• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Pazar gunu Barış Bey in bebegı olmus cok acelesı vardı. Valla arada kaynadı silikon işi bir daha gidicem boyut ve cinsi belirlenicek. Benım burun estetik değil. Zaten ben korkuyodum burnun kemıgını falan ellerler ucu falan kalkar dıye. Doktorda burnun cok guzel hıcbırseye ıhtıyacı yok dedı. Sadece genıze dogru etlerden burnumun bır tarafı hemen hemen tamamen kapalı onları kurutucam dedı. Hatta asıstanınada yapmıs aynısını. İşleme gelince senın ışlemının tıpatıp aynısıymıs 4 cm lık kesılerlerden kas zarı altı sılıkon konucak. Bende gogus dokusu var ama yumusak ve sarkık. Kılo vermeden sanıyordum ama senın vucut seklın bu dedı doktor. Gogus altı cızgın yukrda gogus altından sılıkon koyarken onu bıraz asagı cekıcem dedı. İlizyon yapıcaz dedı. Ornek resımlerde gordum gayet dogal ve guzel. Bakalım burdan anlatmaya devam ederım :) 1gunde hastanede yatıcakmısım. Buarada burun için gideceklere duyrulur. Barıs beyın onumuzdekı 2 aylık burun amelıyatı dolu.

Oralet şimd forumda başka bir konuda gördum. Sonda takılıyormu dıye sormuslar. Amelıyatta sonda takılıyormu ?

Şimdiden hayırlı olsun canım, ben de burun için birazcık kaldırma gibi bir sey düsünüyorum ama neştersiz -oluyorsa tabi- iki ay sonrasını bekleyeceğim artık :))
1 gün hastanede yatman gerekecek demek benim gibi ama iyi bakarlar sana inan, sonda dediğin direnler olsa gerek bana takmışlardı sana da takabilirler Barış Bey genelde takma taraftarı bana takarken "bunlar senin sigortan" demişti senin durumuna göre çok uzun kalmaz belki. İçeride kanın pıhtılaşmasını önlüyor dışarı atmaya yardımcı oluyor. Her doktor takmıyor ama Barış Bey kullanıyor.

Gelişmeleri yaz mutlaka görüşürüz :)

oraletcim son durumun nasıl cnm memnunmusun..
herhangi bi sorun varmı sertlik durumu nasıl yumuşadımı herhangi bir asimetri sorunu varmı
izler ne durumda cnm çok sordum ama kusura bakma bende Barış beye ameliyat olmak istiyorum inş.
karar verebilirsem :))

oraletcim son durumun nasıl cnm memnunmusun..
herhangi bi sorun varmı sertlik durumu nasıl yumuşadımı herhangi bir asimetri sorunu varmı
izler ne durumda cnm çok sordum ama kusura bakma bende Barış beye ameliyat olmak istiyorum inş.
karar verebilirsem :))

Melitacım kusura bakma yazını yeni farkettim nasıl gözümden kaçmış hay aksii :)

Durumum iyi çok iyi o kadar alıştım ki sanki senelerdir benimle birliktelermiş gibi :D
Dün ameliyat olduğumu bilen sayılı sayıda arkadaşlarımdan biri bendeydi;
abartısız büyüklüğüne, duruşundaki doğallığa inanamadı -ki sürekli eleştirirdi ameliyatımı. Dokunduğunda da yumuşak olduğunu kendi gögüslerinden bir farkı olmadığını anladı tabi onunkiler doğal olduğu için daha yumyumuşak :) Tabii çamaşırsız benimkiler daha dik ve diri :D Sadece göze batan izler var ki ben pek izleri kafama taktığımı söyleyemeyeceğim. İstisnasız her akşam ve sabah kremlerimi kullanıyorum asla ihmal etmiyorum.
Asimetri sorunu olmadı bende ben masaj yaparken içeri-dışarı, yukarı-aşağı full hareket ettiriyordum yani başkalarına göre sert bir yöntem izlediğim söylendi hep bana buna rağmen gayet iyi bir sorun çıkmadı umarım çıkmazda. İzler ilk zamana göre biraz gitti gibi geliyor ama bence kaybolmaları için henüz çok erken :) Önümüz yaz üstsüz güneşlenme niyetim olmadığı için koruyucu kremlerle umuyorum rahat atlatacağım bu dönemi :D
Güneş, izlerin kalıcılığı açısından önemli bir risk faktörü bizler için.

Soracağın bir şey olursa yaz ben artık o kadar alıştım ki siteye girip ne yazacağımı bilemediğim için sesiz kaldım epeydir. Görüşürüz umarım iyi bir doktora denk gelirsin, en önemlisi bu doktor bolluğunda iyi olanda karar verebilirsin, havalar ısınmadan bence yaptır yazın sıcaklarda sıkıntı çekme ;)

Melitacım kusura bakma yazını yeni farkettim nasıl gözümden kaçmış hay aksii :)

Durumum iyi çok iyi o kadar alıştım ki sanki senelerdir benimle birliktelermiş gibi :D
Dün ameliyat olduğumu bilen sayılı sayıda arkadaşlarımdan biri bendeydi;
abartısız büyüklüğüne, duruşundaki doğallığa inanamadı -ki sürekli eleştirirdi ameliyatımı. Dokunduğunda da yumuşak olduğunu kendi gögüslerinden bir farkı olmadığını anladı tabi onunkiler doğal olduğu için daha yumyumuşak :) Tabii çamaşırsız benimkiler daha dik ve diri :D Sadece göze batan izler var ki ben pek izleri kafama taktığımı söyleyemeyeceğim. İstisnasız her akşam ve sabah kremlerimi kullanıyorum asla ihmal etmiyorum.
Asimetri sorunu olmadı bende ben masaj yaparken içeri-dışarı, yukarı-aşağı full hareket ettiriyordum yani başkalarına göre sert bir yöntem izlediğim söylendi hep bana buna rağmen gayet iyi bir sorun çıkmadı umarım çıkmazda. İzler ilk zamana göre biraz gitti gibi geliyor ama bence kaybolmaları için henüz çok erken :) Önümüz yaz üstsüz güneşlenme niyetim olmadığı için koruyucu kremlerle umuyorum rahat atlatacağım bu dönemi :D
Güneş, izlerin kalıcılığı açısından önemli bir risk faktörü bizler için.

Soracağın bir şey olursa yaz ben artık o kadar alıştım ki siteye girip ne yazacağımı bilemediğim için sesiz kaldım epeydir. Görüşürüz umarım iyi bir doktora denk gelirsin, en önemlisi bu doktor bolluğunda iyi olanda karar verebilirsin, havalar ısınmadan bence yaptır yazın sıcaklarda sıkıntı çekme ;)

teşekkür ederim cnm herşeyin yolunda gitmesine sewindim. çünkü ben senin yorumunu okuduktan sonra karar werdim böyle bi ameliyat olmaya hattaa bende Barış beyi düşünüyorum :)) gerçi şuana kadar hiç bi doktorla görüşmem olmadı ama eğer olursa bende kışın yaptırmak istiyorum böylelikle kalın kıyafetlerden şişikliği çok fazla belli olmaz.
umarım benim içinde herşey güzel olurr.
çok sağol canım cevabın için opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm herşeyin yolunda gitmesine sewindim. çünkü ben senin yorumunu okuduktan sonra karar werdim böyle bi ameliyat olmaya hattaa bende Barış beyi düşünüyorum :)) gerçi şuana kadar hiç bi doktorla görüşmem olmadı ama eğer olursa bende kışın yaptırmak istiyorum böylelikle kalın kıyafetlerden şişikliği çok fazla belli olmaz.
umarım benim içinde herşey güzel olurr.
çok sağol canım cevabın için opuyorumnanaktan

Sağol canımcım teşekkür ederim en güzeli sana layık olsun :))

Ya aslında topu topu (benim yöntemlerimle ameliyat olursan) bandajlar açılana kadar saklama ihtiyacı hissediyorsun, 1 hafta bile sürmüyor. Şişlik zaten zamanla iniyor o da çamaşır öneriyorlar desteksiz olduğu için zaten dikkat çekmiyor, istersen erteleme benim başlıktan da anladığın üzre ben ertelemedim sıcağı sıcağına bu konuya el attım :D

Görüşürüz araştır sen içine sinsin gerisi kolay bayanssulusmile

Sağol canımcım teşekkür ederim en güzeli sana layık olsun :))

Ya aslında topu topu (benim yöntemlerimle ameliyat olursan) bandajlar açılana kadar saklama ihtiyacı hissediyorsun, 1 hafta bile sürmüyor. Şişlik zaten zamanla iniyor o da çamaşır öneriyorlar desteksiz olduğu için zaten dikkat çekmiyor, istersen erteleme benim başlıktan da anladığın üzre ben ertelemedim sıcağı sıcağına bu konuya el attım :D

Görüşürüz araştır sen içine sinsin gerisi kolay bayanssulusmile

haklısın cnm ben aslında kesin kararımı werdim şuan para biriktirme aşamasındayım tamamlansın hemen gidip muayene olucam ondan sonrada uzatmadan olmak istiyorum zaten böylee olmuyoo insanın psikolojisi bozuluyo gerçekten. bide bişey sorucam oraletcim senin göğüs dokun ne kadardı yani bu kas zarı altı ameliyatı herkese uygulanabilen bi yöntemmi ??

haklısın cnm ben aslında kesin kararımı werdim şuan para biriktirme aşamasındayım tamamlansın hemen gidip muayene olucam ondan sonrada uzatmadan olmak istiyorum zaten böylee olmuyoo insanın psikolojisi bozuluyo gerçekten. bide bişey sorucam oraletcim senin göğüs dokun ne kadardı yani bu kas zarı altı ameliyatı herkese uygulanabilen bi yöntemmi ??

Ben bende göğüs yok der dururdum ama meğer birazcık varmış :) 75 civarı bir şeydi enn fazla, şu an dolu dolu 85 :) bu kas zarı altı herkese uygun bir yöntem mii inan bilmiyorum her doktor konuyu farklı tekniklerle farklı yorumlarla ele alıyor birinin olmaz dediğini bir başkası pekala yapabiliyor. En iyisi bunu görüşmeye gittiğin doktorlara sorman olur.

Ben şahsi fikrimi şu şekilde açıklayayım: kas zarı altı bana göre herkese uygulanabilen bir yöntem, Barış Bey ile görüşmeye gittiğimde bana bu teknikle yaptığı ameliyatlarla ilgili resimleri gösterdiğinde dümdüz göğüssüz olanlar da vardı benim boyutlarımda olanlarda bence biraz doktorun kendine güvenine bir de doku dışında diğer etkenlere bağlı olarak bu durum değişebilir. Barış Bey zaten tamamen kas zarı altı yöntemi uygulamayı savunan bir isim olabilecek bir işlemse mutlaka bu yöntemi önerecektir.

Ben bende göğüs yok der dururdum ama meğer birazcık varmış :) 75 civarı bir şeydi enn fazla, şu an dolu dolu 85 :) bu kas zarı altı herkese uygun bir yöntem mii inan bilmiyorum her doktor konuyu farklı tekniklerle farklı yorumlarla ele alıyor birinin olmaz dediğini bir başkası pekala yapabiliyor. En iyisi bunu görüşmeye gittiğin doktorlara sorman olur.

Ben şahsi fikrimi şu şekilde açıklayayım: kas zarı altı bana göre herkese uygulanabilen bir yöntem, Barış Bey ile görüşmeye gittiğimde bana bu teknikle yaptığı ameliyatlarla ilgili resimleri gösterdiğinde dümdüz göğüssüz olanlar da vardı benim boyutlarımda olanlarda bence biraz doktorun kendine güvenine bir de doku dışında diğer etkenlere bağlı olarak bu durum değişebilir. Barış Bey zaten tamamen kas zarı altı yöntemi uygulamayı savunan bir isim olabilecek bir işlemse mutlaka bu yöntemi önerecektir.

tamam cnm teşekkür ederim bilgiler için.
madem kas zarı altı olunca ağrı en aza iniyo bende öyle olmasını isterim tabiki uygunsaa
böyle bi yöntem warken kas altıyla aynı görünümü elde edebiliyosan ağrı sızı çekmeye ne gerek varkiii. muayene olmaya gittiğimde konuşucam bunu =)

Oralet ben bu hafta tekrar görüşmeye gidicem silikon cinsi ve boyutu için. Desteksiz sütyen giyin demişsin. Hem balen hem dolgu mu olmasın yoksa balenler olabilir mi? ıyki varsın yaaa akıl hocam benim. Ameliyattan sonra bi ara buluşalım tanışalım seninle :)

Oralet ben bu hafta tekrar görüşmeye gidicem silikon cinsi ve boyutu için. Desteksiz sütyen giyin demişsin. Hem balen hem dolgu mu olmasın yoksa balenler olabilir mi? İyki varsın yaaa akıl hocam benim. Ameliyattan sonra bi ara buluşalım tanışalım seninle :)

Göğsünü büyüten cinsten olmasın yeter yani desteksiz olması yeterli silikon nasıl duracak diye içine koymayı denedik biz ee tabi ben bilemediğim için böyle bir denemeyi başarısız olmuştum. İçine koyduk ama benim zaten sütyenle 85 olan göğüsler birden derece atladı 100 e doğru :D haliyle normal göğsünle fark olmayan bir sütyen tercih edersen senin için daha iyi olur. Silikon numarası konusunda daha rahat karar verebilirsin böylece.
Sen ameliyatını ol her şeyden önemlisi iyi ol ben hep buralardayım görüşürüz tabiki :)) vereliniortak

selam kızlar ben geldim:)aslında yeni konu açmayı düşündüm ama genelde burdan yazdığım için burdan devam edeyim dedim çünkü oraletcim operasyonum hemen hemen seninkine çok benzer geçti...halen inananamıyorum desem de yeridir aslında:)geçen hafta oldu ameliyatım şu an iyiyim rahatım ama bi gerginlik hissim var ve sürekli sırt üstü yatmak zorluyo baya....oralet sana burdan çok teşekkür etmek istiyorum o kadar detaylı ve güzel anlatmışsınki herşeyi hemen hemen süpriz hiçbir durumla karşılaşmadım....çok detaya girmiycem ama yine de muayaneden başlıyayım anlatmaya:)annemle beraber gittik muayeneye zaten,ama ben bi türlü büyüklüğe karar veremedim 270 ve 315 arasında gidip geldik ama ben büyük istemiyodum o yüzden 270 dedim genelde,barış beye soruyodum sürekli o da pek karışmak istemedi sen karar ver dedi,sonra ameliyat günü çizimler yapılırken belirlemeye karar verdik...ameliyat günü barış bey geldi 315 ve 270 vardı ben yine karar vermek de zorlandım çünkü bi kere yapılcak sonradan küçükmü oldu demek istemiyodum 290 olsun dedim ama barış bey zaten 270 le pek farkı yok dedi o anda ellerindede yoktu,bende 270 e karar verdim barış beyde 270 güzel olur niye yaptırdım demessin dedi,ben ısrarla barış beye soruyrum tabi sizce hangisi diye o da o zaman sen benim zevkimi soruyosun dedi,benim için bir avcumu doldurması yeterlidir dedi:)270 yeterli bence seni mutlu edecek dedi,yine ameliyat öncesi hemşire kızlarlada bakarız dedi,neyse aldılar beni ameliyata,uyandım başımda barış beyi gördüm bittimi dedim o da evet dedi,315 koyduk dedi tabi ben şok oldum çünkü ısrarla kararı bana bırakıyodu...neyse odaya alındım barış bey geldi bi ara niye 315 koydunuz diye sordum,ameliyatta ikisinide denemiş hekes 315 demiş sana daha yakıştı dedi.tabi benim gibi pimpirikli bi insana bu söylenince nolur tahmin edin,sargılar açılana kadar büyük oldu napcam die gezdim:)bugün sargılarım alındı,evet istediğim ve beklediğimden daha büyük ama annem çok beğendi ideal bence dedi,sütyeni getiren kızda aynı şeyi söyledi,kıyafetle felan gerçekten çok güzel dekoltesi çok güzel tatlı duruyo benim destekli olarak taktığım sütyen bedeni gibi ama çıplakken çok rahatsız ediyo gözümü,sanki patlamaya hazır 2 bomba gibi:)belki çok sertler ondan,belki çıplakken hep küçük göğüs görmeye alıştım ondan bilmiyorum....yani bilemiyorum belkide 270 beni daha mutlu edecekti,ama artık olan oldu yapcak bişey yok:)onun dışında rahatım,iyiyim bi sıkıntım yok gerçekten kas üstü teknik çok ii bir yöntem bende tavsiye ederim...oraletcim görüşlerini bekliyorum canım...kızlar istediğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz bekliyorum....

selam kızlar ben geldim:)aslında yeni konu açmayı düşündüm ama genelde burdan yazdığım için burdan devam edeyim dedim çünkü oraletcim operasyonum hemen hemen seninkine çok benzer geçti...halen inananamıyorum desem de yeridir aslında:)geçen hafta oldu ameliyatım şu an iyiyim rahatım ama bi gerginlik hissim var ve sürekli sırt üstü yatmak zorluyo baya....oralet sana burdan çok teşekkür etmek istiyorum o kadar detaylı ve güzel anlatmışsınki herşeyi hemen hemen süpriz hiçbir durumla karşılaşmadım....çok detaya girmiycem ama yine de muayaneden başlıyayım anlatmaya:)annemle beraber gittik muayeneye zaten,ama ben bi türlü büyüklüğe karar veremedim 270 ve 315 arasında gidip geldik ama ben büyük istemiyodum o yüzden 270 dedim genelde,barış beye soruyodum sürekli o da pek karışmak istemedi sen karar ver dedi,sonra ameliyat günü çizimler yapılırken belirlemeye karar verdik...ameliyat günü barış bey geldi 315 ve 270 vardı ben yine karar vermek de zorlandım çünkü bi kere yapılcak sonradan küçükmü oldu demek istemiyodum 290 olsun dedim ama barış bey zaten 270 le pek farkı yok dedi o anda ellerindede yoktu,bende 270 e karar verdim barış beyde 270 güzel olur niye yaptırdım demessin dedi,ben ısrarla barış beye soruyrum tabi sizce hangisi diye o da o zaman sen benim zevkimi soruyosun dedi,benim için bir avcumu doldurması yeterlidir dedi:)270 yeterli bence seni mutlu edecek dedi,yine ameliyat öncesi hemşire kızlarlada bakarız dedi,neyse aldılar beni ameliyata,uyandım başımda barış beyi gördüm bittimi dedim o da evet dedi,315 koyduk dedi tabi ben şok oldum çünkü ısrarla kararı bana bırakıyodu...neyse odaya alındım barış bey geldi bi ara niye 315 koydunuz diye sordum,ameliyatta ikisinide denemiş hekes 315 demiş sana daha yakıştı dedi.tabi benim gibi pimpirikli bi insana bu söylenince nolur tahmin edin,sargılar açılana kadar büyük oldu napcam die gezdim:)bugün sargılarım alındı,evet istediğim ve beklediğimden daha büyük ama annem çok beğendi ideal bence dedi,sütyeni getiren kızda aynı şeyi söyledi,kıyafetle felan gerçekten çok güzel dekoltesi çok güzel tatlı duruyo benim destekli olarak taktığım sütyen bedeni gibi ama çıplakken çok rahatsız ediyo gözümü,sanki patlamaya hazır 2 bomba gibi:)belki çok sertler ondan,belki çıplakken hep küçük göğüs görmeye alıştım ondan bilmiyorum....yani bilemiyorum belkide 270 beni daha mutlu edecekti,ama artık olan oldu yapcak bişey yok:)onun dışında rahatım,iyiyim bi sıkıntım yok gerçekten kas üstü teknik çok ii bir yöntem bende tavsiye ederim...oraletcim görüşlerini bekliyorum canım...kızlar istediğiniz herşeyi banada sorabilirsiniz bekliyorum....

canımm öncelikle geömiş olsun ne ara ameliyat oldun da geldin inan çok sevindimm :))
Bandajların açılmış sutyen takılmış artık rahat ol 2.hafta yatarken biraz daha rahatlayacaksın. 1 ay sonra yahuu ben ameliyat olmuştum dimi diyip unutacaksın sıklıkla. Aman diyeyim bu dönemde kendini yorma özellikle kollarını, ağır kaldırma ani hareket yapma. Her şey iyi güzel gidiyor devam et böyle:)
270 karar kıldık diyince önce üzüldüm çünkü ileride kçük bulabilirdin. 315 bence süper bana biliyorsun 290 takıldı. 300 olsada olurmuş diyorum :D ama Barış Bey 340 sunmuştu çok büyükte istemedim biraz daha doğal olsun istiyorum her neyse 315 taktığı için Barış Beyi kutlamak isterim. İnan pişman olacağın bir ebat değil. şişliklr inince zaten o diri hal biraz normale dönecek (ben hep öyle kalsın istemiştim doğrusu) :)

canım şimdi sana yuvarlak mı yoksa damla mı takıldı??
Sen bu süreçte krem ve masaj uygulamalarına atlatmadan devam et.
Ben de Haziranda son görüntü kontrolune gideceğim bakalım nasıl bulacak son halini.

Tekrar geçmiş olsun nisancım, onlara bakmaya alış, onlar artık senin bir parçan :) :nazar:

bende meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve doktor arıyorum şuan doktorumu bulduğum an ertesi gün ameliyat olabilirim.boyum 1,70 kilom 61 göğüs altı 82 göğüs çevresi 90 ve göğüs büyüklüğüm bir limon un yarısı kadar küçük ve 29 yaşındayım bu siteyi günlerdi takip ediyorum sadece çevremde 1 kişi var meme büyültme ameliyatı olan oda yuvarlak ve kas altına koydurmuş bense damla istiyorum ama damla silikonun sürekli oynadığını sölemiş doktoru mesela her sabah belki yerine oturtman gerek silikonlarını demiş yani yerinden oynuyormuş.böle birşey var mı birde çocuk sahibi olma planım var ve süt kanallarına zarar vermemesi için kas altı idealmış doğrumu ?yardımcı olursanız sevinirim diğer bölümlere yazdım ama sanırım herkez uykuda :(

çok saol canım zaten 1hafta bitti insan nasıl geçioyo anlamıyo gerçekten...banada damla şeklinde takıldı,ama şimdi yuvarlak yuvarlak duruyo sanırım gerginlikten,şeklini zamanla alıcak heralde...canım beni çok rahatlattın ama inan hiç alışamıyorum çok büyük gelio:(kıyafetlerle felan çok ii tam ideal duruo ama çıplakken çok büyük gelio,biraz önce ipli bi bikinim vardı meraktan denedim,istediğimden çok büyük gibi geldi:(dediğin gibi şişlik ve gerginlikten olabilir ama keşke 270 olsaymış diyorum,ama yapcak bişey yok artık...zamanla bekliyip görcez umarım alışırım ne diyeyim:)bende kontrole gidcem yaklaşık 20 gün sonra ancak,o zaman masaja başlıycaz,çünkü masajı göstermedi,bakalım artık...şimdi sporcu sütyenine baktım bedeni 80,ama dolu dolu dolduruo içini....

bende meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim ve doktor arıyorum şuan doktorumu bulduğum an ertesi gün ameliyat olabilirim.boyum 1,70 kilom 61 göğüs altı 82 göğüs çevresi 90 ve göğüs büyüklüğüm bir limon un yarısı kadar küçük ve 29 yaşındayım bu siteyi günlerdi takip ediyorum sadece çevremde 1 kişi var meme büyültme ameliyatı olan oda yuvarlak ve kas altına koydurmuş bense damla istiyorum ama damla silikonun sürekli oynadığını sölemiş doktoru mesela her sabah belki yerine oturtman gerek silikonlarını demiş yani yerinden oynuyormuş.böle birşey var mı birde çocuk sahibi olma planım var ve süt kanallarına zarar vermemesi için kas altı idealmış doğrumu ?yardımcı olursanız sevinirim diğer bölümlere yazdım ama sanırım herkez uykuda :(

canım benimde senin gibi göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve kas zarı altı teknikle damla silikon konuldu...damla silikonun oynadığını sürekli yer değiştirdiğini ilk defa duyuyorum yer değiştircek olsa yuvarlakda değiştirir sadece şekil farklılığı var bana çok mantıksız geldi...kas altı tekniklede doğal sonuçlar alınıo ama ameliyat sonrası ağrın daha fazla olabilir,benim gibi kas zarı altı teknikle olan arkadaşlar da bende bu dönemi çok rahat atlattık.benim doktorum meme altı kesiyle çalışıo ve bana resimde gösterdi uyguladığı bölge süt kanallarına çok uzak diye...yine sormak istediğin şeyler olursa hiç çekinme canım insan karar verene kadar herbişeyi çok merak ediyo:))

Back