Sevgili Oralet, ben 3 ay 1 hafta önce senden esinlenip ,fotoğraflarından feyizlenip, mutluluğundan etkilenip göğüs büyütme ameliyatı oldum. Sonrasında gel zaman git zaman yok 15 gün kontrolü yok 3. ay kontrolü derken baya baya yazıştık,konuştuk,dertleştik ve ben bu günlere geldim, geçirdiğimiz bu inanılmaz anılarla dolu hafta sonunu hayatım boyunca unutmayacağımı bilmeni isterim
Barış Bey'in 3.ay kontrolü için çektiği resimler,eminimki o odadaki herkesin hafızasına kazındıD hepimiz olduğumuz ameliyatın sonuçlarının mutluluğuyla sarhoşken, Barış bey kendisi ile ne kadar övünse azdır..
İyi ki diyorum,tekrar diyorum,2010'un mayısında karşıma çıktından da beni bu tahta göğüslü hallerimden kurtarıp şimdi herkesin çok beğendiği göğüslerin sahibi yaptın..
Bu defa Konya'da olmak suretiyle tekrar görüşmek üzere sabırsızlandığımı bil ve kendine dikkat et..
Sevgiler,poisa. .
poisacım, o odadakilerden biri olarak eminimki asla o manzarayı unutmayacağım:)) sizi tanımakla çok mutlu olmuş olmakla birlikte, o günden beri kendimle ve göğüslerimle ilgili mutsuzluğumda bir kat daha artmış durumda, bu kdr güzel ve doğal göğüsler ortaya çıkabiliyorsa eğer bir ameliyatla neden benimkiler yamuk eğri büğrü ve tekrar ameliyat olmak zorundayım diye kafayı yemek üzereyim, neden ankaradaki doktorları araştırdımda istanbula hiç bakmadım diye hayıflanmaktan kafayı yiyeceğim yakında, her akşam rüyamda memişlerimle uğraşıyorum son 4 gündür,dünde barış beyi gördüm rüyamda, o kdr üzgünümki, keşke ilk seferde bende istediğim göğüslere sahip olabilseydim sizler gibi, malesef ben değil 3 ameliyat 5 ameliyat daha olsam o şekilde olmayacak çünkü sizde duydunuz, başka gittiğim doktorlarda söyledi, bana yapılan hata malesef telafisi mümkün olan ancak sizinkiler gibi süper hale getirebilecek bişiy olamyacak sdc belli yönleriyle daha iyi belli yönleriyle (iz vs) daha kötü bişi çıkacak ortaya, o yüzden hala kararsızım olmakla olmamak arasında
ticari doktorlara prim vermeyin kızlar, iyi araştırın doktorunuzu, bnm hatalı ameliyatımı gören doktorlar beni teselli etmek için, kendilerine göğüslerini düzelttirmek için gelen birçok mağdur kişinin resimlerini gösterdi bana, inananamadım gerçekten neler vardı bir bilseniz halime şükrettim aslında bnmki yine iyiymiş dedim yani
son olarak hem oralete hemde sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum burdan yardımlarınız ve paylaşımlarınız için, beni kırmadığınız ve zahmet ettiğiniz için, çok saolun gerçekten, ikinizide öpüyorum