Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Canım arkadaşım,senin bu güzel,mutlu mesajlarını okudukca benim moralim tavan yapıyor inanki.Sen ne kadar pozitif bir insansın,mutlulugunu buradan,ekran başında hissediyorum yahu.Benim ameliyat olmamdaki en büyük yardımcım sendin,bende senin gibi moral dolu ve mutluyum,bu kadar olumsuz şeylere ragmen hiç umutsuzluga düşmedim,hep pozitif baktım olaylara.Bazı şeyleri elde etmek için,bazı şeylerede katlanmak gerektigine inanıyorum,hiç yılmadım,yılmayacagım.Her zaman ileriye bakacagım,o güzel yaz günlerinde denizi,plajları,özgüvenimin tavan yapıp mutlu mutlu dolaştıgımı hayal ediyorum,gerçektende her kadının yaşaması gereken mutluluklar bunlar.Bende bu buz gibi havada içim sıcacık dolaşıyorum,canım arkadaşım yaa,iyiki varsın

oraletcim özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum o yüzden.cok sağol mesajın için.Resimlere bakmak gerçekten cok iyi oluyor fikir açısından.Sonucta benim cevremde hiç yok silikon taktıran varsa da ben bilmiyorum:) o yüzden tecrüveli arkadasların söyledikleri,resimleri hem cesaret hem de bilgilendirme acısından cok faydalı oluyor .

Canımsın Arzum:)

Sanki ameliyat olalı iki gün olmuş gibi hissediyorum böyle tarif edecek olursam kendimi peluş ve saten karışımı gibiyim :))))
Barış Bey bana en pozitif hastam der, bir şey istiyorsam hemen uygulamaya koyuyorum çünkü belli bir bekleme süresi oluyor sabırlıyım çıkacak sonuçtan yana kaygısızım daha ne olsun :)
Senin yerinde bir başkası olsa umutsuzluğa kapılırdı seni o göğüslere sahip olmaktan hiçbir şey engel olamaz çok belli :))) Artık iyileşme dönemin tam gaz devam eder yazın güneşlenirken aklına bile gelmez bu günler :) Sende iyiki varsın her şeye rağmen bu kadar azimli ve kararlı olmanı seviyorum. Sen bu mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun keyfini çıkar canım :))

Canım kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum. Ayrıca rica ederim bahsettiğim konuyla ilgili bir gelişme olmazsa seslen yeniden ilgileneyim

Canım kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum. Ayrıca rica ederim bahsettiğim konuyla ilgili bir gelişme olmazsa seslen yeniden ilgileneyim

Tamam canım sağol:) zaten senin ve forumdaki bircok arkadasın sayesinde kafamdaki soruların cogu yanıtını buldu:) sıra sadece parayı biriktirmeye kaldı ondan sonra doğruuu doktorlarla görüşmeye:)

[Boyutunu seninki gibi istiyorum:) hem doğal hem de büyük umarım istediğim olur]

:)) En güzel yatırım bence :))
insan kendine yatırım yapmalı sözünü ben bu şeklilde anlamayı uygun buldum

Sen doktorlarla görüşmeye başlayacağın zaman haber ver boyut konusunu konuşuruz :)

oraletcim sen izler için krem kullandın mı 1. yılında izlerin ne alemde canım ten rengine döndümü izlerin rengi

oraletcim sen izler için krem kullandın mı 1. yılında izlerin ne alemde canım ten rengine döndümü izlerin rengi

Evet daha önce de yazmıştım daha detaylı yazayım; İlk zamanlar ScarEx isimli bir jel kullanıyordum Canım benim vücudum pigment yani renk oluşturdu koyu koyu. Yara yerlerim çok açık, etrafı da açık, ama onun etrafı koyu yani değişik bir koyuluk. Galiba yazın güneşte iyi koruyamadım bilmiyorum krem önerdi doktorum onu kullanmaya başladım iz için kullandığım jeli bıraktım yani renkle uğraştım. C.tesi kontrolümde baktı koyu rengini atmış normale dönmeye başlamış yavaş ama düzelerek ilerliyor dedi. Pembemsi bir renk aldı hani çamaşırın balenleri iz yaparya uzun süre takınca öyle duruyor :)
Benim yaralarım geç iyileşiyor başka bir rahatsızlığın belirtisi bu.. (Şüphelerim şeker hastalığı üzerine ailede var) Onun dışında iyi :) Jeli Ekimden beri kullanmadım. Pigment durumundan sonra boşladım desem yeridir. Pigmenti çözsem gerek kalmayacak gibi geliyor bana. O yüzden jele geçiş yapmadım açıkçası.

Son düzenleme:
çok saol canım bende şimdilik krem kullanıyorum benimde cildim çok hassas ya normal sivilce izleri bile hemen geçmez bunun içinde dikkat etmem gerekecek :44:

çok saol canım bende şimdilik krem kullanıyorum benimde cildim çok hassas ya normal sivilce izleri bile hemen geçmez bunun içinde dikkat etmem gerekecek :44:

Önden fermuarlı sporcu sütyenimi giymiştim Aralık ayı sonunda bizim kızlar ameliyat olup kullanınca heves edip bende kullandım :)) Sonra fermuarın sert plastik parçası tam iki göğsümün arasını yara yaptı o iz bile hala duruyor pigmenting krem jeli oraya da sürüyorum buna rağmen.
Kontrole gittiğinde sor doktoruna yolunda mı diye. Ben normal sanmıştım ama doktorum "sen niye böyle oldun bakim?" diyince işin içinde iş olduğunu anladım :). Yaza kadar toparlanır gibime geliyor moralimi bozmamak adına gidip testte yaptırmıyorum şüphelendiğim hastalık için.
İşin zor tarafını atlattık bunu da atlattık mı tamamdır canım :)

:)) En güzel yatırım bence :))
insan kendine yatırım yapmalı sözünü ben bu şeklilde anlamayı uygun buldum

Sen doktorlarla görüşmeye başlayacağın zaman haber ver boyut konusunu konuşuruz :)

di mi ya:) insanın kendine para harcaması koyar mı hiç hele ki silikonsa mevzu:) valla hiç koymaz bana o para:)

merhaba oralet,
senin fikrine ihtiyacım var.eser hanım 300 cc ,yuvarlak, orta profil, dedi .325-350cc de deneyeceğim dedi ,damlayıda deneyecek.bir sitedeki resimlere baktımda orta profil çok dolgun görünmüyordu,ama yuvarlak yüksek profilde çok yapay olabilir.senin fikrin nedir ?

Merhaba ruzgargulcüm :)

Şimdi hangi markanın orta profili dedi sana? Damla protezler daha hoş duruyor bence ve damladaki yüksek profil gayet şık. Meme ucu daha yukarıda ve hacimli duruyor. Yuvarlak yüksek profil görmüştüm yüksek bir profildi ama doğal durmuyordu doğallıktan kastım göze hoş görünmüyordu. Bazı arkadaşlar doğallık kavramına yeni bir boyut getirmiş.

Benim anlamadığım yuvarlak-damla arasında karar vermiş olmaması. Peki yöntem olarak ne uygulayacak kas üstü mü?

aslında karar verdi ben sende yuvarlak kullanacağım dedi ama ben damlayı söyleyince istersen onuda denerim dedi,ben yuvarlak yapay durmasın ,iki yuvarlak kondurulmuş gibi durmasın dedim orta profil kullanacağım dedi.bana arion marka kas zarı altı yuvarlak kullanacak ,hatta 325cc de olabilir dedi

Canım o halde (marka önem arz ediyor) kas zarı altı yapmasına sevindim güzel bir sonuç alırsın bana sorarsan damla derim aynı yöntemle damla kullanıldı bana kas zarı altına yakışan damladır (bana göre)
Ve yüksek profil iste mutlaka orta profil isteme sert protezlerde yüksek profil sürekli şiş gibi bir hava yaratıyor orta profil uygun oluyor. Ama arion marka protezin yumuşaklığını çokça duyuyoruz. Boyunu kilonu yapını bilmiyorum zaten sana belirlediği aralıklara göre uygun olanı tercih edecektir.
Benim fikrim yüksek profil ve damla olması yönünde olur canım :)

meme estetiği olduktan sonra 10-15 sene sonra tekrar değiştirmek gerekiyor mu acaba merak ettim şimdi ? ameliyat için kararlıyım ama aklıma takılıyoo bu sorular ... tekrar değiştirmek gerekse hem madi hem manevi yorar insanı .... bu konuda bilgisi olan var mı ??

Canım şimdi 10-15 yıl muhabbeti silikon üreten firmaların verdiği garanti süresi. Yani bir sorun olmadıkça veya iyi kullanırsan (bunu açacağım :) ömür boyu kullanabiliyorsun!

İyi kullanım süs gibi kalıp, mıncırmayacaksın demek olmuyor :))

Protez eğer deforme olursa o zaman ya yeni bir operasyon gerekebilir.
Nedir bu deformasyon dersen özellikle ani kilo alış verişleri göğüslerin deforme olmasına neden olur.
Büyük protezler sarkma sebebidir ilerleyen dönemlerde dikleştirme operasyonu yaptırmak gerekebilir..

Peki benim doktorumun dışındaki doktorlar ne diyor ?
Alıntıdır:

"Meme büyütme ameliyatında kullanılacak silikon protezin belirli bir ömrü var mıdır, değiştirilmesi gerekir mi?
Dr. Sevin: Silikon protez ömrü hastalar tarafından oldukça sık sorulan sorular arasındadır. Silikon jel protez ömrü teorik olarak hastanın ömründen uzundur. Yani konduktan sonra bazı komplikasyonlar dışında çıkarılması ya da yenilenmesi gerekmez. Özellikle kaliteli ya da marka olan silikon jel göğüs protezini ömür boyu rahatlıkla kullanmak mümkündür. ANcak tabii ki delici bir yaralanma ile protez delinebilir, yırtılabilir. Bunun dışında çok çok nadir olarak protez cep içinde katlanabilir bu durumu dıştan göğüs şeklinin değişmeisi ile hasta farkdedebilir. Ancak teknolojinin sürekli ilerlemesine bağlı olarak sürekli yeni protezler çıkabilmektedir. Örneğin 20 yıl önceki protezlere göre şimdi kullandığımız protezler oldukça farklıdır. Özellikle protrzin kılıfı daha sağlamlaşmış, içeriğindeki silikon jelin akışkanlığı daha azaltılmıştır. Bunun dışında protez içindeki jel yapısındaki çapraz bağlar kuvvetlendirilmiştir. Buna bağlı olarak protez yırtılsa dahi içindeki jel dışına akmamaktadır. Ancak, yaşlanma ile birlikte deri ve derialtı dokuların gevşemesi, sarkması, nedeniyle memelerin görüntüsü bozulabilir. Ya da kapsül kontraktürü sonucunda yeni bir ameliyatla protezlerin değiştirilmesi ya da protez ceplerinin düzeltilmesi gerekebilir. DR K.Sevin"

Alıntıdır:
"Estetik ameliyatlardan sonra yapılan işlemin devamlılığını uzatmak için ne yapılmalıdır?
Dr. Soysal: Bu ameliyatların devamlılığını sağlayacak birtakım önlemler almak gerekir. Deformiteyi meydana getiren ana problemden uzaklaşılmalıdır. Özellikle kilo alıp verildiğinde ya da hamilelikte önlemler alınması gereklidir. Vücut deformitelerinde en büyük problem kilo alıp vermektir. Kilo almanın sebebi aşırı yemek olabilir, hormonal olabilir, hareketsizlik olabilir. Bunların üzerine gitmek gerekir. Vücut problemlerini ortaya çıkaran eğer kiloysa, diyet ve aktivitenin yapılması gereklidir."

Alıntıdır:
"Silikonun vücuda yan etkileri var mı?
Uzm. Dr. Okumuş: Silikon inert bir maddedir ve vücut tarafından yabancı cisim olarak algılanmaz. Vücudun silikonu reddi kanıtlanmamış bir savdır, daha çok ameliyat sırasındaki teknik hatalar ve yanlış uygulamalar neticesinde silikonun kaybı ve çıkartılması söz konusudur. Doğru yerleştirilmiş bir protezin çevresinde vücut tarafından oluşturulan ince bir duvar vardır. Bu duvar sayesinde adeta silikon o bölgeye sabitlenilir ve vücut tarafından görmezden gelinir. "

Alıntıdır:
"Meme protezinin patlama riski var mı?
Uzm.Doç. Dr. Maral: Protezle ilgili görünürde hiçbir sorun yoksa bir protez hayat boyu kalabilir. Patlama, aslında dış çeperin fiziksel olarak devamlılığının bozulması, içteki sıvının akarak memede deformasyon oluşturmasıdır."

Alıntıdır:
"Op.Dr. Unal: Gereginden büyük protez uygulamalari,memede sarkmaya sebeb olabilir. Özellikle meme ucundan yerlestirilen protezlerde;süt verme sikintisi görülebilir,meme ucu his kaybi geçici ya da kalici olabilir. Hafif dereceli sarkmalar protez ameliyatlari ile düzelebilirken,gereginden büyük uygulanan protezler zamanla memelerde sarkmalara yol açabilir."

Yani yaşam boyu sağlıklı, zinde, diri kalabilmek için spor yapıyoruz, yediğimize içtiğize dikkat ediyoruz, kendimizi salmıyoruz :))

güzellik yine bilgileri bulmuş döktürmüşsün.. :)

son cümlene hayran kaldım, hele hele biz evli bayanlar için geçerli sayılması gereken bir cümle ama gel gör ki olmuyor işte o kadar kolay ://

yine de şu güzelim silikonlar uğruna çabalamaya değer

Yaş ilerledikçe yerçekiminide hadi bir kenara bıraktım, saçımız dökülüyor beyazlayarak, gözlerimiz bozuluyor, vucudumuz elastik yapısını kaybediyor, her lokmamız üzerimize yük oluyor, şekere tuza şuna buna daha bi dikkat etmemiz gerekiyor. A-Z vucudumuz tepki vermeye başlıyor. Hayat ilk önce bedenden başlıyor götürmeye.. Tüm bunlardan yola çıkacak olursam göğüste tabiki dikkat etmezsek şu anki mevcut güzelliğini koruyamayacaktır. 1 senedir göğüslerimin hatırına o kadar kötü alışkanlığa rest çektim ki :)) Yemyeşil bir ben geldi bana :)
Bunu aslında bahanesiz hayatın her alanına yaymak gerek ben hayatta bir sebep bir dal aradım bu benim hayattan uzanan dalımdı.. Kimine göre altı üstü bir ameliyat benim için zorunlu bir ihtiyaçtı. İhtiyaçlar giderilince insanlar mutlu olur. Ben iktisata başlarken ilk bunu öğrendim ve bunu amaç edindim. Hayatım tahmin ettiğimden uzun değil o halde mutlu olmak lazım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…