Sevgili Oralet, ben 3 ay 1 hafta önce senden esinlenip ,fotoğraflarından feyizlenip, mutluluğundan etkilenip göğüs büyütme ameliyatı oldum. Sonrasında gel zaman git zaman yok 15 gün kontrolü yok 3. ay kontrolü derken baya baya yazıştık,konuştuk,dertleştik ve ben bu günlere geldim, geçirdiğimiz bu inanılmaz anılarla dolu hafta sonunu hayatım boyunca unutmayacağımı bilmeni isterim
Barış Bey'in 3.ay kontrolü için çektiği resimler,eminimki o odadaki herkesin hafızasına kazındıD hepimiz olduğumuz ameliyatın sonuçlarının mutluluğuyla sarhoşken, Barış bey kendisi ile ne kadar övünse azdır..
İyi ki diyorum,tekrar diyorum,2010'un mayısında karşıma çıktından da beni bu tahta göğüslü hallerimden kurtarıp şimdi herkesin çok beğendiği göğüslerin sahibi yaptın..
Bu defa Konya'da olmak suretiyle tekrar görüşmek üzere sabırsızlandığımı bil ve kendine dikkat et..
Sevgiler,poisa. .
Canım şimdi kollarını dirsekten itibaren hareket ettirmemen gerekecek hareketlerin biraz ağrı verecek o da ağlatıp sızlatacak bir ağrı değil sadece süreklilik arzettiği için biraz kasvetli ama dayanılmayacak bir şey değil :) Seni gelip aldıktan sonra birisi sıkıntı olmaz
Teşekkürler Poisa'cım , kesinlikle katılıyorum sana.. Yukarıda da bahsettiğim gibi diğer çoğu protez "ben protezim" diye bağırıyor.. Kimisi bedenin ölçülerine uymuyor , kimisi tahtanın üstüne konmuş top gibi duruyor , kimisi orantısız meme ucu kaymış , göğüs kafesinde dolgunluk yok. Göğüs kafesindeki dolgunluk doğal görünmesini sağlıyor , vücutla kaynaşıyo ooyyoyyoy çok doğal çok maşallah fıstıklar güle güle kullanın , darısı başıma inşallaaaahhhh:92:
Anladım cnm napalim o kadar katlamazsa artık peki direnler koltuk altından giriyormuş ya nasıl yani koltuk altından delik mi açiyolar onun için birde kolunuzu kipirdatmamaniz gerektiğine gore nebileyim yemek yerken tuvalette falan zorlandınız mi ay çok soru sordum cahilim bu konuda direnden mirenden haberim yok:26:
Benim öncelikle hedefim basmış parayı ameliyat olmuş denmesi değildi! Etim belli budum belli :) Şu anki halleriyle hep benimlelermiş gibi herbir şeyinden memnunum çok şükür :)) Hem cc sayısına bakıp konuşanların dediği gibi ufak tefekte değiller az daha büyük olsalar ağzıma girecekler
Hadi bakalım darısı başına cicim :)) Şöyle göğsünü gere gere gez sende hakkındır :92::92:
bencede oralet harika görünüyorlar.seninkilere küçük diyenler mi oldu?
:)) cc'lerden yola çıkıp genelleme yapıyor arkadaşlar işte bende bunu diyorum. Önemli olan cc sayısı değil güzelliği. :))
çok tatlısınız siz yaaa:))
Bencede cok sekersiniz, insanin duygularini böyle güzel ifade edebilmesi ne kadar güzel...
KIZLARRRRR ben esimi ikna ettimBARIS CAKIRA hayirlisiyla ameliyat olacagim
Hadi hayırlısı canım hakkında :92::92::92:
Bencede cok sekersiniz, insanin duygularini böyle güzel ifade edebilmesi ne kadar güzel...
KIZLARRRRR ben esimi ikna ettimBARIS CAKIRA hayirlisiyla ameliyat olacagim
sevgili oralet ve poisa .. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..
Merhaba Yasoden :)
Biz özetle mutluyuz yahu :)) Keyfimize bakıyoruz dilerim sende en kısa zamanda keyfine bakar sefasını sürersin :))
Öncelikle en doğru karar mercii doktorlardır eğer sana da uygun gördüyse doktorun ne mutlu sana. Kas zarı altı hakikaten benim sonuçlarını çok beğendiğim bir yöntem. Artık bir çok doktorun uyguladığını duymak ayrıca mutlu ediyor beni. İnan cesaret etmeyecek bir şey yok. Ol kurtul bak keyfine. :)) Mutluluğun her daim mutluluğumdur istediğin zaman paylaşabilirsin canım
ooo süper bir haber...
insanın eğer evliyse eşini ikna edip de gönül rahatlığıyla ameliyata girecek olması tartışılmaz bir gönül rahatlığı yaratıyor insanda.. çünkü biliyor ki ameliyathaneden çıkınca ilk onu görecek ,elini ilk o tutacak ,yanında olduğunu bilecek..
çok sevindim senin adına..
bir an önce zaman geçsin artık senin için ::::)
herkese merhaba,
ben de gecen hafta ameliyat oldum
burda okuduklarım, paylaşılan tecrübeler kararı vermemde çok etkili oldu. inanılmaz bi cesaret geldi diyebilirim. herkese tesekkurler bu anlamda
dunyanın cook kucuk olduguna inanan biri olarak doktor\ hastane v.s. bilgisi veremeyeceğim.
suan da ilk soyledigim sey kendi kendime, nie bu kadar beklemiş oldugum.
hic korkulcak bisi diilmiş.
aman nazar degmesin tabi, su an da gayet iyiyim, hafif bi gogus hassasiyeti, arada bi meme ucunda elektriklenme tarzı bi his dışında hic problemim yok. olmasın baska bişi diye de dua ediyorum.onları benden almasınlar
masajlarımı yapmaya calısıyorum, sporcu sutyenini takıyorum.
ilk 2 gun o kadar gergindi ki patlıcam zannetmistim. ama simdi ( ilk gunlere gore yani ) bayagı yumusadılar diyebilirim
bu arada gogus altı kesisi, kas zarı altı, 250 cc konuldu.
ilk 3\4 gun yataktan dogrulurken cok zorlandım. su bardağını bile zor tutuyordum. sanırım ameliyat pozisyonu ve ameliyathanenin soguk olması ile de alakalı olarak kollarda ve kaburga kemiklerinde tutulma oluyor. hamlama gibi diyebilirim. en fenası da gerginlik hissiydi. ama bence bunların hepsinden de zor olan aileyi ikna etmek . uygun ifadeyi bulabilmek. gizli olunmasını tavsiye etmem. sonucta ameliyat.
bu arada saatlerdir bakmadıgım yer kalmadı, sizlere de bi sorayım istedim. meme ucunda elektriklenme mi desem karıncalanmamı desem, pıt pıt bişiler mi atıyo desem :) bole bisi yasayan var mı acaba????masaj yapmayı bıraktım su an da bunun yuzunden
Coook gecmis olsun) hizli bir iyilesme süreci diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?