Ben drenleri bugün çıkarın dedim çok rahatsız oluyodum güldü Barış Bey. Yarın alıcam söz dedi. Bende zaten çok kan birikmedi. Ameliyattan çıktıktan sonrakinden biraz fazla. Bazılarında direnler 5 gün kalıyomuş şaşırdım. Taburcu olurken attım çantamın içine birde uzun gömlek giydim hiç belli olmadı:) 3 gün geçsin bakalım nasıl olacak. Bendede sporcu sütyeni yok mesela sadece bandajlar var. Bazılarına ameliyattan sonra direk sütyen takılıyomuş. Birde sanırım mesela şimdi ğöğüslerimin en şiş hali. Şişlikler indikten sonra göğüsler ne kadar küçülecekler? 4 te 1 i falan mı gider
Tşk.nisancım.benimki kas üstü oldu ondanmı gerek görmedi acaba.çünki ameliyat öncesi sordum diren takacakmısınız die.hayır takılmayacak dedi.yani ameliyat öncesinde karar verdi dr.:bbo: bu dr.anlamak mümkün değil.hepsi bir şeyler söylüyor.hiç biride birbirininkine uymuyor.mesela burda bazı arkadaşla dikişleirm alınacak falan yazıyor:
oysaki estetik ameiyatta dikiş alınıyor mu ki??bende dikiş falan alınmadı.estetik die.
okudukça baktıkça kafam karışıyor.neyseki ameliyat bir çırpıda oldu bitti.yoksa hiç yaptıramazdım herhalde.öptüm snei tatlım :1hug:
Merhaba arkadaşlar bende dün Barış Bey'e ameliyat oldum. Bende dikleştirme büyütme ve asitmetri düzeltti. Ameliyattan önce 200 yada 230 cc takarız demişti ama ameliyatta 170 cc takmış. Daha büyük olabilirmiydi diyorum ama Barış Bey'e güveniyorum. Ayrıca benim kendi meme dokumda vardı. Hiç ağrı kesici almadım ama hareketlerim kısıtlı. Yarın drenlerim alınacak. Sanırım ondan sonra daha rahat olurum.
ya arkadaşlar bana neden diren takmadı dr.diren takmadığından mı bilmiyorum fakat iki gögsümün arası acayip morarmış resmen simsiyah senağlama
Tşk.nisancım.benimki kas üstü oldu ondanmı gerek görmedi acaba.çünki ameliyat öncesi sordum diren takacakmısınız die.hayır takılmayacak dedi.yani ameliyat öncesinde karar verdi dr.:bbo: bu dr.anlamak mümkün değil.hepsi bir şeyler söylüyor.hiç biride birbirininkine uymuyor.mesela burda bazı arkadaşla dikişleirm alınacak falan yazıyor:
oysaki estetik ameiyatta dikiş alınıyor mu ki??bende dikiş falan alınmadı.estetik die.
okudukça baktıkça kafam karışıyor.neyseki ameliyat bir çırpıda oldu bitti.yoksa hiç yaptıramazdım herhalde.öptüm snei tatlım :1hug:
Ben drenleri bugün çıkarın dedim çok rahatsız oluyodum güldü Barış Bey. Yarın alıcam söz dedi. Bende zaten çok kan birikmedi. Ameliyattan çıktıktan sonrakinden biraz fazla. Bazılarında direnler 5 gün kalıyomuş şaşırdım. Taburcu olurken attım çantamın içine birde uzun gömlek giydim hiç belli olmadı:) 3 gün geçsin bakalım nasıl olacak. Bendede sporcu sütyeni yok mesela sadece bandajlar var. Bazılarına ameliyattan sonra direk sütyen takılıyomuş. Birde sanırım mesela şimdi ğöğüslerimin en şiş hali. Şişlikler indikten sonra göğüsler ne kadar küçülecekler? 4 te 1 i falan mı gider
canım kasüstü olduğu için takmamış olabilir çünkü bildiğim daha kısa ve kolay oluyo kas üstü operasyonlar...benimde dikişlerim alınmadı,bildiğim estetik dikişler alınmıo ama diyorum ya her doktorun tekniği ayrı,çok değişiyo bazı şeyler...katılıyorum sana insan çok detaylı araştırsa vazgeçebilir,hatta ben ameliyatıma az bi süre kala özellikle nete girmemiştim baktıkça kafam karışıyodu,ama anladımki bu işin ameliyat sonrasıda zormuş yok yumuşadı yumuşamadı,büyükmü küçükmü,yada biz mi çok kafayı taktık bilemiyorum artık:)))ama şuna eminim şu forumdaki bu başlıkla ilgilenen her kız artık bu işte birçok bilgiye sahip oturup hiç bilmeyen birine hem öncesi hem sonrasını gayet güzel açıklar,ben zaten muayeneye gittiğimde doktoruma doğru dürüst bişey sormamıştım zaten biliodum herşeyi bi büyüklüğünü detaylı konuşmuştuk...bende öptüm çok....
Arkadaşlar bugün drenlerim çıktı o kadar mutluyum ki:) Bütün ağrı sızı onlardanmış. Bugün Barış Bey bandajlarımı çıkartıp sporcu sütyeni taktı. Bayağı rahatladım. Göğüslerime gelince tek kelimeyle süperler. Bu kadar güzel olacağını bilsem valla önceden yaptırırdım. Hepinizi öpüyorummm.
Hadi bakalım artık özgürsün-üz
Artık kollarını daha rahat hareket ettirirsin. Muhtemelen krem ve masaj önermiştir Barış Bey, Mutlu olmana mutlu oldum şekerim öpüyorum..
Canım masajları krem ilemi yapıyorsunuz.benim dr.masajlara başlayabilirsin 1 ay sonra görüşürüz dedi.sonrasında bir açıklama yok.benim dr.barış bey değil ben ankarada ameliyat oldum.eğerki bir krem adı falan varsa söylerseniz sevinirim. bilmiyorumkismile
oralet nasıl son durumun.sanırım şekli daha çok oturmuştur ilk resminden bu yana. ki o zaman bile çook güzel duruyordu
Canım masajları krem ilemi yapıyorsunuz.benim dr.masajlara başlayabilirsin 1 ay sonra görüşürüz dedi.sonrasında bir açıklama yok.benim dr.barış bey değil ben ankarada ameliyat oldum.eğerki bir krem adı falan varsa söylerseniz sevinirim. bilmiyorumkismile
Sağol canım ben gayet iyiyim. 5 Haziran C.tesi günü Barış Bey ile son durum randevum var :)) Biraz heyecanlı mıyım ne ?!? :)) Şu an azcık göbeğim kaldı onu eritme derdindeyim "göbeğin göğüslerine yetişmiş" demesin Barış Bey
Damla şeklini aldı izlerde geçince estetik harikası olduğu belli olmayacak. Dün uzun zamandır görmediğim teyzemi ziyarete gittim. Derin yaka tişörtümle gittim gözlerini alamadı. "Ben senin göğüslerini hep küçük hatırlardım ne güzel duruyormuş öyle aç bakıcam dedi akşam akşam odanın loş ışıkğından olsa gerek izleri farketmedi, taş gibi duruyorlar dedi" ama şaşırdı iyice. Ben ameliyat olduğumu söylediğimde inanamadı "şaka yapıyorsun" diyip durdu. İzleri gösterince inandı, şu an kilo verip yaptırmayı düşünüyorvazgeçmezse tabi :))
İşin en güzel tarafı çamaşırsız kıyafetle sokağa özgürce çıkabilmek arkadaş!! Vallahi ne güzel rahatlık. Ben çamaşırımı çekiştirmekten, yatarken takmaktan çok sıkıntı duyardım bana büyük rahatlık oldu :)
Sen ne düşünüyorsun kendinle ilgili abcj'cim ? :)
kafam yine her zamanki gibi yine çok karışık oralet ya
canım ne güzel ya demek ne kadar doğal ki akrabalar bile anlamıyo,darısı başımıza artık:)bende bugün kontrol randevum için aradım sevin hanımı beni başka bi yere yönlendirdi,ben hatta yeni muayene diil kontrol için dedim ordan alıcaksınız dedi randevuyu,haziran ilk haftasına zor sıkıştırdı beni sanırım bu aralar çok yoğun barış bey,biraz daha geç kalsam iyce gecikicekti anlıycağın kontrolüm:) oraletcim büyüklüklerinede o kadar alıştım ki hatta bugün anneme daha büyük bile olabilirmiş dedim düşün artık:)neyse canım çok öpüyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?