Teklifini kabul ettim=)
Kesi izi 4 en fazla 4,5 santim kadar oluyor ama poisa arkadaşımızda daha da kısaydı resimlerinde.
Nagor marka protez kullanıyor.
Soru soracaksın tabiki canım bu yüzden paylaşım sitesindeyiz
Oraletcim, süper olmuş cicilerin, nazar değmesintebriklerim Bariş bey'le mutlaka görüşmeliyim :)
Kendi dokun varmıydı önceden, kaç beden sütyen giyiyordun?
Teşekkür ederim hakkaten süper olmuşlar :)))
Her gece uyumadan önce telefonuma kaydettiğim resimlerime bakıyorum bundan daha güzeli olamazdı diyorum :)) Doktorum kontrollerde hadi şu şaheserlere bakalım diyorKendisi de bende mütevazi olamıyoruz :)))
Benim daha önce az biraz dokum vardı hani ne kadar yarım lomunun yarısının yarısı kadar..
Ama bu doku bile fark ediyor tabi. Eskiden 75 a dolmuyordu hatta şöyle diyeyim benim hiç 75 beden sütyenim olmadı 85 beden ekstra full dolgulu kullanırdım..
85 beden extra full dolgulu.... amaninnnnnn...
ne büyük külfetti öyle değil mi onu taşımak filan.. neymiş ki zorumuz arkadaş ben anlamadım... oysa estetiğimizi olduk tüm içi sünger kaplı sütyenler çöpe... dantelli, süslü püslü incecik sütyenler gardolaptaki en güzel yere..
oraletcim maşallahın var gerçekten..ben 2. ameliyatıdüşünüorum artık..seneye mezun oluyorum ozaman inş. o yüzden ufaktan daha şişlerim inmedi ama bakınmaya başladım=))yaa şunu sorucam çamaşırsız da böyle bitişikler mi??benim daha 2. hafta doldu bugün o yüzden çok sertler hiçhareket etmiolar ama ayrık 2 top şekinde olmaları normal mi??sana fotolarımı yolluycam müsait olunca bi bakar mısın??öyle denemek maksatlı çamaşırlar aldım bakiim die yok taş gibiler..zamanla yakşalır dimiiii??en azından olana kadr beni tatmin etsinler istiyorum da=)bi de sence 2. haftadan sonra boyutu değişir mi artık?doktorum daha büyük gelebilir gözüne yaklaşınca dedi ama???
85 beden extra full dolgulu.... amaninnnnnn...
ne büyük külfetti öyle değil mi onu taşımak filan.. neymiş ki zorumuz arkadaş ben anlamadım... oysa estetiğimizi olduk tüm içi sünger kaplı sütyenler çöpe... dantelli, süslü püslü incecik sütyenler gardolaptaki en güzel yere..
yavvvv yapmayın kızlar!!!!
olan var olmayan var yapmayın bunu bana:))valla kar kış demeyeceğim.yürüyerek gideceğim İstanbul'a
Canım geç olsun güç olmasın hayırlısı neyse hakkında o olsun :)
benimde öyle bir sütyenim vardı ten rengi 85 beden full dolgu kalın kazaklarda ancak onunla göğüsüm varmış gibi duruyordu kocaman bişiy napimmm :) protez gibi işlev görüyordu yani .onu dışardan takıp sürekli o demirlerinin varlığını ,battığını hissetmektense içinde silikon olupta hissetmemek çok daha güzel
cnm ben barış beye burun estetiği olmayı düşünüorum.burun ve göğüs olmayı düşünüorum.göğüsten memnunsunda burunda güvenemiorum ne dersin?
Arkadaşlar selam, ben göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum, kafam çok karıştı, salih mollaosmanoğlu'na olacaktım ama bazı olumsuz haberler okudum, şimdi nuri çelik mi, barış çakır mı, zekeriya kul mu, fuat yükselmi, yoksa salih bey de iyi midir kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum, bir de fiyatları nasıl? ben salih beyden 3.500 rakam almıştım
Evet Bende Barış beye ameliyat oldum. 6 ay oldu=)) Ekliyorum
meraba mumu ben de ameliyat olucam fikir edinmek icin resimlerini gorebilirmiyikm arkadas olarak eklermisin beni
yavvvv yapmayın kızlar!!!!
olan var olmayan var yapmayın bunu bana:))valla kar kış demeyeceğim.yürüyerek gideceğim İstanbul'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?