• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Oraletim...balım nbr yahu:)Yarın büyük gün,dilayla oralet yanyana:)Desene sallıcaz yine ortalığı:)Yuppiiii;)

Sallantı sonrası görüyorum yahu :)))

Arkadaş ne fizik ne endam ne poz verişti o öyle mestt oldum vallahii billahii :12::12::12::12:

Bu arada söylemiş olayım ne diyor demesin okuyanlar :))

Dün dila ile buluşmuştum, bir çalışma proje için dila objektif karşısına geçti. Oradaki resilemlerin bir bölümünü de siteye ekledi hatta. Tek kelimeyle muhteşemdi. Aklım dünde kaldı :)))

Sallantı sonrası görüyorum yahu :)))

Arkadaş ne fizik ne endam ne poz verişti o öyle mestt oldum vallahii billahii :12::12::12::12:

Bu arada söylemiş olayım ne diyor demesin okuyanlar :))

Dün dila ile buluşmuştum, bir çalışma proje için dila objektif karşısına geçti. Oradaki resilemlerin bir bölümünü de siteye ekledi hatta. Tek kelimeyle muhteşemdi. Aklım dünde kaldı :)))

Heheheh:)Canım benim ya dilan sana kurban olsun:)Sallantı sonrası bende görüyorum yahu:)Hele dün akşam fenaydı,senden sonra enerji doldum:)Öyle böyle değil yani:)Ciddi benim de aklım dünde kaldı:)Bundan iyisi şamda kayısı:)Sen zaten bi işin içinde varsan,değmeyin benim keyfime:)Seni çok seviyorum benim eşsiz arkadaşım:nazar::nazar::13::13:

Bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum kafam çok karışık çevremde ameliyat olan kişilerin şekilllerine bakıyorum. henüz beğendiğim çıkmadı eğer senin için de mümkünse bana da resmini gönderebilirsen çok sevinirim kafam çok karıştı.

aly-24@windowslive.com

Bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum kafam çok karışık çevremde ameliyat olan kişilerin şekilllerine bakıyorum. henüz beğendiğim çıkmadı eğer senin için de mümkünse bana da resmini gönderebilirsen çok sevinirim kafam çok karıştı.

aly-24@windowslive.com

Merhaba str,

Daha yeni üyesin, sitede diğer arkadaşların da resimlerini gör kesmezse mailleşiriz. Bu aşamada mail ile resim göndermiyorum. Umarım beni anlarsın. Nihayetinde yeni üyesin ve ilk mesajın bana ;)

gonder resim birsey olmaz oralet:) benimde mesaj sayim 100 olucakta bilmem neyde:)
sonucta burda birbirimize yardim icin burdayiz.
iyi gunler:)

gonder resim birsey olmaz oralet:) benimde mesaj sayim 100 olucakta bilmem neyde:)
sonucta burda birbirimize yardim icin burdayiz.
iyi gunler:)

:)) Canım çıkaramadım seni ?

Ben yeni üyelik alan ve ilk mesajını bana yazan kişiye haliyle bir şey gönderme taraftarı olmuyorum ;)

İki ameliyat oldum yahuu Sende beni anla :)

Bana da yardımcı olun yahuu hem buraya koyduğum resimler var. İlk önce buraya bakılsın. Yetmezse video bile atarım ben. Bende yardım o derece. ;)

canımm randevumu aldım 3 ekim görüşmemiz olcak 10 ekim de ameliyat günü diye konuştuk :))) sormak istediğim bir sürüüü şey oldu şimdi nolur bi bak maillerine :)

Burcucuğum görüşmeye az kaldı aklımdasın unutmadım seni ;) Var mı heyecan :))

Son düzenleme:
Çoook yaklaştıkça geriliyorum vallahi canım benim..10 ekim de ameliyat biliyorsun.Barış bey e sormak istediğim bir sürü soru var unutmim diye not alıyorum onları aklıma geldikçe..Canım şey sorcaktım sana geçen hafta bi arkadaşımın arabasıyla dedim bi götürsene beni hakkı yeten caddesine çok merak ediyorum orayı haha:)) biraz saçma oldu ama arkadaşta götürdü saolsun ama demiştir manyak neyini merak ediyo diye ben nasıl gidebilceğimi öğrenmek istemiştim öğrenemedim haliyle arabayla gidince :D metrobüsle m.köy de indikten sonra taksiyle gitsem yakın gibi ordan ya da otobüs vs var mı :D ameliyat olcağmı 2 arkadaşım dışında şimdilik kimse bilmediği için beni arabayla götürün de diyemiyorum :)) bu arada gönderdiğin videoların bana çok yardımı dokundu valla çok doğallar umarım benimkiler de öyle olur..izlerin şuan ne durumda?gerçi 2 yıla yakın oldu senin silikleşmiştir artık.
Burcucuğum görüşmeye az kaldı aklımdasın unutmadım seni ;) Var mı heyecan :))

ya bi de şey sormayı unuttum barış bey muayene ederken asistanları falan da yanında mı oluyor canım? bu arada grip olma dedin grip oldum he :) bi an önce iyileşmeye bakıyorum.. bakalım barış bey le nasıl bir görüşme olcak pazartesi günü acayip stresliyim ya :( msjlarımı pzrtesi olmadan görür cevap yazarsın umarımm. daha nasıl gideceğimi de tam olarak bilmiyorum :D m. köyden taksiye binerim senden o zamana kadar cevap gelmezse ;)

:)) Canım çıkaramadım seni ?

Ben yeni üyelik alan ve ilk mesajını bana yazan kişiye haliyle bir şey gönderme taraftarı olmuyorum ;)

İki ameliyat oldum yahuu Sende beni anla :)

Bana da yardımcı olun yahuu hem buraya koyduğum resimler var. İlk önce buraya bakılsın. Yetmezse video bile atarım ben. Bende yardım o derece. ;)

oralet yardimda sınır yanimiyorsun:))
beni tanimiyorsun evet bende seni tanimiyorum.ona bakilirsa burda tanisiyoruz ben burun ameliyati oldum.ve bu sirada kk ya takilir oldum arzum77 ve dila28 i okuyup takipcisi oldum:)
sanada gec olsa bile gecmis olsun

bugün büyük güüüün :)

burcu bugün muyene günün sanırım:) umarım hersey yolunda gider.bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum dr. konusunda karasızım.bu aksam benımde dr. randevum var.umarım bizde birgün oralet ve dila gibi burdan mutlu mutlu ameliyat deneyimlerimizi anlatırız canım öptum...

evet canım muayene günümdü..konuştuk barış beyle ameliyat olan hastaların fotoğraflarına baktık normalde benim ameliyatım pazartesi günü olacaktı haftaya ama o gün regl olma ihtimalim var o yüzden bu cumaya aldık ameliyatı da..ayy ama muayene olurken çok utandım ben barış bey dokunabilir miyim bi dk diyor ben kıpkırmızı ama adam gayet rahat bizim gibi günde kaç kişiyi görüyor..sonra dedi ki senin memen var ya niye oluyorsun :) bende adet düzensziliği için diane 35 diye bi ilaç kullanıyorum o ödem yapabilir ameliyata kadar kullanma dedi..sonra sporcu sütyenini giymemi istedi ben saf ters giydim ya :D barış bey gülüyo kendisi çıkarıp giydirdi acayip utandım anlatamam o duyguyu valla doktor o rahat ol diye telkin ediyorum kendimi de..bi göğsüme 280 cc diğerine 320 cc koydu sonra asistanı sevin hanımı çağırdı( bu arada sevin hanımda cumartesi günü ameliyat olmuş ve iki gün olmasına rağmen işe geri dönmüş ve gayet iyiydi onunkiler de çok güzel olmuş) sevin hanım 320 cc yi daha çok beğendi ama ikisini de not etti ameliyat gününe kadar düşüncem ben ama bugün karar verdim 320 cc yi istiyorum çünkü boyum da 175 sevin hanım daha iyi kaldırırsın 320 yi dedi:) öyle işte şimdilik hala dünkü yaşadıklarım aklımda:)

evet canım muayene günümdü..konuştuk barış beyle ameliyat olan hastaların fotoğraflarına baktık normalde benim ameliyatım pazartesi günü olacaktı haftaya ama o gün regl olma ihtimalim var o yüzden bu cumaya aldık ameliyatı da..ayy ama muayene olurken çok utandım ben barış bey dokunabilir miyim bi dk diyor ben kıpkırmızı ama adam gayet rahat bizim gibi günde kaç kişiyi görüyor..sonra dedi ki senin memen var ya niye oluyorsun :) bende adet düzensziliği için diane 35 diye bi ilaç kullanıyorum o ödem yapabilir ameliyata kadar kullanma dedi..sonra sporcu sütyenini giymemi istedi ben saf ters giydim ya :D barış bey gülüyo kendisi çıkarıp giydirdi acayip utandım anlatamam o duyguyu valla doktor o rahat ol diye telkin ediyorum kendimi de..bi göğsüme 280 cc diğerine 320 cc koydu sonra asistanı sevin hanımı çağırdı( bu arada sevin hanımda cumartesi günü ameliyat olmuş ve iki gün olmasına rağmen işe geri dönmüş ve gayet iyiydi onunkiler de çok güzel olmuş) sevin hanım 320 cc yi daha çok beğendi ama ikisini de not etti ameliyat gününe kadar düşüncem ben ama bugün karar verdim 320 cc yi istiyorum çünkü boyum da 175 sevin hanım daha iyi kaldırırsın 320 yi dedi:) öyle işte şimdilik hala dünkü yaşadıklarım aklımda:)

Canım inşallah herşey çok iyi olur senin için.Senin adına ben bile heyecanlandım :) Ama çok şanslısın bir an once olup kurtulacaksın.Daha benim şubata çok var yaa offff :84: Bu arada bence de 320 olsun boyun gayet uzun burada daha kucuk taktıran arkadaşların hep daha sonra keşke daha buyuk olsaydı şikayetlerini goruyorum.Sen de oyle olma sonuçta.Olmuşken tam olsun di mi :3:Güzel haberlerini bekliyoruz canım ....
:3:

Canım hakkında herşeyin en iyisi,en güzeli olsun inşallah..Bende barış beye muayene olmuştum,sporcu sütyeni içinde deneme yapmıştık,çok utnamıştım bende.Hatta banada.. senin memeler varya,niye ameliyat oluyorsun..demişti.:17: Amann doktor onlar,daha ne muayenler seni bekliyor,artık insan pişiyor bir süre sonra.Bu arada bencede 320cc diyorum :21: Boyun uzun rahat kaldırırsın.Hakkında hayırlısı olsun canım,saglıklı güzel günler diliyorum sana :21:

çok teşekkür ediyorum canım benim..ayy evet haklısın ya :)) aynı msjı iki defa yanlışlıkla gönderdim sonra silemedim :) 320 cc iyidir o zaman..yarın tahliller için barış beyin yanına gidicem o zaman söylim ben 280 kesinlikle olmasın 320 istiyorum diye..gelişmeleri haftaya paylaşırım internete girebilecek kadar iyi olursam :)
Canım hakkında herşeyin en iyisi,en güzeli olsun inşallah..Bende barış beye muayene olmuştum,sporcu sütyeni içinde deneme yapmıştık,çok utnamıştım bende.Hatta banada.. senin memeler varya,niye ameliyat oluyorsun..demişti.:17: Amann doktor onlar,daha ne muayenler seni bekliyor,artık insan pişiyor bir süre sonra.Bu arada bencede 320cc diyorum :21: Boyun uzun rahat kaldırırsın.Hakkında hayırlısı olsun canım,saglıklı güzel günler diliyorum sana :21:

küçük taktıran arkadaşların sonradan keşke büyük olsaymış deikleri beni de çok düşündürdü canım o yüzden yarın doktorumun yanına gittiğimde kesinlikle 3200 cc istediğimiz söylicem :) zaman çok çabuk geçiyor canım benim daha 1 buçuk ay önce görüşmek için randevu almıştım ben bu kadar hızlı nasıl geçti zaman anlayamaıyorum..gelişmeleri paylaşırım..
Canım inşallah herşey çok iyi olur senin için.Senin adına ben bile heyecanlandım :) Ama çok şanslısın bir an once olup kurtulacaksın.Daha benim şubata çok var yaa offff :84: Bu arada bence de 320 olsun boyun gayet uzun burada daha kucuk taktıran arkadaşların hep daha sonra keşke daha buyuk olsaydı şikayetlerini goruyorum.Sen de oyle olma sonuçta.Olmuşken tam olsun di mi :3:Güzel haberlerini bekliyoruz canım ....
:3:

Back