slm arkadaşlar forumda yeniiyim ben..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sorumun cevabı vardır=)10 gün önce ameliyat oldum ben de 200 cc kas altı yuvarlak koyuldu bana..çokk inceyim 65 cm göğüs altı ölçum ama yine de küçük oldu =)büyüklüğü çok değişio mu onu merak ediorum..tıp okuyorum ama tecrübeler makalelerden hocalarımın söylemlerinden daha değerli geldi şu an =))
cnm biraz değişiyor. benim değişti. şişliği indiğinden öyle algılıyoruz sanırım .slm arkadaşlar forumda yeniiyim ben..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sorumun cevabı vardır=)10 gün önce ameliyat oldum ben de 200 cc kas altı yuvarlak koyuldu bana..çokk inceyim 65 cm göğüs altı ölçum ama yine de küçük oldu =)büyüklüğü çok değişio mu onu merak ediorum..tıp okuyorum ama tecrübeler makalelerden hocalarımın söylemlerinden daha değerli geldi şu an =))
cnm biraz değişiyor. benim değişti. şişliği indiğinden öyle algılıyoruz sanırım .
tek kelime ile müthiş olmuşun oralet :))
Merhaba todillacım :) Tam olarak sıkıntını anlayamadım be canım, şimdi 7 Mart gibi ikinci ayın dolmuş olur istersen sana bir adres veririm bir resim at. Ama ilk dönemlerde resim dahi olsa yorum yapmak için çok erken dönemler. Ödemli sonuçta şu an ne olursa olsun normaldir. Geçici bir çok sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız olabiliyor. Doktorunla görüş bu durum normal derse pimpirik yapmaya lüzum yok sürecimizi en keyifli şekilde bekleyeceğiz. Eğer aksi bir durum varsa zaten müdehale eder sen canını sıkma. Doktorlar kontrol tarihlerini periyodik olarak verirler. Bu tarihler hastanın evrilme süreçleri. 15.günden sonra genelde 3.ay kontrolü olur. bu tarihe kadar olacak şeyler doktorun normal diyorsa normal yaşanacak şeylerdir. tabi olası durumları doktoruna aktar, doktorunun bilgisi dahilinde olsun.
şişlikler vs. durumlar normaldir sonuçta vücudun bir kabullenme süreci var. Alışma süreci var. Sen zoru atlatmışsın bu günler rahat geçer be canım canını sıkma. Keyif her şeyçıkarmaya bak yahu :))
Cevap için saol cnm. Sorunu anlatamadığım konusunda haklısın :) Tam bir forum özürlüsüyüm aslında...
Önümüzdeki haftalarda kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben göğüs uçlarının daha yukarıda olmasını bekliyordum ama sonuç çok öyle olmadı. Adres verirsen resim palyaşırım:) 1. yaşın da kutlu olsun bu arada.
Cevap için saol cnm. Sorunu anlatamadığım konusunda haklısın :) Tam bir forum özürlüsüyüm aslında...
Önümüzdeki haftalarda kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben göğüs uçlarının daha yukarıda olmasını bekliyordum ama sonuç çok öyle olmadı. Adres verirsen resim palyaşırım:) 1. yaşın da kutlu olsun bu arada.
Bu arada bende sana arkadaşlık göndermiştim ama umarım önceki sayfalarda yazdığın gruplarda değilimdir. Çok yorumumum olmadığından özel mesaj gönderemiyorum. Bir şey yazmayı da akıl edemedim ayrıca yalan yok.
Geçmiş olsun olayı bana ters, ben daha çok hayırlı olsun denmesini ve demeyi tercih ediyorum. Çünküüü.... geçmesin daha yeni başlıyooooorrrr:))
Merhaba drsezin hoşgeldin :)
Öncelikle ameliyat tekniklerine göre protezin duruşu ve oturma süreci değişiyor. Daha şu an ameliyatında çok yenisin 10 gün yorum yapmak için bile erken :))
Protezin daha yumuşamaya başlayacak şu anki mevcut ödemini atacak, şu an üstlerdedir biraz daha aşağı inecek oturacak. 200 cc senin yapın için uygun bir protez olabilir doktorundan daha iyi bilemeyeceğimiz muhtemeldir :)) Geçmiş olsun kendine dikkat et kollarını çok yorma ve bol sıvı tüket ödemlerini çabucak atmak için. Tam olarak merak ettiğin şeyler olursa yaz anlatırım bilmiyorsam araştırırım olmadı hocalarına sorarız :)) Alan geniş :))
canımm çok tatlısın teşekür ederim=))burda ne çok tatlı kız var,mutlu oldum üye olduğum için çok:)gerçekten çok bilinçlisiniz..ben tıp okuyorum hiçbişeye dikkat etmedim valla bir haftadır utandım sizi görünce=)yaa benim göğüs çevrem 83 olmuş demin ölçtüm..82 83 ken 300 cc falan protez taktırıcakları okuyorum,moralim bozuluyoo(
foruma yeni katıldım,ancak fotograflara bakmayı beceremiyorum,nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler
kızlar lütfen bana da destek olun.30 martta ameliyatım.umarım güel olur ve mutlu olurum,zaten amaç bu ama kafam çok karışık.
kasaltı high profile ama 275-375 cc hangisi uygunsa.umarım büyük ve güzel olur.birde ameliyat sonrası normalhayata dönüş kolaymı.çünkü 3 ve 6 yaşlarında 2 çocuğum var.bir yardımcı ayarlıycam ama yinedehiç ameliyat olmamış biri olarak tedirginim ama sizler iyiki varsınız öyle güzel destek oluyorsunuzki forumu okuyanlara olursa yani korkup vazgeçmezsem sayenizde olacak.gerçekten çok taktım ve ihtiyacım var umarım beklentilerimi karşılar.
kasaltı high profile ama 275-375 cc hangisi uygunsa.umarım büyük ve güzel olur.birde ameliyat sonrası normalhayata dönüş kolaymı.çünkü 3 ve 6 yaşlarında 2 çocuğum var.bir yardımcı ayarlıycam ama yinedehiç ameliyat olmamış biri olarak tedirginim ama sizler iyiki varsınız öyle güzel destek oluyorsunuzki forumu okuyanlara olursa yani korkup vazgeçmezsem sayenizde olacak.gerçekten çok taktım ve ihtiyacım var umarım beklentilerimi karşılar.
korkma canım ne istediğini bilirsen ve doktoruna güzelce anlatabilirsen sen de bizler gibi mutlu olabilirsin.
p.s. oraletçim selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?