Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

slm arkadaşlar forumda yeniiyim ben..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sorumun cevabı vardır=)10 gün önce ameliyat oldum ben de 200 cc kas altı yuvarlak koyuldu bana..çokk inceyim 65 cm göğüs altı ölçum ama yine de küçük oldu =)büyüklüğü çok değişio mu onu merak ediorum..tıp okuyorum ama tecrübeler makalelerden hocalarımın söylemlerinden daha değerli geldi şu an =))

Merhaba drsezin hoşgeldin :)

Öncelikle ameliyat tekniklerine göre protezin duruşu ve oturma süreci değişiyor. Daha şu an ameliyatında çok yenisin 10 gün yorum yapmak için bile erken :))
Protezin daha yumuşamaya başlayacak şu anki mevcut ödemini atacak, şu an üstlerdedir biraz daha aşağı inecek oturacak. 200 cc senin yapın için uygun bir protez olabilir doktorundan daha iyi bilemeyeceğimiz muhtemeldir :)) Geçmiş olsun kendine dikkat et kollarını çok yorma ve bol sıvı tüket ödemlerini çabucak atmak için. Tam olarak merak ettiğin şeyler olursa yaz anlatırım bilmiyorsam araştırırım olmadı hocalarına sorarız :)) Alan geniş :))

cnm biraz değişiyor. benim değişti. şişliği indiğinden öyle algılıyoruz sanırım .

Cevap için saol cnm. Sorunu anlatamadığım konusunda haklısın :) Tam bir forum özürlüsüyüm aslında...
Önümüzdeki haftalarda kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben göğüs uçlarının daha yukarıda olmasını bekliyordum ama sonuç çok öyle olmadı. Adres verirsen resim palyaşırım:) 1. yaşın da kutlu olsun bu arada.

Bu arada bende sana arkadaşlık göndermiştim ama umarım önceki sayfalarda yazdığın gruplarda değilimdir. Çok yorumumum olmadığından özel mesaj gönderemiyorum. Bir şey yazmayı da akıl edemedim ayrıca yalan yok.
Geçmiş olsun olayı bana ters, ben daha çok hayırlı olsun denmesini ve demeyi tercih ediyorum. Çünküüü.... geçmesin daha yeni başlıyooooorrrr:))

Kontrolüne giderken notlarını al hepsini tek tek sor cevaplarını al :)) Önemli olan doktorun verdiği cevaplar :) Sana özel mesaj attım ve ekledim. Çok kasma kendini yahuu aklına takılırsa özelden yazamazsan buradan yaz hem belki bir başkasının sorusuna de cevap bulmuş oluruz :)
Geçmiş olsun = Hayırlı olsun hımmm sevdim bak bunu :))

canımm çok tatlısın teşekür ederim=))burda ne çok tatlı kız var,mutlu oldum üye olduğum için çok:)gerçekten çok bilinçlisiniz..ben tıp okuyorum hiçbişeye dikkat etmedim valla bir haftadır utandım sizi görünce=)yaa benim göğüs çevrem 83 olmuş demin ölçtüm..82 83 ken 300 cc falan protez taktırıcakları okuyorum,moralim bozuluyoo(

drsezincim o senin kendi tatlığın :)

Yahu niye utandım diyorsun teorik olarak bilmekle pratikte bilmek çok farklı oluyor :))
Ben ameliyat öncesi sıfırdım bilgi olarak özellikle bir de burun ameliyatı geçirdim bu süreçte daha çok pekişti bu alandaki bilgilerim :)
Sen kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin yapısı bir olmaz. Protezin duruşu aynı olmaz. Doku olanda başka dokusuz olanda başka durur. Moralini bozma bu ameliyatı moral bozmak için olmadın hadi topla kendini şu an ilk zamanların moralini yüksek tutacaksın yoksa iyileşme sürecini uzatmış olursun hadi bakalım eller havaya :)

foruma yeni katıldım,ancak fotograflara bakmayı beceremiyorum,nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

foruma yeni katıldım,ancak fotograflara bakmayı beceremiyorum,nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Zeynepcim ilk önce fotoğraflarına bakmak istediğin kişiye arkadaşlık teklifi göndermelisin ve gönderme amacına ilişkin bir mesaj yazmalısın..

Arkadaş listende olan bu kişilerin eğer albümü varsa; isminin üzerine tıklıyorsun arkadşa listesinin hemen altında albüm bölümünü göreceksin buradan bakıyorsun işte bu kadar :)

kızlar lütfen bana da destek olun.30 martta ameliyatım.umarım güel olur ve mutlu olurum,zaten amaç bu ama kafam çok karışık.

kızlar lütfen bana da destek olun.30 martta ameliyatım.umarım güel olur ve mutlu olurum,zaten amaç bu ama kafam çok karışık.

Canım neden kafan karışık :) İnsan hayallerinin gerçekleşmesini istediğinde kafası karışık mı olurmuş :))

Hangi yöntemle ameliyat oluyorsun anlat bakalım hem kendinle hem ameliyat ile ilgili bilgiler ver bakayım kafanın karışacağı kadar var mıymış :) 30 Marta çok var. O zamana kadar kafanda ? bırakmayız emin ol Özelden - tüzelden yazabilirsin her zaman bana..

kasaltı high profile ama 275-375 cc hangisi uygunsa.umarım büyük ve güzel olur.birde ameliyat sonrası normalhayata dönüş kolaymı.çünkü 3 ve 6 yaşlarında 2 çocuğum var.bir yardımcı ayarlıycam ama yinedehiç ameliyat olmamış biri olarak tedirginim ama sizler iyiki varsınız öyle güzel destek oluyorsunuzki forumu okuyanlara olursa yani korkup vazgeçmezsem sayenizde olacak.gerçekten çok taktım ve ihtiyacım var umarım beklentilerimi karşılar.

korkma canım ne istediğini bilirsen ve doktoruna güzelce anlatabilirsen sen de bizler gibi mutlu olabilirsin.

p.s. oraletçim selamlar

Canım kas altı olacaksa normalde duracak cc'nin 25-30 cc fazlası olsun çünkü kasın altında kaldığından normalden bu kadar daha küçük gibi duracaktır 275-375 arası tam 100 cc fark var. Sen 300 cc altına hiç düşme. Kas altı olacağın için iyileşme sürecin biraz uzun olacak ne kadar uzun dersen benim kas altı değildi olanlara bakınca 3 hafta sıkıntı yaşayanıda duydum 2 hafta yaşayanıda 10 gün yaşayanıda. Hani tam olarak nasıl bir ağrısı var onu da tarif edemem. Ama kollarını bir müddet kullanman zor olacak küçük olan çocuğunu bir müddet kucaklamazsın. Yanında ameliyat sırasında ve evde sana destek olacak biri varsa sürekli yanında bulunacak, bu iyileşme sürecine katkı sağlar kendini özellikle kollarını ne kadar az yorarsan o kadar çabuk toparlanır ayağa kalkarsın. Sitede kas altı ameliyat olan arkadaşlarlada görüş eminim senin çıktığın yola ışık tutacaklardır :)
Burada hepimizin ortak noktası göğüssüzlük sonrasında da ameliyat düşüncesi.. Her ameliyat yönteminin kendine göre bir süreci oluyor hepimizin gayesi en kısa sürede en az sıkıntıyla atlatabilmek. Ben kendime ilk üç gün bebek gibi bakmıştım yeterli olmuştu. Sen de çok dikkat et doktorunun önerilerini dinle. Tavsiyelerine uy Şu kocca estetik sayfasında o kadar çok ameliyat olan kişi gördüm ki bir çoğu hayatından memnun ayakları havalarda. İlk zamanlar sıkıntı olacak bunun bilincinde ol kendine stres yaratma emin ol ameliyat sonuçlarına değecek. Göğüssüz doğmak kaderin olmayacak en azından çocukların büyüdüğünde annelerini güzel ve göğüslü anacak :))
Doktoruna kendini emanet etme kararı almışsın içine sinmiş sana artık sadece hayırlısını dilemek kalır bizler için :) Dilerim en iyi şekilde atlatır keyfini sürmeye başlarsın :) Giriş bölümündesin gelişmeye takılma bir şekilde bitiyor süreç :) Sonuca odaklan sen

Merhaba oraletcim,

beni arkadas listene ekler misin bir sakincasi yoksa... resimlerini cok merak ediyorum =))
Bende Nisanda düsüyorum ve büyüklük konusunda biraz kararsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…