ya şu sporcu sütyeni dediğiniz şey nasıl? şık duruyor mu. eşimin yanında babaannem gibi dolaşmak istemem doğrusu
((
ya arkadaşlar. göğüs büyütme olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. daha ameliyat olmadan bunu sormam çok saçma biliyorum ama merak ediyorum. benim göğüslerim çok küçük olduğu için evde hiç sütyen giymiyorum. rahat edemiyorum zaten. ancak bi misafir gelirse mecburen. onda da misafirler gidince ilk iş sütyenimi çıkarmak oluyor. ameliyat olduktan sonra sürekli takmak mı gerek. takmazsam sarkar mı. ya da ameliyat olunca büyük göğüsler sütyenle rahat ediyor ve çıkarmaya gerek olmuyor mu. çünkü benim büyük göğslü arkadaşlarım gece gündüz sütyenle dururlar ve yatarken bile çıkarmazlardı. nasıl duruyorlar diye hayret ederdim. ameliyattan sonra ne yapmam gerek. siz ne yapıyorsunuz?
merhaba kızlar.barıs beyden randevu aldım fakat 3 ay öncesine kadar emziriyodum.1 ay sonra ameliyat olmak istesem olmaz mı ne dersiniz kapanmamısmıdır kanallar.
Merhaba skyeed, çok yeniymiş emzirme dönemin ama ameliyat sırasında süt kanallarına dokunulmayacağı için (meme ucu kesisi yapılmayacaksa) muhtemelen bir sorun olmaz çünkü emzirme sonlandırılmış oluyor. Şimdi yine bir ön bilgi verebilmek adına internette araştırdım şöyle bir cümel geçiyor; "Emzirme sonlandıktan sonra meme cerrahisi planlanabilir." Özellikle bir süre var mı diye baktım ama bununla ilgili bir bilgiye rastlayamadım. En iyi cevabı doktorun verecektir.
Şöyle kaba bir hesap yapacak olursam 3 ay önce emzirmeyi bıraktın, bu aralar kontrole gitsen 3,5 ay, ameliyat için tarih alsan (en geç 1 ay sonra olduğunu varsaysak) 4,5 ay. Evli ve çocuklu olup ameliyat olanlar daha iyi bilecektir ama benim fikrim bu yönde. :)
merhaba canım ben anlamıyorum fakat dikleştirme ile birlikte büyütme islemi yapılıcak acaba gerekir mi bilmiyorum cok merak ediyorum emzirmeden sarktıgı icin bi diklestirme gerek direk protezler konulursa sarkma kendını daha cabuk tekrarlar dıye dusunuyorum kı barıs beyde oyle yapıyo heralde.ama dıklestırme ıslemını nereyı kesıp yaspcak bılmıyorum benım nerdeyse bı meme ucum var zaten oda yerını sasırmıs
bende senin yaptıgın hesap gıbı dusundum 5 ayı bulur ameliyat olmam dedım umarım bı sorun cıkmaz yaza formumda gırmek ıstıyorum
Mevcut göğüs dokunun üzerine dikleştirme yapılarak göğüslerin istediğin ya da olması gerektiği, konuma getirilir ve protez konularak hacim kazandırılır yani protez konulursa daha yerinde bir çalışma olmuş olur. Eğer yanlış bilmiyorsam dikleştirme operasyonunun içinde protezde mevcut oluyor.
Çok büyük bir protez konulmazsa sarkma problemi senin için sorun olmayabilir diye düşünüyorum. Muhtemelen göğüs ucundan kesi yapmayı önermez çünkü en hassas bölge ve genelde buradan kesi yapmayı uygun bulmuyor. Bu dönemler tam geğüs ameliyatı olma zamanı yaza kadar forma, havaya, şekle girersin :))
of hemde ne ıhtıyacım var.tesekkurler cok guzel acıklamıssın.ameliyat olunca tam ıdrak edıyo ınsan dımı.dese barıs gel yarın bosum bı ıkı kesım suraları buraları sısırıyım hemen derım bı heves bı heves
herkese selam . bebek sahibi olmak için ne kadar beklemeliyiz oraletcim , sen biliyor musun ?
bir deeee, ameliyatta yapılan sargılar var ya, o nasıl bişey ?
herkese selam . bebek sahibi olmak için ne kadar beklemeliyiz oraletcim , sen biliyor musun ?
bir deeee, ameliyatta yapılan sargılar var ya, o nasıl bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?