bende meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve doktor arıyorum şuan doktorumu bulduğum an ertesi gün ameliyat olabilirim.boyum 1,70 kilom 61 göğüs altı 82 göğüs çevresi 90 ve göğüs büyüklüğüm bir limon un yarısı kadar küçük ve 29 yaşındayım bu siteyi günlerdi takip ediyorum sadece çevremde 1 kişi var meme büyültme ameliyatı olan oda yuvarlak ve kas altına koydurmuş bense damla istiyorum ama damla silikonun sürekli oynadığını sölemiş doktoru mesela her sabah belki yerine oturtman gerek silikonlarını demiş yani yerinden oynuyormuş.böle birşey var mı birde çocuk sahibi olma planım var ve süt kanallarına zarar vermemesi için kas altı idealmış doğrumu ?yardımcı olursanız sevinirim diğer bölümlere yazdım ama sanırım herkez uykuda
çok saol canım zaten 1hafta bitti insan nasıl geçioyo anlamıyo gerçekten...banada damla şeklinde takıldı,ama şimdi yuvarlak yuvarlak duruyo sanırım gerginlikten,şeklini zamanla alıcak heralde...canım beni çok rahatlattın ama inan hiç alışamıyorum çok büyük geliokıyafetlerle felan çok ii tam ideal duruo ama çıplakken çok büyük gelio,biraz önce ipli bi bikinim vardı meraktan denedim,istediğimden çok büyük gibi geldi dediğin gibi şişlik ve gerginlikten olabilir ama keşke 270 olsaymış diyorum,ama yapcak bişey yok artık...zamanla bekliyip görcez umarım alışırım ne diyeyim:)bende kontrole gidcem yaklaşık 20 gün sonra ancak,o zaman masaja başlıycaz,çünkü masajı göstermedi,bakalım artık...şimdi sporcu sütyenine baktım bedeni 80,ama dolu dolu dolduruo içini....
Kızlarr merhaba; bende cuma günü ameliyat oldum.kas üstü 285cc yuvarlak silikon konuldu.inanın hiç insanın kortuğuna değmiyor cuma akşam üzeri ameliyat oldum.paartesi işe gidebilecek durumdaydım.ama dr.izin vermiyor.onun baskısından annemde işe göndermiyor.:)))şu an için evde dinleniyorum.
ama ameliyat olacak arkadaşlar kesinlikle korkmayın diyroum.inanki korkulacak hiç bir şey yok.ameliyattan sonra 1 tane bile ağrı kesici içmedim.gece refakatçi istemedim yanımda.o kadar iyiydim yani.kol harketerinde biraz kısıtlama vardı ilk iki gün ama o kadarda olacak sonuçta bıçak altına yatıyoruz.
şu an sprcu südyeni takıyorum.90B fakat zamanla ne olur bilmiyroum.banada biraz daha büyük takılabilirdi ben 300cc istedim ama dr.ameliyatta öyle karar vermiş napalım artık yapaılacak bir şey yok.benim boyum 1.75 kilom 59.
bilmiyorum sizlerde de varmı ama sanki biri diğerinden küçk gibi duruyor.dr.soruyorum zamanla düzelir zaten fark yok sana öyle geliyor diyor.inşallah bana öyle geliyor.
zaten ameliyattan önce asimterik bayağı bir fark vardı.şu andada fark varmış gibi geliyor bana.şişlikler inince son durum ortaya çıkacak.inşallah üzüleceim sonuçlar ortaya çıkmaz.
şu an 90b şişler inince çokmu küçülüyor kızlarr.tecrübeli arkadaşlar dan cevap bekliyorum.dr sordum 85D yada 90A olacak diyor.bakıcaz artık opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım sana da. Sezon açılmış sanki :)))
Sen kendini yorma yinede neredeyse aynı durumumuz. Ben Pazartesi işe gitmiştim gerçi
Korkacak hakkaten bir şey yok. Kas üstünde zaten kan kaybı çok olmuyor gözünü kapatıyosun derinn bir uykuu sonrasında uyandırıyorlar odanda istirahate çekiliyorsun. N'oldunu anlamadan hayalinin bir kısmı gerçekleşmiş oluyor. Sonuç mutluluk :))
Şişkinlikten dolayı gözüne asimetri bozukluğu geliyor olabilir, 1.aydan sonra daha rahat aradaki farkı -varsa- görebilirsin. Eğer asimetrik bir bozukluk öncesinde varsa zaten doktorun onu bu ameliyatı yaparken düzeltmiştir. Bende mesela sol göğsüm sağ tarafa göre biraz daha yukarıdaymış, Barış Bey söyleyene kadar bilmiyordum, farketmemiştim hiç, bunu da düzelteceğiz demişti şu an böyle bir sorunum yok. Şişlikler inince çok küçülmüyor zaten senin yuvarlak takılmış sadece sertliği gidecek, biraz daha yapay değil de doğal bir dokuya kavuşmuş olacak hepsi bu :)
Ben açıkçası sutyen ölçülerinden anlamıyorum 85 D - 90 A
Eskiden oturanı değil içi dolgulu büyük gösterenleri kullandığım için olsa gerek. Ama 85-90 da iyi yani kulağa hoş geliyoreminim göze de hoş geliyordur
Benim çıplak 88 ölçüm, uçları belli olmasın diye azcık sungerli camasır kullandığımda füzeler kalkışa hazır gibi duruyor, derin yaka da artık daha iyi duruyor
Benim istediğim de buydu, zaten sende tadını çıkarmaya bak biranönce.
Şu an üzerimde straplez beyaz bir bady üzerinde sırtı ve yakası açık bir tunik var. İçimde çamaşır yokama hiçç belli bile değil, gayet iyi duruyorlar
Eskiden mümkün müydü çamaşırsız çıkmak ... :))
(ebrulimm özelden msj atamıyorum o yüzden burdan yazdım canım)yaşadıklarımız bire bir nisan cım geçmiş olsun benim masaja cumartesi başlıyoruz
Güzelim azını düşünme tam ideal seninki. Tadını çıkar bu beklediğin hayalin :)
Bende ilk günlerde ya damla damla dedikleri bu muymuş bayağı yuvarlak diyordum, şişkinliklerin zamanla geçmeye başlar, duşta özellikle sıcak sudan dolayı daha da bi yumuşuyorlar
Krem kullanmaya başladın mı peki? Muhtemelen Scarex miydi neydi bi krem önerecektir. Ben eczaneye ismini söylemeden ameliyat izlerini geçiren enn iyi kreminiz nedir demiştim. Barış Bey in önerdiği kremi vermişlerdi. Sabah akşam mutlaka uygula izlerden eser kalmasın.
Kızlarr merhaba; bende cuma günü ameliyat oldum.kas üstü 285cc yuvarlak silikon konuldu.inanın hiç insanın kortuğuna değmiyor cuma akşam üzeri ameliyat oldum.paartesi işe gidebilecek durumdaydım.ama dr.izin vermiyor.onun baskısından annemde işe göndermiyor.:)))şu an için evde dinleniyorum.
ama ameliyat olacak arkadaşlar kesinlikle korkmayın diyroum.inanki korkulacak hiç bir şey yok.ameliyattan sonra 1 tane bile ağrı kesici içmedim.gece refakatçi istemedim yanımda.o kadar iyiydim yani.kol harketerinde biraz kısıtlama vardı ilk iki gün ama o kadarda olacak sonuçta bıçak altına yatıyoruz.
şu an sprcu südyeni takıyorum.90B fakat zamanla ne olur bilmiyroum.banada biraz daha büyük takılabilirdi ben 300cc istedim ama dr.ameliyatta öyle karar vermiş napalım artık yapaılacak bir şey yok.benim boyum 1.75 kilom 59.
bilmiyorum sizlerde de varmı ama sanki biri diğerinden küçk gibi duruyor.dr.soruyorum zamanla düzelir zaten fark yok sana öyle geliyor diyor.inşallah bana öyle geliyor.
zaten ameliyattan önce asimterik bayağı bir fark vardı.şu andada fark varmış gibi geliyor bana.şişlikler inince son durum ortaya çıkacak.inşallah üzüleceim sonuçlar ortaya çıkmaz.
şu an 90b şişler inince çokmu küçülüyor kızlarr.tecrübeli arkadaşlar dan cevap bekliyorum.dr sordum 85D yada 90A olacak diyor.bakıcaz artık opuyorumnanaktan
canım çok saol sende olmasan,çok moral veriosun gerçekten inş dediğin gibi olur,çünkü çok sertler şişler baktıkça moralim bozuluyo...ben şehir dışında olduğum için masaj için 20 gün sonra gidicem bana olur dedi,ama yazdıklarından anladığım kadarıyla sen ameliyat gününden 15 gün sonra gitmişsin,ben ancak sargıların açıldığı günden 20 gün sonra gidcem,acaba kendim haftaya ufaktan başlasam mı masaja,ama barış beye sormadım sormadan yapmakda istemiyorum....bana söylediği kremde aynı bandlar var halen onları çıkarınca uygulayabilirsin demişti....daha banyo yapmadım ama bandlarla yapabilirsin dedi cesaret edip giremiyorum yarına salladım onuda:)bu arada oralet benimde bi göğsüm diğerine göre aşağıdaydı benim fotolarım çekilince bakarken ben de fark ettim çizimlerde barış beyde ona göre ayarladı...şimdi çok şişlik var ve sol göğsüm biraz daha şiş sanki ama sanırım sabretmem lazım düzelecektir...bugün ameliyatım olalı tam bir hafta oluyo....
oraletcim tekrardan selam,gelişmelerden seni haberdar edeyim dedim:)bugün ilk banyomu yaptım tek başıma,gayet rahattı ama çıplakken halen görüntüsüne alışamadım çok şiş ve gerginler bu da haliyle bana boyutu büyük olmuş gibi gösteriyor.ama senlede konuştuktan sonra anladım ki bu konulan boyut benim için sanırım ideal çünkü kıyafetlele felan tam istediğim gibi belki daha küçük olsa ilerde yine destekli takmam gerekecekti ama bende senin gibi artık destekli çamaşır uzun bi süre kullanmıycam gibi gözüküyo:)onun dışında sol göğsüm halen diğerine göre daha şiş ama zamanla geçicek biliyorum...yumuşamaya başlamaları için masaj şart sanırım sen tam ameliyatından 15 gün sonramı başlamışdın?olmazsa bende 15.günde ufaktan yapiyim çünkü benim kontrole gitmeme daha var...bunun dışında sana bişeyden daha bahsedicem,göğüslerim için muayeneye gittiğim gün barış bey daha ben bişey sormadan, senin burnunuda yapıcaz dedi bende zaten onuda sorcaktım size dedim.bi kaçyerde gördüm sende düşünüyosun heralde ama kararsızsın...benimde burnumdaki beni en rahatsız eden şey gülünce aşağı doğru çok düşmesi yani daha uzuyo gibi,o yüzden barış beye ilk onu sordum sadece onu düzeltmek mümkünmü diye ama bende üst kısımda da tam kemer denilmesede bi çıkıntı var o alınmazsa kötü olur dedi,bi bütün dedi bu iş,tabi senin durumun nedir bilmiyorum...işte göğüs resimlerimi çekerken burun da çekelim dedi,hemen acele onun üstünde bi tasarım yaptı ama benim için çok kavisli ve kalkık oldu,zaten onun içinde gitmediğim için üstünde durmadım...ama şimdi kafayı buna taktım desem yeridir kafamda netleşti nasıl bi burun istediğim,neredeyse hiç kavissiz ve burun ucumu çok az kaldırsa bana yeticek,kontrole gittiğimde kendisine sorucam bu mümkünmü diye ama bakalım halen tam karar vermedim çünkü çok zor beğenen bi insanım ve ifademin çok değişmesini istemiyorum.sanırım estetik operasyonlar bi salgın biyer bitiyo insan başka yerini inceliyo kendimden korkmaya başladım canım:))
Nisancım inan okurken bunları ben mi yazdım acaba dediğim oldu
Sen göğüslerindeki orantısız şişkinliğe aldırma çünkü birine normal diğerine eşit görüntü için biraz daha fazla işlem yapıldı haliyle birinin iyileşmesi daha geç olacak ama nihayetinde ikiside iyileşecek ve eşitelenecek:) Masaja gelince bence hemen başlama ufak ufak dokun yokla bakalımBarış Bey sana nasıl bir masaj önerirse onu uygularsın, arkadaşların dediğine göre benim masajım bayağı bir sertmiş 15.gün kontrole gittiğimde uygundur başlayabilirsin demişti öyle başlamıştım ben. Ben de son görüşmemde yani 15.günümde burnuma değinmiştim. Gülünce ucu düşüyor e hoşumada gitmiyor gerek yok dedi bana o zaman dedim üst dudağımı bi kalınlaştırsak ona da gerek yok dedi. Ben son kontrolümde onları yine sorucam Senin dediğin gibi sadece ucunu biraz kaldırsak yetecek.
Estetik operasyonların salgınlığından öte, kendinde beğenmediğin ee düzeltebilme şansının olduğu her şeyi değiştirmek, kendini iyi hissetmek adına bence yapılabilir. Hayatımın hiçbir döneminde karşı gelmedim, yadırgamadım, başıma geleceğini de ummadım doğrusu. Saçımın, gözümün rengi hatta tenimin rengi bile orjinaline uzak. Varsın göğüslerim, burnum, dudaklarımda uzak olsun.
Kendimizi baştan yaratıyoruz. Yüzümüz gülüyor mu? Gülüyor. Hayatta benim başka felsefem yok. Korkma yaşamana bak30-40- belki 50 yaşıma geldiğimde şu yaşlarımda şunları da yapsaydım da kendime tam güvenli bir dönem geçirseydim demek istemem.
Çoğu kez kendimdeki cesarete şaşarım. Sıradaki adımım ne olacak bende bekliyorum. :))
canım sanada çok geçmiş olsun,kas kesilmediği için çok rahat atlatmışsın ameliyat sonrasını...benimde öyleydi yatarken ve kalkerken gerilme hissim çoktu ama hiç şiddetli hatta haffif bi ağrım bile olmadı...bence senin sporcu sütyenin 90b ise gayet büyük daha büyükde istemezdin emin ol.benim sporcu sütyenim 80 ama büyük oldu diye dolanıyorum etrafta:)gerçi boyun da uzun kaldırır.benim boyum 1.68-1.70 civarı kilom 57.ben sargılar açıldığında fark etmemiştim ama sanki şu an inceleyince sol göğsüm daha şiş gibi gelio umarım dediğin gibi şişlikler inince normale döner..benim anladığım şişlikler inince bedende küçülme olmuyo sadece daha aşağıya inip doğallaşıyo ama bakalım zaman göstercek...kendine ii bak...[/QUOTni
nisancım canım tşk.ederim.ayrıca sanada geçmiş olsun yarın dr.gidicem kontrolüm var.baklaım sol tarfımın büyük oluşuna ne diyecek.insan kafayı takmak için sürekli bir şeyler buluyor.benim öncedende asimetri sorunum olduğu için korkuyorum ben.
ben şu an sporcu südyenini 90B Takıoyourm fakat eskiden zaten 80B gögsüm vardı(tabii sadece biri) bakalım tatlım hayırlısı bu kadar yol kat ettikten sonra 3-4 hafta daha bekleriz.iyice oturmaları için.şimdi bile çok güzeller dekoltesi çok hoş.en azında ortdaki ayrıklık gitti.südyenle ortada hiç boşluk kalmıyo gayet hoş oldular.öpüyorum tatlım
oralettt geçmiş olsun canım benimde cok kucuk olmamakla beraber orta karar gögüslerim var ama daha bi dolgunluk istiyorum:)) günün birinde cesaret edersem buraya yazdıgın tecrübeler hep aklımda olacak, bu nedenle ayrıntılı anlatımlarına cok tesekkur ederim:) ömür boyu mutlulukla kullanmanı dilerimc anım:))
Birde ufak bir sorum var sayet anne olmak istesek 3-5 sene sonra cıkarttırtmamız mı gerekiyor:)) sevgiler
Merhaba arkadaşlar bende dün Barış Bey'e ameliyat oldum. Bende dikleştirme büyütme ve asitmetri düzeltti. Ameliyattan önce 200 yada 230 cc takarız demişti ama ameliyatta 170 cc takmış. Daha büyük olabilirmiydi diyorum ama Barış Bey'e güveniyorum. Ayrıca benim kendi meme dokumda vardı. Hiç ağrı kesici almadım ama hareketlerim kısıtlı. Yarın drenlerim alınacak. Sanırım ondan sonra daha rahat olurum.
canım çok geçmiş olsun zor kısmını atlatmışsın direnler çıkınca çok daha rahatlarsın zaten...büyüklük konusunda bende çok takıntılıydım büyük oldu diye çok üzüldüm ama şimdi anlıyorumki barış bey bu işi biliyo beni dinleseydi belki memnun olmuycaktım ilerde.benimde seninki gibi oldu ameliyat sırasında 315 takmış önceden 270 konuşmuştuk.yani emin ol memnun kalırsın sende meme dokusu varmış bende neredeyse hiç yoktu...tekrardan çok geçmiş olsun,gelişmelerden haberdar edersin:)))
ya arkadaşlar bana neden diren takmadı dr.diren takmadığından mı bilmiyorum fakat iki gögsümün arası acayip morarmış resmen simsiyah senağlama
canım işte her doktorun tekniği farklı,benim doktorum genelde her ameliyatından sonra takıyo çünkü kas zarı altı çalışıyo zor bi teknik 2,5-3 saate yakın sürmüş mesela benim ameliyatım,buna bağlı kanamada çok olmuş olabilir bu yüzden bende de diren vardı süpriz olmadı...diren takmalarındaki mantık içeride kirli kan birikmesin diye,mesela ben ameliyattan çıktıktan sonra diren kabını iki defa değiştiler düşün o kan içeride kalsa baya bi miktar oluyo,direnlerimin çıktığı günde artık direnlerde kanama durmuştu rengi sararmıştı ona bakıp çıkardı...ama şimdi senin ameliyatında kanaman az olmuş olabilir doktorunda belki hiç gerek görmemiştir,çünkü bazı doktorlarda bi takıyo bi takmıyo anladığım kadarıyla...bende ameliyat sonrasında hiç morarma olmadı sanırım bu birazda kişiye bağlı ama direnlerinde etkisi olabilir...ama sen morluklara takma hiç kafanı nasıl olsa geçecetir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?