• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

yaa kızlar günler yaklaştıkça stres basıyo walla..en çok da ameliyat masasına yatma ve anestezi olayı tedirgin ediyo beni :18: rahatlamak için kavuşacağım ciciişlerimi düşünüyorum...ooff bi atlatsam şu faslı çok rahatliicam..

yaa kızlar günler yaklaştıkça stres basıyo walla..en çok da ameliyat masasına yatma ve anestezi olayı tedirgin ediyo beni :18: rahatlamak için kavuşacağım ciciişlerimi düşünüyorum...ooff bi atlatsam şu faslı çok rahatliicam..

kuzum ameliyat masası ve anestezii kısmı en basit kısmı neredeyse, cidden ne olduğunu bile anlamadan memeler seninle buluşuyo:))))
sonu güzel olacak, benim gibi pimpirik bile bunu diorsa emin olabilirsin:)

kuzum ameliyat masası ve anestezii kısmı en basit kısmı neredeyse, cidden ne olduğunu bile anlamadan memeler seninle buluşuyo:))))
sonu güzel olacak, benim gibi pimpirik bile bunu diorsa emin olabilirsin:)

Teşekkür ederim canım yaa tecrübeli arkadaşların paylaşımları o kadar önemliymiş ki inan ki içim rahatladı :71:

Canım üzerinden çok zaman geçmemiş düşmedi diye sıkıntı yapma illaki gider. Sana kendiliğinden eriyen dikiş ipi kullanıldı değil mi ? Yani ameliyattan sonra gidip dikişlerini aldırmak gibi bir durumun olmamış olmalı. Sen zorlayıp çıkarmaya çalışma orası kendiliğinden sen anlamadan gider zaten. Bunun için doktora gitmene de gerek yok. Rutin kontrolünde sorarsın. Yok çok rahatsızlık veriyorsa aynen buraya yazdığın gibi telefon açıp sor ama onlarda dokunma diyecektir. Benimde dokunduğumda elime geliyordu çeksem mi diye düşündüğüm oluyordu bir gün bi baktım bir tarafı düşmüş bir süre sonra diğeri derken bitti gitti işte :)

Oraletcim çok tşk ederim,kendiliğinden düşen dikiş yapıldı bana,diren filan da konmadı,belki bu yüzden çok rahat bi iyileşme dönemi geçirdim,dikişler de kısa sürede eridi ama iki memişin kesi yerinin uclarındakiler(şekilleri düğüm gibi) geç düştü.sol göğsümde çok ufacık bi dikiş kırıntısı gömülü gibi halen,belki normali budur.Neyse negatifliği bırakayım,bugün sütyen takmadan dolaştım evde:)) memişler foraaa:)) kalçamla göğüs çevresinin ölçüsü eşit şu anda ve bu durum belimi ince gösteriyor,göbeğimi kamufle ediyor ,memişlerin büyümesi insana kilo almış görüntüsü vermiyormuş aksine orantılıyormuş :64:

kızlar bişey sorucam genel olarak ameliyat olanlar kaç yaşlarında ben 23 yaşındayım uygun doktor buldugumda ameliyat olmayı düşünüorum acaba çok mu erken böyle bi ameliyat için. bide sizin ameliyat olduktan sonraki fotolarınızı nası görebilirim arkadaş ekleme fln gibilerinden bişey göremedim :( yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

Ben ameliyata çantamı alıp yalnız gittim:))Hep pozitif düşündüm ama en çok burada okuduklarım kafamda ön hazırlık yapmama yardımcı oldu, yazanlardan,paylaşanlardan Allah razı olsun, nelerle karşılaşacağımı biliyordum ve tahminlerimin dışında çok şükür olumsuz bi şey gelişmedi.3-4 gün sonra bir yakınımın düğününde göbek bile attım(Hatta doktora beni düğüne gidecek şekilde ameliyat et dedim,o da güldü kollarını fazla kaldırmadan oyna sen de dedi,olmaz dedim, benim performans iyidir dedim,bi şey oldu sanırlar:)) Belki benim ki daha kolay bir ameliyat belki de ben pozitifim bilemiyorum ama ben çabuk atlatacağıma inandım.

Sen de şimdi kendini rahatlat,bunu çok istiyorum ve iyi geçecek de (zaten en risksiz ameliyatlardan biri) Hadi bakalım dolgun memişli günler seni bekliyor kasma kendini rahat ol:65:

Ben ameliyata çantamı alıp yalnız gittim:))Hep pozitif düşündüm ama en çok burada okuduklarım kafamda ön hazırlık yapmama yardımcı oldu, yazanlardan,paylaşanlardan Allah razı olsun, nelerle karşılaşacağımı biliyordum ve tahminlerimin dışında çok şükür olumsuz bi şey gelişmedi.3-4 gün sonra bir yakınımın düğününde göbek bile attım(Hatta doktora beni düğüne gidecek şekilde ameliyat et dedim,o da güldü kollarını fazla kaldırmadan oyna sen de dedi,olmaz dedim, benim performans iyidir dedim,bi şey oldu sanırlar:)) Belki benim ki daha kolay bir ameliyat belki de ben pozitifim bilemiyorum ama ben çabuk atlatacağıma inandım.

Sen de şimdi kendini rahatlat,bunu çok istiyorum ve iyi geçecek de (zaten en risksiz ameliyatlardan biri) Hadi bakalım dolgun memişli günler seni bekliyor kasma kendini rahat ol:65:

belissimo çok teşekkür ediyorum..bunları okumak süper iyi geliyor..kendim için hazırladığım en güzel hediyeyi almak için 1 saat ayırıcam sadece hem de yattığım yerden alıcam diyorum kendi kendime :1: sadece bi an önce kavuşayım istiyorum tabi bi yandan da stres olunca zaman geçmiyo detaylar büyüyor beynimde...ama sizlerin gayet kolay atlattığını görünce bende cesaretleniyorum..:92: :46:
sen hangi teknikle oldun kasüstü mü?

belissimo çok teşekkür ediyorum..bunları okumak süper iyi geliyor..kendim için hazırladığım en güzel hediyeyi almak için 1 saat ayırıcam sadece hem de yattığım yerden alıcam diyorum kendi kendime :1: sadece bi an önce kavuşayım istiyorum tabi bi yandan da stres olunca zaman geçmiyo detaylar büyüyor beynimde...ama sizlerin gayet kolay atlattığını görünce bende cesaretleniyorum..:92: :46:

İyi tahmin ettin:)) Tabii ben böyle rahat rahat konuşunca:))))Meme dokum vardı ,kasüstü yuvarlak,birine 350 cc ,diğerine 325 cc takıldı.A cuptan, c cup oldum...Kasüstü olunca doğal durmaz gibi geliyordu ama fazla doğal ve biçimliler:)) Arkadaşlarım bayıldı.Dekolte dolgun oldu. Gün geçtikçe değişiyor,ilk günler füze gibiydi:))
Senin ameliyat ne zaman,hangi teknik uygulanacak?

aaaah grkmmm ben de şimdi senden gelecek haberleri bekliyorum yaaa. emin ol en az senin kadar heyecanlıyım umarım haftasonuna bi şeyler yazabilirsin ve dilediğin gibi olur. malum sorun çıkmazsa senden 3 gün sonra da ben gidiyorum özlem hanıma

İyi tahmin ettin:)) Tabii ben böyle rahat rahat konuşunca:))))Meme dokum vardı ,kasüstü yuvarlak,birine 350 cc ,diğerine 325 cc takıldı.A cuptan, c cup oldum...Kasüstü olunca doğal durmaz gibi geliyordu ama fazla doğal ve biçimliler:)) Arkadaşlarım bayıldı.Dekolte dolgun oldu. Gün geçtikçe değişiyor,ilk günler füze gibiydi:))
Senin ameliyat ne zaman,hangi teknik uygulanacak?

canım benim cuma günü olacak dual plan 300cc..bakalım dual planda da kasaltı kadar ağrı olmuyomuş tabi kasüstü kadar da ağrısız değil :) o füze gibi görüntü ne zaman geçiyor tam olarak? senin ne kadar oldu ameliyat olalı?

aaaah grkmmm ben de şimdi senden gelecek haberleri bekliyorum yaaa. emin ol en az senin kadar heyecanlıyım umarım haftasonuna bi şeyler yazabilirsin ve dilediğin gibi olur. malum sorun çıkmazsa senden 3 gün sonra da ben gidiyorum özlem hanıma

teşekkür ediyorum canım.. aklımdasın zaten ameliyattan sonra olabilecek en kısa zamanda bilgi vericem sana inşallah :) inşallah süper olur herşey ve kısa zamanda toparlarız :92::92::92::90:

Oraletim naber?Ya bacım biz seninle telefonda denk gelemicez:)Bu akşam çok özel bir geceydi benim için.Ayrıntıları sonra anlatırım:)Sen aradığında ben telefonla konuşuyodum.Tekrar dönemedim sana çünkü yanımda çok özel ve tüzel biri vardı:)))Kusura bakma böceğim.Yeni geldim eve,mesaj atıcaktım baktım burdasın.Yazıyım dedim:)

Canım sakin ol stres yapma heyecan yap :)) Eğer hastane iyiyse anestezi seni korkutmasın. İyi bir hastane iyi bir anestezi uzmanı alır, iyi uzmanda işini hakkıyla çıkarır. Rahat ol :) Ameliyat sonrasında uyuyup uyanacaksın aynanın karşısında dünyanın en güzel bedenini göreceksin :)) Hem bebek gibi uyuyorsun ben uyuduğumda doktorum şimdi tatile gidiyorsun ve çiçek bahçelerinde dolaşıp geliyorsun tamam mı demişti. İlaç verildiğinde. Hatta müzik ister misin demişti. Çok sevinirim demiştim, bir de müzik açmışlardı ne olduğunu hatırlayamıyorum :)) Sonra uyudum - uyandım. Beni uyandırdılar hemşireler geldi Oralet hanım tam istediğniz gibi çook güzel göğüsleriniz oldu dedi üç veya dört hemşire birden :)) (Ameliyat öncesi onlara da nasıl bir göğüs istediğimi anlatmıştım sormuşlardı) Sonra doktorum sordu. Eee nereleere tatile gtitin bakalım diye Bende işe gittim çalıştım demiştim :D Ben seni tatile gönderdim sen işi seçmişsin demişti hatta gülmüştük. Ben gülerken hissetmiştim göğsümde benle beraber hareket eden bir şeyler var. Güzel bir şeyler :)) Dokunup Barış Bey teşekkür ederim demiştim ama gözlerim yarı açık yarı kapalı . Dudaklarımda devasal bir tebessümle. :)) Güzeldi hepsi ayrı harika bir anı olarak kaldı.

Sende rahat ol her şey güzel ve keyifli geçecek canım :))

Oraletcim çok tşk ederim,kendiliğinden düşen dikiş yapıldı bana,diren filan da konmadı,belki bu yüzden çok rahat bi iyileşme dönemi geçirdim,dikişler de kısa sürede eridi ama iki memişin kesi yerinin uclarındakiler(şekilleri düğüm gibi) geç düştü.sol göğsümde çok ufacık bi dikiş kırıntısı gömülü gibi halen,belki normali budur.Neyse negatifliği bırakayım,bugün sütyen takmadan dolaştım evde:)) memişler foraaa:)) kalçamla göğüs çevresinin ölçüsü eşit şu anda ve bu durum belimi ince gösteriyor,göbeğimi kamufle ediyor ,memişlerin büyümesi insana kilo almış görüntüsü vermiyormuş aksine orantılıyormuş :64:

:)) Tabi canım şimdi bel kıvrımın ortaya çıktı, Ajda bardağı gibi olduk :D

Sen takılma dikişlerine onlar illaki düşecek eriyecek kesi yerinin dikildiği başlangıç ve bitiş yerleri zaten zamanla düşüp gidiyor. Rahat ol sen ;)

kızlar bişey sorucam genel olarak ameliyat olanlar kaç yaşlarında ben 23 yaşındayım uygun doktor buldugumda ameliyat olmayı düşünüorum acaba çok mu erken böyle bi ameliyat için. bide sizin ameliyat olduktan sonraki fotolarınızı nası görebilirim arkadaş ekleme fln gibilerinden bişey göremedim :( yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

Canım ben ameliyatımı 24 yaşımda oldum. Hatta yeni gün almıştım.

Canım ben ameliyatımı 24 yaşımda oldum. Hatta yeni gün almıştım. Ayrıca arkadaşlık teklifini onayladım.

Hep söylerim: pozitif düşün, pozitif sonuç al :)) Maşallah maşallah daha ne olsun yahuu. Ben de perşşembe ameliyat olup pazartesi işe başlamıştım :D
Ben ki, ameliyattan sonra çıkıp eve gelirim sanıyodum hastanede kalmayayım diye doktorla pazarlık yapıyordum cuma işe giderim hesabı yapıyodum :))
Yani hiç fikrim yoktu :) Ama rahat geçti, her şey :))

moresea hadi hayırlı uğurlu olsun sende katıl bu kervana :))

Oraletim naber?Ya bacım biz seninle telefonda denk gelemicez:)Bu akşam çok özel bir geceydi benim için.Ayrıntıları sonra anlatırım:)Sen aradığında ben telefonla konuşuyodum.Tekrar dönemedim sana çünkü yanımda çok özel ve tüzel biri vardı:)))Kusura bakma böceğim.Yeni geldim eve,mesaj atıcaktım baktım burdasın.Yazıyım dedim:)

:)) 1. ayın dolmadan tatile gittin, plajların tozunu attın, inanları hayran bıraktın hepsini yazdın bir de :)) Haliyle merak ediyor insan :D
Poisa dan da haber aldım çok mutlu ve güzel bir tatil geçirmeye devam ediyormuş. Denk gelemiyoruz ama olsun geliriz nasıl olsa :))
İyi yapmıssın sorun yok :)) Hayat devam ediyor karış hayata canım benim :)) Öpüyorum :))

Bu arada yeni kırmızılı resmine bayıldım. Çook güzel olmuş yahuu :))

Back