• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Kesi izi 4 en fazla 4,5 santim kadar oluyor ama poisa arkadaşımızda daha da kısaydı resimlerinde.
Nagor marka protez kullanıyor.

Soru soracaksın tabiki canım bu yüzden paylaşım sitesindeyiz ;)

Oraletcim, süper olmuş cicilerin, nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: tebriklerim :71: Bariş bey'le mutlaka görüşmeliyim :)
Kendi dokun varmıydı önceden, kaç beden sütyen giyiyordun?

Oraletcim, süper olmuş cicilerin, nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: tebriklerim :71: Bariş bey'le mutlaka görüşmeliyim :)
Kendi dokun varmıydı önceden, kaç beden sütyen giyiyordun?

Teşekkür ederim hakkaten süper olmuşlar :)))
Her gece uyumadan önce telefonuma kaydettiğim resimlerime bakıyorum bundan daha güzeli olamazdı diyorum :)) Doktorum kontrollerde hadi şu şaheserlere bakalım diyor :D Kendisi de bende mütevazi olamıyoruz :)))

Benim daha önce az biraz dokum vardı hani ne kadar yarım lomunun yarısının yarısı kadar..
Ama bu doku bile fark ediyor tabi. Eskiden 75 a dolmuyordu hatta şöyle diyeyim benim hiç 75 beden sütyenim olmadı 85 beden ekstra full dolgulu kullanırdım..

Teşekkür ederim hakkaten süper olmuşlar :)))
Her gece uyumadan önce telefonuma kaydettiğim resimlerime bakıyorum bundan daha güzeli olamazdı diyorum :)) Doktorum kontrollerde hadi şu şaheserlere bakalım diyor :D Kendisi de bende mütevazi olamıyoruz :)))

Benim daha önce az biraz dokum vardı hani ne kadar yarım lomunun yarısının yarısı kadar..
Ama bu doku bile fark ediyor tabi. Eskiden 75 a dolmuyordu hatta şöyle diyeyim benim hiç 75 beden sütyenim olmadı 85 beden ekstra full dolgulu kullanırdım..

oraletcim maşallahın var gerçekten..ben 2. ameliyatıdüşünüorum artık..seneye mezun oluyorum ozaman inş. o yüzden ufaktan daha şişlerim inmedi ama bakınmaya başladım=))yaa şunu sorucam çamaşırsız da böyle bitişikler mi??benim daha 2. hafta doldu bugün o yüzden çok sertler hiçhareket etmiolar ama ayrık 2 top şekinde olmaları normal mi??sana fotolarımı yolluycam müsait olunca bi bakar mısın??öyle denemek maksatlı çamaşırlar aldım bakiim die yok taş gibiler..zamanla yakşalır dimiiii??en azından olana kadr beni tatmin etsinler istiyorum da=)bi de sence 2. haftadan sonra boyutu değişir mi artık?doktorum daha büyük gelebilir gözüne yaklaşınca dedi ama???

85 beden extra full dolgulu.... amaninnnnnn...

ne büyük külfetti öyle değil mi onu taşımak filan.. neymiş ki zorumuz arkadaş ben anlamadım... oysa estetiğimizi olduk tüm içi sünger kaplı sütyenler çöpe... dantelli, süslü püslü incecik sütyenler gardolaptaki en güzel yere..

ne büyük külfetti öyle değil mi onu taşımak filan.. neymiş ki zorumuz arkadaş ben anlamadım... oysa estetiğimizi olduk tüm içi sünger kaplı sütyenler çöpe... dantelli, süslü püslü incecik sütyenler gardolaptaki en güzel yere..

yavvvv yapmayın kızlar!!!!
olan var olmayan var yapmayın bunu bana:))valla kar kış demeyeceğim.yürüyerek gideceğim İstanbul'a :1: :1: :1:

oraletcim maşallahın var gerçekten..ben 2. ameliyatıdüşünüorum artık..seneye mezun oluyorum ozaman inş. o yüzden ufaktan daha şişlerim inmedi ama bakınmaya başladım=))yaa şunu sorucam çamaşırsız da böyle bitişikler mi??benim daha 2. hafta doldu bugün o yüzden çok sertler hiçhareket etmiolar ama ayrık 2 top şekinde olmaları normal mi??sana fotolarımı yolluycam müsait olunca bi bakar mısın??öyle denemek maksatlı çamaşırlar aldım bakiim die yok taş gibiler..zamanla yakşalır dimiiii??en azından olana kadr beni tatmin etsinler istiyorum da=)bi de sence 2. haftadan sonra boyutu değişir mi artık?doktorum daha büyük gelebilir gözüne yaklaşınca dedi ama???

Sağol canım senin ikinciyi düşünmene üzüldüm :( ama mutluluğu yakalayacaksan sayısının bir önemi yok hayırlısı olsun canım inşallah bu kez yere göğe sığmaz mutluluğun :) Güzel düşün güzel sonuç al :)
Çamaşırsızken atletsiz hallerim gibi yine yakınlar alttan elimle yukarı itmem yetiyor bir araya gelmeleri için. Yani ekstra bir çaba veya çamaşır hilesi yok ;) Sen iki hafta önce mi ameliyat oldun anlamadım tam olarak. Eğer öyleyse ikinciyi düşünmen için çok çok çok erken be canım ne yaptın sen. Bu ameliyatların belli bir evresi var işte budur denmesi için hiç yoksa 6 yetmezse 12 ayı var. Daha sen hiçbir şey görmüş değilsin ne şekil ne şemal bu kararı almak için çok erken bekle ödemlerin geçsin kendisine gelsin göğüslerin zaman içinde oturup seni mutlu edeceğine inanıyorum :) Birazcık sabır :)
Şu an nasıl görünürse görünsün normal daha vücudun alışma evresinde çok uzun sürmüyor bu bir sonraki doktor kontrolünde ameliyat olduğunu unutursun bile gör bak :) Özelden sana mail adresimi yazarım istediğin zaman gönderirsin sana yorumumu yaparım canım. Daha diyorum ya sen hiçbir şey görmedin o yüzden iki haftadan sonra daha da oturmaya başlayacak 1.ayında gör bak olmadı 3 kesin seveceksin :) Bu sürecini stressiz geçirmeye bak ne kadar az stres o kadar çabuk iyileşir sonuç alırsın. Daha bitmemiş süreç üzerine kararlar verme sadece bekle, boll bitki çayı tüket doktorun önerirse. Görüşürüz maili atıyorum şimdi sana..

Aynen canım onu bunu geçtim atlet giymek bile ayrı keyif :)
Hakkaten yokluğun hiçbir hali iyi değil isteyen herkese nasip olur dilerim bunu yaşamak.

benimde öyle bir sütyenim vardı ten rengi 85 beden full dolgu kalın kazaklarda ancak onunla göğüsüm varmış gibi duruyordu kocaman bişiy napimmm :) protez gibi işlev görüyordu yani .onu dışardan takıp sürekli o demirlerinin varlığını ,battığını hissetmektense içinde silikon olupta hissetmemek çok daha güzel:1:

Arkadaşlar selam, ben göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum, kafam çok karıştı, salih mollaosmanoğlu'na olacaktım ama bazı olumsuz haberler okudum, şimdi nuri çelik mi, barış çakır mı, zekeriya kul mu, fuat yükselmi, yoksa salih bey de iyi midir kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum, bir de fiyatları nasıl? ben salih beyden 3.500 rakam almıştım

benimde öyle bir sütyenim vardı ten rengi 85 beden full dolgu kalın kazaklarda ancak onunla göğüsüm varmış gibi duruyordu kocaman bişiy napimmm :) protez gibi işlev görüyordu yani .onu dışardan takıp sürekli o demirlerinin varlığını ,battığını hissetmektense içinde silikon olupta hissetmemek çok daha güzel:1:

:)) Aynı dilden konuşunca çabuk anlıyoruz birbirimizi keyfini sür canım bu mutluluk hakkındır :):92:

cnm ben barış beye burun estetiği olmayı düşünüorum.burun ve göğüs olmayı düşünüorum.göğüsten memnunsunda burunda güvenemiorum ne dersin?

Barış Bey'in yaptığı burunları gör tekrar düşün derim :) Burunda çok iddialıdır burun ameliyatı olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim canım :))

Arkadaşlar selam, ben göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum, kafam çok karıştı, salih mollaosmanoğlu'na olacaktım ama bazı olumsuz haberler okudum, şimdi nuri çelik mi, barış çakır mı, zekeriya kul mu, fuat yükselmi, yoksa salih bey de iyi midir kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum, bir de fiyatları nasıl? ben salih beyden 3.500 rakam almıştım

Merhaba sweetcandycim, göğüs dikleştirme operasyon fiyatlarını bilmiyorum Barış Bey'in. Ama web sayfasındaki iletişim bilgilerinden aradığında eminim telefonda da olsa bir rakam verirler. Bu dikleştirme operasyonlarındaki fiyat skalasını da bilmiyorum. Salih Bey in ismini ilk kez sende duydum.

Saydığın isimlerden (Nuri değil Naci Çelik sanırım bahsettiğin ;) ) Naci ve Barış Bey'i biliyorum onlarla görüş sana en iyi yolu göstereceklerdir :) Doktor bulma aşamanda kolaylıklar dilerim. Genelde meme büyütme ile ilgili doktorların fiyatlarını aşağı yukarı biliyorum ama dikleştirme konusunda yardımcı olamadım kusura bakma. Umarım kısa zamanda doktorunu bulursun..

Mumu02 sende mi barış beye oldun sakıncası yoksa bende resimlerini gorebilirmiyim

yavvvv yapmayın kızlar!!!!
olan var olmayan var yapmayın bunu bana:))valla kar kış demeyeceğim.yürüyerek gideceğim İstanbul'a :1: :1: :1:

:))) bence de sen karkış deme düş yollara... hem yaza daha formda girersin, bizim kervana katılır ortalığı kasıp kavurursun.. baksana burda yazı yazan pek çok hatun yazın gelmesini iple çekiyo...

derken kara kışa beyazlara büründük ya,yine, hadi hayırlısı.. :) inat mı yapıyo nedir,anlamadım ki arkadaş :))

Son düzenleme:
Back