibi takıntılıyım sağlık konusunda. iyi ki yazınıza denk geldim.
benim sorularım şöyle:
dış bez kirlenmediği halde neden bu kadar çok aldınız?
bir de diktiğiniz iç bezin ölçüsü nedir yani kaç santim?
Merhaba,sağlıkla gelsin bebisiniz inşallah. Şöyle ki kaka yaptığında iç bezden dışa taşma yapabiliyor ve çok çiş yaparsa da taşma yapıyor kokuyor dış bez o yüzden fazla olunca sıkıntı olmuyor. Ölçü de 18×36 cm
bir de konuyla alakası yok ama bebeğinize park yatak mı yoksa beşik mi kullandınız doğduğunda? ahşap beşik var bir de chicco'nun kumaştan yapılma anne yanı beşikleri var. hangisi daha iyi sizce?
Beşik almıştım ama keşke park yatak alsaydım. Bebeğim biraz büyüyüp tutunup kalkmaya baslayinca yatakdan sarkmaya başladı tehlikeli bi durum oldu yani. 3-4 aydır da yanımızda yatıyor ayiramiyoruz kıyametler kopuyo yatağına koyunca:bicak:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bikaç soru daha aklıma geldi:)
bu bezler 3-4 gün gidiyormuş ya, 1 haftalığına tatile çıksak nolacak?
bir de aldığımız dış bezlerin etiketinde made in USA yazıyor mu?
organik olan hazır bez kullanabilirsiniz 1 haftalığına bişey olmaz o kadarcıktan :süslü:

Aa pişik olması bezden değil kullandığınız deterjandan olabilir. Çünkü bezde alerjen sağlığa zararlı bişey yok.

Merhaba,sağlıkla gelsin bebisiniz inşallah. Şöyle ki kaka yaptığında iç bezden dışa taşma yapabiliyor ve çok çiş yaparsa da taşma yapıyor kokuyor dış bez o yüzden fazla olunca sıkıntı olmuyor. Ölçü de 18×36 cm

Beşik almıştım ama keşke park yatak alsaydım. Bebeğim biraz büyüyüp tutunup kalkmaya baslayinca yatakdan sarkmaya başladı tehlikeli bi durum oldu yani. 3-4 aydır da yanımızda yatıyor ayiramiyoruz kıyametler kopuyo yatağına koyunca:bicak:

organik olan hazır bez kullanabilirsiniz 1 haftalığına bişey olmaz o kadarcıktan :süslü:
çok teşekkür ederim:) allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla büyüsün:)

EnHarbiKiz EnHarbiKiz zannetmiyorum ya moms green kullanıyorum organik.acaba hazır bezlerdeki gibi alışma sürecimi oluyor?çünkü ben gece kullan at bez koyuyorum(organik)
Siz çok istikrarlısınız burdaki paylaştığınız bilgilerde insanların çok işine yarıyor bence gerçek kullanıcıdan tavsiyeler.Allah razı olsun :)

çok teşekkür ederim:) allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla büyüsün:)
Aminn cumlemizinkini inşallah :)
EnHarbiKiz EnHarbiKiz zannetmiyorum ya moms green kullanıyorum organik.acaba hazır bezlerdeki gibi alışma sürecimi oluyor?çünkü ben gece kullan at bez koyuyorum(organik)
Siz çok istikrarlısınız burdaki paylaştığınız bilgilerde insanların çok işine yarıyor bence gerçek kullanıcıdan tavsiyeler.Allah razı olsun :)
Bilemiyorum bizde öyle bir sorun olmadı gece gündüz kullandigim halde. Geceleri 12 saate kadar bağlı kalıyor hemde.
İnşallah yarar birilerinin işine,ben alacağım zaman böyle detaylı açıklama bulamadım o yüzden tecrübelerimi paylaşmak istedim. Amin :)

Kızlar gümrük vergisiz kaç $ kadar alışveriş yapılıyor en fazla bilen varmı ,şimdi ben bu bezler iç dış liner alt açma derken 100 $ ı aştı limit ne kadardı bilen varmı? En son 75€ diye biliyordum ama değişmiş sanırım

Kızlar gümrük vergisiz kaç $ kadar alışveriş yapılıyor en fazla bilen varmı ,şimdi ben bu bezler iç dış liner alt açma derken 100 $ ı aştı limit ne kadardı bilen varmı? En son 75€ diye biliyordum ama değişmiş sanırım
Canım ben 30 dolara düştü diye duydum

Ben ikeadan beşik aldım iki kat alıyor. Küçükken yukarıya alınıp. Büyüynce bir alta indirebilirsin. kademeli yani. yarın öbürgün büyüynce yanı çıkıyor. Koltuk şeklinde kullanılabilir çocuk odasında. Kendin yap sitelerinde görmüştüm. Bir kumaş diktirince çok tatlı oluyor. Uzun süreli kullanırım diye bunu beğendim ben. 3-6 ay falan emzirirken yanında yatırmak için baby &plus 6in 1 ana kucağı aldım hem sallanıyor hem beşik,hem mama sandalyesi, hem sallanır sandalye gibi dikiliyor. Hem sabit kalıyor. Baya fonksiyonlu. Katlanıyor birde hiç yer tutmuyor.

Ben ikeadan beşik aldım iki kat alıyor. Küçükken yukarıya alınıp. Büyüynce bir alta indirebilirsin. kademeli yani. yarın öbürgün büyüynce yanı çıkıyor. Koltuk şeklinde kullanılabilir çocuk odasında. Kendin yap sitelerinde görmüştüm. Bir kumaş diktirince çok tatlı oluyor. Uzun süreli kullanırım diye bunu beğendim ben. 3-6 ay falan emzirirken yanında yatırmak için baby &plus 6in 1 ana kucağı aldım hem sallanıyor hem beşik,hem mama sandalyesi, hem sallanır sandalye gibi dikiliyor. Hem sabit kalıyor. Baya fonksiyonlu. Katlanıyor birde hiç yer tutmuyor.
çok teşekkür ederim.
o nasıl bişeymiş öyle baya fonksiyonu var. internet sitesi var mı baksam? ne kadar fiyatı?
sen hem beşik hem bunu almışsın bide

çok teşekkür ederim.
o nasıl bişeymiş öyle baya fonksiyonu var. internet sitesi var mı baksam? ne kadar fiyatı?
sen hem beşik hem bunu almışsın bide
İkeadan aldığım mobilya baya kullanılır diye aldım. Çocuk odasını parça parça aldım keyfime göre dizayn ederim diye.Hem koltukta yaparım diye.
6 ay yanımda yatırıcağım dediğimi 2.el aldım çocuk kolik diye en fazla 2 kere yatırmış duruyormuş. Sürekli kucaktaymış. 150 tl ye aldım ikinci el. Letgoda.Ama sıfırı 300 tl civarı sanırım. Ben 6 ay idarelik odaya git gel olmasın diye daha ucuz birşey alıcaktım bu denk geldi. Fonksiyon olarak daha yüksek bari diye. Baby plus ana kucağı yazabilirsin. Evin her köşesinde yanında taşınıyor bari diye tercih ettim birde

Son düzenleme:
Her hangi bir ana kucağıda olur fonksiyonuna göre tercih edebilirsin yada letgoda bulunduğun ile göre mutlaka bulabilirsin ana kucağı yazınca. İstersen 2.el almak istersen yardımcı olabilirim bulmanda. Bursa dada arattırabilirsin ben teslim alırım. Yada İstanbul daysan zaten baya vardır.

X