-
- Konu Sahibi melankolikcan
KacBenden gizli ilaçta kullanıyor. Gördüm çantasında. Ama böyle gizli saklı işler yapmasını ailesi destekliyor ve araştırıyorum diye bana düşman hepsi
Yorum hastaligi icin degil 1..2yargilamadim 3 adam disarida normal esine hasta farkindaysaniz polemik istemiyorum yanlis bisey var sahayır bu nasıl bi yorum hastalığı için kaçın dediyseniz ayıp etmişsiniz arkadaşım hastalıkta sağlıkta bizim için.
Yorum hastaligi icin degil 1..2yargilamadim 3 adam disarida normal esine hasta farkindaysaniz polemik istemiyorum yanlis bisey var saMune beni uyarir zahmet etmeyin yorumlari yorumlamak yeni akim mi bilmiyorum
Haklisinizben sizi yargılamak için yazmadım gayet güzel bir dille yazdım neden bu kadar gerildiniz onu anlamadım yeni bi akım değil ama buraya yazılanlar konu sahibini birebir etkiliyor o yüzden kısaca kaçın yazmışsınız her türlü yoruma açık
Organ mentalin diger adi deliryum,Deliryum da denebilir mi bu hastalığa , isimler farklı olunca farklı diye düşündüm. Birde deliryum hastalık içinde o anda ortaya çıkar sonra geçer diye biliyorum ama yanlış mı
Canım evlendikten sonra nasılsa benim peşimden gelmek mecburiyetinde kalacak diye düşünüyormuş, aynen böyle söyledi. Bende birşeyler sezip ailesiyle konuşunca doktora gitmesi lazım diye abisi benim evinde üstüme yürüdü allahsız kadın zalim kadın diye. Benim bu kadar inatçı olduğumu bilseymiş evlenmezmiş zaten. Oda inadından dönmezmiş gelmezmiş artık.. Abisi bana düşman o günden beri hep dolduruyor. Benim pronoyak olduğumu iddia ediyor. Zarar vermekten korktuğu için değil en başından beri zaten gitmeyi kafasına koymuş.İyi de maden öğrendiniz siz de gidin konuşun
Neden saklamış
Neden korkuyor
Belki de sizin onu koşulsuz kabul etmeyeceğinizi düşündü
Belki evnde kalırsa çocuğa size zarar veririm deyip ailesinin yanına gitti
Konuşmadan çözülmez ki bu olay
Ya siz doktor değilsiniz. Niye internetten bakıp yorum yapıyorsunuz. Deliryum tıbbi hastalığa bağlı geçici bir durumdur. Öyle yaşlandıkça kötüleşmez. Yaşlılarda risk artar sadeceEsiniz panik atak vs degil ,iyilesecek diye bu tip bir hastalik beklenir ,
Deliryum adi ile googleda aratin birde ,
Oldukca ileeri boyuta gelmis bir sorunu var ve emin olun yas gectikce beyin fonksiyonlari zayifliyor ,dengesini iyice kaybediyor ,azap oluyor size ,
Annemde de psikiyatrik sorunlar var su anda neler cektigimizi bilemezsiniz ,
Siz belli bir olgunluktasiniz onun hasta oldugunu kabullenebiliyorsunuz ,
Cocugunuz bunu anlayamaz ,sevgisiz ,hayati ona dar eden ,ondan her seyi esirgeyen bir babayla mi buyusun ,
Evladiniza aciyin ,ona bunu yapmaya hakkiniz yok ,
Sizin tek goreviniz bu durumda iyi bir anne olmak ,
Esinizi sevmeyin ,iyi biri olsa size onceden bu durumu anlatirdi ,
Esinizin tanisinda duygular davranislar bu sekilde degismez ,
Bu acidan dusunun,birde olaylari ,
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.bi psikiyatrla görüşsen rahatsızlığını ve durumu anlatsan.belki gerçekten hasta olduğu için yapıyı.o sana daha iyi yardımcı olur.babamında psikolojik bi rahatsızlığı var tek zulmü anneme olurdu.yani hiç kimse bilmezdi bile hasta olduğunu.Engel olamadığını söylüyor, istemeden aniden tepki veriyormuş. Agresifliğinden oda rahatsızmış. Ama bilmiyorum. Kafam çok karışık belki de beni gözden çıkardı yakasından kendi kendime düşeyim diye böyle yapıyor. Boşanalım diyince kızına hiç acımıyorsun diyor. Boşanalım diyor. Küsüyoruz , sonra da ben kendimi öldürürdüm, gurur yaptığım için ayrılmayı kabul ettim, sen istedin diye sustum diyor barışınca.
Neden siz bilmeden yargiliyorsunuz ki ,Ya siz doktor değilsiniz. Niye internetten bakıp yorum yapıyorsunuz. Deliryum tıbbi hastalığa bağlı geçici bir durumdur. Öyle yaşlandıkça kötüleşmez. Yaşlılarda risk artar sadece