ayyyyy İnşallah İnşallahburdaki diğer protezli fotograflarıda gördüm gerçekten çok farklı , dağlar kadar hemde... diğer protezler sonradan konulduğunu haykırıyor , tahtanın üstüne konmuş top gibi çok kötü .. Ama seninkilerdeki dolgunluk o göğüs kafesindeki dolgunluk hem doğal hem kusursuz mükemmeeeeellllll :92:
Oraletcim özelden yazamiyorum merak ettigim soruyu benim için doktoruna sormussun tesekkr ederim birsey daha sorudan ben sehir disından gelicem ameliyat olmaya ameliyattan sonra bandajlari ve direni kaçıncı gün alıyor doktor eve direnlerle mi gidiliyor ben istanbulda kapanırsam yaşadığım sehir ist yakın olduğu için gidip gelmeyi düşünüyorum mümkün olurmu acaba?????
önümüdeki ay için operasyonu düşünüyorum , Barış Bey'in bu konudaki ustalığını çok duydum. üstüne birde poisa nın fotograflarını görünce protez olduklarına inanamadım bile ,hayatımda böyle doğal protez görmedim.. oraletcim fotograflarını görebilir miyim
Anladım canım sagol arabayla donucem esim alicak yani ben böyle plan yaptım ama ona soran yok gelir mi alirmi falan diye direnler çok mü acı veriyor evde dayanabilirmiyim
Sevgili Oralet, ben 3 ay 1 hafta önce senden esinlenip ,fotoğraflarından feyizlenip, mutluluğundan etkilenip göğüs büyütme ameliyatı oldum. Sonrasında gel zaman git zaman yok 15 gün kontrolü yok 3. ay kontrolü derken baya baya yazıştık,konuştuk,dertleştik ve ben bu günlere geldim, geçirdiğimiz bu inanılmaz anılarla dolu hafta sonunu hayatım boyunca unutmayacağımı bilmeni isterim
Barış Bey'in 3.ay kontrolü için çektiği resimler,eminimki o odadaki herkesin hafızasına kazındıD hepimiz olduğumuz ameliyatın sonuçlarının mutluluğuyla sarhoşken, Barış bey kendisi ile ne kadar övünse azdır..
İyi ki diyorum,tekrar diyorum,2010'un mayısında karşıma çıktından da beni bu tahta göğüslü hallerimden kurtarıp şimdi herkesin çok beğendiği göğüslerin sahibi yaptın..
Bu defa Konya'da olmak suretiyle tekrar görüşmek üzere sabırsızlandığımı bil ve kendine dikkat et..
Sevgiler,poisa. .
ayyyy bu ne güzeel dostluk bu ne güzel iltifatlaarrrkıızzzlaaarr ben de ben deee istiyoruuum yaaaaaaaaa artık bir an önce doğal cicişlere kawuşmak mutlu çook mutlu olmak istiyoruumm aranıza güzel cicişliler kervanına katılmakk istiyoruuuummm:84::84:
Arzumun güzel sohbeti sizlerin güzel sohbetii , beni bir Hasan beye bir Barış beye götürüyoorrinşallah ben de birinde karar kılarımda ,sizde benim şu feryatlarımdan we kararsızlığımı okumaktan kurtulursunuzz
hepinizi sewiorum bebeklerrr:92::92:
Canım ameliyat için yaza kalma son demler :) ol kurtul yahu sıradan bir atlet body bile tüm dikkatleri üzerine çekiyor insanın :)) Git görüş doktoruna karar ver sonra ver elini plajlar ohh miss :))
ayyyy bu ne güzeel dostluk bu ne güzel iltifatlaarrrkıızzzlaaarr ben de ben deee istiyoruuum yaaaaaaaaa artık bir an önce doğal cicişlere kawuşmak mutlu çook mutlu olmak istiyoruumm aranıza güzel cicişliler kervanına katılmakk istiyoruuuummm:84::84:
Arzumun güzel sohbeti sizlerin güzel sohbetii , beni bir Hasan beye bir Barış beye götürüyoorrinşallah ben de birinde karar kılarımda ,sizde benim şu feryatlarımdan we kararsızlığımı okumaktan kurtulursunuzz
hepinizi sewiorum bebeklerrr:92::92:
Sweetciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim geri yazdigin icin cooooooooooook tesekkür ediyorum... hic süphen olmasin Canimcim... Ben ne yapacagim simdi oooooooooofffff....:84::84::84::84::84::84::84::84:
Yaaa özelden yazamiyorum cok kötüüüü oldu !!!
Dogruyu söylemek gerkirse basindan beri aklimda Baris Cakir vardi... Poisanin resimlerini görünce ben de bendeeee istiyorum dedim... o kadar dogal görünüyorlardi ki sonra Oraletin resimlerinide gördüm tamam budur dedim. Her ikisinin cicislerinede bayildim(Allah nazarlardan korusun ) ama Esim nette Baris Beyin resmini görünce hayir cok genc dedi... bir türlü ikna edemedim ama cok istiyordum... öyle olunca bayan doktorlari arastirmaya basladim ve her sey kesinlesmisti...
Bende Baris Beye ameliyat olmak istiyorum... Ucak biletimi aldimmmmm iki hafta sonrasina
Sizce Baris Bey en erken ne zaman ameliyat icin gün verir... Lütfen bilen varsa söylesin :26:
Esimi ikna etmeye calisacagim... Insallah olur...
Sweetciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim geri yazdigin icin cooooooooooook tesekkür ediyorum... hic süphen olmasin Canimcim... Ben ne yapacagim simdi oooooooooofffff....:84::84::84::84::84::84::84::84:
Yaaa özelden yazamiyorum cok kötüüüü oldu !!!
Dogruyu söylemek gerkirse basindan beri aklimda Baris Cakir vardi... Poisanin resimlerini görünce ben de bendeeee istiyorum dedim... o kadar dogal görünüyorlardi ki sonra Oraletin resimlerinide gördüm tamam budur dedim. Her ikisinin cicislerinede bayildim(Allah nazarlardan korusun ) ama Esim nette Baris Beyin resmini görünce hayir cok genc dedi... bir türlü ikna edemedim ama cok istiyordum... öyle olunca bayan doktorlari arastirmaya basladim ve her sey kesinlesmisti...
Bende Baris Beye ameliyat olmak istiyorum... Ucak biletimi aldimmmmm iki hafta sonrasina
Sizce Baris Bey en erken ne zaman ameliyat icin gün verir... Lütfen bilen varsa söylesin :26:
Esimi ikna etmeye calisacagim... Insallah olur...
aaahhhhh eweeett yaaz yaklaşıoorr moralim bozuluyooorr :84::84: İNŞALLAAH nisanın 2.haftasına kadr olsun bitsin bu ameliyat yaaaagelsin cicili bikinilerr plaj sefasıı ooh oohhh
:)) Canım önemli olan kaliteli bir iş çıkması :)) O yüzden şunu da söyleyebilirim ki en güzel işler yine erkek doktorlardan çıkıyor
Sen Barış Bey'in sitesindeki iletişim bilgilerinden bi asistanına sor bakalım en yakın ne zamana tarih veriyorlar diye. Yanılmıyorsam Mayıs ayına veriyorlar ama sormanda fayda var başına mı sonuna mı onu bilmiyorum çünkü :) Hakkında hayırlısı neyse o olsun be canım :)) Hiç yoksa görüşmeye gidin derim
yapmaa yaaaaaaMayıs çoookk geeçç oraletçiiimm
canıııımmmm beniiiiimmm yaaa ben de şimdi özelden yine yazacaktım msjmı okudunmu diyee. ricaaa edeririiimm bitaneeemm ikimzde acemiyiz ikimzde deneyimsiziz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN !! DOĞRU DOKTORU BULDURSUN!! :84::84: ben de sana özelden msj yazacaktımki , msjımı aldınmı diye. forumda yazdğnı görüğnce buraya yazdım canııııımmmm
bilmiorumki canımm ben bugün barış beyi aradım haftaya werdiler yoğunmuş, sen de yarın bi ara en yakın tarihi sor bitaneemm inşallah eşinide ikna edersin.valla ben de bekar olmama rağmen çekiniordum yaaww
özelden yazabldğin zaman msj at bana konuşurz detaylı canım beniim. ok çooookk öptüüüüümmm
:)) Canım önemli olan kaliteli bir iş çıkması :)) O yüzden şunu da söyleyebilirim ki en güzel işler yine erkek doktorlardan çıkıyor
Sen Barış Bey'in sitesindeki iletişim bilgilerinden bi asistanına sor bakalım en yakın ne zamana tarih veriyorlar diye. Yanılmıyorsam Mayıs ayına veriyorlar ama sormanda fayda var başına mı sonuna mı onu bilmiyorum çünkü :) Hakkında hayırlısı neyse o olsun be canım :)) Hiç yoksa görüşmeye gidin derim
Amiiiiiiiiiiiiiiin CNM... INSALLAH dogru Doktoru buluruz. Allah pismalik vermesin, cok istiyoruuuuz... Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin... !!!
Cooook üzgünüm... Iki hafta sonra olacaktim... Gec olsunda güc olmasin tabi ama... Bir an önce olsun bitsin artik istiyorum... Yogunsa kesin Nisanin ikinci hafatasi doludur, ben yarin bir arar konusurum... Bana özelden numarasini göneriri misin güzelim. Kenisiyle mi görüstün asistaniyla mi ???
Tamam 100 msj sayimi doldurur doldurmaz mesaj atarim detayli konusuruz Canimciiiiimmm... bende kocaman öptüm, tekrar tesekkürler beni bilgilendirdigin icin güzelim...
:80::80:
Irmak, gerçekten herkes senin kadar samimi olup da gerçek duygularını bu derece içtenlikle yazamaz, helal olsun diyorum sana öncelikle..
ve eminim ki senin de ameliyatın olduktan sonra bizimkiler kadar hatta daha da güzel göğüslerin olacak, aynı benimkileri kimsenin anlamaması gibi,seninkileri de kimse anlamayacak :))
ve bu durum BENCE bir göğüs ameliyatı için en mühim kriterdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?