Organik mental uyum bozukluğu

melankolikcan

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
297
155
Kızlar, eşimin yedi yıl önce beynine pıhtı atmış . kalıcı bedensel sorunu olmamış şükür.(ama organik mental uyum bozukluğuna sebeb olmuş. Bunu geçen sene öğrendim) Sonra tanıştık, evlendik hemencecik ve yavrumuz geldi dünyaya. Derken nişanlıyken etrafında de divane dönen adam. Yediğimi içtiğimi bana çok görmeye başladı. Ki ben de çalışıyorum.ve o söylemese bile zaten hesabını kitabını bilen bir insanım. Sonra küfürler, hakaretler başladı. Beni düşmanı gibi görüyor çoğunlukla. Saygısız, terbiyesiz bir adam oldu. Farklı bir ile çekti gitti. Benden boşanmak mı istiyor, gerçekten mi hasta anlamıyorum. Var mı bu rahatsızlığı bilen duyan . düzelir mi tedavi görse. Hastalığını bile benden gizliyor. Dedektiflik yapıyorum basbaya onla ilgili bişeyler öğreneceğim diye. Ama kalabalıkta çok konuşkan sosyal ve olgundur. Çok sevilir . artık bende bunaldım iyice. Çokseviyorum.kıyamıyorum. kızıma ayrı üzülüyorum. Nolur birileri beni aydınlatacak birşeyler yazsın ... Aynı konuyu iki kere açtım kusura bakmayın lütfen. Bir an önce birileri görsün ve birşeyler yazsın istiyorum çünkü...

ilk kez duydum.. arastırdgınız kadarıyla nedir bu hastalık? siz nasıl ogrendınız hasta oldugunu?

Gecmiş olsun , siz yazınca Google da baktım da bişeyler var görünüyor bu konuda. Psikiyatriye gidip tedavi olsa keşke, nasıl ikna edeceksiniz. Allah kolaylık versin

Amin sağolun. Şöyleki evlenmeden önce aileme yakın oturacağına söz veren adam ve ailesi ki çok hevesliydi buna. Hastalığın teşhisi konulup pasif memurluğa alınınca kendi memleketine taşınıp beni aileden uzaklaştırmak için herşeyi yapar oldu. Bana danışmadan tayin istemiş, gitti. Ve bana zorunlu tayin olduğunu amirlerinin yaptığını söyledi.

Benden gizli ilaçta kullanıyor. Gördüm çantasında. Ama böyle gizli saklı işler yapmasını ailesi destekliyor ve araştırıyorum diye bana düşman hepsi

Evet hastaligi ben de merak ettim semptomlarini falan. Sadece esine karsi mi ortaya cikiyormus bir de?

bu ufacık bi bademcık rahatsızlıgı bıle olsa saklaması cok acı.
Saklaması , hasta olmasından daha kötü.
Sizin onu bırakacagınızdan korkmustur belki.

Evet hastaligi ben de merak ettim semptomlarini falan. Sadece esine karsi mi ortaya cikiyormus bir de?
Çok komiğinize gitmiş canım , yaşamak hiç komik olmuyor ama . hassas bir durumda olduğum ortada daha dikkatli ve düşünceli yorum yapmalıydın. Dalga geçer gibi bir tavrın var. Kırıcı geldi yorumun bana.
konuya gelecek olursak ta ani ve sebepsiz parlamaları oluyor bazen başkalarına karşı özellikle çok fazla vakit geçirdiği kişilere . ama çok çabuk pişman olur.

Cok uzgunum sizi kirdigim icin. Kesinlikle dalga gecmemistim ama bazi insanlar hastaligini bahane ediyor aptalca davranislari icin. Ama pismanligi umrumda olmazdi benim, madem pisman olacak yapmasin.

Cok uzgunum sizi kirdigim icin. Kesinlikle dalga gecmemistim ama bazi insanlar hastaligini bahane ediyor aptalca davranislari icin. Ama pismanligi umrumda olmazdi benim, madem pisman olacak yapmasin.
Engel olamadığını söylüyor, istemeden aniden tepki veriyormuş. Agresifliğinden oda rahatsızmış. Ama bilmiyorum. Kafam çok karışık belki de beni gözden çıkardı yakasından kendi kendime düşeyim diye böyle yapıyor. Boşanalım diyince kızına hiç acımıyorsun diyor. Boşanalım diyor. Küsüyoruz , sonra da ben kendimi öldürürdüm, gurur yaptığım için ayrılmayı kabul ettim, sen istedin diye sustum diyor barışınca.

Sallamasin, oldurmez kendini. Bosanmak istemiyorsa da gitsin tedavi olsun, kocaniz bile olsa cekmek zorunda degilsiniz. Ayrica kendi de kizina acimiyor belli, acisa tedavi olurdu.

emin misin gerçekten hasta olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…