• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba oraletcim,

beni arkadas listene ekler misin bir sakincasi yoksa... resimlerini cok merak ediyorum =))
Bende Nisanda düsüyorum ve büyüklük konusunda biraz kararsizim...

Elifcim ekledim seni görebilirsin albümlerimi ;)

Büyüklük konusunda ilk olarak doktorunla görüşmeni öneririm her cc herkeste farklı durur derinin esnekliği, göğüs kafesinin genişliği gibi konulara en iyi bir doktor vakıftır. Nisan ayına bir şey kalmamış hadi hayırlısı :)

Resimlerini cok begendim, hepside COK güzel... Müthis olmuslar güzelim
Allah seni kem gözlerden korusun insallah, tadini doya doya cikar CNM... =)

Resimlerini cok begendim, hepside COK güzel... Müthis olmuslar güzelim
Allah seni kem gözlerden korusun insallah, tadini doya doya cikar CNM... =)

Sağol canım darısı başına inşallah :))) Artık tadını çıkarma dönemi olmayan yıllarıma inat :))

Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.

Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus

canım ben yeni üye oldum.benim de göğüslerim büyük 90 kullanıyorum :84: ve ciddi duruş problemi oluyor.sende iz kaldı mı barbie yöntemi mi kullandı.şu an memnun musun?çok soru sordum kuusra bkama:69:

canım ben yeni üye oldum.benim de göğüslerim büyük 90 kullanıyorum :84: ve ciddi duruş problemi oluyor.sende iz kaldı mı barbie yöntemi mi kullandı.şu an memnun musun?çok soru sordum kuusra bkama:69:

Merhaba yeni armes :)

Maşallah diyeyim sana :)) Bende vucudum pigment oluşturduğu için yaraya değil oluşan renge çözüm üretti doktorum başka bir krem kullanmaya başladım. Şu anki halini şöyle tarif edeyim balenli sütyen sıkarda iz yaparya aynı o izden sağ taraf daha iyi sola nazaran. İki haftaki kontrolümde yavaş ama iyi bir şekilde iyileştiğini söyledi. Şu an çok mutluyum hayatımda aldığım en yerinde ve güzel karar diye düşünüyorum :))
(+Duruş bozukluğunu sporla çözebilirsin ;) )

Merhaba yeni armes :)

Maşallah diyeyim sana :)) Bende vucudum pigment oluşturduğu için yaraya değil oluşan renge çözüm üretti doktorum başka bir krem kullanmaya başladım. Şu anki halini şöyle tarif edeyim balenli sütyen sıkarda iz yaparya aynı o izden sağ taraf daha iyi sola nazaran. İki haftaki kontrolümde yavaş ama iyi bir şekilde iyileştiğini söyledi. Şu an çok mutluyum hayatımda aldığım en yerinde ve güzel karar diye düşünüyorum :))
(+Duruş bozukluğunu sporla çözebilirsin ;) )

;)evet epey varlar.inşallah oluşan renk en kısa zamanda düzelir.bazı estetisyenler barbie yöntemini kullanıyormuş ve hemen hemen hiç iz kalmıyormuş.olmayı çok istiyorum ama iz kalmasından ve sonradan oluşabilcek etkilerden korkuyorum.hani tekrardan büyümesi,ağrıların olması,annelik için sütü etkilemesi gibi.duruş bozukluğu;belli bir süre dik oturduktan sonra sırtım ağrıyor öne doğru otomatik bi çekim oluyor :9: yürürken dik yürüdüğüm zaman belli bir zaman sonra sırtımın ağrıdığını farkediyorum :78: sizin doktorunuza mail attım.ne zaman cevap verir bilmiyorum dikleştirme de yapıyor küçültürken dimi?

;)evet epey varlar.inşallah oluşan renk en kısa zamanda düzelir.bazı estetisyenler barbie yöntemini kullanıyormuş ve hemen hemen hiç iz kalmıyormuş.olmayı çok istiyorum ama iz kalmasından ve sonradan oluşabilcek etkilerden korkuyorum.hani tekrardan büyümesi,ağrıların olması,annelik için sütü etkilemesi gibi.duruş bozukluğu;belli bir süre dik oturduktan sonra sırtım ağrıyor öne doğru otomatik bi çekim oluyor :9: yürürken dik yürüdüğüm zaman belli bir zaman sonra sırtımın ağrıdığını farkediyorum :78: sizin doktorunuza mail attım.ne zaman cevap verir bilmiyorum dikleştirme de yapıyor küçültürken dimi?

:) İzlerim düzeliyor ağır aksakta olsa ilk hallerine karşı çok çok iyi :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Barbie yönteminin küçültme ve dikleştirme ameliyatlarında uygulanan bir yöntem.
Fakat benim göğüs büyütme oldu o yüzden tam detayını bilemiyorum. Mail ile döndüğünde bilgi vermiş olacaktır size :) Bizim küçük veya olmayan göğüslerimizle problem yaşarken siz 90 bedenle sorun yaşıyorsunuz. Sanırım her şeyin ortası makbul :) Kolaylıklar dilerim bu süreçte destek olabileceğim bir konu olursa her zaman yardımcı olurum size.
Sevgiler..

oralet canım ya bana ilacın adını msj atabilir misin benim de kesin yara izi değil de leke şeklinde kalacak. mesela bacağımı nereye vurduğumu farketmiyorum bile ama bakıyorum morarmış hemen en ufak darbede bile kahverengiye dönüşüyo cilt rengim her zaman olduğu gibi bu konuda da yardımcı olur musun canım:34:

oralet canım ya bana ilacın adını msj atabilir misin benim de kesin yara izi değil de leke şeklinde kalacak. mesela bacağımı nereye vurduğumu farketmiyorum bile ama bakıyorum morarmış hemen en ufak darbede bile kahverengiye dönüşüyo cilt rengim her zaman olduğu gibi bu konuda da yardımcı olur musun canım:34:

Tabiki canım gönderiyorum maili ama öncelikle bunu öncelikle doktorun tavsiye etmeli. Benimki extrem bir durumdu..

Oralet canım, senin hikayeni okumadan önce hiç Barış beyi düşünmezdim, genç ve tecrübesi az diye düşünürdüm. ama şimdi ona da randevu almaya karar verdim. kaz zarı altı yöntemi hakkında da bilgilendim sayende :71: tek sorum, acaba hangi yerden protez yerleştirmeyi tercih ediyor Barış bey, meme altı, ucu yada koltuk altı mı? sana nasıl yaptı, paylaşırmısın. teşekkürler :77:

Oralet canım, senin hikayeni okumadan önce hiç Barış beyi düşünmezdim, genç ve tecrübesi az diye düşünürdüm. ama şimdi ona da randevu almaya karar verdim. kaz zarı altı yöntemi hakkında da bilgilendim sayende :71: tek sorum, acaba hangi yerden protez yerleştirmeyi tercih ediyor Barış bey, meme altı, ucu yada koltuk altı mı? sana nasıl yaptı, paylaşırmısın. teşekkürler :77:

meme altı yapıyormuş venuscum.poisanın resimleri var hatta ameliyat izini göstermiş.istersen bakmak için izin iste.çok abes bir görüntü yok.hatta sanırım kaybolmak üzeredir.

Merhaba VenusVG :)

Barış Bey için "Başarıları yaşından büyük cerrah" derler :) Bunu söyleyen sen misin dersen ben değil ekşi sözlük söylüyor :))

xxxxxxxxx

Web sitesini incelediğimde bütün yöntemler hakkıda bilgi veriyor, buna karşılık uyguluyordur Genel tercihi meme altı operasyonları. Ameliyat olan bir çok kişide bunu gördüm.
Benimde meme altı kesisiyle yapıldı ameliyatım.
Koltuk altı yöntemini uygulamıyor olabilir.
Meme ucunu da süt bezleri zarar görmesin diye çok önermiyor ama hamilelik durumu olmayan kişilerde uyguluyordur. Görüşmeye gittiğinde daha detaylıca anlatacaktır sana uygun olan yöntemi.
Sevgiler:))

Son düzenleyen: Moderatör:
meme altı yapıyormuş venuscum.poisanın resimleri var hatta ameliyat izini göstermiş.istersen bakmak için izin iste.çok abes bir görüntü yok.hatta sanırım kaybolmak üzeredir.

İzlerin iyileşme süresi kişinin yapısına göre değişiyor ama farklı bir durum oluşmadıkça (bendeki pigment durumu gibi) 1.yılda tamamen geçiyor veya belli belirsiz kalacak kadar silikleşiyor. Genelde meme kıvrımında kaldığı için karşıdan bakıldığında rahatsızlık vermeyecek bir şekilde kalıyor. :)

Sağol Leylacim, sanırım şuanda bakamam yazdığım mesaj sayısı yeterli değil, ama arkadaşlık isteği gönderirim poisa'ya.. çok merak ediyorum sonuçları gerçekten. nette hep yabancı doktorların resimleri var. ve açıkçası daha çok beğenmediğim sonuçlar onlar, çok yapay duruyor.
bende şuanda bilgi topluyorum, aynı anda da maddi durumumun uygun olacağını bekliyorum. ve tabiki kızların hikayelerin merakla okuyorum :)
Sen ameliyat oldunmu?

Merhaba VenusVG :)

Barış Bey için "Başarıları yaşından büyük cerrah" derler :) Bunu söyleyen sen misin dersen ben değil ekşi sözlük söylüyor :))

xxxxxxxxx

Web sitesini incelediğimde bütün yöntemler hakkıda bilgi veriyor, buna karşılık uyguluyordur Genel tercihi meme altı operasyonları. Ameliyat olan bir çok kişide bunu gördüm.
Benimde meme altı kesisiyle yapıldı ameliyatım.
Koltuk altı yöntemini uygulamıyor olabilir.
Meme ucunu da süt bezleri zarar görmesin diye çok önermiyor ama hamilelik durumu olmayan kişilerde uyguluyordur. Görüşmeye gittiğinde daha detaylıca anlatacaktır sana uygun olan yöntemi.
Sevgiler:))

Linkin için teşekkür ederim Oraletcim :) yetenek olursa yaşın önemi kalmıyor tabi. mesajlarınızdan anladım ki sıra var Barış beye ameliyat için, önceden randevu almak gerekiyormuş.
Başka forumlarda araştırdığıma göre bazı doktorlar meme ucu kesisini tercih ediyorlar - iz tamamen siliniyormuş, ve emzirmeye engel olmayacağına 100% garanti veriyorlar. o yüzden kararsız kaldım, meme altında iz olursa bikiniden görünebilir diye.
Bu arada beni arkadaşlarına eklermisin, sonuçunu merak ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol Leylacim, sanırım şuanda bakamam yazdığım mesaj sayısı yeterli değil, ama arkadaşlık isteği gönderirim poisa'ya.. çok merak ediyorum sonuçları gerçekten. nette hep yabancı doktorların resimleri var. ve açıkçası daha çok beğenmediğim sonuçlar onlar, çok yapay duruyor.
bende şuanda bilgi topluyorum, aynı anda da maddi durumumun uygun olacağını bekliyorum. ve tabiki kızların hikayelerin merakla okuyorum :)
Sen ameliyat oldunmu?

Selam,

Bu arada bu konu ile ilgili barış bey in facebook sayfasında televizyon kanallarında bu konu ile ilgili çok güzel röportajları var izlemenizi öneririm.

Back