• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

:)) 1. ayın dolmadan tatile gittin, plajların tozunu attın, inanları hayran bıraktın hepsini yazdın bir de :)) Haliyle merak ediyor insan :D
Poisa dan da haber aldım çok mutlu ve güzel bir tatil geçirmeye devam ediyormuş. Denk gelemiyoruz ama olsun geliriz nasıl olsa :))
İyi yapmıssın sorun yok :)) Hayat devam ediyor karış hayata canım benim :)) Öpüyorum :))

Bu arada yeni kırmızılı resmine bayıldım. Çook güzel olmuş yahuu :))
Heheh:)Yarın arıcam seni bilakis konunun üstünden geçicem şekerim.Masajımı yaptım yatıyım artık.Daha sahura kalkıcam:)Öptüm minik kuşum.Yarın görüşmek dileğiyle.

merhaba oraletcim ameliyatla ilgili yazdıklarını şöyle bi okudum ve resimlerine baktım arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim buarada :46: 290cc takılmış dilaya 315cc ama seninkiler daha dolgun duruo senin daha fazla meme dokun mu vardı. ikinizin yakın arkadaş olduğunuzu biliorum :61: ikinizin ameliyatı arasında ne gibi farklar vardı acaba. sana farklı bi işlem mi uygulandı die merak ettim

Canım sakin ol stres yapma heyecan yap :)) Eğer hastane iyiyse anestezi seni korkutmasın. İyi bir hastane iyi bir anestezi uzmanı alır, iyi uzmanda işini hakkıyla çıkarır. Rahat ol :) Ameliyat sonrasında uyuyup uyanacaksın aynanın karşısında dünyanın en güzel bedenini göreceksin :)) Hem bebek gibi uyuyorsun ben uyuduğumda doktorum şimdi tatile gidiyorsun ve çiçek bahçelerinde dolaşıp geliyorsun tamam mı demişti. İlaç verildiğinde. Hatta müzik ister misin demişti. Çok sevinirim demiştim, bir de müzik açmışlardı ne olduğunu hatırlayamıyorum :)) Sonra uyudum - uyandım. Beni uyandırdılar hemşireler geldi Oralet hanım tam istediğniz gibi çook güzel göğüsleriniz oldu dedi üç veya dört hemşire birden :)) (Ameliyat öncesi onlara da nasıl bir göğüs istediğimi anlatmıştım sormuşlardı) Sonra doktorum sordu. Eee nereleere tatile gtitin bakalım diye Bende işe gittim çalıştım demiştim :D Ben seni tatile gönderdim sen işi seçmişsin demişti hatta gülmüştük. Ben gülerken hissetmiştim göğsümde benle beraber hareket eden bir şeyler var. Güzel bir şeyler :)) Dokunup Barış Bey teşekkür ederim demiştim ama gözlerim yarı açık yarı kapalı . Dudaklarımda devasal bir tebessümle. :)) Güzeldi hepsi ayrı harika bir anı olarak kaldı.

Sende rahat ol her şey güzel ve keyifli geçecek canım :))

oraletcim çok teşekkür ediyorum..yorumlarınızla daha iyi atlatıyorum bekleme sürecini..gün yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki :) son 2 günüm kaldı...bakalım inşallah benim de içime siner ve istediğim gibi olur..ama dediğiniz gibi pozitif düşünüyorum şimdiden güzel günleri düşlüyorum o yüzden güzel olacağına inanıyorum :29:

merhaba oraletcim ameliyatla ilgili yazdıklarını şöyle bi okudum ve resimlerine baktım arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim buarada :46: 290cc takılmış dilaya 315cc ama seninkiler daha dolgun duruo senin daha fazla meme dokun mu vardı. ikinizin yakın arkadaş olduğunuzu biliorum :61: ikinizin ameliyatı arasında ne gibi farklar vardı acaba. sana farklı bi işlem mi uygulandı die merak ettim

Merhaba canım :)

Öncelikle rica ederim :))

Şimdi canım benim ameliyat öncesi dokum vardı ama amanda aman bir doku sayılmaz. Yani merakımdan soracağım doktoruma bunlar kaç cc imiş eskiden diye :D

Ama dümdüz değildim vardı dokum.

Şimdi dila ile aramızdaki farka gelince; benim ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti. Göğüs 2 yılda oturur der doktorlar. Benim kıvamına yaklaşıyor yani ;)

Sürekli değişiyor göğüs. Dilanın şu an henüz yumuşamamış ve dik duran göğüsleri var. Yuşumaşa evresinde. Onlar yumuşasın 6 ayı devirsin zaten farklı gelecek. Bir de 1,5 yıllık olduğunda hepten bana fark atacak zaten.

Nesi değişiyor dersen; Memenin bir duruşu vardır alttan dokunduğun zaman bir kıvrımı vardır, şu an o kıvrım bende var dilada oluşmaya başlayacak. Göğüs katlantı çizgisi oluşacak yani.

İkimizi kıyaslaman doğru olmaz :))

Bir de her protez herkeste aynı durmaz. cc ye bakıp yola çıkarsan olmaz yani.

Bunun dışında bana farklı bir işlem olarak asimetri varmış hiç bilmiyordum şimdiye kadar onu düzeltti doktorum. Başkaca bir şey yok :))

oraletcim çok teşekkür ediyorum..yorumlarınızla daha iyi atlatıyorum bekleme sürecini..gün yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki :) son 2 günüm kaldı...bakalım inşallah benim de içime siner ve istediğim gibi olur..ama dediğiniz gibi pozitif düşünüyorum şimdiden güzel günleri düşlüyorum o yüzden güzel olacağına inanıyorum :29:

Canım içine siner güzel düşün tabiki :)) Hem bence hayatta her şeye en önce olumlu yönleriyle bakmak lazım. Pozitif düşün pozitif sonuç al hadi bakalım ameliyatına bir şey kalmadı. :)) Şıkır şıkır bir beden seni bekliyor :92::92::92::92::92::92:

Şimdi canım benim ameliyat öncesi dokum vardı ama amanda aman bir doku sayılmaz. Yani merakımdan soracağım doktoruma bunlar kaç cc imiş eskiden diye :D

Şimdi dila ile aramızdaki farka gelince; benim ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl geçti. Göğüs 2 yılda oturur der doktorlar. Benim kıvamına yaklaşıyor yani ;)

Sürekli değişiyor göğüs. Dilanın şu an henüz yumuşamamış ve dik duran göğüsleri var. Yuşumaşa evresinde. Onlar yumuşasın 6 ayı devirsin zaten farklı gelecek. Bir de 1,5 yıllık olduğunda hepten bana fark atacak zaten.

Nesi değişiyor dersen; Memenin bir duruşu vardır alttan dokunduğun zaman bir kıvrımı vardır, şu an o kıvrım bende var dilada oluşmaya başlayacak. Göğüs katlantı çizgisi oluşacak yani.

Bunun dışında bana farklı bir işlem olarak asimetri varmış hiç bilmiyordum şimdiye kadar onu düzeltti doktorum. Başkaca bir şey yok :))

uzun uzun cevaplamışsın canım çok teşekkür ederim ilgin için. aklıma başka şeyler takılırsa sorucam yine =) bende barış beye ameliyat olmaya karar veriorum yavaş yavaş =) dilanın ve senin cicişlerini çok begendim gerçekten =)

moresea hadi hayırlı uğurlu olsun sende katıl bu kervana :))

aaaah ah oraletçim az kaldı pazartesiye. çok heyecanlıyım. inşallah ben de katılacağım aranıza. umarım bu sefer bir erteleme olmaz . yoksa bu iş yatar. malum okullar açılıyor. sende ki bu pozitiflik sayesinde insan daha bi cesaret buluyor. hani bi avazda çıksın bu iş diyorlar ya işte ben de onu bekliyorum. bir de görkemden güzel haberler bekliyorum aynı doktora yaptıracağız. vallahi fırsat bulup haztaneye ziyaretine bile gitmeyi düşünüyorum aslında. ben de büyük olsun istiyorum 330 dedik. göğüs tabanım genişmiş olabilirmiş ama ameliyat esnasında ne olur bilemeyiz. ayyyy bomba gibi kocaman olsunlar istiyorum.ben protezleri denedim. 330 da öyle mutlu oldum ki ilk kez yukardan bakınca karnımı ve ayağımın bir kısmını görmedim yaaa ay ne mutluluktu ama.

grkmmm grkmmm grkmmm diye tezahuratlara başlayacağız burdan . arkadaşım yarından sonra senin için büyük gün. saat kaçta olacak ameliyatın. aslında gelip ziyaret etmek isterim seni bi mahsuru yoksa tabi

aaaah ah oraletçim az kaldı pazartesiye. çok heyecanlıyım. inşallah ben de katılacağım aranıza. umarım bu sefer bir erteleme olmaz . yoksa bu iş yatar. malum okullar açılıyor. sende ki bu pozitiflik sayesinde insan daha bi cesaret buluyor. hani bi avazda çıksın bu iş diyorlar ya işte ben de onu bekliyorum. bir de görkemden güzel haberler bekliyorum aynı doktora yaptıracağız. vallahi fırsat bulup haztaneye ziyaretine bile gitmeyi düşünüyorum aslında. ben de büyük olsun istiyorum 330 dedik. göğüs tabanım genişmiş olabilirmiş ama ameliyat esnasında ne olur bilemeyiz. ayyyy bomba gibi kocaman olsunlar istiyorum.ben protezleri denedim. 330 da öyle mutlu oldum ki ilk kez yukardan bakınca karnımı ve ayağımın bir kısmını görmedim yaaa ay ne mutluluktu ama.

Canım cicişlerine kavuşmana az kalmış:)) şimdikden sana geçmiş olsun- umarım herrşey istdiğin gibi olur. İyi haberlerini bekliyoruz;)

Oraletim çok güzel anlatmışsın.Bana söylüycek söz bırakmadın:)Herkesin kendine has vücut yapısı vardır arkadaşlar.Misal veriyorum 3 farklı kişiye 300 cc silikon konulsa,emin olun hepsi birbirinden farklı durur.Tabi bunun yanı sıra silikonun evresini tamamlamasıda önemli bir ayrıntı.Yani kıvamını ve şeklini tam alıcak.Oraletimin de dediği gibi birbirimizi kıyaslamamız doğru olmas.Herkesin ölçüleri, fizikler,i cc boyutları,protez markaları farklı.En doğrusu yakışanı bulmak;)

Oraletim çok güzel anlatmışsın.Bana söylüycek söz bırakmadın:)Herkesin kendine has vücut yapısı vardır arkadaşlar.Misal veriyorum 3 farklı kişiye 300 cc silikon konulsa,emin olun hepsi birbirinden farklı durur.Tabi bunun yanı sıra silikonun evresini tamamlamasıda önemli bir ayrıntı.Yani kıvamını ve şeklini tam alıcak.Oraletimin de dediği gibi birbirimizi kıyaslamamız doğru olmas.Herkesin ölçüleri, fizikler,i cc boyutları,protez markaları farklı.En doğrusu yakışanı bulmak;)

Senin benden daha sonraydı sanırım ameliyatın,bir ayı geçince bariz küçülüyorlar yaaaa,pöfff:))

canım benim cuma günü olacak dual plan 300cc..bakalım dual planda da kasaltı kadar ağrı olmuyomuş tabi kasüstü kadar da ağrısız değil :) o füze gibi görüntü ne zaman geçiyor tam olarak? senin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Benim 36 gün oldu,bir hafta öncesine göre bile daha yumuşak ve daha küçükler:)) sen büyük istiyorsan alabildiğinin en büyüğünü taktır:)))))

Senin benden daha sonraydı sanırım ameliyatın,bir ayı geçince bariz küçülüyorlar yaaaa,pöfff:))
Benim bugün 27.günüm.Bakıyorum da ilk haftaya göre ödemlerden dolayı göğüslerim de az miktarda küçülme oldu.Fakat bu beni hiç rahatsız etmiyor.Çünkü doğal kıvamını ve şeklini alıcağı için acayip mutluyum.Gün gün takip ediyorum.Dün akşam masaj sırasında yeni bir şeyi keşfettim:Göğüs altındaki kesim ilk zaman ki gibi belli olmuyor,çünküüü memem aşağı düşmeye başlamış:)))Vee kollarımı kaldırdığımda silikonun oynaması,kayması,belli olması gibi bir durum yokk:)))İşte kas zarı altı tekniğinin yarattığı güzellik budur:)

kızlar sporcu sütyeni nasıl olmalı. ameliyat sonrası sütyenine göre daha sıkı mı olmalı. nike adidas tipi olanlar çok sıkıp aşağı doğru yerleşme sürecini etkilr mi?? yoksa yarım atlet tarzı sadece tutan şeyler yeterli mi?

uzun uzun cevaplamışsın canım çok teşekkür ederim ilgin için. aklıma başka şeyler takılırsa sorucam yine =) bende barış beye ameliyat olmaya karar veriorum yavaş yavaş =) dilanın ve senin cicişlerini çok begendim gerçekten =)

:) Sor canım istediğin zaman. Cicişlerimi beğenilmeyecek gibi değil :9: hiçç mütevazi olamıyorum bak bu konuda :))

Ayrıca hakkında hayırlısı canım, aklında kaç doktor varsa git görüş önemli olan karşılıklı aldığınız elektirik ayrıca ;)

Ne de olsa kendini emanet ediyorsun, güvenmek şart! Birincil öncelik derim ;)

:92::92::92::92: ne güzel işte ben son günlerim kaldığında şöyle diyordum "keşke ameliyatıma dakikalar hatta saniyeler kalmış olsa" hızla yenilensem..

Olur olur o kadarr güzel olur ki okula uçarak gidersin artık :))

Evet görkemmm de yarın ameliyat olacak esas enerjiyi o zaman gör sen :)) Hatun 360 derece değişmiş olacak :)))

330 cc umarım olur göğüs tabanında genişse ohh h şahane durur :)) Her ne olursa olsun en başta seksi duruyorsun olması gerektiği gibi endamlı, kıvrımlı bir kadın gibi :))

Benim bugün 27.günüm.Bakıyorum da ilk haftaya göre ödemlerden dolayı göğüslerim de az miktarda küçülme oldu.Fakat bu beni hiç rahatsız etmiyor.Çünkü doğal kıvamını ve şeklini alıcağı için acayip mutluyum.Gün gün takip ediyorum.Dün akşam masaj sırasında yeni bir şeyi keşfettim:Göğüs altındaki kesim ilk zaman ki gibi belli olmuyor,çünküüü memem aşağı düşmeye başlamış:)))Vee kollarımı kaldırdığımda silikonun oynaması,kayması,belli olması gibi bir durum yokk:)))İşte kas zarı altı tekniğinin yarattığı güzellik budur:)

Zaten ödem olması normal ama aşırı bir ödem olursa haliyle aşırı bir küçülme olur, bende aşırı bir ödem yoktu hatta sadece sertti yumuşama döneminde attım ne varsa bitti gitti :))

Aslında küçülme olmuyor, ödem gidiyor yumuşamaya başlıyor şekil şemal hacim kazanıyor ;)

grkmmm grkmmm grkmmm diye tezahuratlara başlayacağız burdan . arkadaşım yarından sonra senin için büyük gün. saat kaçta olacak ameliyatın. aslında gelip ziyaret etmek isterim seni bi mahsuru yoksa tabi

:92::92::92::92::92: tezahuratlara başlayayım şimdiden :)))))

Bir de bunu seviyorum yani; ameliyat sürecine birebir şahit olup destek vermeyi. Tebrikler moresea :)) :71:

Benimde ziyaretine gittiğim çok kişi oldu keyifli ve gerçekten paylaşımın reel hayata taşması beni mutlu ediyor :))

kızlar sporcu sütyeni nasıl olmalı. ameliyat sonrası sütyenine göre daha sıkı mı olmalı. nike adidas tipi olanlar çok sıkıp aşağı doğru yerleşme sürecini etkilr mi?? yoksa yarım atlet tarzı sadece tutan şeyler yeterli mi?

Canım sporcu sütyeni kesinlikle sıkı olmalı. Fakat doktorun önerdiği bir çamaşır olmalı. Benim doktorum kendi önerdiği çamışırlar dışında bir şey kullanılmasını önermiyor ve istemiyor. Bunu doktoruna sor senin için ne önerirse onu alıp kullan ;) Şekil bozukluğuna yol açabilir kullanacakların doktorun tavsiyesi bu aşamada çook önemli.

Canimm gel tabi ne mahsuru olacak...saat 6 da hastenede olucam 7de ameliyata giricem... Cok heyecanliyim canim sans dile bana :) benimde dualarim seninle olacak :)

Back