- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
-
- Konu Sahibi benimdeneyimim22
organik şampuan bilmiyorum ama inanmıyorum da işe yaradıklarınaorganik dedikleri şeyler artık hiç güven vermiyor tatlım. Galiba en iyisi ananelerimizin yöntemlerine geri dönmek. su ve sabun
Ersağ bio şampuan ve ersağ kremli şampuan kullanıyorum. Zararlı kimyasal içermiyor, bio olan saç çıkartıyor kremli olanda saçıma bakım yapıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.haklısın canım ama onuda denedim çok fena oluyoo açılmıyo devam edincede kedi tüyü gibi oluyo saçlar şekil almıyo bide banyo çook çabuk batıyo :))
benim saçlarım çok gürdü şu anki saçtan çarpı 3 kat daha saçım vardı o market şampuanlarını kullana kullana saçım çok azaldı yine gür ama eski halinden eser yok tokalar almazdı lastik tokayı iki kere döndüremiyodum..
çam terebentin kurtardı beni biraz market şampuanlarının zararlarını kırdı ama şimdi organik şampuan kullanasım var saol canım ilgin için teşekkürler sevgiler...
Ersağ bio şampuan ve ersağ kremli şampuan kullanıyorum. Zararlı kimyasal içermiyor, bio olan saç çıkartıyor kremli olanda saçıma bakım yapıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.
Roll ondan bende memnun kalmadım ama duş jelinde uygun olanı bulamamış olabilirsiniz. Bana arganyağlı iyi geldi mesela.ersağun suş jelini kullansım sevmedim... rollonunıda aevmedim ısınamadım ben o markaya :)
ah evetorganik şampuan bilmiyorum ama inanmıyorum da işe yaradıklarınaorganik dedikleri şeyler artık hiç güven vermiyor tatlım. Galiba en iyisi ananelerimizin yöntemlerine geri dönmek. su ve sabun