Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Meme altı kesisi kaç santim oluyor acaba? Ve sana takılan protezin adın biliyormusun?
Çok sorum var kusura bakma

oralet canım benim çok saol baktım mailine.11 inde kontrolüm var sorarım doktoruma da ilacı. şimdilik bepanten sürüyorum kremini iyi yumuşatıyo iz yerlerini. ama izlerin iyileşme sürecini de hızlandırırsam tam süper olacak

henüz olmadım tatlım.ama oralet ve poisayı görünce öne çektim bu işi :)
kar kalksın ilk işim randevu almak olacak kısmetse.dağ başında görev yapıyorum yollar kapalı.

leyla10 meslektaşız herhalde öğretmen misin bende 15 tatilde fırsat bulup ameliyat oldum.tabi forumdan öncelikle oraletcim o kadar güzel rehber oldu ki bu işe karar vermek için doğru yerdesiniz

leyla10 meslektaşız herhalde öğretmen misin bende 15 tatilde fırsat bulup ameliyat oldum.tabi forumdan öncelikle oraletcim o kadar güzel rehber oldu ki bu işe karar vermek için doğru yerdesiniz

yok canım öğretmen değilim.maalesef bize 15 tatil yok :2: olsaydı hiç kaçırmazdım zaten fırsatı.sana da geçmiş olsun bu arada ve tabikide hayırlı uğurlu olsun.Memnunsundur inşallah.Sende Barış Beye mi ameliyat oldun?

Arkadaslar ıstanbulda onerebılecegınız hastane doktor varmı?
Fıyat aralıkları nedır? Amelıyat sonrası nasıl cokmu agrılı cok ıstıyorum ama cokta korkuyorum bana yardımcı olun lutfen..

yok canım ben devlet hastanesinde ameliyat oldum ama barış bey in mutlu ettiği hatunların tecrübelerinden faydalandım diyebilirim. onları okadar mutlu etti ki onların enerileride bize yansıdı ve cesaret verdi bende gıyaben teşekkürlerimi sunuyorum:) barış beye oraletcimi,poisayı bu kadar mutlu etmeseydi bize kim rehber olacaktı demi

henüz olmadım tatlım.ama oralet ve poisayı görünce öne çektim bu işi :)
kar kalksın ilk işim randevu almak olacak kısmetse.dağ başında görev yapıyorum yollar kapalı.

Hadi hayırlısı Leylacım, tabi kızlar çok destek ve cesaret veriyor :) senden de haber bekleyeceğiz..
Ben önce yurt dışında memleketimde yaptırmaya düşünüyordum, ama çok pahalıya geliyor, birde oturduğun yerde daha uygun oluyor istediğin zaman doktorunla görüşmeye gidebiliyorsun.

Canım fikir edinmen için teklifini kabul ettim. Bakarsın :)

Barış Bey'in kendi web sitesinde irtibat adresleri var uygun bir tarih için randevunu alırsın.
Meme ucu kesisi ne kadar iyi yapılırsa yapılsın süt bezleri azda olsa zarar görüyor diyor doktorlar.
Emzirmeye zaten engel olmuyor protezler bu konuda garanti verildiği doğru
His kaybı yaşayabilme riski diğer yöntemlere göre çok daha fazla oluyor.

Alıntıdır:
Op.Dr.Barış Çakır
Koltukaltı:

* İz konusunda avatajlıdır.
* Kanama kontrolü zor yapılır.
* Genellikle kas altı plan için kullanılır Zor bir tekniktir.
* Meme altı hizasını ayarlamak kolay değildir.

Meme başı:

* İz iyi kamufle olur.
* 2.Süt bezlerinin içinden geçildiği için, süt bezlerinin bazıları zarar görür.
* Kapsül kontraktürü ihtimali daha fazladır.
* Kesi bölgesinde az da olsa his kaybı olur.

Meme altı:

* Meme protezinde en iyi görüşe sahiptir.
* Kanama kontrolü daha iyi yapılır Kas zarı teknik, en iyi meme altı çizgiden yapılır.
* Memenin en önemli bölgesi olan meme başında iz yoktur ancak denizde, bikini yukarı kayarsa iz görünebilir.
* Hasta ayakta dururken, hastaya karşıdan bakan birisi bu izi göremez, sütyenin izi içinde kalır

Alıntıdır:
Op.Dr. Uysal :
Meme altı kesisi,
Meme dokusuna hiç dokunmadan protez yerleştirilebilir. Meme dokusuna ve süt kanallarına dokunulmaması nedeniyle enfeksiyona bağlı kapsül kontraktürü riskini azaltır.

Meme başı çevresi kesisi,
Meme altı kesisine göre izin belirgin olma olasılığı çok daha azdır ve derinin ince ve renkli olması nedeniyle buradaki izler fark edilmezler. En önemli dezavantajı süt bezleri ve kanallarının kesilmesi nedeniyle burada yaşayan bakterilerin protezi düşük düzeydede olsa enfekte etme olasılığı ve enfeksiyona bağlı kapsül kontraktürü olasılığını artırmasıdır. Meme başı çevresi kesisi meme başında kalıcı his bozukluğu yaratmaz, süt bezleri ve süt kanallarının en fazla %20 sini etkiler ve doğum sonrası süt vermeyi engellemez. İz konusunda hassas olup, jell dolu silikon protez isteyenler için önerilir.

Koltuk altı kesisi,
Memesinde hiç iz istemeyenler için ideal kesi yeridir. Koltuk altı kıvrımında yapılan 1,5 cmm lik kesi zamanla hiç iz bırakmamaktadır. Dezavantajı sadece serum dolu protezler kullanılabilir ve sadece kas altına konabilir.

Meme altı kesisi kaç santim oluyor acaba? Ve sana takılan protezin adın biliyormusun?
Çok sorum var kusura bakma

Kesi izi 4 en fazla 4,5 santim kadar oluyor ama poisa arkadaşımızda daha da kısaydı resimlerinde.
Nagor marka protez kullanıyor.

Soru soracaksın tabiki canım bu yüzden paylaşım sitesindeyiz

Anladığım kadarıyla meme altı kesisi sağlık açısından en uygun bir yöntemdir, hem kas zarı yerleşimi için uygun, izler ise her yöntemde az olsa da yine kalır.. Sağlık daha önemli

Ben yara izleri için başka bir jel kullanıyordum ama bu pigment durumundan sonra onu bıraktım. Eğer senin sıkıntın izlerse jel krem kullanmanı öneririm. Piyasada çeşitli jel kremler var doktorun bir tane önerir. :) Yoksa tekrar görüşürüz :)

Arkadaslar ıstanbulda onerebılecegınız hastane doktor varmı?
Fıyat aralıkları nedır? Amelıyat sonrası nasıl cokmu agrılı cok ıstıyorum ama cokta korkuyorum bana yardımcı olun lutfen..

Merhaba mssri İstanbul doktor açısından çok seçeneğin bulunduğu bir şehir :)

Önereceğim doktor en başta her şeyinden memnun olduğum Barış Çakır olur. Kendisi bir dönem Memorial Hastanesinde ameliyatlarını yapıyor orada çalışıyordu şu an Acıbadem Fulya Hastanesinde devam ediyor. Fiyat olarak 6 bine yapıyor. Ameliyat sonrası çok ağrılı değil ben 3 günde toparlanmıştım. Öyle ağlatacak sızlatacak bir ağrısı yok. Sırt ağrısı çekiyoruz daha çok yatıp kalkarken destek almamız gerekiyor ilk üç gün sonra hızlı bir iyileşme süreci başlıyor her gün %50 daha iyi olarak uyanıyorsun bir önceki güne nazaran. Tabi benim ameliyat yöntemim kas ZARI altı olarak yapıldı bunun da faydası var iyileşme sürecimin öne çekilmesinde. En kötü ihtimale göre konuşayım 1 hafta çat pat sıkıntısı var. Kollarının özellikle üst kısımlarını ilk üç gün yormayınca sonrası daha hızlı geliyor. Sonra ameliyat olduğunu unutuyorsun aynalarda alıştığın görüntünün değişmesini mutlulukla izliyorsun :)

Rica ederim canım önemli olan şu an mevcut bir mutluluğu paylaşıyor olabilmek :)
Cesaret gösterip bu mutluluğu yakaladığın için bende seni tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun güzelim :)

amiiiiiiiinnnnnnnn canım benim darısı cesaret edemeyip olmak isteyen tüm arkadaşların başınaaaaa :) gerçekten insan kendini çok mutlu hissediyo.pazartesi spora başladım sütyensiz atlet giymiştim kadınlar gözlerini alamadı desem yeri önceden sütyensiz halimle aynaya bakmayı bile istemezdim.kapı önüne çıkamazdım.şimdi bişey takmadan geiyorum ortalarda:) 9Şubat ta benim miladım oldu Allah'a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…