- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
-
- Konu Sahibi melankolikcan
Değilimemin misin gerçekten hasta olduğuna
İlaçları gördüğümü bilmiyor.Niye size soylememis, sordunuz mu?
Organik mental uyum bozukluğuymuşşizofren olabilir mi?
Uyum bozukluğu geçici bozukluklar için söylenir. Bazılarında kaygı belirtileri bazılarında depresif belirtiler bazılarında davranış bozuklukları esas belirti olabilir. O dönem bu tanı konmuş olabilir. Ama şu an yaşadıklarınız için kapsamlı psikiyatrik muayene gerekir. Anlattığınız belirtiler pek çok psikiyatrik hastalıkta gözlenebilir.Kızlar, eşimin yedi yıl önce beynine pıhtı atmış . kalıcı bedensel sorunu olmamış şükür.(ama organik mental uyum bozukluğuna sebeb olmuş. Bunu geçen sene öğrendim) Sonra tanıştık, evlendik hemencecik ve yavrumuz geldi dünyaya. Derken nişanlıyken etrafında de divane dönen adam. Yediğimi içtiğimi bana çok görmeye başladı. Ki ben de çalışıyorum.ve o söylemese bile zaten hesabını kitabını bilen bir insanım. Sonra küfürler, hakaretler başladı. Beni düşmanı gibi görüyor çoğunlukla. Saygısız, terbiyesiz bir adam oldu. Farklı bir ile çekti gitti. Benden boşanmak mı istiyor, gerçekten mi hasta anlamıyorum. Var mı bu rahatsızlığı bilen duyan . düzelir mi tedavi görse. Hastalığını bile benden gizliyor. Dedektiflik yapıyorum basbaya onla ilgili bişeyler öğreneceğim diye. Ama kalabalıkta çok konuşkan sosyal ve olgundur. Çok sevilir . artık bende bunaldım iyice. Çokseviyorum.kıyamıyorum. kızıma ayrı üzülüyorum. Nolur birileri beni aydınlatacak birşeyler yazsın ... Aynı konuyu iki kere açtım kusura bakmayın lütfen. Bir an önce birileri görsün ve birşeyler yazsın istiyorum çünkü...
Evet nöroloğa psikiyatrist e falan gitti.ama bi iyi bi kötü . bende ailemde ne yapacağımızı şaşırdık.Beyninde o zamandan hasar kalmis yada sonradan belirtileri cikiyor olabilir norologa gitsin bazi hastaliklarin bu tarz belirtileri olabiliyor ihmale gelmez gecmis olsun.
Doktor hastanın bilgisi olmadan bilgi veremem dedi. Çok test yapıldı. Mürekkep testi , beyin fonksiyonlarıyla alakalı testler. Baya bi araştırıldı. Bu şekilde teşhis kondu. Raporlarını falan abisinin evinde tutuyor.Organik Mental Bozukluklar
Organik Mental Bozukluk Gösterilebilir bir laboratuvar Bulgusuyla beraber görülen çeşitli ruhsal hastalıkları kapsar.
diyor... hangisi peki? Kendisi açıklama yapıyor mu ayrıntılıca?
Keske rapordan dr adını alsaydınız. Onunla gorusurdunuz
Bu arada organik demek tıbbi hastalığa bağlı demek yani pıhtiya bağlanmış sebep.Kızlar, eşimin yedi yıl önce beynine pıhtı atmış . kalıcı bedensel sorunu olmamış şükür.(ama organik mental uyum bozukluğuna sebeb olmuş. Bunu geçen sene öğrendim) Sonra tanıştık, evlendik hemencecik ve yavrumuz geldi dünyaya. Derken nişanlıyken etrafında de divane dönen adam. Yediğimi içtiğimi bana çok görmeye başladı. Ki ben de çalışıyorum.ve o söylemese bile zaten hesabını kitabını bilen bir insanım. Sonra küfürler, hakaretler başladı. Beni düşmanı gibi görüyor çoğunlukla. Saygısız, terbiyesiz bir adam oldu. Farklı bir ile çekti gitti. Benden boşanmak mı istiyor, gerçekten mi hasta anlamıyorum. Var mı bu rahatsızlığı bilen duyan . düzelir mi tedavi görse. Hastalığını bile benden gizliyor. Dedektiflik yapıyorum basbaya onla ilgili bişeyler öğreneceğim diye. Ama kalabalıkta çok konuşkan sosyal ve olgundur. Çok sevilir . artık bende bunaldım iyice. Çokseviyorum.kıyamıyorum. kızıma ayrı üzülüyorum. Nolur birileri beni aydınlatacak birşeyler yazsın ... Aynı konuyu iki kere açtım kusura bakmayın lütfen. Bir an önce birileri görsün ve birşeyler yazsın istiyorum çünkü...
Doktor hastanın bilgisi olmadan bilgi veremem dedi. Çok test yapıldı. Mürekkep testi , beyin fonksiyonlarıyla alakalı testler. Baya bi araştırıldı. Bu şekilde teşhis kondu. Raporlarını falan abisinin evinde tutuyor.
Sadece bu bile bosanma sebebi resmen. Insan esine guvenmeyecekse neden evli kalir ki?Doktor hastanın bilgisi olmadan bilgi veremem dedi. Çok test yapıldı. Mürekkep testi , beyin fonksiyonlarıyla alakalı testler. Baya bi araştırıldı. Bu şekilde teşhis kondu. Raporlarını falan abisinin evinde tutuyor.
Önce öyle dedi zaten işim daha rahat olacak dedi rol yapıyorum dedi. Boşanma konuları gündeme gelince gerçek hastayım heyeti nasıl kandırabilirim ki dediMental zaten zihinsel gibi bir anlama sahip. Organik mental deyince zihin,bellek gibi alanlarda bir sıkıntı cagristirdi bana. İlk kez duydum bu rahatsızlığı ,geçmiş olsun. Her ne olursa olsun size söylemeliydi. Saklaması hiç etik değil . Günahını almayayım ama bu raporu işte daha rahat etmek için almış olabilir mi ?
Bende ondan korkuyorum :)onu iyileştirecem diye siz delirmeyin de sonunda..
Bir de yalanci.Önce öyle dedi zaten işim daha rahat olacak dedi rol yapıyorum dedi. Boşanma konuları gündeme gelince gerçek hastayım heyeti nasıl kandırabilirim ki dedi