- 2 Ağustos 2012
- 297
- 155
-
- Konu Sahibi melankolikcan
Evet ikilemdeyim. Onu çok sevdim, seviyorum. Kızıma çok üzülüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ailem boşan diyor. Ben düzelir diye dua ediyorum, sabredeyim diyorum. Çok zorÜzüldüm senin için canım.Gitmek mi kalmak mı,ikilemindesin değil mi?. Ben hafif mental bozukluk diye adlandırılana şahit oldum.Duygu gelgitleri,ani değişimler çok oluyor.Organik türü nasıl oluyor acaba...Söylemelilerdi,bilmeliydin.Kaybetme korkusu mazaret olamaz.Belki yine evlenirdin, ama bilerek tercihin olurdu.
Arkadaşımın dayısının oğlu şeker hastasıymış,eşinden gizliyorlardı ailece.Duyunca çok şaşırmıştık, çocukları da vardı,yıllar önceydi.Yalan üzerine yuva kurmak,ne yaptıklarını sanıyorlar acaba...Doktor hastanın bilgisi olmadan bilgi veremem dedi. Çok test yapıldı. Mürekkep testi , beyin fonksiyonlarıyla alakalı testler. Baya bi araştırıldı. Bu şekilde teşhis kondu. Raporlarını falan abisinin evinde tutuyor.
Evet yalancı. Önce inkar ediyordu yalan söylediğini . şimdi ise evet yalancıyım, ne yapim bende böyleyim beni böyle kabul et diyor. Pişkin pişkin hmm ben şu konuda yalan söylemişim eskiden sen şimdi dediğine inan diyor.Bir de yalanci.
Evet yalancı. Önce inkar ediyordu yalan söylediğini . şimdi ise evet yalancıyım, ne yapim bende böyleyim beni böyle kabul et diyor. Pişkin pişkin hmm ben şu konuda yalan söylemişim eskiden sen şimdi dediğine inan diyor.
Çok sinir bozucu ama bi o kadar da tatlı maalesef. Onun nefesi bana huzur veriyor. Onsuzluğu düşünemiyorum ama onunla da olmuyorVallahi bu abiye diyecek bir sey bulamadim ben.
Size huzur mu veriyor gercekten?Çok sinir bozucu ama bi o kadar da tatlı maalesef. Onun nefesi bana huzur veriyor. Onsuzluğu düşünemiyorum ama onunla da olmuyor
Off işte bu tavırlar işini daha da zorlaştırıyor değil mi,peki tedavisi varmı, araştırabildin mi?Evet yalancı. Önce inkar ediyordu yalan söylediğini . şimdi ise evet yalancıyım, ne yapim bende böyleyim beni böyle kabul et diyor. Pişkin pişkin hmm ben şu konuda yalan söylemişim eskiden sen şimdi dediğine inan diyor.
İnternette net bişey yok. Sadece beynin yapısında oluşmuş bi hasar , problemden kaynaklanıyor diyor. Pıhtı attığında yeterince kanlanamadığı için, stres ve üzüntüyle ortaya çıkmış . babasının kanser olduğu dönemde çoğaldı problemlerOff işte bu tavırlar işini daha da zorlaştırıyor değil mi,peki tedavisi varmı, araştırabildin mi?
O zaman onun yanında kalıp birlikte mücadele edeceksiniz canım,bu hareketleri mazaretsiz,sırf keyfinden yapan erkekler var.Seviyorsan dayan biraz,desteğinle inşallah düzelir.Fakat senden manen birşeylerin gittiğini,yıprandığını hissedersen,durup bir daha düşün...Çok sinir bozucu ama bi o kadar da tatlı maalesef. Onun nefesi bana huzur veriyor. Onsuzluğu düşünemiyorum ama onunla da olmuyor
Bana pek güvenilir gelmedi doğrusu. Her şey olabilir. Doğru söyleyip hasta da olsa size yalan söylemiş . Şuan siz hasta mı vs diye düşünüyorsunuz onun umru duymuyor bunları. Kendinizi yipratmayin derimÖnce öyle dedi zaten işim daha rahat olacak dedi rol yapıyorum dedi. Boşanma konuları gündeme gelince gerçek hastayım heyeti nasıl kandırabilirim ki dedi
Haklısın cnm . anne olmak , kadın olmak böyle.Bana pek güvenilir gelmedi doğrusu. Her şey olabilir. Doğru söyleyip hasta da olsa size yalan söylemiş . Şuan siz hasta mı vs diye düşünüyorsunuz onun umru duymuyor bunları. Kendinizi yipratmayin derim
Bipolar olmasın saķınEngel olamadığını söylüyor, istemeden aniden tepki veriyormuş. Agresifliğinden oda rahatsızmış. Ama bilmiyorum. Kafam çok karışık belki de beni gözden çıkardı yakasından kendi kendime düşeyim diye böyle yapıyor. Boşanalım diyince kızına hiç acımıyorsun diyor. Boşanalım diyor. Küsüyoruz , sonra da ben kendimi öldürürdüm, gurur yaptığım için ayrılmayı kabul ettim, sen istedin diye sustum diyor barışınca.
Kendi söylemedi rahatsızlığı. Eğer rol yapıp tanıdıkları vasıtasıyla almamışsa tam teşekküllü ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin verdiği heyet raporunu buldum . orda yazıyorduOrganik mental da ne demekmis. Sakin sizi kandirmis olmasin. Bana uyduruk bir hastalikmis gibi geldi. Anladigim kadariyla mazosist bir yapiniz var. O kadar kufur hakaretden sonra ha birde evi terketmis neyi bekliyorsunuz?
Deliryum da denebilir mi bu hastalığa , isimler farklı olunca farklı diye düşündüm. Birde deliryum hastalık içinde o anda ortaya çıkar sonra geçer diye biliyorum ama yanlış mıEsiniz panik atak vs degil ,iyilesecek diye bu tip bir hastalik beklenir ,
Deliryum adi ile googleda aratin birde ,
Oldukca ileeri boyuta gelmis bir sorunu var ve emin olun yas gectikce beyin fonksiyonlari zayifliyor ,dengesini iyice kaybediyor ,azap oluyor size ,
Annemde de psikiyatrik sorunlar var su anda neler cektigimizi bilemezsiniz ,
Siz belli bir olgunluktasiniz onun hasta oldugunu kabullenebiliyorsunuz ,
Cocugunuz bunu anlayamaz ,sevgisiz ,hayati ona dar eden ,ondan her seyi esirgeyen bir babayla mi buyusun ,
Evladiniza aciyin ,ona bunu yapmaya hakkiniz yok ,
Sizin tek goreviniz bu durumda iyi bir anne olmak ,
Esinizi sevmeyin ,iyi biri olsa size onceden bu durumu anlatirdi ,
Esinizin tanisinda duygular davranislar bu sekilde degismez ,
Bu acidan dusunun,birde olaylari ,