merhaba kızlar,
başta oralet olmak üzere hepinize selamlar, sevgiler....
şu konuya yazılanları uzun zamandır takip ediyorum, senelerdir ameliyat olacağım der dururdum, ne doktor, ne yöntem hiçbirşeyden haberim bile yoktu. bir süre sonra asıl önem verdiğim şeylerin dışında saçmasapan şeyleri öncelik haline getirdiğimi ve kendimi ihmal ettiğimi farkettim. bunu farketmem tam 8 senemi aldı maalesef (
neyse sonunda oralet'in, sizlerin ve internetten yaptığım araştırmalarım sayesinde barış bey'de karar kıldım. ""ay korkutunuz mu, nasıl oldu, damla mı, cc'si kaç" gibi sorularla hiç vaktinizi almayacağım, çünkü şu konu başlığındaki 198 sayfanın merak ettiğim soruların cevaplarını bulacak kadar kısmını okudum. tüm detayları öğrendim. geriye sadece sormak istediğim iki şey kaldı. umarım vaktiniz olur cevaplarsınız.
birincisi anladığım kadarıyla bu yakınlarda barış bey'e ameliyat olanlar var aranızda, son fiyatı konusunda bir fikriniz var mı? ben önümüzdeki sene başında olmayı planlıyorum. şuan para olaylarını ayarlamaya çalışıyorum. eğer şimdiki ücretini söyleyebilirseniz sevinirim. vereceğiniz fiyat kuvvetle muhtemel 20102 başında da artacaktır diye tahmin ediyorum? acaba artışı ne kadar olur? bir öngörünüz var mıdır?
bunun dışında herkes barış bey'in oldukça yoğun olduğundan bahsediyor, ben muayeneye gittiğimde en kötü birkaç gün içinde amilyat günümü de belirlemek istiyorum. şimdiden muayeneye gidip de "yaa kusura bakmayın paramı ayarliyim öyle gelir ameliyat olurum" demek istemiyorum. ameliyat tarihimi kafamda üç aşağı beş yukarı şekillenmek üzere. Sizce ameliyat olmaya niyetli olduğum tarihten ne kadar önce barış beyden randevu alıp görünmeliyim. malum yer bulabilmek de oldukça zor görünüyor.
ayrıca kızlar, artık canıma tak etmiş durumda, damla, silikon, yüksek-alçak profil, meme ucu kesisi, meme altı kesisi, top gibi duran, doğal duran, hiiiiç farketmez, yeterki göğsüm olsun da nasıl olursa olsun diyorum, varın siz düşünün benim halimi, inşallah ameliyat olursam bende burada (oralet'in izniyle tabi) deneyimlerimi paylaşıp, anlatmak istiyorum. o kadar özeniyorumki sizlere anlatamam, yeni iç çamaşırlar almak, oraletin alnattığı gibi özgürce dolaşmak istiyorum, yaz tatilleri zehir olmasın istiyorum, istediğim çamaşırları giyebilmek, istediğim elbiseleri, kıyafetleri hiç düşünmeden özgürce giyebilmek istiyorum.
:26::26::26:
Merhaba su_perisi,
Sayfalarca yazmışım zaten üstüne söylemek için çok söze benim açımdan gerek yok. Duygularım, düşüncelerim görüldüğü gibi.
Barış Bey in adını her anışımda sağlığına dua ederim. Randevu alırsın gider görüşursün hatta aklında varsa başka doktorlarla da görüşürsün. Sonrasında hangisine karar verirsen ameliyatını olursun. Hem ameliyatını kime olursan ol deneyimlerini paylaşabilirsin sayfamda. İzin istemene hiçç gerek yok. Mutluluğunu samimi bir şekilde anlatan art niyet gözetmeyen herkese açıktır bu sayfa.
Sevgiler..