• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Güzel insan, 2. doğum günün kutlu mutlu havalı olsun....

Anlatırsın artık pastayı. . ;)

slm oralet, sana birşey sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim. Ben 7 Ocak ta ameliyat oldum büyüklük olarak tam istediğim gibi oldu ama formu ile ilgili endişelerim var. İlk dönemlerde üst kısmı şiş ve aşağı doğru gibime geliyor bu normal mi, düzelir mi? tecrübene ihtiyacım var...

Merhaba todillacım :) Tam olarak sıkıntını anlayamadım be canım, şimdi 7 Mart gibi ikinci ayın dolmuş olur istersen sana bir adres veririm bir resim at. Ama ilk dönemlerde resim dahi olsa yorum yapmak için çok erken dönemler. Ödemli sonuçta şu an ne olursa olsun normaldir. Geçici bir çok sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız olabiliyor. Doktorunla görüş bu durum normal derse pimpirik yapmaya lüzum yok sürecimizi en keyifli şekilde bekleyeceğiz. Eğer aksi bir durum varsa zaten müdehale eder sen canını sıkma. Doktorlar kontrol tarihlerini periyodik olarak verirler. Bu tarihler hastanın evrilme süreçleri. 15.günden sonra genelde 3.ay kontrolü olur. bu tarihe kadar olacak şeyler doktorun normal diyorsa normal yaşanacak şeylerdir. tabi olası durumları doktoruna aktar, doktorunun bilgisi dahilinde olsun.
şişlikler vs. durumlar normaldir sonuçta vücudun bir kabullenme süreci var. Alışma süreci var. Sen zoru atlatmışsın bu günler rahat geçer be canım canını sıkma. Keyif her şey ;) çıkarmaya bak yahu :))

Güzel insan, 2. doğum günün kutlu mutlu havalı olsun....

Anlatırsın artık pastayı. . ;)

Canım 1.yıl özel ödülüm (2010-2011 en mutlu hasta ödülü) ve pastam albümümde :D Çok keyifli bir gündü. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam 1 yıl 1 ay diye yine alıp pastamı gidesim var.

Göğüs kontrolümü oldum ama çok yoğun kalabalık bir gündü resim çekme işini başka bir güne erteledik. Resim için ayrıca yine gideceğim . Zaten sadece göğüs değil burun resmi de olacak. Dudaklarımı da yaptıracağım için sonrun yok dedim :)
Uzun bir süre yeter bana bu terapi :) :65:

oraletcim 1.yılın kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inş...:)
benim sana bi sorum olacaktı özelden mesaj atamadım canım burdan sormam ne kadar dogru bilmiyorum ama barış bey ödemede taksitleme yapıyor mu?

canım 1.yıl özel ödülüm (2010-2011 en mutlu hasta ödülü) ve pastam albümümde :d çok keyifli bir gündü. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam 1 yıl 1 ay diye yine alıp pastamı gidesim var.

Göğüs kontrolümü oldum ama çok yoğun kalabalık bir gündü resim çekme işini başka bir güne erteledik. Resim için ayrıca yine gideceğim . Zaten sadece göğüs değil burun resmi de olacak. Dudaklarımı da yaptıracağım için sonrun yok dedim :)
uzun bir süre yeter bana bu terapi :) :65:

oraleeeet çok tatlısın yaaa :))) ay çok güldüm ve mutlu oldum. ödülü sen mi verdin barış beye. Pastayı görünce ne yaptı anlatsana kızzzzz :66:

Canım 1.yıl özel ödülüm (2010-2011 en mutlu hasta ödülü) ve pastam albümümde :D Çok keyifli bir gündü. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam 1 yıl 1 ay diye yine alıp pastamı gidesim var.

Uzun bir süre yeter bana bu terapi :) :65:

canım nıce senelere pastana bayıldım hoş ve anlamlı olmuş

oraletcim 1.yılın kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inş...:)
benim sana bi sorum olacaktı özelden mesaj atamadım canım burdan sormam ne kadar dogru bilmiyorum ama barış bey ödemede taksitleme yapıyor mu?

Sağol canım süper kutladık :)) Heyecandan resim çekerken ellerim titredi bugün :)

Barış Bey ödemede taksitlendirme yapmıyor bildiğim kadarıyla nakit alıyorlar. Ameliyattan bir gün önce diye asistanı soranlara bilgi veriyordu. Kredi kartı geçerli mi onu bilmiyorum. Ben ameliyat olurken geçerliydi.

oraleeeet çok tatlısın yaaa :))) ay çok güldüm ve mutlu oldum. ödülü sen mi verdin barış beye. Pastayı görünce ne yaptı anlatsana kızzzzz :66:

Özet geçecek olursam gider gitmez tatlıyı hazırlamak için mutfak bölümüne geçtim. Sevin Hanım şaşkın beni izledi bir müddet üzerlerine kuru üzüm de koydum :)) O sırada bizim hatunlardan pamuk geldi telaşımdan sanırım tanıdı beni konuştuk az biraz :) Bir ara hangisi için kontrole geldin dedi haklıydı burunda da 6.ayım iki gün sonra doluyor :) "Bugün göğüs ameliyatımın 1.yılını kutlamaya geldim" dedim. Çok kalabalık bir gündü sıramı beklerken eşini de görmüş oldum manken gibi maşallah Barış Bey burnunu yapmıştı ince ve zarif bir burun kesinlikle özene bezene yapmış :))

En son hediye paketimi aldım tatlımı aldım Barış Bey'in odasına koydum. Girer girmez pasta mı kesiyoruz dedi :))) Yok sütlü tatlı yiyelim tatlı konuşalım dedim :)) Sonra baktı ''Bunlar meme mi yoksa?'' dedi güldüm evet göğüs kutlamasına uygun olur diye sizin hastanız Altın hanımın önerisiydi dedim. Çok şaşırdı hediye için önce tepki verdi tatlı almışsın niye zahmet ettin diye ama görünce sen bana ödül mü yaptırdın dedi yazısını okudu bu resmi nerden buldun dedi :D Oysa en kolay bulunan resmi görenler hatırlar :)) Bununla bir resim istiyorum dedi çektim ama hala yollamadım ilk sizlerle paylaştım hatta aklıma gelmişken göndereyim :) Tatlı yedik ödüle masasında yer buldu.

Göğüslerin nasıl bir sıkıntın var mı dedi, yok gayet mutlu mesudum dedim. İyi yine de bakalım dedi. İyi bakmışım burun için 6 ay daha bekleyeceksin derin kalın olduğu için daha inecek ödemlerin var dedi.

Ya arkadaşlar anestezi almış gibi hissediyorum kendimi pembe bir doz enjekte edilmişte olabilir. Çok hazırlandım bu gün için her şey güzel geçti söz konusu Barış Bey ise gerisi teferruat oluyor. Annem bile farketti sen bugün çok keyiflisin hayırdır dedi. Kontrol için tatlı ve kendimi ifade edecek bir hediye bulamamanın stresini atmışım her şey güzel geçmiş bana da geriye evde yüksek sesle şarkı söylemek dans etmek kaldı :)) :62::62: :nazar:

canım nıce senelere pastana bayıldım hoş ve anlamlı olmuş

dimi ya oyle guzel anlatıyokı ınsanın bı daha amelıyat olası gelıyo:)):1:

Pasta Altın'ın fikriydi yoksa hiç aklıma gelmezdi. Hani aklımdan geçiyordu ama özel yapım pastalar o da görgüsüz gibi 15-20 kişiliklerden başlıyordu elemiştim haliyle, bu tatlıyı bulmak için gezmediğim tatlıcı kalmadı sonra buldum hemde fazla fazla. :D
Ben doktorumu görünce terapiden çıkmış gibi hissediyorum kendimi mutlu mutlu mutlu :))

Ay oraleeeet maillerime baktım. çok cicisin sen yaaa :))) ay vallahi doktor olasım geldi. Hep barış bey mi bizi mutlu edecek? Biraz da hastaları onu mutlu etsin değil mi ama. Bence barış bey bunu hak ediyor. Kız ben gerçek doğum günümü bile böyle şaşaalı kutlamadım. Alemsin valla. Senin adına çok sevindim canım. Nice mutlu yıllara. Ama şimdi her 25 şubatta barış bey seni bekleyecek. Ona göre hazırlıklı ol :)))

Ay oraleeeet maillerime baktım. çok cicisin sen yaaa :))) ay vallahi doktor olasım geldi. Hep barış bey mi bizi mutlu edecek? Biraz da hastaları onu mutlu etsin değil mi ama. Bence barış bey bunu hak ediyor. Kız ben gerçek doğum günümü bile böyle şaşaalı kutlamadım. Alemsin valla. Senin adına çok sevindim canım. Nice mutlu yıllara. Ama şimdi her 25 şubatta barış bey seni bekleyecek. Ona göre hazırlıklı ol :)))

:)) :71::54: benim her gidişim 25 Şubat havasında ;) ve çook teşekkür ederim tatlım sağol varol :))

cani oraletcigim,

1 ci yilin kutlu olsun fotolari gördüm :) gerceken harikasin sen ya :) canim da cekmedi desem yalan olur. :) seninle bulusamadigima yaniyorum. hayat dolusun cok candansin. inan seni tanidgima cok mutluyum.

cani oraletcigim,

1 ci yilin kutlu olsun fotolari gördüm :) gerceken harikasin sen ya :) canim da cekmedi desem yalan olur. :) seninle bulusamadigima yaniyorum. hayat dolusun cok candansin. inan seni tanidgima cok mutluyum.

Sağol diloşcuğum harika olan Barış Bey, bir de kısa ama öncemi sonramı özetleyen bir konuşma yaptım :) Canım doktorum ya. O kadar mutlu oldu ki ben havalarda yürüyerek döndüm evime :)
Çok teşekkür ederim bende seni tanıdığıma mutluyum inşallah bir dahaki gelişine görüşme şansımız olur :)) Öpüyorum seni :54:

Sağol canım süper kutladık :)) Heyecandan resim çekerken ellerim titredi bugün :)

Barış Bey ödemede taksitlendirme yapmıyor bildiğim kadarıyla nakit alıyorlar. Ameliyattan bir gün önce diye asistanı soranlara bilgi veriyordu. Kredi kartı geçerli mi onu bilmiyorum. Ben ameliyat olurken geçerliydi.

teşekkür ederim oraletcim cvbın için...
mutlu olmana çok sevindim:)
ameliyat olmayı isteyipte ceasret edemeyenler kesinlikle seninle tanışmalı:))
inanılmaz bi moral kaynağısın :) hiç tanışmadık ama enerjini çok iyi hissediyorum:) okulum bitsede bende bir an önce olsam şu amelyatımı:)
iyi pazarlar öptüm çok:))

teşekkür ederim oraletcim cvbın için...
mutlu olmana çok sevindim:)
ameliyat olmayı isteyipte ceasret edemeyenler kesinlikle seninle tanışmalı:))
inanılmaz bi moral kaynağısın :) hiç tanışmadık ama enerjini çok iyi hissediyorum:) okulum bitsede bende bir an önce olsam şu amelyatımı:)
iyi pazarlar öptüm çok:))

Ben teşekkür ederim mutluluk hakkaten paylaştıkça çoğalırmış ben bunu anladım :))
İnsan hayallerinin gerçek olmasını istediği zaman cesareti iki adım önünden gitmeli :)
Sana da iyi pazarlar sen şimdi derslerini düşün başarıyla bitir sonra kendini ödüllendir :)
Oralet dediğin vitamin deposu gibi olmalı zaten :D Bende ekstarlarla doluyum :16::16:
Şu buz gibi havada içim sıccacık ;) :54:

Back