EnHarbiKiz Tekrar merhaba. Ben günlerdir araştırıyorum ve bu bez olayı çoook çoook aklıma yattı. Artık siparişleri verip bezleri hazır etmek istiyorum. Kullandığınız markalar hakkında yorum yazdığınız bir mesaj varsa mesajı tekrar hatırlatabilir misiniz? Eğer yoksa sormak istediklerim şunlar:
Aliexpress üzerinden çıt çıtlı tek beden bez alıp, içlerini kendim yapabilirim. Ama bir de cırt cırtlı seçenekler var. Sanırım cırtlılar daha kolaymış. Hangisinden alsam mantıklı emin olamıyorum.. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Pamucco kullandınız mı? Ürünleri çok temiz ve doğal geldi. Tek beden değil ama örneğin her ay grubu için 10 tane alsam 5 tane de farklı bir markadan tek beden alsam ihtiyacımı karşılar gibime geliyor. Sadece kullanmış birinin yorumuna ihtiyaç duyuyorum.
Bir de suda çözünen liner mendiller var onlardan almayı düşünüyorum ama onların içeriği ne kadar temiz bilemedim? Mermerşah gibi olanlar değil de, wc ye atılabilenlerinden bahsediyorum. Sanırım ıslak mendilin kurusuna benzer bir yapısı var.