Organik mental uyum bozukluğu

Ama kendisi acımıyor kızına evet bana vicdan yaptırmaya çalışıyor o lafla. Hatta geçtiğimiz sene yazın boşanacaktık. Çocuğun velayetini bana vermezsen kaçırırım dedi. Tehdit etti. Sonra barıştık. Tatlıya bağladık.

Edepsizliğine kamuflaj olamaz bu hastalık. Psikolojik sorunu olsa ara ara hissederdiniz. Klasik evlenince gerçek yüzünü gösteren adama dönüşmüş sadece.

Organik Mental Bozukluklar
Organik Mental Bozukluk Gösterilebilir bir laboratuvar Bulgusuyla beraber görülen çeşitli ruhsal hastalıkları kapsar.

diyor... hangisi peki? Kendisi açıklama yapıyor mu ayrıntılıca?
Keske rapordan dr adını alsaydınız. Onunla gorusurdunuz

Uyum bozukluğu geçici bozukluklar için söylenir. Bazılarında kaygı belirtileri bazılarında depresif belirtiler bazılarında davranış bozuklukları esas belirti olabilir. O dönem bu tanı konmuş olabilir. Ama şu an yaşadıklarınız için kapsamlı psikiyatrik muayene gerekir. Anlattığınız belirtiler pek çok psikiyatrik hastalıkta gözlenebilir.

Üzüldüm senin için canım.Gitmek mi kalmak mı,ikilemindesin değil mi?. Ben hafif mental bozukluk diye adlandırılana şahit oldum.Duygu gelgitleri,ani değişimler çok oluyor.Organik türü nasıl oluyor acaba...Söylemelilerdi,bilmeliydin.Kaybetme korkusu mazaret olamaz.Belki yine evlenirdin, ama bilerek tercihin olurdu.

Mental zaten zihinsel gibi bir anlama sahip. Organik mental deyince zihin,bellek gibi alanlarda bir sıkıntı cagristirdi bana. İlk kez duydum bu rahatsızlığı ,geçmiş olsun. Her ne olursa olsun size söylemeliydi. Saklaması hiç etik değil . Günahını almayayım ama bu raporu işte daha rahat etmek için almış olabilir mi ?

Doktor hastanın bilgisi olmadan bilgi veremem dedi. Çok test yapıldı. Mürekkep testi , beyin fonksiyonlarıyla alakalı testler. Baya bi araştırıldı. Bu şekilde teşhis kondu. Raporlarını falan abisinin evinde tutuyor.

Bu arada organik demek tıbbi hastalığa bağlı demek yani pıhtiya bağlanmış sebep.

breehh alsın çelik kasa ona koysun bari raporlarını.

Sadece bu bile bosanma sebebi resmen. Insan esine guvenmeyecekse neden evli kalir ki?

Önce öyle dedi zaten işim daha rahat olacak dedi rol yapıyorum dedi. Boşanma konuları gündeme gelince gerçek hastayım heyeti nasıl kandırabilirim ki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…