:))) bence de sen karkış deme düş yollara... hem yaza daha formda girersin, bizim kervana katılır ortalığı kasıp kavurursun.. baksana burda yazı yazan pek çok hatun yazın gelmesini iple çekiyo...
derken kara kışa beyazlara büründük ya,yine, hadi hayırlısı.. :) inat mı yapıyo nedir,anlamadım ki arkadaş :))
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
oralet harikasin!!!!yazdiklarindan cesaret aldim nihayet bende ne istedigimi biliyorum ben büyütmeyi düsünüyordum ama bu kas zari altini nedense hic arastirmamistim sanki bana yanlis gibi geliyordu pek duyulmadigindan...yazdiklarini okuyunca arastirdim seni bayagidir takip ediyorum, yeniyim burda daha pek birsey yazip pek fazla soru sormadim önce okuyum sonra sorayim diye bende 3 doktor üstünde duruyordum 1. turan tugrul ( genel atestezi ile yapmadigindan ilgimi cekmisti)
2. Naci Celik di cok iyi seyler duymustum simdide senin sayende 3. baris cakir bey oldu
rica etsem benide eklermisin?? daha hic silikonlu gögüs görme sansim olmadisanirim burda beni eklesende hemen göremicegegim ama ben mail adresimi yazmak istiyorum amelyati bu doktorlarda olmus bayanlar bana resimlerinizi yollayabilirseniz fazla birseymi istiyorum bilmiyorum ama beni anliyorsunuzdur umarim!! ben yurt disinda yasiyorum hem doktorlarla konusmadan önce fikrim ve bilgim olsun istiyorum yakinda olsam hemen bugün giderdim :26:
Merhaba kum_tanesi :)
Kas zarı altı literatüre geçmiş en doğal sonucu gösteren şahane yöntem kendimden biliyorum :))
Ve yapılan ameliyat sonuçlarına baktığımda yine kas zarı altı yöntemiyle yapılanları daha çok beğeniyorum :)
Turan Tuğrul adını duyduğum fakat yaptığı işleri görmediğim biri yine buradaki arkadaşların anlattığı gördüklerinin pek doğal durmadığıydı.Yorumsuz kalayım bilmiyorum genel anestezi olmadan bence bu zor olur çünkü detayı detayına hatırlamak istemezsin diye düşünüyorum..
Naci Çelik'e ameliyat olan arkadaşlarım var mutlu mesutlar hem kendisi uygun görürse kas zarı altı yöntemini de uyguluyor ayrıca
Barış Çakır'a gelince ne söylesem az gelir :)) Kendisi kas zarı altı yöntemini uyguluyor her türlü göğüs tipinde.. Kası kesmeyi uygun bulmuyor bu yüzden ameliyat sonrası süreç daha hızlı geçiyor (taş çatlasın 1 hafta) fikir edinmen için seni ekledim canım bakarsın..
Umarım doktorunu kısa zamanda bulur ameliyatını güzelce olup sonrasında keyfini sürersin :))
Boll şans dilerim
Kum tanesi ben adresini kopyaladım fakat mail adresi yazmak yasak editleyip silersin(yorumunun altında mesaj düzenleme panelinden)
Sagol oraletcigim resimlerini görmem icin bir kac yorum daha yapmaliymisim az kaldi ha gayet edeyim görecegim yakindasenin bu pozitiv halini cok begeniyorum ya burayi nerdeyse gece gec saatlere kadar okudum sen ne sekersin öyle hep pozitiv bayildim bana cesat verdin cok sagol aslinda benim öyle dogal felan olsun felan gibi bir istegim yok böyle bildigin portakal gibi yusyuvarlak olabilir ama tabi saglikli vede az agrili olsun aslinda bir fotograf var istedigim gögüs tam bu nasil yükleniyor bulursam yükleyecegim ordan seninde fikrini alabilirim :90: kas altini hic düsünmedim zaten kasi kestirme taraftari degilim hemde ne bilim agrilar felan..kas üstü diyordum hep o yüzden kas zarini senden dolayi arastirdim harikaymis tekrar sagol canim!!!
yazılanları okurken inanılmaz heycanlanıyorum ya ben bu duruma geldiğimdee nolucak hiç bilemiyorumkızlar bende ekledim sizi benim arkdşlık isteğimide kabul edermsnz resmleri görmek istiyorumda fikir açısından
sanirim düzenledimbecerebildim nihayet birseyide yakinda ögrenirim burayi cok heyecanliyim valla ucaga atlayip hemen yaptirasim var sonrada yaza merhaba aslinda ben cok korkagimdir kac senedir istiyorum ama arastirmakdan bile korktum yani bu yazilariniz beni cesaretlendirdi valla!! yurt disinda piskologa gideceksinde ruh haline göre izin cikacak ameliyata sonra kimse yaptirmiyor burda bayagi abest kaciyo ben istedigimi söyledigimde bana ne kadar yüzeyselsin diyen arkadaslarimda cikti dogal insan yapisina önem veriyorlarmismis felan tamam haklilar ama ben erkek gibi gezdigimdede benim dogal halim kadinmi erkekmi anlasilmiyor tabi
:)) Pozitifim çünkü hayata artık böyle bakıyorum. Olduğum gibiyim artık:)) Kimi insan çocuk sahibi olunca mutluluğu yakalar benimde ikiz çocuklarım var :)
Verdiğin mail adresine mail gönderdim oraya gönderebilirsin resmi burada paylaşmak belki yasak olabilir daha önce olmadı çünkü :)) Kas zarı altı için araştırmalarının devamını dilerim başlı başına harika bir teknik. :) Ben susayım göğüslerim konuşsun hatta
Canım soracağın bir şey olursa yardımcı olurum sana. Hakkında hayırlısı..
evett bi kaç mesaj daha yazmam gerekiyomuş :):) bu arada izler tamamen geçiyomu krem vs veriyomu doktorlar yani o iz öyle sürekli kalmayacak değil mi :44:Canım sen benim listemdesin :)
aksam eve gidince ilk yapacagim sey resimlerine bakmak olacak :) simdi is yerindeyim:) cok sagol oralet sana bende yazdim aksam görüsürüz arkadaslar simdi toplantiya girmem lazim ama aklim gögüslerde nasil olacak bilmiyorum agzimdan salakca birsey cikmaz umarim :)
meme altı : Meme protezinde en iyi görüşe sahiptir.
Kanama kontrolü daha iyi yapılır Kas zarı teknik, en iyi meme altı çizgiden yapılır.
Memenin en önemli bölgesi olan meme başında iz yoktur ancak denizde, bikini yukarı kayarsa iz görünebilir.
Bikini ile plaj voleybolu oynamaktan çekinebilirsiniz.
Hasta ayakta dururken, hastaya karşıdan bakan birisi bu izi göremez, sütyenin izi içinde kalır. barış çakırın sitesinde bu şekilde yazıyor. yani bu durumda en iyi yöntem bu gibi duruyor fakat çoğunuz koltuk altından olmuşsunuz sanırım. bu yüzden böyle bir soru sordum benm vücdmdaki yaralar izler çabuk geçmez yenilemez kendini yani uzun süre bu izlede dolanmak istemem :20
Canım koltuk altından protezi sadece kas altı yöntemiyle ameliyat olan hastalara uygulayabiliyorlar.
Benim meme altından kondu. Koltuk değil. Ve çoğu kişide meme altından kondu.. İzler 1.yılında daha iyi duruma geliyor kiminde daha kısa sürede belli bile olmuyor. Bu kişiden kişiye değişiyor.. İzler konusunda canını sıkma doktorunun önerdiği jeli kullan faydasını göreceksin mutlaka.
anladım cnm teşekkür ederm resmlerni gördm gerçekten çok güzel olmuşlar darısı benim ve tüm isteyenlerin başınaa
Sağol canım senin ikinciyi düşünmene üzüldümama mutluluğu yakalayacaksan sayısının bir önemi yok hayırlısı olsun canım inşallah bu kez yere göğe sığmaz mutluluğun :) Güzel düşün güzel sonuç al :)
Çamaşırsızken atletsiz hallerim gibi yine yakınlar alttan elimle yukarı itmem yetiyor bir araya gelmeleri için. Yani ekstra bir çaba veya çamaşır hilesi yokSen iki hafta önce mi ameliyat oldun anlamadım tam olarak. Eğer öyleyse ikinciyi düşünmen için çok çok çok erken be canım ne yaptın sen. Bu ameliyatların belli bir evresi var işte budur denmesi için hiç yoksa 6 yetmezse 12 ayı var. Daha sen hiçbir şey görmüş değilsin ne şekil ne şemal bu kararı almak için çok erken bekle ödemlerin geçsin kendisine gelsin göğüslerin zaman içinde oturup seni mutlu edeceğine inanıyorum :) Birazcık sabır :)
Şu an nasıl görünürse görünsün normal daha vücudun alışma evresinde çok uzun sürmüyor bu bir sonraki doktor kontrolünde ameliyat olduğunu unutursun bile gör bak :) Özelden sana mail adresimi yazarım istediğin zaman gönderirsin sana yorumumu yaparım canım. Daha diyorum ya sen hiçbir şey görmedin o yüzden iki haftadan sonra daha da oturmaya başlayacak 1.ayında gör bak olmadı 3 kesin seveceksin :) Bu sürecini stressiz geçirmeye bak ne kadar az stres o kadar çabuk iyileşir sonuç alırsın. Daha bitmemiş süreç üzerine kararlar verme sadece bekle, boll bitki çayı tüket doktorun önerirse. Görüşürüz maili atıyorum şimdi sana..
canım çok tatlısın tşkr ederim:)obsesiflik yapıyorum galba..cc bazında konuşulunca nie benimki 200 die üzüldüğümden küçük oldu işte diorum,300 den aşağısını taktırmayın boşuna olur falan yazmışlar..aslında göğüs altı ölçümü omuz genişliği normal meme dokusu ne kadrdı falan çok önemli sanırsam=)şimdi bnm göğüs altım 65cm 46 kilo kızım.. bana 300 olmazdı evt bunu yeni yeni anlıyorum=))doktorumu aradım üzülüyorum die,hemen ölç göğüslerini dedi..baktım 83..farka bak dedi baktım 18,tamam işte c cup daha ne istiyosun diyince ayıktım=))2.yi düşünmüorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?