• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar yaaa bunlar gitgide kuculuyoo gibime geliyo benim:84:
bgn 13 gun bitti.
250 cc, high profile, johnson&johnson ( mentor ) da markası.
lutfen ama lutfen daha fazla kuculmesin.
aslında odemler bayagi indi gibi ama ne dersiniz kuculmeye devam mı????:69:
bu arada ameliyat sonrası merak edenler için sunu soyleyebilirim ki,
bgn hemen hemen ameliyat oncesi zindeliğime donmus oldugumu farkettim.
işe gittim, ordan oraya kosturdum butun gun.
arada caktırmadan sole bi elimi atıyorum, duruyolar mı, cidden yaptırmıs mıyım die:1:sora yuzumde buyuk bir gulumseme.
farkeden olduysa akıl saglıgımdan suphe etmis olabilir:60:
yalnız uzun sure msj yapmayınca agırlık ve rahatszlık hissi veriyo.

:))) canım tepedeki görüntü biraz daha normale dönmeye başlıyordur. Bir mezura ile ölç bakalım hakkaten küçülüyor mu. Silikon dediğin küçülmez ne konduysa odur. Ama ödemin fazlaysa, ödem attıkça görüntü değişecektir. Kontrole gittiğinde doktoruna sor bakalım çok mu ödemli nasılmış durumun :)

Masajlarını ihmal etme hatta doktorunda önerebilir. Üzerine yattmak masaj yerine geçebiliyor ;) Eğer sana da önerirse üzerine yatmanı önerebilirim. Ben hiç yatmazdım ama masaj niyetine yatıyorum :))

:))) canım tepedeki görüntü biraz daha normale dönmeye başlıyordur. Bir mezura ile ölç bakalım hakkaten küçülüyor mu. Silikon dediğin küçülmez ne konduysa odur. Ama ödemin fazlaysa, ödem attıkça görüntü değişecektir. Kontrole gittiğinde doktoruna sor bakalım çok mu ödemli nasılmış durumun :)

Masajlarını ihmal etme hatta doktorunda önerebilir. Üzerine yattmak masaj yerine geçebiliyor ;) Eğer sana da önerirse üzerine yatmanı önerebilirim. Ben hiç yatmazdım ama masaj niyetine yatıyorum :))
tamam canım saol, yapmaya calısıyorum, su anda uzerine yatmak hayal gibi geliyo ama bi ara denemeye calısıcam.
gecen mezroyla olctugumde cıkan rakam 90'dı:81::81:
nsl sevindim nsl sevindim anlatamam. sonunda birini tutturmus oldum. geri kalan kısım 60 ve 90 dan cok uzaklarda artık:50:

kızlar yaaa bunlar gitgide kuculuyoo gibime geliyo benim:84:
bgn 13 gun bitti.
250 cc, high profile, johnson&johnson ( mentor ) da markası.
lutfen ama lutfen daha fazla kuculmesin.
aslında odemler bayagi indi gibi ama ne dersiniz kuculmeye devam mı????:69:
bu arada ameliyat sonrası merak edenler için sunu soyleyebilirim ki,
bgn hemen hemen ameliyat oncesi zindeliğime donmus oldugumu farkettim.
işe gittim, ordan oraya kosturdum butun gun.
arada caktırmadan sole bi elimi atıyorum, duruyolar mı, cidden yaptırmıs mıyım die:1:sora yuzumde buyuk bir gulumseme.
farkeden olduysa akıl saglıgımdan suphe etmis olabilir:60:
yalnız uzun sure msj yapmayınca agırlık ve rahatszlık hissi veriyo.

bjk öyle güzel anlatmışsınki öyle içten geldiki bir an öyle dalmışımki kendimi koydum yerine
bende olsam biran önce ancak bukadar mutlu olabilirdim :)

tamam canım saol, yapmaya calısıyorum, su anda uzerine yatmak hayal gibi geliyo ama bi ara denemeye calısıcam.
gecen mezroyla olctugumde cıkan rakam 90'dı:81::81:
nsl sevindim nsl sevindim anlatamam. sonunda birini tutturmus oldum. geri kalan kısım 60 ve 90 dan cok uzaklarda artık:50:

Niye kalan kısımlar zor olsun yahuu :)) Aklına bir şey koyuyorsan yap sonuna kadar :)

Karın, basen inceltmeyle ilgili doğal yöntemler vardır eminim iyi bir şey bulursun bak bakalım KK rehberimiz :))

Yaza kadar sen yaparsın bak bururaya da yazıyorum :)) Göğüsteki rakamı burada da yakala bakalım ;)
:92::92:

bjk öyle güzel anlatmışsınki öyle içten geldiki bir an öyle dalmışımki kendimi koydum yerine
bende olsam biran önce ancak bukadar mutlu olabilirdim :)

:)) İnşallah en güzeli en daldırtacak hikayeyle olur çok çok daha fazla mutlu olursun ;) :54:

:)) İnşallah en güzeli en daldırtacak hikayeyle olur çok çok daha fazla mutlu olursun ;) :54:

çok tşk ederim oralet :16:
fazlasında gözüm yok sizin kadar mutlu olayım yeter :16:
allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun
siz bizim rehberlerimizinde mutluluğunu daim etsin inşallahh :34:

oraletim nerelerdesin gülüm hiç sesin çıkmıyor poisada yok zaten bu aralar

geldim yahu geldim.. iş güç misafir derken gelemedim giremedim göremedim sizleri ama hep aklımdaydınız :))

dedim acaba ben yokken kimler ameliyat oldu da çıktı ortalığa ama allahtan çok bişey kaçırmamışım gerçi bir sürü yeni tarih var ama olsun yine de yetiştim sizlere..

ee hani, nerde sizin ameliyatlar.. olun da üstüne yazıp çizelim güzelliklerine güzellik katacak tavsiyelerde bulunalım.. :)

hadi ama hadiiii yaz yaklaşıyorrrrrrrrrrrrr:)
elinizi çabuk tutun :)

1.74 boyum var 52 kiloyum az da olsa göğsüm var ama bikini iç çamasırında artık destek kullanmak istemiyorum... doktor secimi protez sekli kesi yeri protez büyüklüğü konuları okudukca aklıkarışıo.. arkadaşlar ben çok büyük abartı olsun istemiyorum.. üs kısmı yuvarlak yuvarlak bi şekil alıyo ya çok belli oluyo silikon olduğu öyle olsun da istemiyorum... ozaman damla seklin de mi olmalı...hangisi daha doğal oluyo... koltuk altı kesisi iiyilesme süreci zormu... ne olur biras cesaret verin....:14:

1.74 boyum var 52 kiloyum az da olsa göğsüm var ama bikini iç çamasırında artık destek kullanmak istemiyorum... doktor secimi protez sekli kesi yeri protez büyüklüğü konuları okudukca aklıkarışıo.. arkadaşlar ben çok büyük abartı olsun istemiyorum.. üs kısmı yuvarlak yuvarlak bi şekil alıyo ya çok belli oluyo silikon olduğu öyle olsun da istemiyorum... ozaman damla seklin de mi olmalı...hangisi daha doğal oluyo... koltuk altı kesisi iiyilesme süreci zormu... ne olur biras cesaret verin....:14:

Merhaba Aresya :)

Boylu poslu bir hatunsun anlaşılan :)) Sana tavsiyem ister yönteme göre doktor bul, ister doktoruna göre yöntem seç. Ama muhakkak aklında bir kaç doktor olsun git görüş öncelikle. Her doktor farklı bir şekilde yapıyor bu ameliyatı ve hepsi aynı sonucu çıkarmıyor.
Koltuk altı kesisi sadece kas altı ameliyatlarında kullanılıyor. Ve çoğu doktor önermiyor. Neden önermiyor dersen koltuk altından protezi yerleştirmek doktor için zordur. Ameliyat sonrası istenmeyen eşit olmayan bir görüntü yaşayabilirsin. Benim tavsiyem koltuk altı yöntemini seçmemen olur. İz konusunda avantajlı evet ama kolunun altında da iz kalıyor. Bana göre en çok ön planda olan yer koltukaltım ben orada bir iz istemem açıkçası.
Yuvarlak damla konusuna gelince bu daha çok yönteme göre seçilmeli diye düşünüyorum. Ama benim gördüğüm en güzel göğüsler damla olan göğüslerdi.
Cesarete gelince yahu yaz geliyor bikini sezonu açılıyor sen cesaret diyorsun. Şimdi görüşmeye gitsen Mayıs ayına randevu alsan Temmuz Ağustos gibi şahane bikinilerle tur atarsın sahillerde.
Acele et :)) Hayat beklemez ;) :54:

dediğim yöntemde yapan çağhan bey ve ebru hanım var... ebru hanımla görüşmek için haftaya persembeye anlaştık ama ebru durmuş hakkında hiç bi bilgi bulamadım forumda... bayanlar bu işten pek anlamıyorlar erkekler daha basarılı diyorlar... öyle olunca bende muallakta kalıyorum... önümüzdeki hafta doktor görüşmeleriyle gecicek sanırım..tabi okudukca da aklı karışıo insanın ...:43:ne yapacığımı saırdım resmen...cemil bey hakkında fikri olan var mı arkadaşlar...:37:
cesaret verdiğin için ayrıca tesk ederim...işh.. hersey gönlümüzce olur...:71:

dediğim yöntemde yapan çağhan bey ve ebru hanım var... ebru hanımla görüşmek için haftaya persembeye anlaştık ama ebru durmuş hakkında hiç bi bilgi bulamadım forumda... bayanlar bu işten pek anlamıyorlar erkekler daha basarılı diyorlar... öyle olunca bende muallakta kalıyorum... önümüzdeki hafta doktor görüşmeleriyle gecicek sanırım..tabi okudukca da aklı karışıo insanın ...:43:ne yapacığımı saırdım resmen...cemil bey hakkında fikri olan var mı arkadaşlar...:37:
cesaret verdiğin için ayrıca tesk ederim...işh.. hersey gönlümüzce olur...:71:

Hımm bahsettiğin doktorları duymadım be canım. Ama bak bakalım arama yap belki yaptıran vardır.
Görüş bakalım sana ne önerecekler hatta yaz yine konuşalım :))
Cesarete ihtiyacın yok canım senin iki göğüse ihtiyacın var. Bunun içinde adım atıyorsun ohh ne güzel işte :))) Herşey gönlünce olsun :71:

Kizlar merhabalar!!! oraletcigim kayboldum bu aralar bende ders calismaktayim pek giremedim foruma :84: bayagi geride kalmisim okuya okuya bitiremedim geride kaldigim sohbetlerinizi :26: benim amelyat sonbahara kaldi bu gidisle anca sinavlarim bitince olacak özülüyorum bu yaza yetisemeyecek memisler :43::43::43:

Poisacigim beni eklemisin sagol sanirim yeni yönetime göre 25 mesaj yazmam gerekirmis fotograflarini görmek icin :26: önceden görebiliyordum neyse biraz daha yazariz olur biter

kizlar kusura bakmayin formu mesajlarim dolduruyor ama napayim su 25 mesaj barajini asmak icin ayri ayri yaziyorum :1: ne güzel arkadasliklar kurmusunuz ciz öyle oraletcigim bende amelyat olacagim zaman senin destegine ihtiyacim olabilir bende bir tane o gülücüklerinden isterim haberin olsun :52:

poisacigim nihayet fotograflarini gördüm cok güzel görünüyorlar memelerin güle güle kullan :nazar::nazar::nazar::nazar:
sendemi damla protez taktirdin???? baris beye yaptirdin seninkidemi kaszari alti???

Kizlar merhabalar!!! oraletcigim kayboldum bu aralar bende ders calismaktayim pek giremedim foruma :84: bayagi geride kalmisim okuya okuya bitiremedim geride kaldigim sohbetlerinizi :26: benim amelyat sonbahara kaldi bu gidisle anca sinavlarim bitince olacak özülüyorum bu yaza yetisemeyecek memisler :43::43::43:

Hoşgeldin o zaman kum tanecim :))
Bende ders çalışmaya başladım bu aralar aynı frekanstayız :)

Geç olsun güç olmasın canım hem seneye bomba gibi hazır olursun daha ne olsun yahuu :)) Bu sene eğitim seneye gez toz tadını çıkar işte ne güzel :))

poisacigim nihayet fotograflarini gördüm cok güzel görünüyorlar memelerin güle güle kullan :nazar::nazar::nazar::nazar:
sendemi damla protez taktirdin???? baris beye yaptirdin seninkidemi kaszari alti???

Madem poisa yok ben yazayım :)

Poisanında damla protez kas zarı altına ve Barış Çakır imzalı :))

Hoşgeldin o zaman kum tanecim :))
Bende ders çalışmaya başladım bu aralar aynı frekanstayız :)

Geç olsun güç olmasın canım hem seneye bomba gibi hazır olursun daha ne olsun yahuu :)) Bu sene eğitim seneye gez toz tadını çıkar işte ne güzel :))

allah zihin acikligi versin canim sanada kolay gelsin diyeyim artik napalim bizde ders calisalim dimi :1: insallah sonbaharda bir amelyat olayim kis mis dinlemicem giyecegim dekolteleri :1:

Madem poisa yok ben yazayım :)

Poisanında damla protez kas zarı altına ve Barış Çakır imzalı :))

belli baris bey oldugu allahim bu damlalar nasilda böyle dolu dolu portakal duruyor ya anlamadim baskalarindan görüyorum bildigin damla gibi üstünde hic bir sey yok alti dolu ama baris beyinkiler portakal duruyor :1: masallah demekki doktorla alakali tabide yöntemiyle :1: oraletcigim cok cok öpüyorum seni canim cok sagol arastirmalarimi kolaylastirdin icimi rahatlattin sanirim ben baris beye amelyat olacagim :66::46::54:

allah zihin acikligi versin canim sanada kolay gelsin diyeyim artik napalim bizde ders calisalim dimi :1: insallah sonbaharda bir amelyat olayim kis mis dinlemicem giyecegim dekolteleri :1:

Sağol canım sana da affetme zaten ameliyattan sonra hakkındır :16:

belli baris bey oldugu allahim bu damlalar nasilda böyle dolu dolu portakal duruyor ya anlamadim baskalarindan görüyorum bildigin damla gibi üstünde hic bir sey yok alti dolu ama baris beyinkiler portakal duruyor :1: masallah demekki doktorla alakali tabide yöntemiyle :1: oraletcigim cok cok öpüyorum seni canim cok sagol arastirmalarimi kolaylastirdin icimi rahatlattin sanirim ben baris beye amelyat olacagim :66::46::54:

Ben damla protezin duruşuna bayılıyorum zaten ya dediğin gibi Barış Bey faktörü var ya yöntem ya protezin güzelliği (gönlümden geçen hepsi :))
Her şeyden önce gidip görüş bakalım Barış Bey ile içine sinerse ameliyatını olursun en önemlisi karşılıklı anlaşmanız ve senin kendini emanet edeceğin doktoru bulmuş olmandır. :)
Doktorun kim olursa olsun emin ol bu ameliyat mutluluk katıyor insana dilerim olursun sonra hayatının kalan döneminde keyfini sürersin. Ameliyatına nasıl olsa daha çok var. Tekrar görüşür, konuşuruz. :71:

Son düzenleme:
Back