• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

hmm bende tatilde bursadan memleketime gidiyorum;)
ay koptum ya oje olayınaa..bende direk neden acaba ne alaka olmuştum:))
görüşemezsek sana şimdiden geçmiş olsun Altıncım..ama takipteyim siteye bayılıryorum:)
oralet poisa harikasınız sizler yaa:))

Rica ederim canım ben oje konusunda eksik bilgilerimi tamamlamış oldum sayende :)
Sadece kimyasal bir bağ kurmuştum dahasıda varmış.

Dilerim ki; Hakkında en güzeli en hayırlısı olur. :)

görüşemezsek sana şimdiden geçmiş olsun Altıncım..ama takipteyim siteye bayılıryorum:)

tamam canım. ben daha epey bi süre buralardayım.

Fıstık, hadi artık sen de ameliyatını ol da senin de sayfana yazalım ,senin de resimlerine hayran kalalım... : )

ve bu arada Oralet'in bilgi akışına kimse yetişemez,eline kimse su dökemez, ne kadar açık ve net öle değil mi... canım tatlı Oralet'im benim.. ;)

2 hafta sonra bugün ameliyat oluyoruuuuuum :66:

seni şımarık seni :))) walla ben seni ameliyat olmuş (hayırlıysa inşallah ol da) böyle sayfanda yazılar yazarken resimlerini koyduğunda filan hiç düşünemiyorum he.... artık havandan geçilmez senin...:pp
ama sen de haklısın arkadaş, hem Barış Çakır'a ameliyat oluyorsun hem de ağrısız sızısız oluyorsun, ee daha ne olsun... ;))

Fıstık, hadi artık sen de ameliyatını ol da senin de sayfana yazalım ,senin de resimlerine hayran kalalım... : )

ve bu arada Oralet'in bilgi akışına kimse yetişemez,eline kimse su dökemez, ne kadar açık ve net öle değil mi... canım tatlı Oralet'im benim.. ;)

canım benim inşallahh yaa en kısa zamanda:))
bende hayran kalmak istiyorum kendim:))
bu arada oralet süper gercekten inanılmaz aydınlatıcı sabırlı,süpperr
sende öylesin ama seninde hakkını yemesin kimse:)) iyiki varsınız kısçeler..

Sabır konusunda ve aydınlatıcılıkta başı Oralet çekiyor, biz 1 adım arkasından geliyorsak ne mutlu:)) (ne de olsa öğrencilere sabır göstermekten normal hayatımda sabır kıtlığına giriyorum ben :)) )
amacım-ız herkes bizim gibi, mutlu mesut günlere kavuşsun, kendinden bedeninden,kadın olmanın dayanılmaz güzelliği göğüslerinden memnun olsun duygusu, başka bi düşüncem-iz yok..
Bana Oralet çok yardımcı olmuştu, karar verme safhasından, ameliyat olup da iyileşene ve daha sonraki pek çok hal ve duruma kadar.. iyi ki hayatımda var,dedirtmişti.. :)
ben de az bişey aynı rahatlığı sağlayabiliyorsam yeter zaten, herkes istediği gibi güzel bir ameliyat geçirip sağlıklı güzel dolu dolu göğüslere kavuşsun umarım ;)))

seni şımarık seni :))) walla ben seni ameliyat olmuş (hayırlıysa inşallah ol da) böyle sayfanda yazılar yazarken resimlerini koyduğunda filan hiç düşünemiyorum he.... artık havandan geçilmez senin...:pp
ama sen de haklısın arkadaş, hem Barış Çakır'a ameliyat oluyorsun hem de ağrısız sızısız oluyorsun, ee daha ne olsun... ;))

ya sorma evde onun kavgası var ya :)))) eşim fotoğraf çektirmem de çektirmem diyor ya. doktor bile çekmeyecekmiş öyle diyor deli mi ne. oldu dedim mecbur çekilecek o. şimdiden kıskanmaya başladı ihi ihi ihi :64:

2 hafta sonra bugün ameliyat oluyoruuuuuum :66:

Günler ne kadarda çabuk geçiyor değil mi :)
Geriye sayamadan geçecek hatta :))

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim haftaya bugün (Çarşamba Günü) Abcj nin ameliyatı var :))

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum zaten sözüm vardı bir aksilik çıkmadıkça ziyaretine gidip yanında olacağım :) :10:

Bir bisküvi reklamı var ya hani anne eli değmiş gibi repliği olan ne zaman denk gesem kendim için Barış Çakır eli değmiş gibi diyip mırıldanıyorum :D

Mutluluğun / Mutluluğunuz / Mutlulukları / Mutluluğum daim olsun. :)

Hayırlısıyla en güzeli en havalısı senin olsun canım :)
Naçizane elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum, hepi topu iki ameliyat geçirdim ama bunlardan benim için yeri apayrı olan göğüs ameliyatı.
Geçen sene bu zamanlar doktorumla görüşeli bir kaç gün olmuş ameliyat günümü almış bekliyordum. KK dan habersiz. Keşke o zamanlar bu siteyi keşfedip ameliyat heyecanımı paylaşabilseymişim :)
Burada hayata en önemlisi biz kadınlara özel konuları hiç tanımadığımız kişilere bir solukta yazıyoruz.
Bu siteyi bu yüzden seviyorum. İyiki kadınız yahu :)

Hayırlısıyla en güzeli en havalısı senin olsun canım :)
Naçizane elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum, hepi topu iki ameliyat geçirdim ama bunlardan benim için yeri apayrı olan göğüs ameliyatı.
Geçen sene bu zamanlar doktorumla görüşeli bir kaç gün olmuş ameliyat günümü almış bekliyordum. KK dan habersiz. Keşke o zamanlar bu siteyi keşfedip ameliyat heyecanımı paylaşabilseymişim :)
Burada hayata en önemlisi biz kadınlara özel konuları hiç tanımadığımız kişilere bir solukta yazıyoruz.
Bu siteyi bu yüzden seviyorum. İyiki kadınız yahu :)

kesinlikle haklısın Oraletim, normalde olsa, kimseye bu kadar açıklama yapmam,kimseyle de bu kadar özelimi paylaşmam ki, bu kadar mutlu olduğum bu konuyu annem ve eşimden başka bir allahın kulu dahi bilmiyor, ve tabii sizler.. (sizleri ayrı tutuyorum, sizi KK meleklerinden sayıyorum da :P ) ama burda insan anlatıyor paylaşıyor dökülüyor saçılıyor ve resimlerini bile paylaşıyor... :)))

başkalarının da mutlu olduğunu görmek hoşuna gidiyor...

kesinlikle haklısın Oraletim, normalde olsa, kimseye bu kadar açıklama yapmam,kimseyle de bu kadar özelimi paylaşmam ki, bu kadar mutlu olduğum bu konuyu annem ve eşimden başka bir allahın kulu dahi bilmiyor, ve tabii sizler.. (sizleri ayrı tutuyorum, sizi KK meleklerinden sayıyorum da :P ) ama burda insan anlatıyor paylaşıyor dökülüyor saçılıyor ve resimlerini bile paylaşıyor... :)))

başkalarının da mutlu olduğunu görmek hoşuna gidiyor...

Kesinlikle mutluluk paylaşıldıkça çoğalı benim literatürümde :))

Göğüslerdeki meme deformasyonu meme dokusunun büyüklüğüyle ilgilidir birincil olarak.
Sonrasında ciddi kilo-alma verme durumları da bu durumu tetikler. Hamilelik döneminde meme fazla değil ise hamileliğin etkiside az olacaktır.

Cildin elastikiyeti, genetik özellikleriniz, sigara içip içmemeniz (sigara cildin elastik yapısını bozar), güneş ışınlarının cildinizde oluşturduğu yaşlanma etkilerinin derecesi, günlük hayatta yaşadığınız stres meme dokunuzu etkiler.

Protezde küçülme - büyüme olmaz. Meme dokusu deforme olur. Bu da özetle büyüklük ve dokudaki ciddi değişimlerden kaynaklanır.

Bu etkilerin neticesinde protez ömür boyu kullanılabilir veya meme dokusunun deformasyonu sonucu yenilenmesi gerekebilir.
Birçok doktor meme protezleri sorun çıkarmadığı sürece değiştirilmesine gerek yoktur der.

Derleme kaynaklardan alıntıdır.

Demekki kendimize yaşamımızın her döneminde iyi bakıyoruz kızlar :) :12:

Merhaba, önerebileceğin bir doktor var mı? Bende araştırıyorum :)

lilyumm888, eğer İstanbul'da yaşıyorsan ameliyat olmasan bile doktorumla yani Barış Çakır'la görüş derim. Göğüs ameliyatlarında son derece başarılı kendimden biliyorum :103:
Araştırmalarında başarılar, doktorunu bulmanda kolaylıklar dilerim. :)

selam kizlar. gec dondum biliyorum bir gittim pir gittim biliyorum. amaaa biliyorum ki oralet ve poisa beni temsilen (cunku beni bire bir gorup gidisatimi bilenler) tum detaylari aktardi :) gayet mutlu mesut huzurlu gunler geciriyorum. ertelemenin alemi yok kizlar. uzun uzun dusunmeler nasil olur demeler stresler gereksiz. ameliyat sonuc itibari ile ilk 3 gun zorluk olabilir, yumusama olana kadar rahatsizlik hissedilebilir ama ennn kotu ihtimalle 3 hafta surer. 3 hafta icin bu dusunceden vazgecmeye aylarca dusunmeye degmez. Onemli olan iyi bir doktor (orn; Baris Cakir) ve iyi bir zaman (kis aylari daha makbul) darisi basiniza simdiden :16:

selam kizlar. Gec dondum biliyorum bir gittim pir gittim biliyorum. Amaaa biliyorum ki oralet ve poisa beni temsilen (cunku beni bire bir gorup gidisatimi bilenler) tum detaylari aktardi :) gayet mutlu mesut huzurlu gunler geciriyorum. Ertelemenin alemi yok kizlar. Uzun uzun dusunmeler nasil olur demeler stresler gereksiz. Ameliyat sonuc itibari ile ilk 3 gun zorluk olabilir, yumusama olana kadar rahatsizlik hissedilebilir ama ennn kotu ihtimalle 3 hafta surer. 3 hafta icin bu dusunceden vazgecmeye aylarca dusunmeye degmez. Onemli olan iyi bir doktor (orn; baris cakir) ve iyi bir zaman (kis aylari daha makbul) darisi basiniza simdiden :16:

canım ben seni hatırlayamadım ya. Daha önce görüştük mü biz seninle. Nickini ilk defa gördüm sanırım.

Back