Ben teşekkür ederim mutluluk hakkaten paylaştıkça çoğalırmış ben bunu anladım :))
İnsan hayallerinin gerçek olmasını istediği zaman cesareti iki adım önünden gitmeli :)
Sana da iyi pazarlar sen şimdi derslerini düşün başarıyla bitir sonra kendini ödüllendir :)
Oralet dediğin vitamin deposu gibi olmalı zatenBende ekstarlarla doluyum
Şu buz gibi havada içim sıccacık
Canım arkadaşım,senin bu güzel,mutlu mesajlarını okudukca benim moralim tavan yapıyor inanki.Sen ne kadar pozitif bir insansın,mutlulugunu buradan,ekran başında hissediyorum yahu.Benim ameliyat olmamdaki en büyük yardımcım sendin,bende senin gibi moral dolu ve mutluyum,bu kadar olumsuz şeylere ragmen hiç umutsuzluga düşmedim,hep pozitif baktım olaylara.Bazı şeyleri elde etmek için,bazı şeylerede katlanmak gerektigine inanıyorum,hiç yılmadım,yılmayacagım.Her zaman ileriye bakacagım,o güzel yaz günlerinde denizi,plajları,özgüvenimin tavan yapıp mutlu mutlu dolaştıgımı hayal ediyorum,gerçektende her kadının yaşaması gereken mutluluklar bunlar.Bende bu buz gibi havada içim sıcacık dolaşıyorum,canım arkadaşım yaa,iyiki varsın
oraletcim özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum o yüzden.cok sağol mesajın için.Resimlere bakmak gerçekten cok iyi oluyor fikir açısından.Sonucta benim cevremde hiç yok silikon taktıran varsa da ben bilmiyorum:) o yüzden tecrüveli arkadasların söyledikleri,resimleri hem cesaret hem de bilgilendirme acısından cok faydalı oluyor .
Canım kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum. Ayrıca rica ederim bahsettiğim konuyla ilgili bir gelişme olmazsa seslen yeniden ilgileneyim
Tamam canım sağol:) zaten senin ve forumdaki bircok arkadasın sayesinde kafamdaki soruların cogu yanıtını buldu:) sıra sadece parayı biriktirmeye kaldı ondan sonra doğruuu doktorlarla görüşmeye:)
[Boyutunu seninki gibi istiyorum:) hem doğal hem de büyük umarım istediğim olur]
oraletcim sen izler için krem kullandın mı 1. yılında izlerin ne alemde canım ten rengine döndümü izlerin rengi
çok saol canım bende şimdilik krem kullanıyorum benimde cildim çok hassas ya normal sivilce izleri bile hemen geçmez bunun içinde dikkat etmem gerekecek :44:
:)) En güzel yatırım bence :))
insan kendine yatırım yapmalı sözünü ben bu şeklilde anlamayı uygun buldum
Sen doktorlarla görüşmeye başlayacağın zaman haber ver boyut konusunu konuşuruz :)
merhaba oralet,
senin fikrine ihtiyacım var.eser hanım 300 cc ,yuvarlak, orta profil, dedi .325-350cc de deneyeceğim dedi ,damlayıda deneyecek.bir sitedeki resimlere baktımda orta profil çok dolgun görünmüyordu,ama yuvarlak yüksek profilde çok yapay olabilir.senin fikrin nedir ?
aslında karar verdi ben sende yuvarlak kullanacağım dedi ama ben damlayı söyleyince istersen onuda denerim dedi,ben yuvarlak yapay durmasın ,iki yuvarlak kondurulmuş gibi durmasın dedim orta profil kullanacağım dedi.bana arion marka kas zarı altı yuvarlak kullanacak ,hatta 325cc de olabilir dedi
meme estetiği olduktan sonra 10-15 sene sonra tekrar değiştirmek gerekiyor mu acaba merak ettim şimdi ? ameliyat için kararlıyım ama aklıma takılıyoo bu sorular ... tekrar değiştirmek gerekse hem madi hem manevi yorar insanı .... bu konuda bilgisi olan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?