Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm oralet, sana birşey sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim. Ben 7 Ocak ta ameliyat oldum büyüklük olarak tam istediğim gibi oldu ama formu ile ilgili endişelerim var. İlk dönemlerde üst kısmı şiş ve aşağı doğru gibime geliyor bu normal mi, düzelir mi? tecrübene ihtiyacım var...
Gecmis olssunn, insAllah hepimiz senin gibi memnun oluruz.
güzel göğüslerinle dolgun dolgun niceee yıllar diliyorum canımmm hep mutlu kal
Güzel insan, 2. doğum günün kutlu mutlu havalı olsun....
Anlatırsın artık pastayı. .
canım 1.yıl özel ödülüm (2010-2011 en mutlu hasta ödülü) ve pastam albümümde :d çok keyifli bir gündü. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam 1 yıl 1 ay diye yine alıp pastamı gidesim var.
Göğüs kontrolümü oldum ama çok yoğun kalabalık bir gündü resim çekme işini başka bir güne erteledik. Resim için ayrıca yine gideceğim . Zaten sadece göğüs değil burun resmi de olacak. Dudaklarımı da yaptıracağım için sonrun yok dedim :)
uzun bir süre yeter bana bu terapi :)
Canım 1.yıl özel ödülüm (2010-2011 en mutlu hasta ödülü) ve pastam albümümde Çok keyifli bir gündü. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam 1 yıl 1 ay diye yine alıp pastamı gidesim var.
Göğüs kontrolümü oldum ama çok yoğun kalabalık bir gündü resim çekme işini başka bir güne erteledik. Resim için ayrıca yine gideceğim . Zaten sadece göğüs değil burun resmi de olacak. Dudaklarımı da yaptıracağım için sonrun yok dedim :)
Uzun bir süre yeter bana bu terapi :)
oraleeeet çok tatlısın yaaa :))) ay çok güldüm ve mutlu oldum. ödülü sen mi verdin barış beye. Pastayı görünce ne yaptı anlatsana kızzzzz
Canım gittin mi barış beye
oraletcim 1.yılın kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inş...:)
benim sana bi sorum olacaktı özelden mesaj atamadım canım burdan sormam ne kadar dogru bilmiyorum ama barış bey ödemede taksitleme yapıyor mu?
oraleeeet çok tatlısın yaaa :))) ay çok güldüm ve mutlu oldum. ödülü sen mi verdin barış beye. Pastayı görünce ne yaptı anlatsana kızzzzz
canım nıce senelere pastana bayıldım hoş ve anlamlı olmuş
dimi ya oyle guzel anlatıyokı ınsanın bı daha amelıyat olası gelıyo:))
Ay oraleeeet maillerime baktım. çok cicisin sen yaaa :))) ay vallahi doktor olasım geldi. Hep barış bey mi bizi mutlu edecek? Biraz da hastaları onu mutlu etsin değil mi ama. Bence barış bey bunu hak ediyor. Kız ben gerçek doğum günümü bile böyle şaşaalı kutlamadım. Alemsin valla. Senin adına çok sevindim canım. Nice mutlu yıllara. Ama şimdi her 25 şubatta barış bey seni bekleyecek. Ona göre hazırlıklı ol :)))
cani oraletcigim,
1 ci yilin kutlu olsun fotolari gördüm :) gerceken harikasin sen ya :) canim da cekmedi desem yalan olur. :) seninle bulusamadigima yaniyorum. hayat dolusun cok candansin. inan seni tanidgima cok mutluyum.
Sağol canım süper kutladık :)) Heyecandan resim çekerken ellerim titredi bugün :)
Barış Bey ödemede taksitlendirme yapmıyor bildiğim kadarıyla nakit alıyorlar. Ameliyattan bir gün önce diye asistanı soranlara bilgi veriyordu. Kredi kartı geçerli mi onu bilmiyorum. Ben ameliyat olurken geçerliydi.
teşekkür ederim oraletcim cvbın için...
mutlu olmana çok sevindim:)
ameliyat olmayı isteyipte ceasret edemeyenler kesinlikle seninle tanışmalı:))
inanılmaz bi moral kaynağısın :) hiç tanışmadık ama enerjini çok iyi hissediyorum:) okulum bitsede bende bir an önce olsam şu amelyatımı:)
iyi pazarlar öptüm çok:))