Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Elif D bu arada senin de en kısa zamanda ve sağlıkla dunyanın en guzel seyine kavusmanı diliyorum
bence rahatlıkla saklanabilir. seni cok iyi tanıyan, yanında denize girme vs ihtimalin olan ve sonradan duyup sana alınabilecek kişilere solemeni tavsiye ederim. gerisi onemli diiil. ztn hepimiz gunluk hayatta dstekli camasr kullandıgımız icin pek fazla anlasılamaz gibime geliyo. tabi tecrubeli arkadaslar cok daha ii bilirler.
ben dun bkinilerimden birini denedim. su an da sisler odemler var tabi ama, eskisinden cok ama cok farklı resmen gozlerim doldu diyebilirim.

merhaba canım, ben 9unda oldum, hala hafiften göğüs ucumda uyuşukluk tarzı bişey var, yeni geçmeye başladı. ilk 2 hafta daha yoğundu, dediğin gibi hafif pıt pıt hali vardı yani :)
benim de ilk düşündüğüm şey, niye bu kadar beklemişim olmuştu, bir de tabi ikinci şey keşke daha büyük olsaydı geçmiş olsun canım, güle güle kullan

:)) Rica ederim canım. Morale ihtiyacın yok aslında aynaya bak yeter Mutluluk kaynaklarını göreceksin :))

:)) Hayırlı uğurlu olsun canım. Ben mutluyum çok mutluyum yaptırdığım günden beri kimyam değişti.
Hayatım boyunca aldığım en güzel ve doğru karar bu oldu diyorum :)

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun göğüslerin iyi günlerde kullan
Benim en beğendiğim yöntemle ameliyat olmuşsun buna da sevindim ayrıca :)
İlk günlere göre daha iyisindir artık hızlı hıpızlı bir iyileşme süreci var önünde. Elektriklenme dediğin durum 15.gününe kalmaz diye düşünüyorum en fazla 1 ay sürsün. Çok çeşitli durumlar yaşayan arkadaşlarım oldu bu elektriklenmeyi sanıyorum duymamıştım daha önce. Kontrol zamanı doktoruna sor bakalım ama normal sürecinde bu tarz durumlarla karşılaşman normal bu da panik yapacak bir şey olduğunu sanmam ama muhakkak sor doktoruna öncelikle kendisinden duymuş olalım bunu :))
Masaj yaparken canını yakmıyorsa masaja devam et. Masajla birliktede düzene girebilecek bir durum olabilir. Aklımda olsun bende bakayım bu sorununa yaşayan olmuş mu diye

:))) Sana tavsiyem ameliyat öncesinde en dolgulu çamaşırlarınla dolaşman olur. İnsanların gözü bir doluluğa alışsın. Hiç değilse bu süreçte yeni tanışacağın insanlar farkı anlamayacaktır :))
:82:
Denk gelmişsindir mutlaka genelde magazin shovlarında ünlüler gördükleri güzel göğüslerin slikon olup olmadığını anlamak için dokunurlardı protezin kıvamı da tutturulursa dokunanda anlamaz. Kıvam önemli :)) Artık sanılanın aksine gerçekten gerçek göğüs şeklinde güzel sonuçlar çıkıyor ortaya.
:82:

:)) Daha hiçbir şey görmedin diyebilirim :)) Takip et 15.gün 1.ay 3.ay 6.ay 12.ay duruşu şekli şemali daha net görmüş olacaksın

Şu ameliyat başından itibaren keyif silsilesi bana toz bembe bir mutluluk enjekte edilmiş gibi. Mutluyum daha da ötesi yok :))

banada biri mutluluk enjekte etse artık kurtulsam bende :2: ne kadar şanssızım ya.umarım bende birgün sevinç çığlıkları dolu bir mesaj yazabilirim.

banada biri mutluluk enjekte etse artık kurtulsam bende :2: ne kadar şanssızım ya.umarım bende birgün sevinç çığlıkları dolu bir mesaj yazabilirim.

Canım ben pozitif enerjinin gücüne inanırım. Olumlu düşün her zaman olumlu sonuç al :)
Geç olsun güç olmasın umarım bir gün attığın çığlıkları bende duyarım :))

cok saol hayatım, umarım gecer. sanada cok gecmiş olsun, hayırlı olsun

oraletcim cok tesekkur ederim cnm. umarım gecer kısa zamanda. doktoruma sormaya utandım bunu acıkcası, baska derdin mi yok demesin die ama sorucam kesinlikle
sana ayrıca tesekkur ediyorum burada, tecrubelerini o kadar guzel ve acık ifade ediyosun ki, pozitif enerji saciyosun etrafına:81:

Canım ben pozitif enerjinin gücüne inanırım. Olumlu düşün her zaman olumlu sonuç al :)
Geç olsun güç olmasın umarım bir gün attığın çığlıkları bende duyarım :))

duymaz mısın hiç hemde benden benim kadar istekli birinden :) buradaki bütün arkadaşlarıma yayın yaparım valla

siz bana moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim.ama dediğin gibi olumlu düşünüp hiç vazgeçmeyeceğim bu istekten :))

Canım doktoruna sormaktan çekinme hiçbir şeyi :)) İçine sıkıntı olmasın hiç :)

Rica ederim ayrıca kıpır kıpırım bu yazılarıma da yansıyıp sana da ulaşıyorsa ne mutlu bana :))
Hadi bakalım sende göster enerjini

İnşallah canım olur niye olmasın yahu :)) En önemlisi hakkında hayırlısı olanın olması :)) :13:

çok geçmiş olsun sevincini hissedebiliyorum güzel günlerde gögsünü gere gere kullan

oraletim nerelerdesin gülüm hiç sesin çıkmıyor poisada yok zaten bu aralar

Son düzenleme:
kızlar yaaa bunlar gitgide kuculuyoo gibime geliyo benim:84:
bgn 13 gun bitti.
250 cc, high profile, johnson&johnson ( mentor ) da markası.
lutfen ama lutfen daha fazla kuculmesin.
aslında odemler bayagi indi gibi ama ne dersiniz kuculmeye devam mı????
bu arada ameliyat sonrası merak edenler için sunu soyleyebilirim ki,
bgn hemen hemen ameliyat oncesi zindeliğime donmus oldugumu farkettim.
işe gittim, ordan oraya kosturdum butun gun.
arada caktırmadan sole bi elimi atıyorum, duruyolar mı, cidden yaptırmıs mıyım diesora yuzumde buyuk bir gulumseme.
farkeden olduysa akıl saglıgımdan suphe etmis olabilir
yalnız uzun sure msj yapmayınca agırlık ve rahatszlık hissi veriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…