oraletcim çokkk çok teşekkür ederim cevaplarına. şu anda ameliyat sonrası verilen o kalın sporcu sütyenini takıyorum halen.
senin resimlerin süperr görünüyorr, maşallah maşallahh
benim kesinlikle sana oranla daha küçük, en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim ben de
oralet çoookk tatlı dimiiiiiii?:)senin durumun bende de oluşmuştu çokk tatlı anlayıto bayılıyorum ona ben:)3.haftam dolmak üzere benim ve oraletin dedikleri haklı çıkıyo..bana da 200 cc takıldı,gerçi ben kilo almaya uğraşan biriyim zayıflıktan ölücem=),ama nası üzülüyodum çok ağrım olmuştu bu mu ya 200 cc için mi diodum..gerçekten çok değişiyo şekli..küçülücek die üzülüyodum..tip okuyorum ben bi de iice bunamıştım o ara:)yaa boyuta bence çok takılma benim vücuduma göre epey büyük olduğunu söylüyolar görenler bizim vücut algımız bozuluyo bu ameliyatın hemen sonunda bence:)benim yuvarlak ,üstte çokkk dolgunluk istemiştim yüksek profil koyuldu o yüzden..şimdiden dekoltemden çok memnunum..yanlarda 2 top gibi dururken anlaşılmıyo boyutu..ortaya yaklaşınca anlıyosun ne olmuş..küçülüceğini düşünme..200 cc cik koyulmuş ve 3. haftasında biri olarak söylüyorum bunları