Pazar gunu Barış Bey in bebegı olmus cok acelesı vardı. Valla arada kaynadı silikon işi bir daha gidicem boyut ve cinsi belirlenicek. Benım burun estetik değil. Zaten ben korkuyodum burnun kemıgını falan ellerler ucu falan kalkar dıye. Doktorda burnun cok guzel hıcbırseye ıhtıyacı yok dedı. Sadece genıze dogru etlerden burnumun bır tarafı hemen hemen tamamen kapalı onları kurutucam dedı. Hatta asıstanınada yapmıs aynısını. İşleme gelince senın ışlemının tıpatıp aynısıymıs 4 cm lık kesılerlerden kas zarı altı sılıkon konucak. Bende gogus dokusu var ama yumusak ve sarkık. Kılo vermeden sanıyordum ama senın vucut seklın bu dedı doktor. Gogus altı cızgın yukrda gogus altından sılıkon koyarken onu bıraz asagı cekıcem dedı. İlizyon yapıcaz dedı. Ornek resımlerde gordum gayet dogal ve guzel. Bakalım burdan anlatmaya devam ederım :) 1gunde hastanede yatıcakmısım. Buarada burun için gideceklere duyrulur. Barıs beyın onumuzdekı 2 aylık burun amelıyatı dolu.
Oralet şimd forumda başka bir konuda gördum. Sonda takılıyormu dıye sormuslar. Amelıyatta sonda takılıyormu ?
Şimdiden hayırlı olsun canım, ben de burun için birazcık kaldırma gibi bir sey düsünüyorum ama neştersiz -oluyorsa tabi- iki ay sonrasını bekleyeceğim artık :))
1 gün hastanede yatman gerekecek demek benim gibi ama iyi bakarlar sana inan, sonda dediğin direnler olsa gerek bana takmışlardı sana da takabilirler Barış Bey genelde takma taraftarı bana takarken "bunlar senin sigortan" demişti senin durumuna göre çok uzun kalmaz belki. İçeride kanın pıhtılaşmasını önlüyor dışarı atmaya yardımcı oluyor. Her doktor takmıyor ama Barış Bey kullanıyor.
Gelişmeleri yaz mutlaka görüşürüz :)