Ben cok araştırdım ama elle tutulur bi açıklama bulamadim,en iyisi alip tecrübe etmek dedim :)
Ben 13 tane iç dış takım aldım. 10 tane ayri iç aldim. Toplam 23 iç 13 dış oldu. Şöyle hesaplayin günlük 6-7 kez bez degisiyor 23 bez 3-4 gün gidiyor ama bir de yıkanıp kuruma süreci var. Malum kış ayi geç kuruyor.2 gündür askıda daha yeni kurumus. Ne kadar çok iç bez olursa o kadar iyi aslinda. Haftada 1 gün yikiyorum ben gayet rahat oluyo. Iç bezlerde siyah almistim ama çok memnun kalmadim,%100 bambu olduğu için emiciligi az çocuğun üstüne geçiyordu. Pamuk karışımlı olmalı ki emiciligi iyi olsun. Beyazlar pamuklu. Aldigim beyazlar bunlardan
https://tr.aliexpress.com/item/5-La...id=98556fd3-0c88-4255-832e-2c0b33e2828d&tpp=1 Çok memnunum bunlardan daha çok almak istedim ama pahaliya geliyor diye kendim yaptim.siyah aldiklarim ve iç dış takimlardaki iç bezleri kaldirdim kullanmiyorum çünkü hep üstüne geçiyor idrar. Bu beyazlari ve kendi yaptiklarimi kullaniyorum. Iç dış takım almayin yani sadece dış alın,içi bu beyazlardan alın ya da kendiniz yapin. Çok daha ucuz olur. Sitedeki bezlerin tanesi 10 tl,benm yaptigim bezlerin 30 tanesi 40 tlye mal oldu