:)) Rica ederim canım doktorunu bulur ameliyatını olursun inşallah kolaylıklar dilerim bu uğurda :))
Toplantıda da başarılar dilerim ben bu konuda çok vukuatlıyımÇok ciddi bir anda Elektrik yazısını estetik diye okumuş bir de aa bunu da ilk kez duyuyorum demiş, şaşırmış sonra da renkten renge girmiş biriyim çok fena amann dikkat
güle güle kullan oraletcigim valla bayildim allah nazardan korusun
naci celikde ameliyat olanlar varmi arkadaslar??
Oralet bu güzel burunda ne böyle harika duruyor cok dogal ve cok sekerrrrr ya aman tanrim burnumudami yaptirsam neburnunudami baris bey yapti?? önceki halinin resmi varmi bana yollarmisin mailime?? valla cok begendim, dudaklarinda harika onlaridami baris bey yapti ben bayagi sevdim bu baris beyi heykelle ugrastigi belli heykeli yaptirilacak güzellikler cikarmis oraletcigim valla ne diyim masallahhhhhhhhhhhhh
üfff atlattim agzimdan meme, estetik lafi cikmadanama aklim nerdeydi diye sorarsan evet memelerimdeydi simdi baktim resimlerine oraletcigim harikalar bomba gibiler hicde damla gibi durmuyor bildigimiz portakal gibi diri tas gibiler gögüs alti ölcümüz ayniymis kilomuzda nerdeyse bende böyle istiyorum ama sanirim yuvarlak istiyorum gögüs zarina yuvarlakda yapiyordur baris bey??? sen kac cc koydurdun?? simdiki gögüs cevren kac?? fotolarina baktim ilk halinde bana benziyor
Oralet bu güzel burunda ne böyle harika duruyor cok dogal ve cok sekerrrrr ya aman tanrim burnumudami yaptirsam neburnunudami baris bey yapti?? önceki halinin resmi varmi bana yollarmisin mailime?? valla cok begendim, dudaklarinda harika onlaridami baris bey yapti ben bayagi sevdim bu baris beyi heykelle ugrastigi belli heykeli yaptirilacak güzellikler cikarmis oraletcigim valla ne diyim masallahhhhhhhhhhhhh
canım ben bır ay once naci beye oldum meme buyutme amelıyatımı cooook memnunum resımlerımı sıldım gormenı ısterdım 1-2 gune yenilerini yüklerım fıkır olsun senın ıcın. bende bu sıteye girerek yardım ve cesaret aldım cokta ıyı yapmısım. fıkır ve bılgı almak ıcın en ıyı adres oralet ve kalemdır dogru yerdesın
Ben bayağı sevdim bu barış beyi, cümlesini de ben sevdim :))
harikalar yaratıyor di mi ama malzeme de sağlam şimdi, Oralet'e haksızlık etmemek lazım:)
Canım burnumun oturmamış hali Barış Bey göğüste olduğu kadar burunda da iddialı bir cerrahtır :)
Burnum ve dudaklarımda Barış Bey'in elinden çıkma :)) Göğüsten sonra yaptırmıştım. Tabiki bu kadar memnun olduğum bir doktor varken yine ona yaptırdım :) Mutluyum darısı isteyen herkesin başına :))
bende ciddi bir şekilde arastırma içindeyim barış bey konuusnda herkes hemfikir galıba hangi şehirde hastane vs kısaca bilgi alabilirmiyim.
canım ben bır ay once naci beye oldum meme buyutme amelıyatımı cooook memnunum resımlerımı sıldım gormenı ısterdım 1-2 gune yenilerini yüklerım fıkır olsun senın ıcın. bende bu sıteye girerek yardım ve cesaret aldım cokta ıyı yapmısım. fıkır ve bılgı almak ıcın en ıyı adres oralet ve kalemdır dogru yerdesın
Ben bayağı sevdim bu barış beyi, cümlesini de ben sevdim :))
harikalar yaratıyor di mi ama malzeme de sağlam şimdi, Oralet'e haksızlık etmemek lazım:)
:))) Teşekkür ederim damlayı çok hafife alıyorlar diye düşünmekteyim :) Damla böyle duruyor işte üstler dolu, altlar dolu :) tabi ameliyat yöntemiminde katkısıyla
Talebine göre yuvarlakta yapabilir ama bu yönteme yakışan protez genelde damla oluyor. Görüşürsün bakalım ne önerecek :)
290 yüksek profil canım. Sana bu arada mail göndermiştim onlardanda fikir edinebilirsin özelilkle videolardan
Canım burnumun oturmamış hali Barış Bey göğüste olduğu kadar burunda da iddialı bir cerrahtır :)
Burnum ve dudaklarımda Barış Bey'in elinden çıkma :)) Göğüsten sonra yaptırmıştım. Tabiki bu kadar memnun olduğum bir doktor varken yine ona yaptırdım :) Mutluyum darısı isteyen herkesin başına :))
bu oturmamis haliyse oturunca nasil güzel olacaktir masallah güle güle kullan cok dogal cok güzel bir burun!! sanirim önceki kendi burnunda güzeldiki böyle güzel bir sonuc cikti valla nerdeyse resminle gidip bende bunu istiyorum diyecegim
canim seni gördümya damlayida aklimda bulunduracagim artik o kesincok güzel görünüyorlar cünki hic damla degil bayagi bomba gibiler hihihihi mailini aldim canim videolari izledim harikalar ya kesin baris beyle görüsmek istiyorum!!
:)) Damla dediğin böyle olur :)) Aynı görüntüleri bende yuvarlak verir miydi işte orası muamma :))
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?