• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

canım boyun kilon bence gayet iyi..fakat buna dr karar verebilir..göğüs dokun nasıl? var mı yok mu yeterli mi hepsine dr inceleyip söylüyor..ama boy kilo gayet uygun bana sorarsan...300 cc öyle adı gibi çok büyük olmuyor..ben bugün sargılarımdan kurtulucam o zaman görebilicem göğüslerimi şimdi tam anlayamıyorum..benim dual plan tekniğiyle oldu yuvarlak protezle..dual plan yarı kasaltı yarı kasüstü tekniği..göğüsün üstünde kalan kısmına silion kasaltı yerleştiriliyor böylece damla görünütüsü oluşuyor meme alt kısmı da kas ütünde kalarak doğal kıvrımı oluyor..kasaltı tekniği gibi kasın tamamı kesilerek çok ağrılı olmuyor..ve kasüstü gibi yapay olabilecek sonuçlarda oluşmuyor..gerçi artık kullanılan silikonlar çok kaliteli..benim kasüstü yaptıran arkadaşlarım da var ve hiç belli değil..artık her yöntem çok doğal sonuçlar veriyor..sen yeter ki karar ver dr.una anlat tam olarak ne istediğini..sonra gerisinden hiç pişman olmuyorsun zaten..ama dual plan tekniğini gerçekten öneriyorum..ben çok rahat atlatıyorum..high profil de, protezler yüksekliğine göre değişiyor..dr.um bende yüksek profilin daha güzel duracağını söyledi bende ona bıraktım..düşük ve orta profil protezler de varmış...soruların oldukça elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve..birçok arkadaş da bana yardımcı oldu bilgilendirdi bende onlardan güç aldım ve ameliyatımı oldum ve kurtuldum..inşallah kısa zamanda sende kavuşursun cicişlerine :92:

bu arada canım karın germe konusunda bilgim olmadığı için yardımcı olamadım...

teşekkür ederim canım ya inan heyecandan çatlıyorum senin smeliyatınla ilgili diğer sayfada belirttim benim göğüs dokum birazda olsa var ben 75-b kullanıyorum dolduruyor tabii göğsümün emzirme sonrası boşalmasından dolayı biraz boşluk oluyor ama senin dokun varmıydı acaba?

Oraletim,canım merhaba,ben geldim :9: nasılsın,ben çok iyiyim.Yaz tatili memeleri yaptırdıktan sonra bitmek bilmiyor.Ege sahillerini turladık,ıstanbula geldik ama ıstanbul sahillerinede fırsatını buldukça gitmeden edemiyorum.Kapkara oldum ama ameliyatın insana verdigi o mutluluk,özgüven duygusu o kadar harikaki bikinimi giyip denizde,kumsalda salına salına yürüyüş yapıp,şezlongda sere serpe uzanmanın tadı o kadar harikaki hiç kış gelmesin istiyorum.Bayram tatilinide ayarladım,inşallah Allahım ömür verirse sanırım bu yazın son tatilinide yapıcam,ondan sonrada artık kaplıca tatillerine akın ederim :9: Sen nasılsın,eminim herşey yolunda gidiyordur.Özlemişim ayol siteyi,sizleri.Ameliyat olacak arkadaşlar yaz bitti,parasal durumunuzu ayarlayın,doktorunuzada karar verin de kışın ameliyatınızı olun,yaza iyileşmiş olarak bomba gibi girin inşallah.Bu mutlulugu sizde yaşayın :54:

Oraletim,canım merhaba,ben geldim :9: nasılsın,ben çok iyiyim.Yaz tatili memeleri yaptırdıktan sonra bitmek bilmiyor.Ege sahillerini turladık,ıstanbula geldik ama ıstanbul sahillerinede fırsatını buldukça gitmeden edemiyorum.Kapkara oldum ama ameliyatın insana verdigi o mutluluk,özgüven duygusu o kadar harikaki bikinimi giyip denizde,kumsalda salına salına yürüyüş yapıp,şezlongda sere serpe uzanmanın tadı o kadar harikaki hiç kış gelmesin istiyorum.Bayram tatilinide ayarladım,inşallah Allahım ömür verirse sanırım bu yazın son tatilinide yapıcam,ondan sonrada artık kaplıca tatillerine akın ederim :9: Sen nasılsın,eminim herşey yolunda gidiyordur.Özlemişim ayol siteyi,sizleri.Ameliyat olacak arkadaşlar yaz bitti,parasal durumunuzu ayarlayın,doktorunuzada karar verin de kışın ameliyatınızı olun,yaza iyileşmiş olarak bomba gibi girin inşallah.Bu mutlulugu sizde yaşayın :54:

Merhaba arzum hoş geldin. Ben bildiğin gibi iyiyim bu senenin üçüncü tatiline çıkacağım :D Bikini hallerimi koydum belki görmüşsündür ikisi de ayrı ayrı tatillerden ;)

Hayatım M.Ö. - M.S. olarak değişti. Memeden önce ve sonra :D

Bu yaz hiç bitmesin istiyorum. Her şey yolunda çok şükür burada ameliyat olan çok kişi oldu. Kas üstü, kas altı, dual, kas zarı derken hepside mutluluktan tavan yaptı. Artık doktorlar bu işi iyi yapıyor mutsuz hasta görmüyorum. Herkes mutlu herkes olmaı gerektiği gibi her şeyden önce kadın gibi.

Ben çoğu ameliyat olanları tanımıyorum bana yazmadıkça. Sayfa sayfa gezmiyorum çünkü yazarlarsa haberim oluyor. Yazın ameliyat olanlar hemen ince kıyafetleri giyip giremesede deniz havuz sezonuna adım atıyor bence bundan. Kışın olanlar yazı beklemekten sabırsızlanıyorlar. Herkesin hakkında hayırlısını en güzelini en şıkırını diliyorum. Yürüyüşünüz değişiyor yahuu daha ne olsun..

M.Ö.-M.S.....Begendim bunu evet..:3: Aynen canım yaa..insanın yürüyüşü,insanlara bakışı degişiyor.Geçen sene havuz kenarında güzel memeli kadınları gördükçe içim içimi yemiş,hatta tatil burnımdan gelmişti.Ama bu sene öylemi oldu...Hayırr...Üzerime pereo bile almıyordum,ne alıcam,alt tarafa sarıyordum tamam,yeter.Bu güzellikleri kapatamazdım valla.Görmemişin memeleri olmuş hesabı oldum :69: Ne yapiyim ama,bende çok sıkıntı çektim,çok bekledim,Allahım izin verdi hayallerime kavuştum sonunda.Darısı bu ameliyatı düşünenlerin başına İNŞALLAH..:66:

M.Ö.-M.S.....Begendim bunu evet..:3: Aynen canım yaa..insanın yürüyüşü,insanlara bakışı degişiyor.Geçen sene havuz kenarında güzel memeli kadınları gördükçe içim içimi yemiş,hatta tatil burnımdan gelmişti.Ama bu sene öylemi oldu...Hayırr...Üzerime pereo bile almıyordum,ne alıcam,alt tarafa sarıyordum tamam,yeter.Bu güzellikleri kapatamazdım valla.Görmemişin memeleri olmuş hesabı oldum :69: Ne yapiyim ama,bende çok sıkıntı çektim,çok bekledim,Allahım izin verdi hayallerime kavuştum sonunda.Darısı bu ameliyatı düşünenlerin başına İNŞALLAH..:66:

Kesinlikle açıkça yazayım :) Bana senin yürüyüşün değişmiş daha bi ateşli yürüyorsun diyen olmuştu (eski sevgilim). Neler kaçırdığını bilse eminim başka cümlelerde kurardı :D
Ben eski tatil günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum bir tane bikinili resmim var o kadarcık. Başkada geriye dönük 24 yıla ait tek bir kare yok. Ama bu sene acısını çıkardım. Hep diyordum zaten geçen yıl tam anlamıyla tatil yapamamıştım (burun ameliyatımdan dolayı) bu seneye çifte bayram gibi oldu benimkisi.
Bambaşka bir duygu insan çocuğu olsa bu kadar sevinir üzerine titrer abartısız aynı duygu. Benim daha şimdiden iki yavrum var :) ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu, anlatılmaz yaşanır derler ya. Kemilemelere sığmıyor bu duygu. Benim 1,5 yıl oldu hala aynı günkü heyecanım mevcut. Günden güne hala daha güzel ve oturmuş bir göğüs görüyorum çünkü.
Göğüsün tam olarak oturması en az iki yılı buluyormuş. Benim muhtemelen oturmuştur, tüm meme sürecim erken bitmişti çünkü. Bu dönem boyunca masaj yapmak gerekirmiş. Bunu da dip bilgi olarak tekrar belirtmiş olayım.

1 ay sonra barış beyle görüşüyorum bende
Kesinlikle açıkça yazayım :) Bana senin yürüyüşün değişmiş daha bi ateşli yürüyorsun diyen olmuştu (eski sevgilim). Neler kaçırdığını bilse eminim başka cümlelerde kurardı :D
Ben eski tatil günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum bir tane bikinili resmim var o kadarcık. Başkada geriye dönük 24 yıla ait tek bir kare yok. Ama bu sene acısını çıkardım. Hep diyordum zaten geçen yıl tam anlamıyla tatil yapamamıştım (burun ameliyatımdan dolayı) bu seneye çifte bayram gibi oldu benimkisi.
Bambaşka bir duygu insan çocuğu olsa bu kadar sevinir üzerine titrer abartısız aynı duygu. Benim daha şimdiden iki yavrum var :) ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu, anlatılmaz yaşanır derler ya. Kemilemelere sığmıyor bu duygu. Benim 1,5 yıl oldu hala aynı günkü heyecanım mevcut. Günden güne hala daha güzel ve oturmuş bir göğüs görüyorum çünkü.
Göğüsün tam olarak oturması en az iki yılı buluyormuş. Benim muhtemelen oturmuştur, tüm meme sürecim erken bitmişti çünkü. Bu dönem boyunca masaj yapmak gerekirmiş. Bunu da dip bilgi olarak tekrar belirtmiş olayım.

oralet kabul etmeyecek misin arkadaşlık isteğini

hayırlı uğurlu olsunnn..
Böyke mutlu olmanız çok çok güzell..
Nazar değmesinn.:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlık teklifim hala beklemede :14:

Benimkide öyle ...

oralet kabul etmeyecek misin arkadaşlık isteğini

Kızlar gelen arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum bir yığın teklif var, ancak bu isteğinizi bu şekilde yazarsanız değerlendiriyorum. Şu an listemdesiniz.

YaseminB teşekkür ederim ayrıca herkesin mutluluğu daim olsun..

Benim Barış beyle 1 ay sonra görüşmem var hemen sonrası da ameliyat olacak..Barış beyin yanına gitmeden seninle görüşmeyi çok isterdim..Fotoğraflarını da merak ediyorum..İstanbul da son sınıf üniversite öğrencisiyim oralet.En kısa zamanda kabul etmen dileğiyle diyorum o zaman :)
Kızlar gelen arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum bir yığın teklif var, ancak bu isteğinizi bu şekilde yazarsanız değerlendiriyorum. Şu an listemdesiniz.

YaseminB teşekkür ederim ayrıca herkesin mutluluğu daim olsun..

Benim Barış beyle 1 ay sonra görüşmem var hemen sonrası da ameliyat olacak..Barış beyin yanına gitmeden seninle görüşmeyi çok isterdim..Fotoğraflarını da merak ediyorum..İstanbul da son sınıf üniversite öğrencisiyim oralet.En kısa zamanda kabul etmen dileğiyle diyorum o zaman :)

Burcucum resimlerim var başka arkadaşlarında resimleri var. Hatta başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarında resimleri var. Bak resimlere, çarşaf çarşaf yorumlarımız var :) Okuyabildiğini oku fikir edin, bilgi edin. Git doktorla /doktorlarla görüşmene. Sonuçta bu ameliyat işi hasta ve doktor arasında anlaşmaya dayanır. Karşılıklı elektrik almak güvenmek önemlidir. Doğru olanda ilk adımda budur.

Ayrıca kabul ettiğime dair yazdım ben bir önceki mesajımı. Şu an görebiliyor olman lazım göremiyorsan site kuralları gereği göremiyorsundur. Benden dolayı değil.

Bir ay sonra senin okulun açılmayacak mı bu arada ?

barış beyle görüştüm bir hafta dinlenme sonrasında okula devam edebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.güle güle kullan..ya ben çok heyecanlıyım..şimdi bir kaç şey sorsam enim boyum 175 kilom 61 ve şuan göğüslerim gerçekten kküçükler..sence barış beyden kaç cc takmasını istemeliyim seninkiler kaç cc ydi?
Burcucum resimlerim var başka arkadaşlarında resimleri var. Hatta başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarında resimleri var. Bak resimlere, çarşaf çarşaf yorumlarımız var :) Okuyabildiğini oku fikir edin, bilgi edin. Git doktorla /doktorlarla görüşmene. Sonuçta bu ameliyat işi hasta ve doktor arasında anlaşmaya dayanır. Karşılıklı elektrik almak güvenmek önemlidir. Doğru olanda ilk adımda budur.

Ayrıca kabul ettiğime dair yazdım ben bir önceki mesajımı. Şu an görebiliyor olman lazım göremiyorsan site kuralları gereği göremiyorsundur. Benden dolayı değil.

barış beyle görüştüm mail ile bir hafta dinlenme sonucu okula devam edersin bir sıkıntı olmaz dedi.güle güle kullan..ya ben çok heyecanlıyım..şimdi bir kaç şey sorsam enim boyum 175 kilom 61 ve şuan göğüslerim gerçekten kküçükler..sence barış beyden kaç cc takmasını istemeliyim seninkiler kaç cc ydi?

barış beyle görüştüm mail ile bir hafta dinlenme sonucu okula devam edersin bir sıkıntı olmaz dedi.güle güle kullan..ya ben çok heyecanlıyım..şimdi bir kaç şey sorsam enim boyum 175 kilom 61 ve şuan göğüslerim gerçekten kküçükler..sence barış beyden kaç cc takmasını istemeliyim seninkiler kaç cc ydi?

Sevgiii Burcu,

Sayfanın en başında kaç cc takıldığını da yazdım. Oraya bakabilirsin.

Doktorla randevun varsa bunu konuşup sorarsın.

Zamanla daha da güzel olmuşlar oralet,harika görünüyorlar,sütyen takmadığında ayrık duruyorlar mı?Ayrıca zayıflık bi insana bu kadar mı yakışır,kilo alma sakın:)) Ha bi şey daha kaç beden oldu sütyen cup?

cnm çok güzel olmuş ama bana çok büyük geliyo yani kendim zaten minyonum hiç böyle hayal edemiyorum kendimi sen nasıl alıştın canım yaa :1:

Back