Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Ben drenleri bugün çıkarın dedim çok rahatsız oluyodum güldü Barış Bey. Yarın alıcam söz dedi. Bende zaten çok kan birikmedi. Ameliyattan çıktıktan sonrakinden biraz fazla. Bazılarında direnler 5 gün kalıyomuş şaşırdım. Taburcu olurken attım çantamın içine birde uzun gömlek giydim hiç belli olmadı:) 3 gün geçsin bakalım nasıl olacak. Bendede sporcu sütyeni yok mesela sadece bandajlar var. Bazılarına ameliyattan sonra direk sütyen takılıyomuş. Birde sanırım mesela şimdi ğöğüslerimin en şiş hali. Şişlikler indikten sonra göğüsler ne kadar küçülecekler? 4 te 1 i falan mı gider

canım evet direnleri rengine bakarak çıkarıyo biraz daha sabret...bende de 2gün kalmıştı.bandajları aldığı gün sporcu sütyenini giydirecekler,bende bandajlar ilk çıktığında şok olmuştum o kadar şiş gelmiştiki gözüme ama alıştım şimdi bu haline bile,şişlikler ne kadar iniyo bilmiyorum bende, ama büyüklük çok aşırı dercede değişmez heralde,4te 1gitmez sanmıyorum...

canım kasüstü olduğu için takmamış olabilir çünkü bildiğim daha kısa ve kolay oluyo kas üstü operasyonlar...benimde dikişlerim alınmadı,bildiğim estetik dikişler alınmıo ama diyorum ya her doktorun tekniği ayrı,çok değişiyo bazı şeyler...katılıyorum sana insan çok detaylı araştırsa vazgeçebilir,hatta ben ameliyatıma az bi süre kala özellikle nete girmemiştim baktıkça kafam karışıyodu,ama anladımki bu işin ameliyat sonrasıda zormuş yok yumuşadı yumuşamadı,büyükmü küçükmü,yada biz mi çok kafayı taktık bilemiyorum artık:)))ama şuna eminim şu forumdaki bu başlıkla ilgilenen her kız artık bu işte birçok bilgiye sahip oturup hiç bilmeyen birine hem öncesi hem sonrasını gayet güzel açıklar,ben zaten muayeneye gittiğimde doktoruma doğru dürüst bişey sormamıştım zaten biliodum herşeyi bi büyüklüğünü detaylı konuşmuştuk...bende öptüm çok....

canım geçmiş olsun. Öncelikle ağrı sızı şişliklerinden çarçabuk kurtulmanı dilerim. Hayırlı olsun

Bence memnun olacağın bir sonucu seçmiştir Barış Bey, çünkü vucuttaki orantısına da çok dikkat ediyor. Ben aman büyük olmasın diye ilk başta 260 olsun demiştim sonra 290 yuar demişti ve uygulamıştı. Senin bayağı etraflıca bir çalışma olmuş :)
Bu drenler zaten bela onlar çıksın kuş gibi olacaksın dediğin gibi daha rahat olacaksın. Bende üç gün kullanmıştım senin gibi perşembe ameliyat c.tesi direnler çıkmıştı, p.tesi işe gitmiştim. Süreç rahat ve hızlı geçti. 5 Haziranda son kontrolum var öncesi sonrası işlemleri için heyecanlanıyorum göbek eritme faaliyetlerine sardım bu aralar :)

ya arkadaşlar bana neden diren takmadı dr.diren takmadığından mı bilmiyorum fakat iki gögsümün arası acayip morarmış resmen simsiyah senağlama

Canım senin doktorun kim di Barış Bey mi? Barış Bey mutlaka takıyor ve bunun olması gerektiğini savunuyor çünkü. Bunları istemiyorum dediğimde bana"bunlar senin sigortan'' demişti.

Eğer başka bir doktor ise yöntemiyle alakalıdır, kimi doktorlar kullanmıyor. Sen iyiysen dren takılmadı diye üzülme morarma neden oldu onun için ne dedi doktorun?

Ben Barış Bey'e bandajlarım açıldığında -1 hafta sonra- ben morluk kızarıklık bekliyordum demiştim. Neden olsun ki demişti. Meme altında ipince bir bant vardı. Doktoruna eğer hala lvarsa sor ara senin stressiz atlatman lazım bu süreci. Ne olursa olsun ameliyattan çıkıyorsun, fiziksel ve moral olarak düzelme amacını güden bir operasyon sonrası aklında soru işareti kalmasın hiç.

Eğer beyaz tenliysen belki bu sebepten morarma olabilir. Hassas ten

Detaylara çok ta takılma herkesin bünyesi bu operasyonlara dayanma durumu farklılık gösterir, iyi olalım yeter :içelim:

Canım dikiş değilde bandajdır o denilen

Bana da 4-5 gün kalsın demişti pazarlık yapıp 3.gün çıkardık tabi iyi gördü baktı dolması kesilmiş o yüzden aldı.. :)

Senin şişlikler bi inmeye yumuşamaya başlasın o zaman kıvama gelecek. 4//1 ne demek canım 4/4 seninle kalacak. Sana yuvarlak mı yoksa damla mı takıldı. Damla ise damla şeklini 3 aylık bir süreçte tamamlayacak ve biraz aşağı inecek. Şişliklerin inmesinden kasıt dokunduğunda şiş değil teninde gömülecek parmağın

Evet kas üstünde kanama daha az oluyor. Bende kas üstü kas zarı altına ameliyat oldum ama bana taktı dokturum. 3 gün kaldı hatta. Bir sözünüze katılıyorum. Çok detaylı araştırınca insan vazgeçebiliyor. Ben ameliyat öncesi ne ilgili videoları izledim ne de doktor doktor gezdim. Şansım Barış Bey e ilk gitmem oldu.
Barış bey 1 gece hastanede yatırıyoruz bırakmıyoruz dedi ben yok ben ameliyattan sonra giderim demiştim. Yani düşünün olaya bakış açımı :) Ameliyattan sonraki gün Barış Bey eve yolluyor ben 1 gece daha kalayım diyordum. Bana daha iyi bakıyorlardı ağrı çekmemiştim, çekerim diye ödüm patlıyordu. Neyseki rahat geçti o günlerde. Ağır adımlarla ama rahat :) Ben her şeyi ilk Barış Bey den dinledim aklıma yattı kapıdan çıktım hemen asistanından gün aldım. Hayatımda kan tahlili dışında bir operasyon yaşamamış biriydim gözümü kapattım açtım rüya gibi geçti.
Niye hemen yumuşamıyor diye dert etmeyin. Ben o dipdiri hallerini çok sevmiştim keş
e bol bol resim çekseydim diyorum aman siz yapın :))
Muhabbet o kadar koyulaşmış ki her maile tek tek cevap vererek iniyordum satır arasında kendime rastladım :)) İstediğinizi sorun arkadaşlar ben şu aşamada ilk olarak kendinize çok güvenmeyim derim. Şu açıdan ben iyiyim artık hop bunu kaldırayım spor yapayım mekik çekeyim amannn diyeyim" yapmayın etmeyin. Kol kaslarınızı hırpalamayın ben ilk gece ağrı kesicilerin etkisiyle kimseyi rahatsız etmeden yataktan kalkayım dedim aynen geri attım kendimi yatağa eşsiz bir deneyimdi tavsiye etmem :) Sırtınıza yatarken ve kalkarken destek alın, aceleye gerek yok iki gün prensesi oynayın herkes emrinize amade zaten

5 Haziran son kontrol günüm bakalım iyi bakmışmıyım doktorumuz ne diyecek. Çok öperim kızlar. Görüşürüz.

Arkadaşlar bugün drenlerim çıktı o kadar mutluyum ki:) Bütün ağrı sızı onlardanmış. Bugün Barış Bey bandajlarımı çıkartıp sporcu sütyeni taktı. Bayağı rahatladım. Göğüslerime gelince tek kelimeyle süperler. Bu kadar güzel olacağını bilsem valla önceden yaptırırdım. Hepinizi öpüyorummm.

Hadi bakalım artık özgürsün-üz
Artık kollarını daha rahat hareket ettirirsin. Muhtemelen krem ve masaj önermiştir Barış Bey, Mutlu olmana mutlu oldum şekerim öpüyorum..

oralet nasıl son durumun.sanırım şekli daha çok oturmuştur ilk resminden bu yana. ki o zaman bile çook güzel duruyordu

Hadi bakalım artık özgürsün-üz
Artık kollarını daha rahat hareket ettirirsin. Muhtemelen krem ve masaj önermiştir Barış Bey, Mutlu olmana mutlu oldum şekerim öpüyorum..

Canım masajları krem ilemi yapıyorsunuz.benim dr.masajlara başlayabilirsin 1 ay sonra görüşürüz dedi.sonrasında bir açıklama yok.benim dr.barış bey değil ben ankarada ameliyat oldum.eğerki bir krem adı falan varsa söylerseniz sevinirim. bilmiyorumkismile

canım ben daha masaja başlamadım ama masaj tarzını doktorunun göstermesi gerekiyo sanırım,ama oralet sana anlatır zaten nasıl yaptığını...ben dikişlerin üstündeki bandı 10gün sonra kendim çıkardım ve o günden beri barış beyin önerdiği bi kremi sabah akşam sürüyorum.kremi kurum karşılamıyo yani yazdıramazsın,hatta benim olduğum yerde yoktu istdan istedi eczane.burdan adını vermek doğrumu bilmiyorum ama scarEx diye bi krem canım....

oralet nasıl son durumun.sanırım şekli daha çok oturmuştur ilk resminden bu yana. ki o zaman bile çook güzel duruyordu

Sağol canım ben gayet iyiyim. 5 Haziran C.tesi günü Barış Bey ile son durum randevum var :)) Biraz heyecanlı mıyım ne ?!? :)) Şu an azcık göbeğim kaldı onu eritme derdindeyim "göbeğin göğüslerine yetişmiş" demesin Barış Bey
Damla şeklini aldı izlerde geçince estetik harikası olduğu belli olmayacak. Dün uzun zamandır görmediğim teyzemi ziyarete gittim. Derin yaka tişörtümle gittim gözlerini alamadı. "Ben senin göğüslerini hep küçük hatırlardım ne güzel duruyormuş öyle aç bakıcam dedi akşam akşam odanın loş ışıkğından olsa gerek izleri farketmedi, taş gibi duruyorlar dedi" ama şaşırdı iyice. Ben ameliyat olduğumu söylediğimde inanamadı "şaka yapıyorsun" diyip durdu. İzleri gösterince inandı, şu an kilo verip yaptırmayı düşünüyor vazgeçmezse tabi :))

İşin en güzel tarafı çamaşırsız kıyafetle sokağa özgürce çıkabilmek arkadaş!! Vallahi ne güzel rahatlık. Ben çamaşırımı çekiştirmekten, yatarken takmaktan çok sıkıntı duyardım bana büyük rahatlık oldu :)

Sen ne düşünüyorsun kendinle ilgili abcj'cim ? :)

Masajları kremle yapmıyoruz sadece ameliyat izinin üzerine sabah-akşam Barış Bey'in bana önerdiği kremi kullanıyorum. Ben masajı bıraktım zaten yapmalı mıyım bilmiyorum ama :))

"ScarEx Jel - Medi Tech" isimli kremi kullanıyorum. Doktorun önermeden kullanma bence ama çok geç kullanmaya başlamış olacaksın diğer taraftan telefonla bilgi al bence. Önereceği krem ile benim önerdiğimi eczaneye sorarsın hangisi daha etkiliyse onu kullanırsın Fark varsa da öğrenmiş olursun.

İşin en güzel tarafı çamaşırsız kıyafetle sokağa özgürce çıkabilmek arkadaş!! Vallahi ne güzel rahatlık. Ben çamaşırımı çekiştirmekten, yatarken takmaktan çok sıkıntı duyardım bana büyük rahatlık oldu :)

evet evet evet (ben de istiyorum)

canım ne güzel ya demek ne kadar doğal ki akrabalar bile anlamıyo,darısı başımıza artık:)bende bugün kontrol randevum için aradım sevin hanımı beni başka bi yere yönlendirdi,ben hatta yeni muayene diil kontrol için dedim ordan alıcaksınız dedi randevuyu,haziran ilk haftasına zor sıkıştırdı beni sanırım bu aralar çok yoğun barış bey,biraz daha geç kalsam iyce gecikicekti anlıycağın kontrolüm:) oraletcim büyüklüklerinede o kadar alıştım ki hatta bugün anneme daha büyük bile olabilirmiş dedim düşün artık:)neyse canım çok öpüyorumkaydirigubbakcemile5

kafam yine her zamanki gibi yine çok karışık oralet ya

canımmm ya niey bu kadar düşünüyorsun kii anlamadım ?? sakınılan göz misali olacak -tahtaya vuralım- :))

imkan ve olanaklar elveriyorsa yaptır gitsin :) yoksa zaten lazerle yerleştirecekler sana bu kadar bekleme tıp ve tenolojiyi bu kadar incelemekten araştırmaktan kendine özel yöntem bulacaksın.

Şaka bir yana bir doktorla görüş, sorularına cevap alırsın ona göre kafanda oluşturursun. Çok stresli iş çünkü ben bu kadar araştırsam düşünsem kesin yaptıramazdım kessin :)

:)) Ben hem hafta sonuna hem de istedieğim saate aldım demekki erken davranmışım canım :)) Ben de arada sırada en az 300 cc iyiymiş diyorum şu an 88 ölçüsü 90 diyeyim düz hesap yeterrr de artarr bile :))

uçları belli olmasın diye az süngerli çamaşır takıyorum zaten durdurana aşkolsun böyle bile fazla dikkat topluyolar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…