evet canım muayene günümdü..konuştuk barış beyle ameliyat olan hastaların fotoğraflarına baktık normalde benim ameliyatım pazartesi günü olacaktı haftaya ama o gün regl olma ihtimalim var o yüzden bu cumaya aldık ameliyatı da..ayy ama muayene olurken çok utandım ben barış bey dokunabilir miyim bi dk diyor ben kıpkırmızı ama adam gayet rahat bizim gibi günde kaç kişiyi görüyor..sonra dedi ki senin memen var ya niye oluyorsun :) bende adet düzensziliği için diane 35 diye bi ilaç kullanıyorum o ödem yapabilir ameliyata kadar kullanma dedi..sonra sporcu sütyenini giymemi istedi ben saf ters giydim ya barış bey gülüyo kendisi çıkarıp giydirdi acayip utandım anlatamam o duyguyu valla doktor o rahat ol diye telkin ediyorum kendimi de..bi göğsüme 280 cc diğerine 320 cc koydu sonra asistanı sevin hanımı çağırdı( bu arada sevin hanımda cumartesi günü ameliyat olmuş ve iki gün olmasına rağmen işe geri dönmüş ve gayet iyiydi onunkiler de çok güzel olmuş) sevin hanım 320 cc yi daha çok beğendi ama ikisini de not etti ameliyat gününe kadar düşüncem ben ama bugün karar verdim 320 cc yi istiyorum çünkü boyum da 175 sevin hanım daha iyi kaldırırsın 320 yi dedi:) öyle işte şimdilik hala dünkü yaşadıklarım aklımda:)
Burcucum öncelikle hayırlı uğurlu olsun görüşmen :)
İlk görüşme sırasında hepsini yaşadık hatta ben muayene olmayayım sonra olurum da demiştim Hani sonrası ne zamansa bilmiyorum. Kilonu vs. bilmiyorum ama boylusun bana göre 320 cc düşün Asistanının olduğunu bilmiyordum c.tesi ameliyat olup p.tesi işe mi başlamış :))) süpermiş yanında kanlı canlı örnekte bulmuşsun. Ne güzel :))