• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Sevgili Oralet, ben 3 ay 1 hafta önce senden esinlenip ,fotoğraflarından feyizlenip, mutluluğundan etkilenip göğüs büyütme ameliyatı oldum. Sonrasında gel zaman git zaman yok 15 gün kontrolü yok 3. ay kontrolü derken baya baya yazıştık,konuştuk,dertleştik ve ben bu günlere geldim, geçirdiğimiz bu inanılmaz anılarla dolu hafta sonunu hayatım boyunca unutmayacağımı bilmeni isterim ;)
Barış Bey'in 3.ay kontrolü için çektiği resimler,eminimki o odadaki herkesin hafızasına kazındı:DD hepimiz olduğumuz ameliyatın sonuçlarının mutluluğuyla sarhoşken, Barış bey kendisi ile ne kadar övünse azdır..
İyi ki diyorum,tekrar diyorum,2010'un mayısında karşıma çıktından da beni bu tahta göğüslü hallerimden kurtarıp şimdi herkesin çok beğendiği göğüslerin sahibi yaptın..
Bu defa Konya'da olmak suretiyle tekrar görüşmek üzere sabırsızlandığımı bil ve kendine dikkat et..
Sevgiler,poisa. .

poisacım, o odadakilerden biri olarak eminimki asla o manzarayı unutmayacağım:)) sizi tanımakla çok mutlu olmuş olmakla birlikte, o günden beri kendimle ve göğüslerimle ilgili mutsuzluğumda bir kat daha artmış durumda, bu kdr güzel ve doğal göğüsler ortaya çıkabiliyorsa eğer bir ameliyatla neden benimkiler yamuk eğri büğrü ve tekrar ameliyat olmak zorundayım diye kafayı yemek üzereyim, neden ankaradaki doktorları araştırdımda istanbula hiç bakmadım diye hayıflanmaktan kafayı yiyeceğim yakında, her akşam rüyamda memişlerimle uğraşıyorum son 4 gündür,dünde barış beyi gördüm rüyamda, o kdr üzgünümki, keşke ilk seferde bende istediğim göğüslere sahip olabilseydim sizler gibi, malesef ben değil 3 ameliyat 5 ameliyat daha olsam o şekilde olmayacak çünkü sizde duydunuz, başka gittiğim doktorlarda söyledi, bana yapılan hata malesef telafisi mümkün olan ancak sizinkiler gibi süper hale getirebilecek bişiy olamyacak sdc belli yönleriyle daha iyi belli yönleriyle (iz vs) daha kötü bişi çıkacak ortaya, o yüzden hala kararsızım olmakla olmamak arasında

ticari doktorlara prim vermeyin kızlar, iyi araştırın doktorunuzu, bnm hatalı ameliyatımı gören doktorlar beni teselli etmek için, kendilerine göğüslerini düzelttirmek için gelen birçok mağdur kişinin resimlerini gösterdi bana, inananamadım gerçekten neler vardı bir bilseniz halime şükrettim aslında bnmki yine iyiymiş dedim yani

son olarak hem oralete hemde sana teşekkürlerimi iletmek istiyorum burdan yardımlarınız ve paylaşımlarınız için, beni kırmadığınız ve zahmet ettiğiniz için, çok saolun gerçekten, ikinizide öpüyorum

Canım şimdi kollarını dirsekten itibaren hareket ettirmemen gerekecek hareketlerin biraz ağrı verecek o da ağlatıp sızlatacak bir ağrı değil sadece süreklilik arzettiği için biraz kasvetli ama dayanılmayacak bir şey değil :) Seni gelip aldıktan sonra birisi sıkıntı olmaz ;)

Anladım cnm napalim o kadar katlamazsa artık peki direnler koltuk altından giriyormuş ya nasıl yani koltuk altından delik mi açiyolar onun için birde kolunuzu kipirdatmamaniz gerektiğine gore nebileyim yemek yerken tuvalette falan zorlandınız mi ay çok soru sordum cahilim bu konuda direnden mirenden haberim yok:26:

Teşekkürler Poisa'cım , kesinlikle katılıyorum sana.. Yukarıda da bahsettiğim gibi diğer çoğu protez "ben protezim" diye bağırıyor.. Kimisi bedenin ölçülerine uymuyor , kimisi tahtanın üstüne konmuş top gibi duruyor , kimisi orantısız meme ucu kaymış , göğüs kafesinde dolgunluk yok. Göğüs kafesindeki dolgunluk doğal görünmesini sağlıyor , vücutla kaynaşıyo ooyyoyyoy çok doğal çok maşallah fıstıklar güle güle kullanın , darısı başıma inşallaaaahhhh :64: :92:

Benim öncelikle hedefim basmış parayı ameliyat olmuş denmesi değildi! Etim belli budum belli :) Şu anki halleriyle hep benimlelermiş gibi herbir şeyinden memnunum çok şükür :)) Hem cc sayısına bakıp konuşanların dediği gibi ufak tefekte değiller az daha büyük olsalar ağzıma girecekler :9::9:
Hadi bakalım darısı başına cicim :)) Şöyle göğsünü gere gere gez sende hakkındır :92::92:

Anladım cnm napalim o kadar katlamazsa artık peki direnler koltuk altından giriyormuş ya nasıl yani koltuk altından delik mi açiyolar onun için birde kolunuzu kipirdatmamaniz gerektiğine gore nebileyim yemek yerken tuvalette falan zorlandınız mi ay çok soru sordum cahilim bu konuda direnden mirenden haberim yok:26:

Canım ben kendime geldikten sonra yemeğimi kendim yedim (ilki hariç) tuvalet ihtiyacımı kendim gidip karşıladım. Tabi sadece yataktan kalkarken ve yatarken sırtına destek gerekiyor onun dışında yürümek rahat. Öyle ağlatacak bir ağrısı yok. Dirseklerden yukarını zorlamadan aşağısını kullanabiliyorsun. Gülü sevince bu da dikeni oluyor naparsın :))

Benim öncelikle hedefim basmış parayı ameliyat olmuş denmesi değildi! Etim belli budum belli :) Şu anki halleriyle hep benimlelermiş gibi herbir şeyinden memnunum çok şükür :)) Hem cc sayısına bakıp konuşanların dediği gibi ufak tefekte değiller az daha büyük olsalar ağzıma girecekler :9::9:
Hadi bakalım darısı başına cicim :)) Şöyle göğsünü gere gere gez sende hakkındır :92::92:

bencede oralet harika görünüyorlar.seninkilere küçük diyenler mi oldu?

Bencede cok sekersiniz, insanin duygularini böyle güzel ifade edebilmesi ne kadar güzel... :70::70:

KIZLARRRRR ben esimi ikna ettim :52::52::52::52: BARIS CAKIRA hayirlisiyla ameliyat olacagim :64::64::64:

Cok sagol CNM benim... dedigin gibi mayis ayindan itibaren, bir ay beklicez artik zor olacak ama olsun... Cok mutluyum :16::16: Sizin gibi bende diledigim.. gönlümden gecen memislere kavusurum INSALLAH :9::9:

Bencede cok sekersiniz, insanin duygularini böyle güzel ifade edebilmesi ne kadar güzel... :70::70:

KIZLARRRRR ben esimi ikna ettim :52::52::52::52: BARIS CAKIRA hayirlisiyla ameliyat olacagim :64::64::64:

ooo süper bir haber...
insanın eğer evliyse eşini ikna edip de gönül rahatlığıyla ameliyata girecek olması tartışılmaz bir gönül rahatlığı yaratıyor insanda.. çünkü biliyor ki ameliyathaneden çıkınca ilk onu görecek ,elini ilk o tutacak ,yanında olduğunu bilecek..

çok sevindim senin adına..
bir an önce zaman geçsin artık senin için ::::)

sevgili oralet ve poisa .. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..

sevgili oralet ve poisa .. meme estetiğiyle ilgili internette araştırma yaparken denk geldiğim bu forumda , yardımseverliğiniz, bilgili ve sıcakkanlılığınızla tüm sorularımı samimiyetle cevaplandırdınız.. pekte aklımda yokken benim cesaretimi de kazandırdınız, sayenizde 18 mayısa gün aldım.. kas zarı altının tüm güzelliği ve doğallığını sizlerde gördüğümden bende(elbette doktorun kararı öncelikliydi) o yönde tercihimi yaptım.. artık gün sayıyorum.günlerim bittiğinde umarım mutluluğumu tekrar sizlerle paylaşırım..teşekkürler..

Merhaba Yasoden :)

Biz özetle mutluyuz yahu :)) Keyfimize bakıyoruz dilerim sende en kısa zamanda keyfine bakar sefasını sürersin :))

Öncelikle en doğru karar mercii doktorlardır eğer sana da uygun gördüyse doktorun ne mutlu sana. Kas zarı altı hakikaten benim sonuçlarını çok beğendiğim bir yöntem. Artık bir çok doktorun uyguladığını duymak ayrıca mutlu ediyor beni. İnan cesaret etmeyecek bir şey yok. Ol kurtul bak keyfine. :)) Mutluluğun her daim mutluluğumdur istediğin zaman paylaşabilirsin canım :71: :54:

Oraletcim,
Özelden attıgın msjı gec de olsa okudum. cok saol canım cok tatlısın:) ben memnunum şu anda gaayet atarlanmalarım geçti:) verdigin moraller ve ilgin için çoook tşkr ederim. 1 hafta sonra inş sütyen alışverişine çıkıyorum.

:54::54:poisa ve oralet ikinizede sonsuzzz teşekkür ederim
sayenizde korkumu yendim ve 27 yıllık çilemi sona erdirmeye karar verdim
bunca zamandr ne salakmışım dert edip durdum

10 mayısta ameliyat oluyorum inşallah.
poisa nın göğüsleri muhteşem duruyo maşallah oraletinkni görmedim ama oda öyledr eminim
umarım bende sizin kadr mutlu ve hoşnut kalrım

ikinizide öpüyor sevgyle kucaklıyorum
:54:

Merhaba Yasoden :)

Biz özetle mutluyuz yahu :)) Keyfimize bakıyoruz dilerim sende en kısa zamanda keyfine bakar sefasını sürersin :))

Öncelikle en doğru karar mercii doktorlardır eğer sana da uygun gördüyse doktorun ne mutlu sana. Kas zarı altı hakikaten benim sonuçlarını çok beğendiğim bir yöntem. Artık bir çok doktorun uyguladığını duymak ayrıca mutlu ediyor beni. İnan cesaret etmeyecek bir şey yok. Ol kurtul bak keyfine. :)) Mutluluğun her daim mutluluğumdur istediğin zaman paylaşabilirsin canım :71: :54:

En kısa zamanda paylaşacağım canım, sevgilerimle..

herkese merhaba,
ben de gecen hafta ameliyat oldum:nazar:
burda okuduklarım, paylaşılan tecrübeler kararı vermemde çok etkili oldu. inanılmaz bi cesaret geldi diyebilirim. herkese tesekkurler bu anlamda:60:
dunyanın cook kucuk olduguna inanan biri olarak doktor\ hastane v.s. bilgisi veremeyeceğim.
suan da ilk soyledigim sey kendi kendime, nie bu kadar beklemiş oldugum.
hic korkulcak bisi diilmiş.
aman nazar degmesin tabi, su an da gayet iyiyim, hafif bi gogus hassasiyeti, arada bi meme ucunda elektriklenme tarzı bi his dışında hic problemim yok. olmasın baska bişi diye de dua ediyorum.onları benden almasınlar:nazar::nazar:
masajlarımı yapmaya calısıyorum, sporcu sutyenini takıyorum.
ilk 2 gun o kadar gergindi ki patlıcam zannetmistim. ama simdi ( ilk gunlere gore yani ) bayagı yumusadılar diyebilirim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu arada gogus altı kesisi, kas zarı altı, 250 cc konuldu.
ilk 3\4 gun yataktan dogrulurken cok zorlandım. su bardağını bile zor tutuyordum. sanırım ameliyat pozisyonu ve ameliyathanenin soguk olması ile de alakalı olarak kollarda ve kaburga kemiklerinde tutulma oluyor. hamlama gibi diyebilirim. en fenası da gerginlik hissiydi. ama bence bunların hepsinden de zor olan aileyi ikna etmek . uygun ifadeyi bulabilmek. gizli olunmasını tavsiye etmem. sonucta ameliyat.
bu arada saatlerdir bakmadıgım yer kalmadı, sizlere de bi sorayım istedim. meme ucunda elektriklenme mi desem karıncalanmamı desem, pıt pıt bişiler mi atıyo desem :) bole bisi yasayan var mı acaba????masaj yapmayı bıraktım su an da bunun yuzunden

ooo süper bir haber...
insanın eğer evliyse eşini ikna edip de gönül rahatlığıyla ameliyata girecek olması tartışılmaz bir gönül rahatlığı yaratıyor insanda.. çünkü biliyor ki ameliyathaneden çıkınca ilk onu görecek ,elini ilk o tutacak ,yanında olduğunu bilecek..

çok sevindim senin adına..
bir an önce zaman geçsin artık senin için ::::)

Cok haklisin poisacim, esinin her zaman ve her yerde yaninda oldugunu hissetmesi cok güzel bir duygu :16::16: ve bir kadinin buna gercektende cok ihtiyaci var...

Gögüs büyütme kararini aldigim günden beri Baris Cakira ameliyat olmak hayaldi benim icin, resimlerinizide gördükce :nazar::nazar::nazar: bende öyle dogal ve büyük gögüslere sahip olmak istiyordum :59::59: ama cok sükür Allahin izniyle hayalim gerceklesek insallah :9::9: Esimin, senin ve oraletin sayesinde, size cok tesekkür ediyorum :54::54::54:

Düsündükce cook heyecanlaniyorum :52::52::52: Tarihde kesinlestikten sonra benim icinde geri sayim baslayacak insallah... Biraz zor ve uzun sürec olacak... :10::10: sütyensiz disari cikma hayallerini kuruyorum :69::69::74::74:

Merak ettigim bir konu var, ben bu ameliyati herkesten yani hem ailemden Esim haric hemde arkadaslarimdan gizlemeyi düsünüyorum :53::53: siz nasil basardiniz bayagi bir fark oluyor sonucta, soran kimse olmuyor mu ???

herkese merhaba,
ben de gecen hafta ameliyat oldum:nazar:
burda okuduklarım, paylaşılan tecrübeler kararı vermemde çok etkili oldu. inanılmaz bi cesaret geldi diyebilirim. herkese tesekkurler bu anlamda:60:
dunyanın cook kucuk olduguna inanan biri olarak doktor\ hastane v.s. bilgisi veremeyeceğim.
suan da ilk soyledigim sey kendi kendime, nie bu kadar beklemiş oldugum.
hic korkulcak bisi diilmiş.
aman nazar degmesin tabi, su an da gayet iyiyim, hafif bi gogus hassasiyeti, arada bi meme ucunda elektriklenme tarzı bi his dışında hic problemim yok. olmasın baska bişi diye de dua ediyorum.onları benden almasınlar:nazar::nazar:
masajlarımı yapmaya calısıyorum, sporcu sutyenini takıyorum.
ilk 2 gun o kadar gergindi ki patlıcam zannetmistim. ama simdi ( ilk gunlere gore yani ) bayagı yumusadılar diyebilirim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu arada gogus altı kesisi, kas zarı altı, 250 cc konuldu.
ilk 3\4 gun yataktan dogrulurken cok zorlandım. su bardağını bile zor tutuyordum. sanırım ameliyat pozisyonu ve ameliyathanenin soguk olması ile de alakalı olarak kollarda ve kaburga kemiklerinde tutulma oluyor. hamlama gibi diyebilirim. en fenası da gerginlik hissiydi. ama bence bunların hepsinden de zor olan aileyi ikna etmek . uygun ifadeyi bulabilmek. gizli olunmasını tavsiye etmem. sonucta ameliyat.
bu arada saatlerdir bakmadıgım yer kalmadı, sizlere de bi sorayım istedim. meme ucunda elektriklenme mi desem karıncalanmamı desem, pıt pıt bişiler mi atıyo desem :) bole bisi yasayan var mı acaba????masaj yapmayı bıraktım su an da bunun yuzunden

Coook gecmis olsun ;)) hizli bir iyilesme süreci diliyorum.

Back