canım boyun kilon bence gayet iyi..fakat buna dr karar verebilir..göğüs dokun nasıl? var mı yok mu yeterli mi hepsine dr inceleyip söylüyor..ama boy kilo gayet uygun bana sorarsan...300 cc öyle adı gibi çok büyük olmuyor..ben bugün sargılarımdan kurtulucam o zaman görebilicem göğüslerimi şimdi tam anlayamıyorum..benim dual plan tekniğiyle oldu yuvarlak protezle..dual plan yarı kasaltı yarı kasüstü tekniği..göğüsün üstünde kalan kısmına silion kasaltı yerleştiriliyor böylece damla görünütüsü oluşuyor meme alt kısmı da kas ütünde kalarak doğal kıvrımı oluyor..kasaltı tekniği gibi kasın tamamı kesilerek çok ağrılı olmuyor..ve kasüstü gibi yapay olabilecek sonuçlarda oluşmuyor..gerçi artık kullanılan silikonlar çok kaliteli..benim kasüstü yaptıran arkadaşlarım da var ve hiç belli değil..artık her yöntem çok doğal sonuçlar veriyor..sen yeter ki karar ver dr.una anlat tam olarak ne istediğini..sonra gerisinden hiç pişman olmuyorsun zaten..ama dual plan tekniğini gerçekten öneriyorum..ben çok rahat atlatıyorum..high profil de, protezler yüksekliğine göre değişiyor..dr.um bende yüksek profilin daha güzel duracağını söyledi bende ona bıraktım..düşük ve orta profil protezler de varmış...soruların oldukça elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve..birçok arkadaş da bana yardımcı oldu bilgilendirdi bende onlardan güç aldım ve ameliyatımı oldum ve kurtuldum..inşallah kısa zamanda sende kavuşursun cicişlerine :92:
bu arada canım karın germe konusunda bilgim olmadığı için yardımcı olamadım...
teşekkür ederim canım ya inan heyecandan çatlıyorum senin smeliyatınla ilgili diğer sayfada belirttim benim göğüs dokum birazda olsa var ben 75-b kullanıyorum dolduruyor tabii göğsümün emzirme sonrası boşalmasından dolayı biraz boşluk oluyor ama senin dokun varmıydı acaba?