• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.

Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus

gecmıs olsun tatlım:71::71::nazar:

Evet bu konuda bir tek doktor yardımcı olabilir. Benim mesela kendi göğsüm küçük bir damla şeklinde, o yüzden ben yuvarlak protez istiyorum, daha dolgun görünsün diye. Damla protezle daha da 'damla' görünmesini istemiyorum. Doktor ne diyecek bakalım :26:
Oraletcim, senin kendi şeklin nasıldı acaba?

Eğer mevcut göğüs dokusu sarkık ise bende yuvarlağın daha iyi duracağını düşünmekteyim..
Benim eskiden öyle damla veya yuvarlak diyeceğim bir şekli şemali yoktu ki limonvari diyeyim ama çeyrek :60::60:

bende yoğun bir araştırma içindeyim şuan göğüslerin gayet dolgun ve estetik görünüyor çok beğendim gerçekten kaç cc silikon uygulandı operasyon öncesi ölçüleriniz neydi şuan kaç oldu bunları merak ediyorum çünkü benim göğsüm azda olsa var amacım daha dolgun ve estetik hale getirmek ayrıca 1sene olmus yapılalı zamanla çok daha doğal bir hal alıyor sanıırm.

Merhaba biricik, o görüntüyü bedenimde taşımak inan benim için büyük mutluluk :16::16:
Bana 290 cc damla protez konuldu.Operasyon öncesi bedenimi bilmiyorum eski hallerini ölçmek aklımdan geçmemişti tek istediğim o hallerinden kurtulmaktı :90:
Şu an 34 c cup'um. Göğüslerin oturma süreci kişiden kişiye ve ameliyat yöntemine göre değişiyor. Sürecin her hali ayrı güzel, Birinci yılda tamamen oturmuş bir görüntü görüyorsun :)) Zamanla dediğin gibi daha doğal bir görüntüye kavuşuyor, ödemler iniyor, protez yumuşamaya başlıyor ve sonra bol keyif ve sefa sürme dönemi :)))

tatlım çok güzeller ya :nazar: ne kadar güzel ameliyat evresini atlattınız ve keyfini sürüyosunuz düşünüyorumda anlatılmaz bi mutluluktur eminim :61: çok özeniyorum çoook inşallah kısa zamanda bende bunları yaşarım ve sorunsuz bi şekilde atlatırım

tatlım çok güzeller ya :nazar: ne kadar güzel ameliyat evresini atlattınız ve keyfini sürüyosunuz düşünüyorumda anlatılmaz bi mutluluktur eminim :61: çok özeniyorum çoook inşallah kısa zamanda bende bunları yaşarım ve sorunsuz bi şekilde atlatırım

Canım insana en güzel bedenen ve ruhen destek :))) Sanki ameliyatımı iki gün önce olmuşum içim içime sığmıyormuş gibi hissediyorum böylesi bir mutluluk ancak yaşanır :)) İnşallah kısa zamanda hayallerine kavuşursun be canım. Doktor çok önemli bu aşamada doktorun iyiyse sıkıntısız bir şekilde atlatırsın keyfini sürersin hakkında hayırlısı canım. :)

merhaba, ben de çok araştırdım ve 8 martta barış bey e ameliyat oldum..kafamda çok soru işareti varken,oralet ve poisanın resimlerin gördüm .hemen resim göndediğiniz için çok teşekkürler kızlar.. ikinizinki de çok güzel olmuştu.. benim sargılarım dün açıldı..direnlerden kurtulduğum için çok mutlyum..henüz şekil olarak çok sertler,çok bişey söyleyemiyorum..biraz daha yumşamasını bekliyorumm ve de güzel sütyenler almayı :)

merhaba, ben de çok araştırdım ve 8 martta barış bey e ameliyat oldum..kafamda çok soru işareti varken,oralet ve poisanın resimlerin gördüm .hemen resim göndediğiniz için çok teşekkürler kızlar.. ikinizinki de çok güzel olmuştu.. benim sargılarım dün açıldı..direnlerden kurtulduğum için çok mutlyum..henüz şekil olarak çok sertler,çok bişey söyleyemiyorum..biraz daha yumşamasını bekliyorumm ve de güzel sütyenler almayı :)

Canım geçmiş olsun :nazar::nazar: ve hayırlı uğurlu olsun ameliyatın güzel günlerde kullan cicilerini :))
Artık daha rahatsındır hareket anlamında süper :)) :92::92: Sürecini burada bizimle paylaşabilirsin. Bu dönemdeki adımlarda sana yardımcı olurum seve seve :))

15 gün sonra bile şekilleri çok farklı olacak merak etme.
ilk gördüğümde ben de pek bişey diyememiştim çok sertlerdi iki taş gibi sağa sola asla hareket etmiyorlardı. ayrıca çok şişti. şimdi 1 ay doldu bariz fark var . oralet 15. günde bile şekil almaya başlayacak göreceksin demişti, hakikaten direnlerin alındığı günle 15. gun kontrolum arasında bile dağlar kadar fark vardı. oraletin tecrübelerini yabana atmayın :)

15 gün sonra bile şekilleri çok farklı olacak merak etme.
ilk gördüğümde ben de pek bişey diyememiştim çok sertlerdi iki taş gibi sağa sola asla hareket etmiyorlardı. ayrıca çok şişti. şimdi 1 ay doldu bariz fark var . oralet 15. günde bile şekil almaya başlayacak göreceksin demişti, hakikaten direnlerin alındığı günle 15. gun kontrolum arasında bile dağlar kadar fark vardı. oraletin tecrübelerini yabana atmayın :)

Kurulan her cümle tecrübeyle sabit :)) Bu arada abcj'ciğim 3.ayda hatırı sayılır bir değişim daha göreceksin :)) :71:

teşekkür ederim abcj Barış Bey hakkaten çok ilgili ve senin isteğin güzel göğüsler ve sonrasında mutluluksa bunu yatarıyor. Hala daha şişlik ve sertlik var ama görüntü yavaşta olsa toparlanmaya başladı şu an hoşnutum kesinlikle :)) Gerçekten yaptıklarını izlerken abartılı olmayan doğal göğüs istediğimi anladım. Geçen Perşembe günü bu saatlerde hastane odamda yemeğimi yiyordum :) Bugün sporcu sütyenimle ikinci günümü yaşıyorum. Benim her şey dahil 5 bin tuttu. 290 cc damla silikon Barış Bey le karar verdik. Birazdan Barış Bey'i arayacağım. Şu anki mutluluğumu paylaşmak istiyorum :))

mehaba oralet, ben de yeni ameliyat oldum ve 250de israr ettim, şimdi bunalımdayım küçük oldular diye :(
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok:(( isteklerimiz mi farklı, hata mı yaptım anlayamıyorum, çokkkk sinirlerim bozuuukkk :(
fotoğrafın var mı forumda, varsa bakabilir miyim sakıncası yoksa

şimdiden teşekkürler

Oraletcigim albüm yaptım tatlım,bekliyorum :66:

merhaba, biraz tuhaf mı oluyor bilemiyorum, kusura bakma nolur. ben yeniyim sitede, uzun süre takip ettim ama yeni üye oldum, ben de yeni ameliyat oldum, geçen çarşamba ve 250cc de israr ettim, diğerleri çok büyük olur gibi geldi. gördüğüm fotolar da bana büyük geldi ama şimdi bunalımdayım küçük oldular diye :( en azından 275 olmalıydı galiba, bir de daha 1 hafta olmadı, küçülecekler, inecekler ileride diye bunaldım.
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok:(( isteklerimiz mi farklı, hata mı yaptım anlayamıyorum,
beni arkadaş olarak ekler misin rica etsem, fotoğraflarına bakabilitr miyim? tekrar kusura bakma , tuhaf oluyorsa

şimdiden teşekkürler

canım çok tatlısın tşkr ederim:)obsesiflik yapıyorum galba..cc bazında konuşulunca nie benimki 200 die üzüldüğümden küçük oldu işte diorum,300 den aşağısını taktırmayın boşuna olur falan yazmışlar..aslında göğüs altı ölçümü omuz genişliği normal meme dokusu ne kadrdı falan çok önemli sanırsam=)şimdi bnm göğüs altım 65cm 46 kilo kızım.. bana 300 olmazdı evt bunu yeni yeni anlıyorum=))doktorumu aradım üzülüyorum die,hemen ölç göğüslerini dedi..baktım 83..farka bak dedi baktım 18,tamam işte c cup daha ne istiyosun diyince ayıktım=))2.yi düşünmüorum şimdi:D:D

mehaba oralet, ben de yeni ameliyat oldum ve 250de israr ettim, şimdi bunalımdayım küçük oldular diye :(
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok:(( isteklerimiz mi farklı, hata mı yaptım anlayamıyorum, çokkkk sinirlerim bozuuukkk :(
fotoğrafın var mı forumda, varsa bakabilir miyim sakıncası yoksa

şimdiden teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun :) Daha yeni ameliyat olmuşsun daha bir şey görmeden neyin pişmanlığını yaşıyorsun lütfen topla kendini ;) Forumda 200 cc taktıran var. Ve o da yazılanlardan dolayı bunalıma girmişti ikinci bir ameliyatı düşünmüştü hatta bak onuda ekleyeyim arka sayfalardan okumuş olursun. Doktoruyla konuşmuş bir iki küçük hesapla 34 c olduğunu öğrenince şimdi keyfi yerinde. Yani uzun lafın kısası herkesin bedeni farklı. Senin bedenin buna müsaitse bu yapılmıştır. Canını sıkma lütfen kendini başkasıyla kıyaslama aynaya bak görüntü konuşur zaten. Mutlu musun mutsuz musun? Ki sen daha yeni ameliyat oldun biraz daha beklemen lazım aynadan net görüntü sonucunu alabilmen için. Daha oturmadı çünkü otursun az biraz sabır. Ben canlı canlı 250 cc gördüm ve görünce anladımki sayılara biraz fazla önyargılı bakıyoruz. Çünkü hiçte küçük değildi ;))
Moralini ve sinirlerini yok yere harap etme. :92:

Son düzenleme:
oralet, çok teşekkür ederim..
resmen kendime inanamıyorum ben de, ameliyat öncesi doktora 175lerden bahseden bendim, 250-300 arası dediklerinde yooook, ben çok az değişiklik istiyorum diyen bendim, şimdi bu memnuniyetsizlik ne anlayamıyorum. küçük olmadılar gerçekten farkındayım ama sayılara takılıyorum galiba..
kaç gündür ikinci ameliyatı düşünüyorum resmen, hem de saçmaladığımı bile bile... :S
korkum işte bir de zamanla doğallaştıkça gözüme daha mı iyi görünecekler, yoksa daha mı küçük görünecekler, nasıl fotoğraf konulduğunu bilsem, fotoğraf koyucam en kısa zamanda, tabi bir de bu sporcu sütyenini atmam lazım önce galiba....

oralet, çok teşekkür ederim..
resmen kendime inanamıyorum ben de, ameliyat öncesi doktora 175lerden bahseden bendim, 250-300 arası dediklerinde yooook, ben çok az değişiklik istiyorum diyen bendim, şimdi bu memnuniyetsizlik ne anlayamıyorum. küçük olmadılar gerçekten farkındayım ama sayılara takılıyorum galiba..
kaç gündür ikinci ameliyatı düşünüyorum resmen, hem de saçmaladığımı bile bile... :S
korkum işte bir de zamanla doğallaştıkça gözüme daha mı iyi görünecekler, yoksa daha mı küçük görünecekler, nasıl fotoğraf konulduğunu bilsem, fotoğraf koyucam en kısa zamanda, tabi bir de bu sporcu sütyenini atmam lazım önce galiba....

:)) Sayıları bir kenara bırak aynalara bak :) Bazen bir cc çok büyük diyebiliyoruz ama kişinin üzerinde gördüğümüzde tahmin ettiğimiz kadar büyük durmadığını anlıyoruz. Daha güzel görünecekler rahat ol sen. Protez küçülmez ödemlerin iner. Mevcut halinden daha da şekilli güzel olur. Sporcu sütyeni muhakkak edin ilk iki ay sırf onu tak. Doktorun ne zaman onay verirse o zaman diğer çamaşırları kullanmaya başlarısın ;)

Son düzenleme:
oraletcim çokkk çok teşekkür ederim cevaplarına. şu anda ameliyat sonrası verilen o kalın sporcu sütyenini takıyorum halen.
senin resimlerin süperr görünüyorr, maşallah maşallahh :nazar:
benim kesinlikle sana oranla daha küçük, en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim ben de

Back