• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orantılı kilo almak istiyorum, Çaresi var mı?

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar ya kilo almak istiyorum,dikkat etmessem yediklerime hemen kilo alabiliyorum fakat sadece göbeğe ve mideye yarıo yediklerim :( ne kadar spor yapsam da diğer taraflara gitmio kilo ne yapılabilir orantılı kilo almak için bilen var mı? :hulya:

tek çaresi spor yapacaksın tercihen plates birde saat 7 den sonra yemek yeme,lokmaları yavaş yavaş ye.

benimde göbege gidiyor yaa cok sinir bozucu...:bbo:

ya benim durumum daha vahim ben 44 kiloyum boyum 1.63 sporu düzenli yapıyorum üstüne haftada 6 saat 12 saatlik spora bedel dans derslerim var yinede aldımmı göbekten alıyorum karnımı içe çekmekten sıkıntı bastı hem kilo almalıyım hemde orantılı... kime sorsam gce ye diyo kilo almak için gece yemeliyim ama ozmnda orantısız oluyo :uhm:
bu XXX flm orantılı kilo almamı sağlar mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
orantılı kilo alabilmek istiyorsan düzenli kahvaltı yapman gerekiyor

ben düzenli kahvaltı da yapıyorum fakat kilo aldğımda direk yüzüme gidiyor bacaklarım kalınlaşsın istiyorum ama çöp gibi hiç değişmiyor :(

Aynı sorun bendede var canım ya:( Bi ara 60 kiloydum 55 kiloya düştüm ülser hastasıyım şimdide 47 kiloya düştüm:( Alsamda sadece göbek yapıyor 60 kilo oldugum zamanı hatırıyorumda kabus gibiydi hiç bi kıyafet olmuyordu üzerime.. çok çirkin görünüyordu :(1.65 de boyum var..ALLAH şifa versin herkeze

bencede o vücut yapısı aile yapısıyla ilgili bişey benimde aldıgım kalçama gidiyor bende basenden nefret ediyorum

Ben de göbekten belden alıyorum hiç orantılı olmuyo yaaa :84:
Ne yapabilirm bilmiyorm da platese başladım bu hafta umarım bi şekle girer :(

sadece göbeğine yaraması senin ne kadar hareketsiz kalmanı ve sporu yapmıyor olmanı gösteriyor..benimde bu sorunum var yani salsam kendimi hamile gibi olurum yada mesela markete gircem göbek heryere benden önce girer..yani egzersiz yap yürü spor yap..ben çok spor yapan biri değilim yani üşengeçlik var biraz o konuda..yere yatıp hareketlerden bi kaç tane yapıyorum yrde yuvarlanıyorum spormu spor oluyor ama göbeğe ii gelior açıkcası..sendede öledr belki..5 dakikada olsa yuvarlan:))sakın yemeni falan kesme sonra başlarsın yüzüm zayıfladı yok kalçam eridi demeye...

ancak spor yaparak bölgesel kilo alabilirsin yoksa yatarak oturarak alınan kilolar nereye gidio biliosunuz :)

evet canım sporLa dağıldı benim aldığım kiloLar imkanınız varsa bi spor salonuna gidin zaten hoca yapman gerektiğini söylüyor ama bak sunu da deneyebilirsiniz yemek öncesi yürüyüş ya da kendinizce hareket yapmaya calışın hem iştah da açar hareket etmek yoksa dediğim gibi oturarak yatarak kilo alınmaz biçimsiz bir vücudunuz olur

Back